Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!

Goto down 
+41
str8tking
Marion0889
kaja666
Klenotka
janicag
Ellen
Ewis
Dzowika4
lenkka
wiktoriano
Lex
calla
Faith
Kacena222
sonca12
Pa001
SkreechTina
SNAdeline
Maria
jenny
Weronička
dzajnisko
Soniq
CrazyD
Madlen
sisel
Anwiel
bookika
Kaja
Kristine
Zizi
Samabel
dion-fortune
Silvia
LenkaX22
Ettie
SNlois
Chrystelle
keksiiq
janka410
Sarinka
45 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31  Next
AutorSpráva
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty15.10.08 22:24

Tak kdo by jí nezáviděl!!! Já bych ho klidně nechala, ať mi tou hlavou o pult mlátí furt, jenom, abych mohla bejt v jeho blízkosti a pak se ocitnoust v jrho náručí. 603 Twisted Evil
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty15.10.08 22:32

no dievčatá ja len súhlasím... ja by som si tú hlavu aj sama trieskala o pult ak by tam so mnou bol...

a presne som si aj spomenula ako to jared hovoril, že mu povedali, že chcú spraviť niečo cool a on, že môžem ju zdvihnúť a oni, môžeš? a on iba ako naznačil, že k nej prišiel a proste ju zdvihol... no ja z toho furt nemôžem Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 99937

ale k tej scéne... no proste to s tou fľašou bolo fakt strašne super sexy.... a presne ako chrys spomína to jeho jo, jo, jo... no tak neodpadni pritom ... ešte keď to takým hlasom povie...

inak mne sa ohromne páčilo aj to jeho "i hear things" lebo to tak iným tónom povedal a ohromne dobre to znelo a samozrejme jeho "my daddy shooted your daddy in the head..." no Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 87642 tam mi už fakt ani prvá pomoc nevedela pomôcť... a ako to jared na tom kone hovoril... no love Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 430869
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty15.10.08 23:05

dion-fortune napísal:
... ja by som si tú hlavu aj sama trieskala o pult ak by tam so mnou bol...

Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 99937 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 99937 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 99937 Teď bych vám přála slyšet ten můj výbuch smíchu. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 99937 My fakt nejsme normální, ale dělala bych to samé. 603 Laughing
Já jsem si to všechno musela jít zase pustit. 603 A fakt jenom žasnu, jak to Jared úžasně zahrál.
A přesně jak zmiňuješ "my daddy shooted your daddy in the head", úplně to slyším, jak to zpíval na tom conu. Twisted Evil Vůbec celý ten rozhovor s přivázanou Jo byl zase kapitola sama o sobě. On tam mluvil tak parádním stylem, že jsem jenom mrkala na drát. Shocked Jen tak v klídečku si mezi řečí zabodne nůž do sloupu... Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 677692 No prostě parádně si tam Jo vychutnával a já s ním. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 707500 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 707500 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 707500 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 258431
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty16.10.08 14:57

no tak vieš, keď už maniactvo, tak poriadne Laughing

ja som si to inak tiež včera ešte pustila, proste som neodolala po tej našej debate a ja som Jo ozaj veľmi nemusela, akože nemôžem povedať, že by som ju nenávidela tak ako vy, ale nechýba mi 603 takže sa mi tiež páčilo ako dostala od Sammyho na frak...fak tam bol Sammy úplne iný... neviem, taký drsný, proste sexy... ten jeho hlas ozaj nemal chybu... ale mne sa páčilo aj pri vymietaní aké mal cool hlášky.... napr. to s tým švábom na Deana Laughing alebo keď sa ho spýtali na ten master plan a on im so smiechom I don´t give a rat ass about the master plan, no proste drool
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty16.10.08 18:50

Koukám, že jsme tady vážně všechny stejně zvrhlé Laughing To je jen dobře Twisted Evil
Mě ještě hodně zaujal ten poslední avatar. Jako by se chystal někomu utrhnout hlavu. Prostě to na mě působí tak drsně, že musím jedině souhlasit v tom, že nechápu, jak to mohl Jared zahrát tak skvěle a udělat to úplně "unpuppy"
A detail na černé oko ve mě taky evokuje temné myšlenky. Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

Počet príspevkov : 464
Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty20.10.08 22:46

ludia ja by som si tak priala aby bol uz evil!sammy Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 430869 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 430869 .....proste ten nema nikdy chybu.....sam je v tedy taky nebespecny,sexi a neodolatelny 702 702 .....chlap k pohladaniu.......proste Evil! sammy 4eveeeeer!!!!
tak by som bola rada keby v tejto 4.serii bol no vsak sa uvidi ako sa to spravilo....ale sa tesim nan 702
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty25.10.08 15:38

Tak sice to byla jen chvilka, ale stejně... Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 707500 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 258431 ...tak se přiznejte, komu se líbil Evil!Sam v 4x06 a komu ne? Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 284389 Laughing Mohli ho tam dát na delší dobu, než těch pár vteřin....tolik se mi líbilo, jak Dean trpěl..... cheers 603 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 707500 No a Sammy... Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 677692 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 677692 Ty černé oči mu podle mě slušeli o něco víc, ale musím říct, že takhle na mě zase působil tak nějak víc nebezpečně, navíc v tom obleku... přímo smrtelná kombinace... Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 87642 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 998745 A hrozně se mi líbí, jak vždycky Jared dokáže úplně změnit Samův výraz...hned jsem poznala starého známéno Evil!Sama. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 325299

Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Th_40921_402_122_1102lo Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Th_40927_404_122_830lo Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Th_40933_406_122_374lo
Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Th_40937_407_122_195lo Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Th_40939_408_122_1020lo Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Th_40940_410_122_886lo

Moc se mi líbila scéna zachycená na první fotce...jak takovým suveréním způsobem Deana "usadil". Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil No a pak třetí fotka v první řadě a prostřední v druhé řadě....no comment... Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 87642 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 87642
Ovšem z výrazu na té poslední fotce už mi nebylo moc dobře po těle... doors Ty žluté oči na mě vážně působí tak nějak divně, prostě mám chuť popadnout svých pár švestek a pelášit co nejrychleji. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 666500 Což by mi samozřejmě nebylo nic platné, jak už stačil okusit Dean. Což je o to víc vzrušující. Twisted Evil 603 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 886945

Musím říct, že je to opravdu rozdíl ve výrazu Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 707500, oproti Samovi na těchto dvou fotkách. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 177401 Musí to být pro Deana hrozné, vidět ho jednou tak a pak zase jako starého dobrého Sammyho. Být na jeho místě, mám v hlavě totální guláš. A on ho tam asi taky má. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 71416

Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Th_40946_412_122_256lo Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Th_40954_415_122_104lo
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty25.10.08 16:34

mne sa evil! Sam páčil aj v tejto epke. v 2x14 bol síce stále lepší ale to aj preto že tam bol dlhšie. ale po takej dlhej dobe stačila aj tá chvíľka aby som bola hotová. milujem kombináciu Evil!Sam a torturig Dean 702 až tak mi nezáleží či sú jeho oči žlté alebo čierne obe farby mu pristanú aj ked tie žlté sú naozaj trochu čudné to mi trochu vadilo aj u YEDa.
Evil Sam a navyše v obleku to je už na mňa priveľa Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 998745
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty25.10.08 17:12

Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 87642 šmankote Chrys....chceš mě zabít Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 87642 asi jo a daří se ti to, vážně Twisted Evil Teda tohle jsou fotečky jedna báseň. Jared jako Evil!Sam opět úžasnej a přesně ty dvě které tady zmiňuješ....třetí v první řadě a prostřední ve druhé řadě....přesně tyhle jsem otevřela jako první a chuděra Samabel tady musela poslouchat,jak se tady rozkecávám o tom,jak úžasnej je....jak je sexy....jak mu to sekne 702
A vážně je to pěknej rozdíl když nejdřív vidíš úžasného Evil!Sama a potom koukáš na Sammyho Twisted Evil je pravda,že Jared dokáže tak neuvěřitelně změnit výraz,že to pomalu ani není možný Shocked
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty25.10.08 19:36

Chrys samozrejme ze kazdemu sa pacil. Sam bol znova dokonaly. tie čierne očička mam radčšej ale znasiem aj žlté. So zizi sme sa smiali že ako sa tu rozoberalo ze už nebude Evil!Sam ale Devil!Sam tak že už je to tu! Mylsim že naozaj Sammy v tomto postupil o niečo vyššie. Takže dufam že toho bude viacej! cheers cheers cheers cheers
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty25.10.08 19:42

I mé srdce a zrakový orgán se telelí blahem. 702 Jaredovi takhle role vážně sedne. Evil!Sam má neuvěřitelné charisma. Vsadím se, že Jared byl i rád, že si zase mohl evila střihnout. Twisted Evil
Také souhlasím, že černé oči mu sedí ještě líp, ale byla bych blázen, kdybych pohrdla touto variantou. A v obleku... on ví, jak zapůsobit smrtící silou.
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty25.10.08 21:48

Shocked Jej Chrys už fotky? V tejto epke bol neskutočný. Ja som žrala každé jeho slovo. Jednoducho sa mi v tom obleku tak páčil, že to ani nie je možné. 702 Waw...idem sa rozdýchat aby sa mi od šoku nezastavilo srdce pri pohlade na jeho krásnu Evil stánku Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 170639 Žlté alebo čierne hlavne že je Evil Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 998745
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty25.10.08 22:02

Dobře, tak to s tou iluzí sem ještě rozdejchala (ikdyž mi to dalo zabrat!! 702 ), ale ten konec??? Nejdřív sem si řekla, že má nějaký halucinace, ale pak sem si uvědomila, že už by je mít neměl... Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 260605 Já chci víc Evil!Sammyho!!!! drool Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty25.10.08 22:15

Anwiel, na tom konci o nic nešlo. Prostě to byla jen Deanova vzpomínka, nic víc. Wink Sam se ho ptal, co viděl, co ho vyděsilo a tímto zábleskem nám tvůrci chtěli napovědět, co mu nejvíc leží "v žaludku". Podle mě za tím nic jiného nebylo. Ani přelud, ani skutečnost. Prostě Deanova vzpomínka, promítnutá nám tímto způsobem. Wink
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty25.10.08 22:30

výborne vysvetlenie Chrys tak to chápem aj ja. ved tam na konci sa Sam tváril tak milo a nevinne a tie žlté oči sa tam vôbec nehodili. vtedy mal riadne daleko od evil!Sama
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

Počet príspevkov : 3035
Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty26.10.08 11:07

No já si zase myslím, že tvůci to tam nedali z jednoho důvodu, ale dali to tam právě aby fanouššci měli o čem mluvit..jestli to bylo opravdu záblesk toho čím se pomalu stává nebo to byla jen Deanova představa..takové domysli si sám Laughing Laughing
ale tvé vysvětlení Chrystele mě --se mu sím přiznat--ani nenapadlo nejdřřív... confused
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty26.10.08 11:24

Tak mě zase nenapadlo nic jiného. Nechápu, jak z toho někdo může vyvozovat nějaké závěry. Shocked confused Je vidět, že Eric zná fanoušky fakt dobře, protože někteří se chytají vážně všecho a pomalu už slyší i trávu růst. Rolling Eyes Laughing A z toho on jedině těží. Twisted Evil
Podle mě by bylo vážně uhozené, kdyby se Samovi najednou začalo nějak "blýskat" v očích do žluta, jakékoliv podobné náznaky jsou podle mě naprosto od věci. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 71174 Protože je přece jasné, že má v sobě tu krev a tedy že je částečný démon, netřeba ještě na to kýčovitě upozorňovat nějakými změnami očí do žluta nebo něco. Rolling Eyes Hlavní věc je, že on vůbec ve finále žluté oči mít nemusí a možná ani nikdy nebude mít. Tohle v poslední epizodě bylo dáno jen Deanovým strachem, jeho představivostí, protože si prostě spojuje Sam a YEDa, takže ho logicky viděl se žlutýma očima. Prostě jeho noční můra. Ale nikde není napsanáno, že Sam bude mít nebo by mohl mít žluté oči jako YED. Možná to tak bude, ale možná ne. A bylo by od tvůrců vážně divné, kdyby na to upozorňovali témto způsobem. Rolling Eyes Prostě to byla jen Deanova vzpomínka, na tom si trvám. Vyvodila jsem si to čistě logicky, tak jako u jiných filmů či seriálů, protože to tak prostě scénáristé dělají, když chtějí na něco takového upozornit.
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty26.10.08 11:26

