| Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! | |
|
+41str8tking Marion0889 kaja666 Klenotka janicag Ellen Ewis Dzowika4 lenkka wiktoriano Lex calla Faith Kacena222 sonca12 Pa001 SkreechTina SNAdeline Maria jenny Weronička dzajnisko Soniq CrazyD Madlen sisel Anwiel bookika Kaja Kristine Zizi Samabel dion-fortune Silvia LenkaX22 Ettie SNlois Chrystelle keksiiq janka410 Sarinka 45 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 15.10.08 22:32 | |
| no dievčatá ja len súhlasím... ja by som si tú hlavu aj sama trieskala o pult ak by tam so mnou bol... a presne som si aj spomenula ako to jared hovoril, že mu povedali, že chcú spraviť niečo cool a on, že môžem ju zdvihnúť a oni, môžeš? a on iba ako naznačil, že k nej prišiel a proste ju zdvihol... no ja z toho furt nemôžem ale k tej scéne... no proste to s tou fľašou bolo fakt strašne super sexy.... a presne ako chrys spomína to jeho jo, jo, jo... no tak neodpadni pritom ... ešte keď to takým hlasom povie... inak mne sa ohromne páčilo aj to jeho "i hear things" lebo to tak iným tónom povedal a ohromne dobre to znelo a samozrejme jeho "my daddy shooted your daddy in the head..." no tam mi už fakt ani prvá pomoc nevedela pomôcť... a ako to jared na tom kone hovoril... no love | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 15.10.08 23:05 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 16.10.08 14:57 | |
| no tak vieš, keď už maniactvo, tak poriadne ja som si to inak tiež včera ešte pustila, proste som neodolala po tej našej debate a ja som Jo ozaj veľmi nemusela, akože nemôžem povedať, že by som ju nenávidela tak ako vy, ale nechýba mi takže sa mi tiež páčilo ako dostala od Sammyho na frak...fak tam bol Sammy úplne iný... neviem, taký drsný, proste sexy... ten jeho hlas ozaj nemal chybu... ale mne sa páčilo aj pri vymietaní aké mal cool hlášky.... napr. to s tým švábom na Deana alebo keď sa ho spýtali na ten master plan a on im so smiechom I don´t give a rat ass about the master plan, no proste | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 16.10.08 18:50 | |
| Koukám, že jsme tady vážně všechny stejně zvrhlé To je jen dobře Mě ještě hodně zaujal ten poslední avatar. Jako by se chystal někomu utrhnout hlavu. Prostě to na mě působí tak drsně, že musím jedině souhlasit v tom, že nechápu, jak to mohl Jared zahrát tak skvěle a udělat to úplně "unpuppy" A detail na černé oko ve mě taky evokuje temné myšlenky. | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 20.10.08 22:46 | |
| ludia ja by som si tak priala aby bol uz evil!sammy .....proste ten nema nikdy chybu.....sam je v tedy taky nebespecny,sexi a neodolatelny .....chlap k pohladaniu.......proste Evil! sammy 4eveeeeer!!!! tak by som bola rada keby v tejto 4.serii bol no vsak sa uvidi ako sa to spravilo....ale sa tesim nan | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 25.10.08 15:38 | |
| Tak sice to byla jen chvilka, ale stejně... ...tak se přiznejte, komu se líbil Evil!Sam v 4x06 a komu ne? Mohli ho tam dát na delší dobu, než těch pár vteřin....tolik se mi líbilo, jak Dean trpěl..... No a Sammy... Ty černé oči mu podle mě slušeli o něco víc, ale musím říct, že takhle na mě zase působil tak nějak víc nebezpečně, navíc v tom obleku... přímo smrtelná kombinace... A hrozně se mi líbí, jak vždycky Jared dokáže úplně změnit Samův výraz...hned jsem poznala starého známéno Evil!Sama. Moc se mi líbila scéna zachycená na první fotce...jak takovým suveréním způsobem Deana "usadil". No a pak třetí fotka v první řadě a prostřední v druhé řadě....no comment... Ovšem z výrazu na té poslední fotce už mi nebylo moc dobře po těle... Ty žluté oči na mě vážně působí tak nějak divně, prostě mám chuť popadnout svých pár švestek a pelášit co nejrychleji. Což by mi samozřejmě nebylo nic platné, jak už stačil okusit Dean. Což je o to víc vzrušující. Musím říct, že je to opravdu rozdíl ve výrazu , oproti Samovi na těchto dvou fotkách. Musí to být pro Deana hrozné, vidět ho jednou tak a pak zase jako starého dobrého Sammyho. Být na jeho místě, mám v hlavě totální guláš. A on ho tam asi taky má. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 25.10.08 16:34 | |
| mne sa evil! Sam páčil aj v tejto epke. v 2x14 bol síce stále lepší ale to aj preto že tam bol dlhšie. ale po takej dlhej dobe stačila aj tá chvíľka aby som bola hotová. milujem kombináciu Evil!Sam a torturig Dean až tak mi nezáleží či sú jeho oči žlté alebo čierne obe farby mu pristanú aj ked tie žlté sú naozaj trochu čudné to mi trochu vadilo aj u YEDa. Evil Sam a navyše v obleku to je už na mňa priveľa | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 25.10.08 17:12 | |
| šmankote Chrys....chceš mě zabít asi jo a daří se ti to, vážně Teda tohle jsou fotečky jedna báseň. Jared jako Evil!Sam opět úžasnej a přesně ty dvě které tady zmiňuješ....třetí v první řadě a prostřední ve druhé řadě....přesně tyhle jsem otevřela jako první a chuděra Samabel tady musela poslouchat,jak se tady rozkecávám o tom,jak úžasnej je....jak je sexy....jak mu to sekne A vážně je to pěknej rozdíl když nejdřív vidíš úžasného Evil!Sama a potom koukáš na Sammyho je pravda,že Jared dokáže tak neuvěřitelně změnit výraz,že to pomalu ani není možný | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 25.10.08 19:36 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 25.10.08 19:42 | |
