Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

HELP: Otázky a odpovědi

Goto down 
+47
Terrik
dom.volno
mysteryRonny
Panthera
kaja666
Fay
Marion0889
Weronička
str8tking
Hiro666
Lirael
cleo
lentilka
janicag
Mystic
wilicek
evetka
dzajnisko
CrazyD
Faith
renáta
calla
nikita
jenny
wiktoriano
Anwiel
sisel
Zizi
bookika
Soniq
Ettie
Hannah
jana7413
Silvia
Kaja
evelyn27
Madlen
Night Angel
funny
janka410
SkreechTina
dion-fortune
Samabel
Sarinka
LenkaX22
SNlois
Chrystelle
51 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  Next
AutorSpráva
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!
Registration date : 01.12.2007

HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty01.03.08 23:11

Jo ahaaaa! Laughing To jsem nevěděla, že tohle neznáš. My tady skoro všichni sledujeme SN právě takhle. V originál znění s titulky. Ti lepší z nás i bez titulků. Laughing Laughing Takže to určitě jde. Prostě si stáhneš epizodu a k ní titulky (musíš dát pozor, aby byly na správnou verzi). Pojmenuješ si titulky stejně jako epizodu nebo hodíš do jedné složky, zapneš si titulky v přehrávači, ve kterém si pouštíš v PC filmy a díváš se. Wink
Záleží na tom, jaký máš přehrávač. Já si pouštím všechno zásadně ve Windows Media Player a bez problémů. Cool Někdo s tím třeba problémy má, tak raději volí BSplayer. Takže musíš si zkusit nějaký díl stáhnout, k němu titulky a prostě to vyzkoušet. Kdyby ti to nešlo nebo jsi pořád ještě něco nechápala, dej vědět. Blbě se mi to vysvětluje a beztak jsem na něco zase zapomněla. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 202744 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 316745
Návrat hore Goto down
evelyn27
Nevinná obeť
Nevinná obeť
evelyn27

Počet príspevkov : 20
Nálada : supernatural ju vždy vylepší, nech je akákkoľvek
Registration date : 03.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty01.03.08 23:14

thank you very much...ja sprostá si vždy najskôr prečítam titulky a potom pozerám supernatural...no idem to vyskúšať...každopádne dakujem ti...veľmi si mi pomohla
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

Počet príspevkov : 1232
Registration date : 07.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty01.03.08 23:19

HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 99937 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 99937 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 99937 prepáč že sa smejem ale najprv si prečítaš titulky

až potom pozeráš film. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 99937 To je dobre.Ja som to tiež chcela tak urobiť s tým ale nebolo to v takom subore že som si to mohla prečítať HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 99937
Návrat hore Goto down
evelyn27
Nevinná obeť
Nevinná obeť
evelyn27

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty01.03.08 23:21

no takže...pustím si supernatural vo windows media player...mám stiahnuté aj titulky...ale ako ich tam dostanem?Smile

EDIT: hej ja viem...citim sa ako debil...ale ked ja som v týchto veciach sprostáSmile

*Přehodila jsem ti sem ten druhý příspěvek. Janna
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

Počet príspevkov : 3035
Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty01.03.08 23:24

evelyn máš hozené titulky i filmeček do jedné složky a stejný název u obou souboru?? pač potom by si nemusela dělat nic a jen se mohla koukat. zkus si je stejně pojmenovat a to bude všechno HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 284389 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 284389 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 284389
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty01.03.08 23:25

affraid HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 99937 Evelyn, proč jsi nenapsala dřív? Mně je tě úplně líto, že se s tím tak zbytečně trápila. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 202744 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 71416 Vždyť to jsi musela přijít o veškeré zážitky se sledování. Opravdu se stačilo zeptat, každý by ti tady rád poradil. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 312566 Vždyť pro SN jen to nejlepší, ne? HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 949816 No hlavně že teď už to víš, tak držím pěsti, ať se ti to zadaří a konečně můžeš v klidu vychutnat HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 335560 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 325299

EDIT: Vůbec se nemusíš cítit jako debil. Very Happy Každý z nás jednou začínal. Cool
Návrat hore Goto down
evelyn27
Nevinná obeť
Nevinná obeť
evelyn27

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty01.03.08 23:37

no lenže mne to asi budete musieť prísť ukázať...ja tu budem až do rána kým mi to nepôjde:)
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty01.03.08 23:40

pocuj evelyn ja som s tym mala tiez problem, ak mas rovnaky nazov aj na titulkach aj epizode tak potom skus iny prehravac ak ti to este nejde, ale upozornujem, ze nazov musi byt TEN ISTY! aby ti to fungovalo. ak to aj tak nepojde, skus si stiahnut nejake nove kodeky aj vtom by mohol byt problem
Návrat hore Goto down
evelyn27
Nevinná obeť
Nevinná obeť
evelyn27

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty01.03.08 23:44

názov je ten istý...ved ja na to do rána prídem:)...ste fakt zlaté že mi pomáhate...vdaka
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty01.03.08 23:50

hm tak skus teda iny prehravac, bs player je dobry alebo tiez media player classic ten mi prehra takmer vsetko
Návrat hore Goto down
evelyn27
Nevinná obeť
Nevinná obeť
evelyn27

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty02.03.08 0:21

idem to nainštalovať...neviem sa dočkať ked budem pozerať supernatural s titulkami Very Happy

EDIT: už mi to ide..už to ide...neviem ako som to spravila ale som šťastná ako blcha...musím ísť niekoho vybozkávať Very Happy jupííííí

*Přesunula jse ti sem tvůj druhý příspěvek pod tímto. Jana
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty02.03.08 1:31

Pokiaľ by si s tým aj naďalej mala problémy, skús sa riadiť týmto návodom.

1. Epizóda aj titulky umiestni do rovnakej zložky.
2. Názov epizódy musí byť úplne rovnaký ako názov titulkov.

HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 01_89HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 02_55

3. Ja na prehrávanie používam BS player, pretože sa mi zdá najlepší a má rôzne skvelé funkcie. Ak ho aj ty máš nainštalovaný, klikni druhým tlačítkom na myši na epizódu a daj spustiť cez BS player alebo Media player. Mne to napr. automaticky hneď prehrá cez BS player, ale ak sa to tebe nestane, sprav to tak, ako som pred chvíľou hovorila.

HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 03_34

4. Titulky by sa ti mali teraz automaticky spustiť. Ak sa tak nestane, môže to byť tiež preto, že nemáš nainštalované vhodné kódeky. Najlepší je Divix...Btw, to že tam mám čiernu obrazovku si nevšímaj, to urobí vždy, keď chceš niečo spustené odfotiť..Wink

HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 04_38

Zrovna som šla odoslať tento návod.. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 316745 No nevadí, tak keby ste ešte niekto mal rovnaký problém, tu je návod, ako spustiť titulky.. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 284389
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty02.03.08 11:21

joho sem ráda že ti to jde Evelyn..uplně fakt sem z toho byla rozložená protože to nemůžu pochopit jak si to zvládala..chudáku vždyt ses připravila o skoro celý zážitek..ach jaj přečo si nenapísala dříve ved mi bychom ti rádi pomohli....ale fakt sem happy že už to ide HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 170639 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 170639
Návrat hore Goto down
evelyn27
Nevinná obeť
Nevinná obeť
evelyn27

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty02.03.08 12:56

dakujem vám veľmi pekne všetkým za pomoc....v BSPlayer mi to išlo bez problémov Very Happy
Návrat hore Goto down
Silvia
Winchester
Winchester
Silvia

Počet príspevkov : 1268
Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester!
Registration date : 30.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty02.03.08 13:35

Evelyn z toho,že si nevedela ako to spustiť si nič nerob,v začiatkoch som mala rovnaký problém.Teraz sa už len zasmejem ked si spomeniem na to ako som sa pokúšala stiahnuť Supernatural rozdelený na rar-ka a stiahla som len prvé z dvoch a chcela som to rozbaliť vždy došlo len do polovice a koniec a ja antitalent som si lámala hlavu nad tým prečo je tomu tak.
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty02.03.08 16:26

ano ano všichni nějak začínali..já si pamatuju když sem byla na prášky když sem ještě neuměla stahovat přes torrenty...to bolo neskutečně hloup= ted když na to pomyslím ale každý někdy začíná... lol! lol! lol!
Návrat hore Goto down
jana7413
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
jana7413

Počet príspevkov : 289
Registration date : 15.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty02.03.08 18:31

moožem sa spýtať, či vám ide uložisko? lebo mne nejde a chcem vedet či je chyba u mňa alebo u nich HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 999804
Návrat hore Goto down
http://www.hcslovan.sk/
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty02.03.08 18:34

Jani: ee není chyba u přijímače ale vysílače lol! lol! lol! teda jakože mě to uložisko nejde taky..takže asi zase stávkuje..neboj u tebe všechno fajčí na jedničku HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 660854 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 660854
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty02.03.08 18:35

jana7413: mě ulozisko taky nejde Shocked Suspect asi tam zase dělají nějaký čachry Suspect
Návrat hore Goto down
jana7413
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
jana7413

Počet príspevkov : 289
Registration date : 15.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty02.03.08 18:53

SNlois, Samabel díkybohu, já už som sa zlakla, že som zase neco zkopala affraid lol!
Návrat hore Goto down
http://www.hcslovan.sk/
funny
Pocestný duch
Pocestný duch
funny

Počet príspevkov : 98
Registration date : 05.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty02.03.08 21:07

hmmmm mám taký dotazík, skúste please či vám ide sťahovať z ulozisko.sk napr. 02x18.... už dobré dva dni mi to nechce ísť a rapid je veď viete aký super a chytajú ma brutálne absťáky HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 364896 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 364896 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 364896 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 364896 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 364896 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 364896
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty02.03.08 21:13

Jo tak absťák ti nezávidím, funny. Sad Ale zrovna nad tebou holky píšou, že ulozisko nejede. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 71416 Snad to brzy zase půjde. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 71416
Návrat hore Goto down
funny
Pocestný duch
Pocestný duch
funny

Počet príspevkov : 98
Registration date : 05.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty02.03.08 21:18

janka, to som si veru nevšimla :oops: resp. som dneska nejako mimo a nechcelo sa mi všetko čítať. kurnik, toto mi robia, nechniapem čo im to zase nejde...nemali tam dakedy hackerské útoky? či to bolo na inej podobnej stránke.

ma trafíííííí HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 364896 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 364896 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 364896 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 364896 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 364896 HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 364896
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty02.03.08 23:05

Oni to asi tak trocha nezvládajú, ale tiež minule písali, že majú nejaké DOSové útoky či čo, síce netuším, čo to je, ale vždy im to celé padne..teraz už je to však pomerne dlho.. HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 999804
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
evelyn27
Nevinná obeť
Nevinná obeť
evelyn27

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty02.03.08 23:12

na a akurát teraz nejde ked si chcem stiahnúť všetky diely a pozrieť si ich aj s TITULKAMI Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi   HELP: Otázky a odpovědi - Stránka 5 Empty

Návrat hore Goto down

HELP: Otázky a odpovědi
Návrat hore 
Strana 5 z 25Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic-
Prejdi na: