| HELP: Otázky a odpovědi | |
|
+47Terrik dom.volno mysteryRonny Panthera kaja666 Fay Marion0889 Weronička str8tking Hiro666 Lirael cleo lentilka janicag Mystic wilicek evetka dzajnisko CrazyD Faith renáta calla nikita jenny wiktoriano Anwiel sisel Zizi bookika Soniq Ettie Hannah jana7413 Silvia Kaja evelyn27 Madlen Night Angel funny janka410 SkreechTina dion-fortune Samabel Sarinka LenkaX22 SNlois Chrystelle 51 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 11.04.11 22:42 | |
| mysteryRonny: úplnou prapodivnou náhodou, sa ku mne dostal odkaz, kde si môžeš stiahnuť asi 5 albumov LOUDEN SWAIN, tak ak máš ešte záujem, tak tu: - kód:
-
http://loco-lobo.livejournal.com/157179.html | |
|
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 29.07.11 22:41 | |
| ahojte ľudia , chystám sa vyvádzať s videami, no ozaj sa len chystám, ešte som nič neskúšala, a potrebovala by som poradiť/odporučiť nejaký program na ich úpravu , ktorý by bol náhodou aj voľne dostupný na stiahnutie na nete. konkrétne mi ide o strihanie a dávanie dokopy častí videí, zrušenie zvuku pôvodného videa a vkladanie hudby (mp3) do hotového videa, prípadne vkladanie textu do videa, zrýchlenie videa a takéto somarinky. asi to tu už bolo aj spomínané, ale ste náhodou narazili na niečo nové alebo lepšie, veľmi by mi to bodlo a pomohlo. ďakujem za vaše tipy | |
|
| |
Terrik Crossroads demon
Počet príspevkov : 489 Age : 33 Nálada : bez nálady Registration date : 10.04.2011
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 30.07.11 12:51 | |
| ahoj. Nejlepší je asi adobe premiere. Je sice placený ale na uložto je vše:D na netu je na něj dost návodů a je i v češtině. Používá se i vprofesionálně. Jinak pokud máš počítač starý tak dva roky tak stahuj pouze do verze cs3, jinak s tím nehneš | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 15.09.11 18:27 | |
| Nazdar! Sice vůbec nevím, zda jsem tu správně, ale nechtěla jsem kvůli tomu zakládat nové téma Chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte, co je pravdy na tom, že si Jensen zahraje v Resident Evil 5. Četla jsem o tom nějaké dohady, že to není jisté, tak by mě to docela zajímalo | |
|
| |
frency Pocestný duch
Počet príspevkov : 77 Registration date : 05.10.2010
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 16.09.11 9:18 | |
| Ľutujem, s najväčšou pravdepodobnosťou nezahrá. S natáčaním sa už začalo a Jensen oficiálne nie je uvedený medzi účinkujúcimi. Na portály csfd bol istý čas pri tomto projekte uvedený, ale už pred mesiacom ho odtiaľ vymazali.
Naposledy upravil frency dňa 19.09.11 7:58, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 16.09.11 18:59 | |
| A to je docela škoda. Určitě by se takto Jensen ještě více zviditelnil ve filmovém světě. | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 17.10.11 0:21 | |
| Ahojte dievčatá, potrebujem poradiť. 1. Neviete či sa dajú vložiť titulky do cudzieho videa na youtube? Príklad tu: - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=5RMXgi9nKUQ Ak áno, ako na to? 2. Podobná otázka pri videách na rôznych stránkach ako napr. toto video: - kód:
-
http://www.autismsupportnetwork.com/news/video-10-minutes-temple-grandin-22938422 Dá sa do podobných videí vkladať titulky? Ak áno, ako na to? 3. Posledná otázka: viete odporučiť nejaký dobrý program na vytváranie a časovanie titulkov? Najlepšie taký, v ktorom by sa dalo kontrolovať či titulky a obraz sedia. Ďakujem za pomoc. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 17.10.11 0:41 | |
| Ježiš, prepáč, ja som na teba úplne zabudla. Každopádne, do cudzieho videa na yt titulky nevložíš, to môže len ten, kto to video nahral. Jedine, že si odtiaľ to video stiahneš, nahráš znova a tie titulky tam vložíš sama. Dajú sa tam nahrať vo formáte srt a užívateľ si ich potom musí spustiť alebo priamo pridať. Robila som len prvú možnosť, ale tá druhá by nemala byť zložitá. Čo sa týka iných stránok, tak opäť jedine, že si to video stiahneš a vytvoríš si titulky v srt formáte, načasuješ a spustíš s tým videom. A dobrý program je Subtitle Workshop, kde si môžeš titulky kontrolovať priamo s videom. | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 17.10.11 1:20 | |
| Sarinka: díky, skvele si to vysvetlila. Ak nie som priveľmi drzá, už len jednu otázočku. Ako sa sťahuje video z youtube či stránky? | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 17.10.11 2:42 | |
| Ellen skus program Jdownloader, len okopirujes adresu yt a das stahovat... | |
|
| |
Ellen Žltočočko
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi 17.10.11 2:53 | |
| Joj, vrele díky, vám obom Cleo a Sarinka. Veľmi ste mi pomohli. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: HELP: Otázky a odpovědi | |
| |
|
| |
| HELP: Otázky a odpovědi | |
|