| I mé srdce a zrakový orgán se telelí blahem. Jaredovi takhle role vážně sedne. Evil!Sam má neuvěřitelné charisma. Vsadím se, že Jared byl i rád, že si zase mohl evila střihnout. Také souhlasím, že černé oči mu sedí ještě líp, ale byla bych blázen, kdybych pohrdla touto variantou. A v obleku... on ví, jak zapůsobit smrtící silou. | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 25.10.08 21:48 | |
| Jej Chrys už fotky? V tejto epke bol neskutočný. Ja som žrala každé jeho slovo. Jednoducho sa mi v tom obleku tak páčil, že to ani nie je možné. Waw...idem sa rozdýchat aby sa mi od šoku nezastavilo srdce pri pohlade na jeho krásnu Evil stánku Žlté alebo čierne hlavne že je Evil | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 25.10.08 22:02 | |
| Dobře, tak to s tou iluzí sem ještě rozdejchala ( ikdyž mi to dalo zabrat!! ), ale ten konec??? Nejdřív sem si řekla, že má nějaký halucinace, ale pak sem si uvědomila, že už by je mít neměl... Já chci víc Evil!Sammyho!!!! | |
|
| |
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 25.10.08 22:15 | |
| Anwiel, na tom konci o nic nešlo. Prostě to byla jen Deanova vzpomínka, nic víc. Sam se ho ptal, co viděl, co ho vyděsilo a tímto zábleskem nám tvůrci chtěli napovědět, co mu nejvíc leží "v žaludku". Podle mě za tím nic jiného nebylo. Ani přelud, ani skutečnost. Prostě Deanova vzpomínka, promítnutá nám tímto způsobem. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 25.10.08 22:30 | |
| výborne vysvetlenie Chrys tak to chápem aj ja. ved tam na konci sa Sam tváril tak milo a nevinne a tie žlté oči sa tam vôbec nehodili. vtedy mal riadne daleko od evil!Sama | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| |
| |
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 26.10.08 11:24 | |
| Tak mě zase nenapadlo nic jiného. Nechápu, jak z toho někdo může vyvozovat nějaké závěry. Je vidět, že Eric zná fanoušky fakt dobře, protože někteří se chytají vážně všecho a pomalu už slyší i trávu růst. A z toho on jedině těží. Podle mě by bylo vážně uhozené, kdyby se Samovi najednou začalo nějak "blýskat" v očích do žluta, jakékoliv podobné náznaky jsou podle mě naprosto od věci. Protože je přece jasné, že má v sobě tu krev a tedy že je částečný démon, netřeba ještě na to kýčovitě upozorňovat nějakými změnami očí do žluta nebo něco. Hlavní věc je, že on vůbec ve finále žluté oči mít nemusí a možná ani nikdy nebude mít. Tohle v poslední epizodě bylo dáno jen Deanovým strachem, jeho představivostí, protože si prostě spojuje Sam a YEDa, takže ho logicky viděl se žlutýma očima. Prostě jeho noční můra. Ale nikde není napsanáno, že Sam bude mít nebo by mohl mít žluté oči jako YED. Možná to tak bude, ale možná ne. A bylo by od tvůrců vážně divné, kdyby na to upozorňovali témto způsobem. Prostě to byla jen Deanova vzpomínka, na tom si trvám. Vyvodila jsem si to čistě logicky, tak jako u jiných filmů či seriálů, protože to tak prostě scénáristé dělají, když chtějí na něco takového upozornit. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 26.10.08 11:26 | |
| Ale tie žlté oči mu neskutočne sekli mne by sa páčilo keby sa možno začal pomaly na Žlto-okého démona meniť neviem ,ale mne sa strašne páčil a ten záblesk na konci WOW bolo to úžasné také zimomriavky sa mi nahodili | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 26.10.08 20:23 | |
| Žlté oči nie! Vyzerá v nich čudne, neprirodzene. Oveľa lepší bol ako čiernoočko. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 26.10.08 20:41 | |
| Evil!Sam na scéně, to jsem si opravdu užívala. Nejprve mi nedošlo, že je to jen Deanova halucinace, tak ve mě docela hrklo, co se děje, ale taky jsem si říkala dobře Děsně mu to sluší Jinak záblesk žlutých očí na konci... no nevím, mě řešení, jakým to vysvětluje Chrys vůbec nenapadlo, halucinaci už Dean mít něměl a ani mi moc nesedí, aby měl najednou Sam záblesky žlutých očí - no nechám se překvapit :p | |
|
| |
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 06.02.09 14:01 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 06.02.09 16:33 | |
| veru konečne!!! parádny evil!Sammy je úžasné ako to dokáže Jared zahrať je to vidieť na tých fotkách...to je taký rozdiel, že až neverím plus ešte tento naštvaný výraz ale neviem, Chrys, či by si bola taká rada, keby Bobby neprišiel Dean s tou sekerou vyzeral dosť odhodlane nakoniec by si nemala už žiadneho Sammyho takže ja som celkom rada, že sa tam Bobby objavil | |
|
| |
Anwiel Winchester
| |
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! 07.02.09 14:19 | |
| wrrr obrázky obrázky on je tak sexi keď je evil | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! | |
| |
|
| |
| Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! | |
|