Ale tie žlté oči mu neskutočne sekli Twisted Evil mne by sa páčilo keby sa možno začal pomaly na Žlto-okého démona meniť neviem ,ale mne sa strašne páčil drool a ten záblesk na konci WOW bolo to úžasné také zimomriavky sa mi nahodili affraid Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 900747
Návrat hore Goto down
Ellen
Žltočočko
Žltočočko
Ellen

Počet príspevkov : 694
Nálada : hope never dies...
Registration date : 23.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty26.10.08 20:23

Žlté oči nie! Mad Vyzerá v nich čudne, neprirodzene. Oveľa lepší bol ako čiernoočko. 704
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty26.10.08 20:41

Evil!Sam na scéně, to jsem si opravdu užívala. Nejprve mi nedošlo, že je to jen Deanova halucinace, tak ve mě docela hrklo, co se děje, ale taky jsem si říkala dobře Razz Razz Děsně mu to sluší drool
Jinak záblesk žlutých očí na konci... no nevím, mě řešení, jakým to vysvětluje Chrys vůbec nenapadlo, halucinaci už Dean mít něměl a ani mi moc nesedí, aby měl najednou Sam záblesky žlutých očí - no nechám se překvapit :p
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty06.02.09 14:01

Aaaaa, konečně jsem se v dnešní epizodě zase po dlouhé době dočkala toho výrazu, který tak miluju. Twisted Evil Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 170639 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 170639 Jaredovi jde ta evil stránka tak skvěle, že to ani není možný. Možná je to proto, že je Sam většinou tak milý....a pak když nahodí tu svou "evil!face", tak z něho fakt nemůžu. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 312566 702 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 707500
A na těch posledních dou záběrech už je zase vidět ten rozdíl v jeho výrazu. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 932600 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 319161 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 177401 Sakryš, škoda že tam ten Bobby přišel... Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 202744 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 44266 Jsem se těšila, že to pořádně vygraduje a ono prd. Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 202744 Já chci víc!!! Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 202744 Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 934194 Laughing

Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Th_25166_0008pxze_122_617lo Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Th_25172_0008rfa6_122_190lo Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Th_25179_0008t9qc_122_197lo
Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Th_25180_0008x3qr_122_119lo Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Th_25160_0009597s_122_424lo Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Th_25182_00098qfq_122_169lo
Návrat hore Goto down
Kristine
Winchester
Winchester
Kristine

Počet príspevkov : 1538
Nálada : always great :)
Registration date : 05.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty06.02.09 16:33

veru konečne!!! cheers Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 170639 parádny evil!Sammy Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 284389
je úžasné ako to dokáže Jared zahrať 704 je to vidieť na tých fotkách...to je taký rozdiel, že až neverím Shocked
plus ešte tento naštvaný výraz Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 87642
Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Th_34444_bscap0044_122_1089lo Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Th_34454_bscap0047_122_104lo
ale neviem, Chrys, či by si bola taká rada, keby Bobby neprišiel Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 999804 Dean s tou sekerou vyzeral dosť odhodlane Laughing nakoniec by si nemala už žiadneho Sammyho confused
takže ja som celkom rada, že sa tam Bobby objavil Razz
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty06.02.09 16:42

Jůůů, ten výraz!!! To je prostě nádhera!!!! drool 702 Miluju tenhle jeho výraz!!!! Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 998745
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty07.02.09 13:28

Ani mi nehovorte na tom vyraze som zila cely den konecne evil Sama le mohlo by to byt v jednej epke trocha viacej 603 by som sa neurazila Twisted Evil Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

Počet príspevkov : 464
Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty07.02.09 14:19

wrrr obrázky obrázky drool on je tak sexi keď je evil 603
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!   Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 26 Empty

Návrat hore Goto down

Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!
Návrat hore 
Strana 26 z 31Choď na stránku : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31  Next
 Similar topics
-
» Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY!
» Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!
» Castiel Angel - pozor SPOILERY!
» Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY!

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Postavy :: Sam a Dean-
Prejdi na: