Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

JARED - archiv 2

Goto down 
+35
bareness
Ewis
janicag
sonca12
Maria
calla
Zizi
lenkka
Wanis
Fazulina
Kacena222
Faith
Pa001
evetka
Anwiel
beruss
dzajnisko
SNlois
CrazyD
SkreechTina
Soniq
Silvia
LenkaX22
dion-fortune
Madlen
Ettie
Kristine
keksiiq
bookika
Sarinka
Weronička
Kaja
janka410
Samabel
Chrystelle
39 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
AutorSpráva
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty
OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty28.08.08 22:40

ale ja chcem, uz v tom nie si sama Laughing Laughing JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745
to vies, my - Jared/sam girls musime drzat pokope a mnozstvo pocitov mame spolocnych 601
myslim, ze to asi kazdy vnima. co som si vsimla komenty k tohtorocnemu conu,tak vsetci mali pripomienky,ze Jens je akysi mlkvy Wink ja som nevidela vela videii z minulorocneho conu,ale co som chcela este k starej teme povedat je, ze som si vsimla, ze Jensen chce byt vtipny a vzdy to chce urobit takym tym nenapadnym sposobom a presne to, ze sa snazi nejak chytit na Jareda a potom nejak obkluckovat a niecim nas ohurit, sklopi zrak, pousmeje sa a tvari sa, ze nic vtipne tym nemienil...
co som ale videla z tych Conov, tak Jared bol zlaty a uzasny 702 to na tom cone vysvetloval tu scenu z Heart? ako sa to tam natacalo a vsetky tie veci JARED - archiv 2 - Stránka 26 999804 nemam v tom akosi prehlad. ked tu takto citam tie tvoje "zazitky" z tych vsetkych conov, tak si vsetko musim pozriet este raz a este aj tie, ktore som nevidela.byt tak na tych Conoch a bavit sa takto s Jaredom. to musi byt fakt zazitok JARED - archiv 2 - Stránka 26 260605
presne tak! Jared velmi putavo vsetko vysvetluje. Akoby mu na tom neuveritelne zalezalo. Ked sa ho nejaka fanynka na nieco spyta a on hned odusevnene zacne vysvetlovat, hadze sa zo strany na stranu, rozhadzuje rukami,tie jeho gesta a kazda druha veta je vtipna JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 proste to na nom vidno, ze chce, aby to vedeli ostatni a aj ked mu to nie je po voli, tak to spusti takym prijemnym tonom a aspon to vyznie vtipne.
teraz neviem,o com hovoris. ako ho ignorovali??? inak,ja som si tiez dost vsimla, ze Jensena maju o dost radsej, nez Jareda... a to je podla mna dost velka skoda. Pretoze ja kebyze idem niekam a vidim tam oboch, tak sa chcem "porozpravat" s oboma.fotky, autogramy. Prosto vsetko. A nie ze len kvoli tomu, ze som Jared girl sa totalne vykaslem na Jensena. Ja mam rada cely serial a obaja mi prirastli k srdcu,i ked Jared je k mojmu srdcu trosku o dost blizsi... a to nie je pekne, ze to takto rozdeluju. Je to potom dost neprijemne.
to som si tiez vsimla. ako to s tym, ked zacali vykrikovat a Jensen zarval, ze "Ja som bol prvy" a Jared "Mna dali hlasnejsie" vtedy sa mi spociatku tiez zdal taky, ze uz bude prekrucat ocami, ale Jared sa chytil, tak sa aj Jensen chytil. A Jared vzdy potom tak milo k tej fanynke. Vzdy to tak vyznelo,ze ho to vazne zaujima a vzdy tak proste prirodzene. Zatial co Jensen len tak nesmelo usmev a pod ho spat...
no, je to dost mozne, ze uz na tych conoch si zvykli a vedia, ku komu si mozu co dovolit. Trebars, keby na mna hodil Jensen taky face, ze on uz je na odchode, co chcem, tak by som sa asi dost zlakla a bolo by mi to hrozne neprijemne. Ale na druhej strane viem, ze Jared by take nieco neurobil, ze by sa usmial a velavravne by sa so mnou odfotil, podpiskarta a nieco by isto aj povedal... vid. report,ktory si tu spominala, co som pred chvilou citala, ze hoci bola polnoc, on mal usmev na tvari a bol pristupny a otvoreny... Wink
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty28.08.08 22:56

JAaaaaaaaj Baby tak som sa predrala tými vašími príspevkami. Jaj tak môj názor je taky istý . Tie 12-15 ročné babenky ktroeé vidia len pekne oči a úsmev take podla mna nemusia obaja. Bože ako to napísať pozeraju sa na nich ako na kus masa nikde vo vylohe mäsiarstva. Mne sa to absolutne nepači. Suô to ludia ako každý iný len do vienka dostali dar herectva. našli ho a byví ich. A za to klobúk dole. JARED - archiv 2 - Stránka 26 214863 JARED - archiv 2 - Stránka 26 214863 Pokrikovať na nich "You are hot!" preboha veď on sa ráno videl v zrkadle. JARED - archiv 2 - Stránka 26 900747 Ale no čo už musia to trpieť to pattrí k herectvu.
Jensen je podla mna v sukromi absolutne iny vela cudzich ludi nerobi nikomu dobre. Ani jemu nie. Keď je vedla Jareda sa citi podla mna o vela lepsie však su najlepsi kamarati.
Jared to je kapitola sama o sebe JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 . Podla mna je to super človek s veľkou dušou!!!! Svojich fanúšikov ma nozaj rád a chápe že bez nich by nemohol robiž túto prácu. Užíva si každy okamžik života čo sa mi hrozne na nom páči ta enrgia ktorú vyžaruje ten úsmev ktoré Vás rozosmeje aj keď celý deň bol na nič a najradčšejby ste umreli. JARED - archiv 2 - Stránka 26 328356 JARED - archiv 2 - Stránka 26 328356 Aspon mne staci jeden pohlad na jeho ousmev a svet je hned znova nádherny. Moc rada by som sa s nim stretla a presvdčila o tom na vlastne ocči. Ako sa chováá k fanúšikom.(Môj tajný sen)
A to že sa zdraví s tou fanynkou to si ma dorazila Chrys teraz na mojom rebríčku zase postupil o dost vyššie :shame: :shame:
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

Počet príspevkov : 1232
Registration date : 07.01.2008

OdoslaťPredmet: ...................   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 0:30

Baby ako ste sa krásne rozpísali mám rada take debaty, I love you Hlavne toho čo sa týka akí su naozaj. Dufam, že môžem niečo napísať i napriek tomu, že sa to netýka čisto len Jareda. Wink

Teda u mňa je Jensen na lepšiom mieste, mám ho radšej
obrovská pravda čo ste písali s tým, že baby väčšinou pozerajú na výzor, pekne oči, postavu a neviem čo všetko. Ja to nemám rada, ved v mnohých anketách vyhráva Jensen o dosť nad Jaredom, teda nie vo všetkých, ale hlavne tie čo som zhliadla, väčšinou baby prehliadajú Jareda/Sama, ved aj tu dosť prevažuje v ankete Dean. Neviem a hlavne take baby, ktore ten seriál veľmi nepozeraju ale na prvý dojem vidia Jensena a už su po uši zamilované.Teraz sa to netýka ani jednej z tadiaľ , takže žiadne privlastnovanie. Keby boli všade, take aké ste vy.
Ale prečo? Fakt vidia len ten zovňajšok. A to sa mi nepáči. Potom je kopec fanušikov/ hlavne fanušičiek bez rozumu, ktoré tam za nim blaznia aj za Jaredom, až to veľmi prehaňajú. Ale vidia len výzor, pretože ak by sa správal ku mne Jensen odmerane a takým spôsobom akým sa správa ku tým šialeným tak možem s veľkou určitosťou povedať žeby sa mojej poklony dalej už nedočkal, Wink možno je to šialené čo hovorím, ale ak by bol Jared vnimavý, schopný pokecať, milý ,ustretový v tej danej chvíli , ja viem, že taký je ale ak by bol i vtedy tak patrím k vám.
Čo sa týka Jareda určite. Musím vidieť naozaj podľa situacii. Ja vnímam niektore veci inak, viac som vnímavý človek, premýšľavý, všímam si okolie a možno i podľa toho mám niečo vrodené take, čo neviem opísať , cítim napr, to, že sa do mňa niekto zaľubil, a je to aj pravda potom a citim to skôr ako ten človek, ktorý o tom ešte nevie 603 alebo citim, že ma niekto ohovára, tvárim sa že nič, že nepočujem a je to vždy pravdou, cítim klamstva, citim, že sa niečo bude diať že proste niečo nie je v poriadku, a potom to aj tak naozaj je, citim to ked ma niekto voči mne antipatiu ,alebo aj to ked sa niekomu páčim len tak na ulici. A preto že veci vidim takto zvláštne, akokeby som čítala myšlienky len s tým rozdielom, že čítam pocity, by som dokázala zisitť ako to je i u nich. Ja viem, že možno to vnímate čo tu píšem zvláštne ,že to je normálna vec, len ja to mám asi potom rozvinute až priliš, neviem čo to je ,ťažko sa to opisuje a možno aj preto, že mám niečo take, čo si neviem vysvetliť, možno na ludí pôsobim asi tak ako Jensen, ale len na tých čo ma nepoznaju,A aj to ma ťažke vôbedz aby sa k nemu niekto dokázal dostať , až natoľko aby ho poznal taký aký naozaj je. Či vôbedz niekoho k sebe prupustí o to väčší strach má ešte teraz ked je hercom, nikdy nemôže vedieť, či to ten človek myslí uprimne alebo sa s nim chce baviť preto, že je známy. confused To je tiež tažká polemika, to je daľšie kriterium prečo tak pôsobí. A preto si všetci hľadaju priateľov/ priateľky len v svojom kruhu, ako je i ona herečka, pretože ona bude mať ten istý problém.
Dobre idem dalej, teraz nejde o to či verime alebo nie, proste je to, ja neviem neviem si predstaviť aby som neverila veciam čo sa týka astrologii a numerologii, ale hlavne čo sa týka pováh ludí, myslím teraz len to charakteristika, oblubene veci, vlastností, atd. To proste je, možno si to neviete vysvetliť ako alebo, čo ako je možne že to sedí, alebo mnohí neveria, ja nechápem tým čo neveria, pretože nechcem tu zdorazdnovať niejake priklady, že to tak je proste berme je to tak, neviem aký mate názor na niečo take všetci, ale ja to beriem normálne , a idem aj o tom normálne teraz písať takže Wink dufam, že si nebudete nič zle myslieť.

V mnohom čo píšete o Jensenovi som sa našla i ja, ale vždy ide len o uhoľ pohľadu, su tri fázy toho, 1 fáza tak ako ste opísali pôsobí (myslím len ta nejaká antipatia voči tým veciam, unudenosť,tie typicke zle vlastností) pôsobí len pre tých a navonok , pre tých ktorí ho vôbedz nepoznajú , proste len ako to povedať sledujucí , okoloidúci atd.
2 fáza je , (tie vlastnosti, ktore ma i v rozhovorch, ) velký strach , trema, ale na druhej strane strašne milý človek, kludný, prisposobivý, obetavý Jareda tam jednoznačne potrebuje. Tak takto pôsobí ked sa naňho pozriete z lepšiej stránky, ale i pre ludí ktorý ho lepšie poznajú ale nie až veľmi.
3 fáza je: To je neviem pre koho u neho možno ani pri Daneeel ešte nie(neviem ako na tom su, možno aj ano) ale asi len pre starých známich, kamošov ale fakt najbližších , a hlavne rodinných prislušnikov. A a fáza je taká, že tu môžte vidieť právu tvár Jensena taký aký naozaj je. Vtipný - kedže to ste u neho vylučili- hlavne pri tej spontannosti (myslím inak vtipný, vtipný spontánne)a mnoho iných vlastností, ktore naozaj má, len možno nikdy nebudu odhalene, pretože to sa musíte dostať Jensenovi až riadne blízko, málokomu sa to podarí. No No a to je na tom najhoršie to že ho potom všetci vidia takto. No
Budete si myslieť, že obahajujem jeho, ano ale zároveň ako keby aj seba
pretože mám ten istý problém čo má on, a to dokáže pochopiť fakt len človek ktorý to zažije, ale on je na tom pomerne lepšie pretože už je tam dávno kde chcem byť aj ja a zatiaľ žije a je z neho fakt skvelý herec. No
Tak no a tolko chcem toho ešte povedať, ja sa snažim to zmeniť byť hocikedy taká ako Jared na takých miestach kde je on taký akým je pred tolkými ludmi, ale nejde to, ale mnohokrát sa mi to podarí Wink a vtedy si poviem, že to nie je možne, a potom pridu dni ked už niečo take nedokážem, určite to robí aj Jensen, ale on len tak posobí keby ste ho možno poznali 10 rokov alebo tak, že stále ho vídate dokázal by take niečo
možno aj menej rokov ide fakt o celu situaciu , hlavne s kým sa baví kde je o náladu. Tie veci ktoré dokáže Jared, su take ktore sa jednoducho nedaju naučiť , ma to vrodené , sám od seba , lenže s tým, že sa ludí neobáva, a ma to šťastie , že sa neobavá tak to ma oveľa jednoduchšie. Aj ked to iste by dokázal Jensen len v sukromi , nie na verejnosti, možno aj tam ale ktovie kolko rokov by mu to trvalo. confused Preto to hrá tak dobre , Deana pretože ním nie je , pretože okolnosti ho prinutili k tomu že to musí zahrať zo srdca čí sa bojí alebo nebojí, pretože nehrá Jensena ale Deana postavu ktorá ma svoju charakteristiku už napísanú a možno niekde vnútri je aj on taký , len sa tak neprejavuje. Tak isto štáb , ludí , z tamať už niejaký ten čas pozná takže , je dosť v pohode tam , ved to môžte aj vidieť. Wink No a tie cony, ťažko, ťažko veru, hádam to raz preokoná ja verim že sa snaží, nie vždy to možno ide, ale je to v rámci nálady, v rámci možnosti, je to preňho veľmi ťažke. Aklimatizovať sa tam , kopec ludí, fotia, točia, pýtaju sa , niekedy môžu niečo vykriknuť, a môže to aj uraziť aj ked možno nie naschvál . No a to je najhoršie pretože je Jensen herec ! točil s ludmi pár ludí naôkol ktorých možno pozná , ale kto by možno ani on nečakal niejake cony , pretože nikdy to nebolo v zmysle jeho práce , diskutovať na verejosti, niekedy sa možno aj brániť - ved aj take su určite, niekedy povedať niečo tak aby to ludia pochopili nezobrali zle, alebo snažiť sa nepovedať všetko. Jeho to uplne zdeptá. A aj by možno chcela veľa veci povedať , len nie vždy sa odváži a ked sa aj odváži posobí vystresovane, skače mu hlas, ale verte hovoriť chce, nie je to o tom žeby na to kašľal. A potom ked už vie že niejako nemôže že jednoducho je na tom lepšie Jared ide mu to proste , baví ludí, potom sa kusoček stiahne do uzádia je ticho a posobí dojmom ako keby tam nebol, nechcel byť a neviem čo. Je to ťažke. No No a ešte to, že zhoda náhod je ryba ( vraciam sa k tej charakteristike) strašne citlivý , a všetky tie vlastnosti ktore nie su veľmi na potešenie, pre človeka ktorý možno aj chce len nedokáže byť iným .Niekedy nechápem ako môžem tie ryby až tak chápať, ale už som pochopila som sice narodená v znamení baran všetko mi sedí vlastností, uplne všetko len nie som ako všetky barany tym že som ovplývnena rybami preto mnoho vlastností mám aj od nich , tým že som narodená na začiatku 2 dni po rybých čo ešte patrí do tej kategorii ktorá je ovplyvňovaná rybami, preto niekedy posobím ako oni a niekedy zase inak. A o čo horšie Jensen je v kategorii typická ryba pretože teraz som si to pozrela , čo je ešte horšie doors a neviem či by som chcela byť na jeho mieste v tej povahe, čo je dvojnásobok toho aká ryba byť môže , chcete niečo niečo vám napíšem strašne JARED - archiv 2 - Stránka 26 99937 sa to sem hodí to je charakteristika pre typické ryby ako je i Jensen JARED - archiv 2 - Stránka 26 99937 :
Na jednej strane su statoční , spravodliví, a dobrosrdeční , na druhej strane su precitlivení , rojčiaci, majú veľkú fantáziu a až prehnanú vnímavosť. Bývajú veľmi plachí, uzavrení, majú zábraný v styku s ľudmi. V neskoršiom veku to niektorí využívajú vo svoj prospech, hrajú sa na plachých a bezmocných aby vzbudili vo svojom okoli súcita túžbu ochraňovať ich. Inak su súcitní, chápaví, vľudni, a vdaka svojej schopnosti vedia sa vcítiť do ulohy druhých osôb.
Wink K tomu asi viac dodávať nemusím, ale inak by nebol takým hercom keby možno nemal tieto vlastností, dosť umelcov je narodených v tomto znamení. Škoda, že neviem kedy sa narodil myslím čas, presný vedela by som povedať ine vlastností, ktore spočívaju hlavne s jeho osobou. Wink Treba zistiť. No a teraz som sa dostala k tomu prečo ho mám radšej pretože som sa totálne dokázala vžiť do toho ako sa citi, čoho sa bojí , pretože v nom vidim seba, takže to je jedine vysvetlenie toho, že pre mňa nie je len ten výzor a keby bol možno iný(charakteristický) ,tak by sa mi možno až tak nepozdával.pretože ho úplne chápem. JARED - archiv 2 - Stránka 26 364896 A ešte k nemu čo som si tak všimla, čo poznám ludi ryby, tak je ich viac, ale chalani fakt tak posobia väčšinou ale su naozaj zabavnými ale niekedy je to zase naopak hraju sa na vtipných zvonku, bavia ludi, (i Jensen požartuje) a potom totalný zvrat, dosť sa boja, proste niektorých veciach sa boja až prehnane ale nechcu tak posobiť a preto sa niekedy hraju radšej na odmeraných ako by vyzerali ako citlivý. No a tiež je ťažke prejavovať emocie pre nich , takže pochybujem žeby objímal , niejake šialene davy, a ked aj áno, tak by to vyzeralo tak umelo.

Dúfam, že mi to nikde nepreložíte už to píšem asi hodinu JARED - archiv 2 - Stránka 26 71174

A ideme k Jaredovi, ktoreho mám radšej menej, ale možno by sa to obrátilo, fakt nepoznám ich natolko dobre aby som mohla vravieť je to len vec situacie, fakt sa musíme vybrať za nimi, možno by som v tom mala hned jasno, JARED - archiv 2 - Stránka 26 618406 Obdivujem to aký je milý, zabavný, ochotný, na conoch je sponatnný, baví sa , robí usmevy aj iným ludom, proti nikomu
nič nemá, za každu srandu , JARED - archiv 2 - Stránka 26 999804 či sa tak našteluje alebo čo, obdivujem to na ňom, skvelý človek. Ale podme k dalšej veci, ktoru som si všimla ako som vravela o tom výzore - daleko hore v príspevku,, tak ja nerozumiem , teraz len čisto o výzore hovorím , ako je možne že páči väčšine Jensen myslím výzor? teda nechcem nikoho uraziť ale viac to na mňa posobí že baby viac idu na Jensena ale len o niečo viac ale stále je tam to slovko viac, prečo? Ja som si presne povedala to iste čo Jensen na Jareda ked si zistoval kto Jared je a videl jeho fotky, a skoro ho omámilo to že hraje s takým pretty boyom Wink s takým priťažlivým, prečo sa to tak obrátilo, ja si myslím že koli ulohe , koli tomu že Sam sa páči menej, lebo inak fakt neviem, obaja su rovnako krásní ak mám hodnotiť krásu ale tým že letím na, čo sa týka vzhľadu na take typy akým je Jensen tak sa mi viac páči Jensen, hovoríme teraz len o vzhľade, ale jednoducho , Jared je veľmi priťažlivým aj napriek tomu pre mňa, takže nechápem to že proste myslela som si vždy že to bude narovnako, hlavne v tom ked budu pribudať fanušičky, lebo vyčšinou pribudaju len podľa výzoru si myslím ,
ludia ich nemôžu poznať podľa serialu, a kedže sa hlasuje tak si myslím že niečo na tom bude že Jensen mal šťastie že ma postavu Deana, možno ta sila v tej postave v tom aký je Dean ako ho Eric stvoril a neviem kto ešte sa na tom podielal, možno to rozhoduje o tom že si ho viac ludí oblubi, keby bol Jared Deanom , ja si to aj viem predstaviť JARED - archiv 2 - Stránka 26 99937 bolo by to to iste si myslím, len s tým rozdielom žeby sa to týkalo Jareda a nie Jensena. Ale proste je to tak ako to je, a niečo take sa ťažko predstavuje ked to nie je. 603

Poznám kopec Rakov ale nespravaju sa ako Jared, pretože mnohí z nich sa nenarodilo v dekáde ,v ktorej Jared, je Rakom ovplývneným Levom a je to tu už je to jasne cheers ( tí čo vedia aké su levy v tom maju jasno)

Sú citovo založení, romantickí, a lipnú na domove. Nasledujúce znamenie leva im však dodáva väčšie sebavedomie a družnosť, ktorú typický rak nemá (presne ). Sú aj viac hrdí a občas trochu panovační , najmä ak ide o domáce a rodinne záležitosti.

Neviem čo mám dodať , ja vidím Jareda presne takeho , je to len krátky opis, hlavne čo sa týka tej jeho dekády. I love you

No a už sa citim ako farár v kostole ktorý furt niečo vykladá , rozpráva , ja dufam že po prečítaní tochto príspevku nezamrznete, alebo nezomriete , bola by to veľká škoda, a bolo by mi to dosť ľuto 603 603 a aj dúfam že ste vôbedz pochopili čo som rozprávala
pretože ak áno muselo to byť ťažké 603 a pointa je taká : ( k nej sa dostávam dosť neskoro 601 )

Že musíme isť jednoducho za nimi, vidieť ich na vlastne oči, počuť ich , možno s nimi niečo pokecať, presvedčiť sa ako pôsobia, ale ani po tomto čo som teraz napísala ,ich nemôžme poznať, takže JARED - archiv 2 - Stránka 26 99937 možno by sme boli mnohé sklamané, mnohe by sme možno boli prekvapene, mnohe možno znechutene ( ale o tom pochybujem ) JARED - archiv 2 - Stránka 26 99937 ale stál by sme ešte mali daleko od toho aby sme zistili to akí naozaj su. JARED - archiv 2 - Stránka 26 430869 JARED - archiv 2 - Stránka 26 430869

O pár minut si spomeniem na niečo čo som zabudla JARED - archiv 2 - Stránka 26 886945 ale dufam že nie, už budem ticho , sľubujem doors . Len ma nezabite. 603
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 0:42

Já vám tu porušim ten řetězec dlouhejch příspěvků (obdivuju vás, já sem nikdy nenapsala nic dlouhýho) a napíšu jenom tohle: Ty charakteristiky sou totálně přesný a hlavně ta Jensena mě dostala. Opravdu se to na ně hodí úplně skvěle, aspoň podle toho, jak tyhle dva pozoruju na comech a podle tohom jak o nich mluví fans.
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 0:56

bozinku tu ked clovek dojde len litanie vidi affraid ja to nezvladam JARED - archiv 2 - Stránka 26 677692 heh Kaja diky za tie charakteristiky lol som tiez ryba a co sa o svojom znameni nedozviem study 703 Laughing
ale fakt je uzasne aky je Jared na tych conoch odviazany...ze to berie ako zabavu...take slniecko JARED - archiv 2 - Stránka 26 177401 603
inak sorry za kazenie tej snury dlhokanskych prispevkov 603
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 1:13

clovece, dnes sa rozrhlo vrece s dlhymi prispevkami. Som velmi rada, ze prispela aj Kaja,ktora je Jensen girl,pretoze my ostatne sme skor za Jareda, takze to bol taky prijemny obrat... tak najskor- toto bola ta najdhsia sprava, co som tu na fore asi citala Laughing ale docitala som a pochopila som...
zaujimave je, ze aj ja som baran Very Happy takze som pochopila viacero veci... Neviem preco,ale aj ja mam taky nejaky "dar" ze viem, co si o mne ostatni myslia... teda nie tak na dialku,ale zo vsemoznych reakcii, pohladov, ci mlcania viem ihned prist na to, co kto na mne ma, ci ma ma rad a ci som mu nesymapaticka. niekedy to pride tak necakane, presne ako si napisala, ze o tom dotycny este ani nevie a uz je to u mna. Ja osobne som k ludom dost nedoverciva a spociatku si nechavam velky odstup. Az potom to pride, ked viem, s kym mam tu cest (ako napr. tu na fore, uz som s vami dost dlho v kontakte, dokonca sme sa aj stretli, takze uz nemam take stresy ako na zaciatku). Takze aj ja celkom chapem Jensena... ibaze je tu "ta" vec. Ze on je herec a ked sa uz na tuto drahu dal, tak jednaznacne musel pocitat s tym, ze bude obletovany, ze ho ludia budu milovat (ak prerazi) a ze ludia po nom budu pokrikovat sialene veci, ze ho budu na ulici zastavovat. pretoze to jednoducho k tomu patri. a ak si chce svojich fanusikov "ponechat" tak k nim musi byt mily. Je to proste tak. Takze by sa mal prisposobit aspon z casu na cas.. Ja ho samozrejme chapem, ze nie kazdy den je nedela. A viem, ze je taky zakriknuty a tak... ale s tym uz asi nic nenarobim a ako tvrdis Kaja, najpravdepodobnejsie by som ho spoznala, keby som bola jeho rodina, alebo neviem,keby som ho poznala uz peknych par rokov. Pretoze ja si myslim, ze v sukromi pred svojou rodinou je taky ako Jared. vesely, vtipny, plny entuziazmu, milych usmevov... to si o nom myslim. ibaze to nemozem vediet, pretoze ho nepoznam. a zasa si myslim, ze ak by som ho stretla, tak by sme si hned nepadli do oka... to je jedno.
dalsia vec- znamenie ryby. podla mna su ryby dost komplikovane znamenie a je pravdou, ze su velmi mili, vludni a chapavi. vsak mam s nimi skusenosti,konkretne s jednou rybou. zaujimave je, ze ked je v spolocnosti kamaratov, tak je vesely, rozdaa vtipy, usmevy a ked som s nim mala moznost byt sama, tak bol uplne iny... hrozne uprimny. zaujimal sa o vsetko. bol vtipny,ale zasa nie az tak ako pri kamosoch...bolo to take viac prirodzene... takze podla mna ryby su take dvojtvarne... jednu tvar preukazuju na verejnosti, kde az tak dobre ludi nepoznaju a druhu preukazuju medzi svojimi blizkymi, kde su uplne uzasni...
ohladom Jaredovho znamenia- to by som nebola ja, keby som nepoznala aj nejakeho raka Laughing nebudem hovorit o mojej starkej,ktora je stelesnenim vtipnosti a smiechu... ale o dalsom chalanovi,ktory je presne ale uplne presne povahovo ako Jared. tiez sa s kazdym pozna, usmiaty,vysmiaty, vtipny... takze myslim, ze na rakov to sedi Wink

a este ohladom tej krasy- ja si takisto nemyslim, ze by bol Jared o nieco menej krajsi nez Jensen. Tiez si myslim, ze je to dane tou rolou,ktoru hra. Podla mna je Sam v prvej serii troska "spomaleny" fakt sorrac za vyraz. Potom sa to sice uz rozbieha. Fuha,akoze v 1x17,2x17... vtedy sa to preukazuje, 2x14... tu sa naplno prejavil aj Jared a uz naplno rozkvitol. Viete, co tym myslim? ze ludia skatulkuju na zaklade postav. Ved ja som nenavidela jeho postavu Deana v GG.. ved to bolo nieco hrozne. Preto si ludia proste oblubia najskor postavu a nejde im az tak o herca. Preto si herca neskor aj idealizuju do ulohy postavy,pricom postava je uplne ina a tu je to uz zrucnost herca- ak to vie skvele zahrat. A Jensen to zahral takisto skvele. Stotoznil sa s Deanom a kazdy od neho ocakava to iste na verejnosti...

stvrt na dve, co som debil... ak su tu nezavisle vety,tak je to zapricinene neskorou nocnou hodinou.koncim Laughing
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

Počet príspevkov : 1232
Registration date : 07.01.2008

OdoslaťPredmet: ...............   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 2:05

Jeeeej , veľmi pekne si to napísala Faith. I love you

Som veľmi rada, že si pochopila, bola tuším že som aj niečo pri odosielani mala napísane niečo s dlžkou Laughing
Tak to je fantasticke, Very Happy som veľmi rada, pretože baranov mám veľmi rada. No ale hlavne to, že sa chápeme.
Wav ,presne to, no ja zažnem to je super Shocked a s tou nedoverčivosťou to iste platí aj u mňa, a s odstupom to iste platí aj u mňa. A ešte plus jedna mala vec niekedy som mala toľko energie na kadejake veci, venovať sa ľudom, písať (keby sa mi to vrátilo , píšem tu veľmi veľa)napr.tým že som sem prišla na toto forum som sa mala viac posnažiť spoznať vás, kecať viac s vami , pretože už nie som taká aká som bola už som stratila aj chuť viac sa klimatizovať, nebola som vždy taká, proste vždy som sa tak vedela klimatizovať niekde , sice mi to niejaký ten čas trvalo 603 no ale bolo to na 100%, do toho čo som sa spustila vyšlo to, lenže postupom času som prišla na to že nemôžem sa toľko snažiť len ja ved ked to ma byť tak tak ako to ma byť tak to tak jednoducho bude, že nie len ja si budem riadiť a sama staviať, to čo chcem a prisposobovať sa
Proste veci som dokázala meniť , teraz to už nerobím proste stratilo to pre mňa zmysel, nechávam to tak ako to ma byť, čo sa má stať to sa stane
Myslím si že aj tu si od vás držím dosť velký odstup, myslím si že áno, No aj ked nechcem len to nedokážem zmeniť. A možno to je horšie je to začarovaný kruh, verím že sa Jensen snaží.

Jaj tak to je pravda človek s tým ráta, ako Jensen tak hlupo sa doto hodiť nemohol, ale zase je tu ta vec že myslím si že určite dúfal, a určite sa snažil zmeniť to , myslel si možno naivne možno nie že to nebude až take že predsa už ked bude niejaký ten rôčik sa pohybovať medzi tými vecami ktore ho tak deptajú tak že to dokáže prekonať. Ale asi to neodhadol dobre, je to nad jeho sily a nad hocikoho sily to prekonať. Možno herectvo miluje tak , že riskoval a stratil kôli tomu možno sukromie , ktore si veľmi stráži , stratil tu nepoznanosť, obetoval to. Tak to ano ak by sa správal nemilo k niejakemu slušnému fanušikovi JARED - archiv 2 - Stránka 26 555452 tak by som sa hanbila aj za ňho ,už len kôli tomu že som sama jeho fanušikom. Mám kamošku ktorá je ryba teraz ma to napadlo JARED - archiv 2 - Stránka 26 99937 a ona nenavidí take prehnane
správanie, presne take ake maju tie kričiace fanynky, neznáša to , taktiež infantilne správanie - teda to ani ja teda ani to ani to , ale ona to dá dosť pocitiť JARED - archiv 2 - Stránka 26 99937 takže sa mi normálne zábavne situacie vynáraju z hlavy.
Wav presne take dvojtvárne drool ,
velká pravda, ano na rakov to sedí, nevymenila by som to že som baran lebo som rada , ale niekedy by som si chcela vyskúšať byť aj JARED - archiv 2 - Stránka 26 258431 v takejto charakteristickej polohe.
To by bol život.

Presne to s tou krasou , postavou , uplne s tebou suhlasim, Laughing ja už tiež viac zo seba nedokážem dostať , pretože ma normálne zo svojich vlastných príspevkoch bolí hlava , ten prvý mi poškodil moje pevne zdravie. 603
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 2:18

Ked sme uz pri znameniach 603 haha...ja som lev a mala by som byt vraj spolocenska a mat rada ludi...ako mam ich rada, ale po par zlych skusenostiach som sa nejako poucila a tazsie druhym doverujem a tazsie sa otvorim...pocuvat, to mozem do aleluja, kazdy kto potrebuje, moze sa mi zdoverit a ja ho vypocujem, ale zo mna to ide ako z chlpatej deky 603

Spat k teme Laughing , asi to bude pravda ako Faith spominala ohladom Jareda ako Deana v GG, tam som ho nejak nemilovala, asi sa mi to prenieslo 603 aaaale pomaly sa otepluje na mojej strane ohladom neho, najma ked som sa prerehotala pri pozerani videii z jeho rozhovoroch na conoch Laughing 702 Zlaty je, to vam musim uznat...

Ale aj tak je Jensen pre mna jednotka...beziiiiim JARED - archiv 2 - Stránka 26 666500 JARED - archiv 2 - Stránka 26 99937

EDIT: prave som nasla dobru vetu o levoch Laughing super sa to na mna hodi 603 "Tento človek je väčšinou klasický individualistický samotár, ktorý chce žiť svojím vlastným životom, pričom nie je ochotný nikomu sa podriaďovať...." ze oooops, ja si fakt vystacim aj sama JARED - archiv 2 - Stránka 26 99937
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
bareness
Pocestný duch
Pocestný duch
bareness

Počet príspevkov : 89
Nálada : dobrá
Registration date : 02.08.2008

OdoslaťPredmet: JARED   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 2:26

No ja vám úplne rozumiem, lebo ja som na tom podobne, že viem vycítiť, kto si čo o mne mysli a rôzne iné veci a tiež nikomu nedôverujem. Len naozaj niektorým osobám;)
A súhlasím aj s tým, čo ste sem napísali o spomínaných znameniach. Aj ja mám baranov veľmi rada I love you Vlastne pre mňa sú 2 moje naj kamošky práve v tomto znamení narodené. Mám tie baby veľmi rada. Síce jednu z nich osobne nepoznám, ale já ju proste mám rada. JARED - archiv 2 - Stránka 26 177401
Tiež by som sa s vami už veľmi rada stretla, ale k tomu meetu sa už teraz treba vyjadriť a ja ešte vôbec netuším či by mi to vyhovovalo JARED - archiv 2 - Stránka 26 71416

Ja by som sa však už konečne vyjadrila aj k Jaredovi. Jareda ako herca už poznám dobrých pár rokov a myslím si, že je úžasny herec. Naozaj vie rolu ktorú dostane dôveryhodne zahrať. Mám ho rada. Aj ked veľa o ňom nepíšem. Ale to je skôr tým, že rolu Sama veľmi nepoznám, pretože som videla len par časti na markize a sami píšete, že dabing nestojí za nič.No Ale Jareda mam rada. Páčia sa mi jeho názory, ako sa správa k fanúšikom či na verejnosti, klobúk dole JARED - archiv 2 - Stránka 26 103511 , je mi veľmi sympaticky 702

janicag znamenie lev je fajn. Moja staršia sestra je tiež lev a rozumieme si veľmi dobre 701
Návrat hore Goto down
http://martin-pyco-rausch-fans.sk
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 4:01

no tak ľudia prichádza ďalšia slohovka Laughing Laughing Laughing je štvrť na štyri a ja som sa konečne prelúskala tými príspevkami a môžem tiež zareagovať. pokiaľ toto dopíšem bude aj svitať Laughing Laughing Laughing

ale tak pekne po poriadku. V postavách u mňa vedie Dean, to je akože všeobecne známe, však? 603 No ale medzi Jaredom a Jensenom si ozaj vybrať neviem. Oboch ich totálne milujem a nedám ani na jedného z nich dopustiť. Avšak podotýkam, že je to odlišná láska. Jareda beriem ako šaška, ako človeka s veľkým srdcom, ktorého zbožňujem a mať možnosť byť v jeho živote asi by som zvolila kamarátstvo. Nejde o to, že by som si s ním nevedela predstaviť vážny vzťah, veď mám o ňom takmer stále erotické sny a povahovo som podobná ako on, ale aj tak si myslím, že my dvaja by sme boli lepšia dvojka ako kamoši. Proste on rád rozpráva a žartuje, mne sa huba nezavrie, takže by sme si mohli dobre pokecať a keď sa Jared začne smiať, tak vieme ako dopadne, že? no u mňa je to niečo podobné, takže proste tam si myslím, že by sme si mohli užiť kopec zábavy. Naopak u Jensena... Tam by som to skôr videla na ten románik. Mne na ňom totiž tá hanblivá povaha strašne inklinuje. Ono je to zvláštne, lebo ja som v podstate jeho presným opakom, no zároveň som v mnohom taká istá. Akože ja nemám problém hovoriť pred veľkým davom či baviť sa s ľudmi, ktorých nepoznám a tiež som mnohokrát považovaná za šaška a pod. Veď keď ja som na párty, tak si môžte byť istý, že sa nudiť nebudete- aspoň to o mne hovoria a mám aj pár skúsenosti, ktoré to vlastne potvrdzujú. No z nejakých neznámych príčin absolútne rozumiem tým, ktorí sú hanblivý a práve na nich sa upiera moja pozornosť a snažím sa ich rozveseliť a viac uvoľniť. Napríklad, keď som bola v Amerike, tak počas obedňajšej prestávky ma pozvali na takú mini párty v jednej z tried. Keď som tam vošla tak hrala hudba, no všetci sedeli pri stoloch, jedli, trocha sa rozprávali, no žiadna sranda. V podstate šlo o postihnutých študentov a ich tútorov. Ja som nevedela, čo robiť, ale veľmi rýchlo som si uvedomila, že čonevidieť zvoní, tak sa sakra poďme baviť. Najprv som spustila môj improvizovaný rockandroll s učiteľom, ktorý mohol mať okolo 50, ale zase to rozprúdilo atmošku a ja som začala tancovať s tými postihnutými a keď sa vlastne už všetko skončilo, tak mi neskôr jeden z tých tútorov, s ktorým som mala dramatický krúžok povedal, že ešte nevidel toho jeho zverenca sa takto zabávať, že sa vždy hanbí.... No a ja som čítala článok, kde baba písala o tom, ako chodila s Jensenom na strednú, a že bol strašne tichý a podobne. Myslím, že aj preto ho mám tak rada. Opäť pôsobí môj komplex preniknúť pod kožu tým, ktorí to najmenej čakajú a proste pochopiť ich, byť tam pre nich a užiť si zábavu aj s obyčajne nezábavnými ľudmi...Niežeby bol Jensen nezábavný... Ale tak chápete ma dúfam Very Happy

Proste ak by som ho ja stretla, nečakám žiadne veľké veci, lebo viem, že sa ich nedočkám. No ja ich ani nepotrebujem. Pre mňa by bolo dosť, ak by sa na mňa len pozrel, hoci len na sekundu. Alebo slabo usmial a ja viem, že by ma to položilo.

Páči sa mi ako sa Jared správa k fanynkám. Opäť si myslím, že ja by som urobila niečo podobné. Ako dokáže žartovať a objímať a všetko. No teraz nechcem, aby ste ma hrešili, ale myslím si, že je to preto, že to neberie príliš vážne. Proste tých ľudí nepozná a tak nemá problém s nimi takto vystrájať. Ja osobne som častokrát uvoľnenejšia v prostredí cudzích, lebo ma netrápi až tak veľmi, čo si o mne pomyslia. Vidím ich prvýkrát a tak mi je to v podstate jedno. Jensen toto nedokáže. Podľa mňa sa nevie odosobniť. Je až príliš emocionálny. U ňho je to všetko alebo nič. Ale napr si vezmite, že všetky jeho co-stars si ich pochvaľovali a Samantha Ferris sama povedala, že s Jensenom si veľmi rozumela. On je len proste plachý a bojí sa, aby niečo nepokazil. Tak na mňa zapôsobil aj ten report, že Jensen and Me. Jared by podľa mňa vyhlásil niečo v zmysle, že to pre ňho veľa znamená a že je vďačný, no Jensen podľa mňa niečo také nečakal. Bol unavený a odrazu mu niekto povedal niečo tak krásne a on podľa mňa netušil ako zareagovať, čo povedať, aby ju neurazil alebo niečo. Ono ja som čítala aj report od ďalšej baby o tomto istom, ktorá napísala, že Jensen pôsobil, že ho tie slová ozaj dojali. Ono to závisí aj od uhlu pohľadu. Tá baba si čakala viac, lebo zrejme ešte nebolo tak známe ako sa správa k fanúšikom, no stále sa mi páčilo ako sa na ňu pozrel, keď odchádzal, že viem, že si tam.... proste mne by viac vážne netrebalo.

Ja na znamenia náhodou verím. Som škorpión a pomerne veľa vecí mi sedelo, čo o mne napísali, no nie všetko. Moje znamenie je dosť "nebezpečné". Vravia, že sme chladnokrvný a pomstychtivý. No neviem... Ja sa na jednu stranu snažím maskovať svoje pocity. Nenaväzujem sa na ľudí pokiaľ si nimi nie som istá, i keď sa to môže zdať inak. Som veľmi opatrná, čo sa mojich citov týka, lebo viem, že keď raz milujem, tak naplno. Proste som potom až príliš emociónálna. A presne to si myslím, že je prípad aj u Jareda a Jensena. Jared sa vie lepšie uvoľniť a nebrať to vážne, no Jensen... Ja ich oboch milujem a aj ich prístup.

Jared je proste usmievavé slniečko a vždy ma dokáže rozosmiať, spraviť môj deň krajší. Milujem ho celým srdcom a spravila by som pre ňho čokoľvek. Na prvý pohľad je jasné, že mu záleží na fanynkách a že má jedno veľmi veľké srdiečko. Navyše je podľa mňa totálne sexy. To jeho telo a vlasy a úsmev a oči... No proste fantázia. Veľmi si ma získal tým, ako sa uvoľnene s fanynkami baví a aké kraviny s nimi vyvádza. Veď to vidno na fotkách... Proste je to zlatíčko JARED - archiv 2 - Stránka 26 430869 JARED - archiv 2 - Stránka 26 430869 JARED - archiv 2 - Stránka 26 430869

No a Jensen je tichší, viac uzavretý. Proste potrebuje mať Jareda pri sebe ako podporu. Presne ako ste tu spomínali ten Chicago con, tam sme mohli vidieť ako vtipný dokáže byť, keď ma vedľa seba Jareda. Je to všetko len o tom aký sme. Podľa mňa je Jensen obdivuhodný človek a veľmi talentovaný. Neviem, ale jeho herecké výkony ma vždy uchvátia a myslím, že je aj veľmi milý. Tiež mu určite záleží na fans, len to nevie dať tak najavo...Ťažko sa o tom píše, keďže ich nepoznáme naozaj, no ja som unesená aj jensenovým správaním JARED - archiv 2 - Stránka 26 430869 JARED - archiv 2 - Stránka 26 430869 JARED - archiv 2 - Stránka 26 430869 Proste preňho je to podľa mňa utrpenie ísť na tie cony, no predsa len to kvôli nám spraví a snaží sa ako najlepšie vie nás pobaviť a odpovedať na naše otázky. Za to ho ja veľmi obdivujem, lebo neviem, či by som sa ja dokázala takto obetovať.

No musím povedať, že Jareda obdivujem za to, ako sa dokáže vysporiadať so všetkým, čo príde. Presne ako ste spomínali, že ho tam ignorovali raz a on chudák tam len sedel, ale aj tak sa prevažne usmieval a sem-tam niečo povedal ... Ak by takto ignorovali Jensena pochybujem, že by niečo hovoril. Skôr by tam len ticho sedel... Každý z nich je iný, každý má v sebe niečo, čím si ma získal.

Viem, že je to vec názoru a väčšina z nás ma proste svojich favoritov, za ktorými si stojí a ja som len veľmi rada, že tu sa vzájomne rešpektujeme a chápeme. Najviac ma štve, že ako ste písali väčšina fandí Jensenovi/Deanovi len preto ako vyzerá a to ma nesmierne vytáča. Akože chudák Jared... On si zaslúži uznanie presne tak ako aj Jensen. Nemali by medzi nimi byť až tak veľké rozdiely v anketách... Najmä nie kvôli výzoru či tomu ako je písaný charakter/postava...

No fajn koniec môjho monológu, som zvedavá či to vôbec niekto dočítal do konca JARED - archiv 2 - Stránka 26 999804 každopádne u mňa vedú obaja a hoci som deangirl nikdy zo mňa nebude len jensengirl alebo jaredgirl. Proste u mňa sú si rovní a som jednoznačne J2girl, lebo najlepší sú aj tak, keď sú spolu 702 702 702
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 9:07

affraid JARED - archiv 2 - Stránka 26 677692 JARED - archiv 2 - Stránka 26 677692 Tak to je síla. JARED - archiv 2 - Stránka 26 49896 JARED - archiv 2 - Stránka 26 49896 To by mě ani ve snu nenapadlo, že tady rozpoutám takovou mega debatu. JARED - archiv 2 - Stránka 26 49896 Je to fakt super, konečně pořádné povídání! JARED - archiv 2 - Stránka 26 258431 JARED - archiv 2 - Stránka 26 325299 JARED - archiv 2 - Stránka 26 170639
Jenom teď musím najít čas na to, abych mohla odepsat. JARED - archiv 2 - Stránka 26 99937 Zatím nemám ani všechno přečtené, ale už teď musím smeknout před Kajou, protože ten její dlouhý příspěvek... JARED - archiv 2 - Stránka 26 677692 JARED - archiv 2 - Stránka 26 103511 JARED - archiv 2 - Stránka 26 103511 JARED - archiv 2 - Stránka 26 103511
Kaja, naprosto všechno jsem pochopila, co jsi nám chtěla sdělit. JARED - archiv 2 - Stránka 26 312566 Napsala jsi to opravdu výstižně a mám ten samý názor...hlavně co se týče toho Jensena. A jen tak mimochodem, já jsem taky beran. 601 JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 To se nedivím, že jsme si tak hezky porozuměly. JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745
Takže jdu to dočíst, všem moc děkuji za reakce. Hlavně tedy Kaja se překonala, divím se, že se ti to odeslalo. JARED - archiv 2 - Stránka 26 49896 JARED - archiv 2 - Stránka 26 104346
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 9:37

affraid affraid no teda koukám, jak jste to tady včera rozjely JARED - archiv 2 - Stránka 26 677692 tak to si musím najít chvilku klidu a pořádně si to pročíst Twisted Evil a pak napíšu.
Konečně i tady v topicu u Jareda se to začíná rozjíždět JARED - archiv 2 - Stránka 26 170639 však si to Jared zaslouží JARED - archiv 2 - Stránka 26 177401 JARED - archiv 2 - Stránka 26 258431
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 10:53

aj ja som ohromne rada, že sa tá debata tak rozprúdila JARED - archiv 2 - Stránka 26 258431 osobne mám takéto debaty veľmi rada a slohovky ma tiež bavia písať JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745

ja len žasnem, že som to včera zo seba o takom čase dokázala dostať JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745

no tak ale oni obaja si rozhodne zaslúžia takéto dlhé príspevky Very Happy
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 11:12

no fiha. som tiez nadsena, ze sa tu takto rozbehlo. taketo debaty ja zboznujem JARED - archiv 2 - Stránka 26 258431

tak najskor- Chrystelle- aj ty si baran? JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 no tak toto uz fakt nemoze byt nahoda JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 a Dion- moj brat je skorpion, takze vas skorpionov dost dobre poznam JARED - archiv 2 - Stránka 26 284389

Kaja neviem, ci to je to iste. ale ja ked si nieco vezmem do hlavy, tak do toho idem plnou silou a vzdy to robim najlepsie ako viem, lenze po case ma to vzdy omrzi. A vzdy si potom poviem, ci to ma vobec ma zmysel. Tak radsej skoncim a poviem si, ze predsa svet sa preto nezruti...hoci je to velka skoda,pretoze ak by som si dala skutocne zalezat a dotiahla to do konca,tak si myslim, ze by to dopadlo super. Lenze ja uz potom nemam sil a tak sa na to radsej vykaslem...

k tomu, co pisala Dion- ja si viem predstavit s oboma vazny vztah 603 lebo mam skusenosti, ze s rybou/muzom si velmi dobre rozumiem. ta jeho plachost a otvorenost. podobne ako u Jensena. Ja proste viem, ze keby som sa s Jensenom spoznala a nejako by aj on spoznal mna, ze by sme sa dostali do istej fazy vztahu,tak by z toho mohlo byt aj nieco viac a urcite by sme si rozumeli. Pretoze ja sa vzdy navonok snazim rozosievat dobru naladu. Hoci je to niekedy aj nasilu,ale proste ja mam usmiatych ludi rada a raz som mala hrozne zle obdobie a vtedy mi kamaratka povedala, ze nech sa aspon tvarim veselo,pretoze to ludi strasne odpudzuje... Preto sa vzdy snazim tvarit vysmiato a robit hluposti. Ale zasa v sukromi mi niekedy chyba niekto taky tichy a myslim, ze Jesen by v tejto oblasti splnoval "moje potreby" (to teda vyznelo). A viem, ze v sukromi by nebol az taky tichy a viem, ze by som sa na neho mohla vzdy spolahnut a plne mu doverovat... tod moj nazor o rybach a Jensenovi. Ako som uz pisala, je to urcite uzasny clovek s velkym srdcom, len sa na verejnosti niekedy sprava prilis ticho a potrebuje podporu od Jareda, aby to "roztocil"
A viem si predstavit za priatela aj Jareda Laughing velmi ma dojalo to,co si pisala o tom, ako si bola v tej Amerike a dokazala si to tam rozprudit s tymi postihnutymi detmi. To bolo velmi pekne. Ale zasa ja by som to neviem,ci dokazala. Hoci som taka, ze pokial cloveka dobre nepoznam, tak som radsej ticho, pretoze nikdy nevies, ci sa s tym clovekom nebudes vidat aj v buducnosti a nechcem pokazit prvy dojem, co je moja obrovska chyba,pretoze potom stracam toho cloveka... ale tak po hodinke sa uz dostavam do fazy, kedy ma je dost nemozne zastavit. Ja si spominam, ako si ku mne dosla na meete. ja som sa ta sprvoti "bala" myslim v tom zmysle, ze som ta nepoznala a nevedela som,co si mozem dovolit a co nie,ale ked si sa rozkecala, tak som pochopila, ze je to fajn a mozem sa odputat a tiez kecat o stosest Laughing a tymto by si ma asi Jared ziskal. ze by bol taky vesely, prisiel by ku mne/ja k nemu. Nejako by rozprudil debatu a uz by to bolo tam... Myslim, ze aj v sukromi je urcite vtipny a robi vselijake saskoviny,no na druhej strane vie byt urcite aj vazny...
to je o tom, ze obaja su umelci, herci, ktori sa objavuju na verejnosti a spravaju sa tak,ci onak. Jesen si vybral cestu, ktora znamena, ze mozno bude menej zakriknuty, no napriek tomu oblubeny. Jared si zasa vybral opacnu cestu- laskavy a humorny, pri com kazdeho ocari. Ale aj Jensen urcite ocaruva. Ved niektorym, ako aj tebe Dion, imponuje prave ta tichost a plachost...

a este som nieco chcela napisat, co ma vcera v noci pri zaspavani napadlo,ale ani za svet si neviem spomenut,co to bolo... ono ma to casom napadne. Ale fakt som rada, ze sa to tu tak rozprudilo a som rada, ze sme sa tak kazdy s kazdym podelili o svoje nazory. Ako pisala Dion (tusim) tak je pekne, ze sa tu takto respektujeme, ze kazdy si hovori svoj nazor a ten druhy aj ked s nim mozno nesuhlasi, tak ho hned nebombarduje protichodnymi reakcami. To je velmi pekne. Sme proste pravi fanusikovia, ktori maju radi oboch a ani na jedneho nedaku dopustit,len toho jedneho maju o cosi radsej Wink ja uz sa oznacujem za Jared/Sam girl, ale mam rada aj Jensena. To je jasne. Za nic na svete by som ani jedneho z nich nevyhodila zo svojho srdca (akyze patetizmuz)... a to je hadam vsetko, sklanam pred vami hlavu, ze ste sa tak nadranom dokazali tak skvelo vyjadrit... mne to vzdy dlho trva. Som zvedava na dalsie vase prispevky Very Happy
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 12:05

aaaaaaaaaa už som mala napísaný môj úžasný mega dlhý príspevok a vymazalo mi ho JARED - archiv 2 - Stránka 26 202744 JARED - archiv 2 - Stránka 26 202744 JARED - archiv 2 - Stránka 26 202744 ja sa zabijem, teraz to už tak dobre nenapíšem JARED - archiv 2 - Stránka 26 202744 JARED - archiv 2 - Stránka 26 202744 JARED - archiv 2 - Stránka 26 202744 no nič, idem to aspoň skúsiť Rolling Eyes

No najprv k tým deťom. Ja som si ani neuvedomila, že sú v podstate postihnutý. Skrátka len vyzerali trocha inak, ale mne to nevadilo. Len ma proste mrzelo, že tam bolo tak mĺkvo a pamätám, že som si povedala, že sakra mám príležitosť ich rozveseliť, tak prečo nie? Ono ako som začala tancovať s tým profákom, ktorý bol riadne číslo, tak mi potom sám povedal, že tak dobre ho už dlho nikto nevytancoval Laughing No a ostaní sa proste potom o to ľahšie pridali.... No a ja nevravím, že hneď robím kraviny, keď sa s niekým stretnem po prvýkrát, ale proste ma nejako netrápi, čo poviem, či spravím. Nejde o to, že si nemyslím, že ho ešte stretnem, ale o tom, že ho nepoznám a preto mi je jedno, čo si o mne myslí. Pri kamarátoch sa preto trocha viac kontrolujem, lebo mi na ich názoroch záleží a pod. Proste mne je v podstate jedno, čo si o mne kto myslí. Som kto som a buď ma máš rád alebo nie, no ja sa meniť nebudem. Proste ak by som mala počúvať, každého kto mi nadáva a vysmieva sa mi, poukazuje na veci, ktoré mi nejdú, tak si môžem rovno ísť hodiť slučku. A tiež ak by som mala počúvať každého, kto ma vychvaľuje a vraví aká som super v tom a v tom, tak by som bola taký horenos, že by sa so mnou nikto nebavil. Pokiaľ nie ste moja rodina, priatelia alebo niekto, koho si vážim, je desať, čo si o mne myslíš. Proste ja som ja. A možno to je aj Jaredov prípad. Že sa proste tak netrápi, keď spraví nejakú kravinu alebo tak... Vie to brať s nadhľadom.

Ja by som si samozrejme vedela aj s ním predstaviť život. Veď tak dostať šancu určite by som nepovedala nie a bola by som hrdá Pani Padalecki 603 no stále si myslím, že by sme s Jaredom boli lepšia dvojka ako kamoši. Proste mám taký pocit, že by sme tam boli jeden pre druhého, že by sme si v mnohom rozumeli a proste boli taký nerozlučný párik bláznov. No v tomto smere ak by som si mala vybrať myslím, že je pre mňa lepší Jensen. Neviem, či je to mojou ochranárskou povahou, ale proste ja mám v sebe niečo, čo ma núti byť tam pre ostatných. Nie len v triede, kde sa vysmievajú spolužiakom, ale všeobecne som pripravená biť sa zubami nechtami, za nie slabších jedincov, ale proste tých menej odvážnych, ako im ja hovorím. Veľakrát im tým dodám odvahu a oni sa potom vedia lepšie brániť aj sami. Ono Jensen tým aký je tichý ma totálne dostáva a vždy keď je niekde medzi ľudmi a oni sa spýtajú nejakú kravinu alebo naňho zakričia to you´re hot, tak mám sto chutí im nakopať prdel a ísť Jensena objať a povedať, že je to v poriadku. Ono to znie trocha strelene, však nie je predsa malé decko, ale proste ja to tak cítim. Tiež si myslím, že by bol pre mňa lepší, lebo by ma vedel brzdiť. Ja sa dať dokopy s Jaredom, tak myslím, že by to bolo dosť... ehm... divoké. Naopak Jensen by mi vedel pristrihnúť krídla a nedovolil by mi lietať príliš vysoko, čím by ma vlastne ochránil, lebo tak by som tým pádom ani nespadla z príliš veľkej výšky a zase ja viem, že by som tam pre ňho bola a vedela ho podporiť. Ono akoby ma potreboval viac než Jared...- heh jasné akoby ma aspoň jeden z nich potreboval, že?- ale v podstate moja pointa je, že ma jednoducho priťahuje viac.

Faith, ty si to napísala veľmi pekne a hlavne to s Jensenom v súkromí

JARED - archiv 2 - Stránka 26 430869 JARED - archiv 2 - Stránka 26 430869 JARED - archiv 2 - Stránka 26 430869

ja si myslím, že tam je určite uvoľnenejší a je s ním sranda. Ono ja si celkovo dobre rozumiem s vodnými znameniami, takže proste Jensenom som unesená...

No určite si myslím, že by bola strašná sranda sa stretnúť s Jaredom. Ja úplne chápem, prečo ho máte radšej, lebo ja mať inú povahu, asi by som sa stretnutia s Jensenom bála. Proste by som mala strach z toho, že by medzi nami bolo trápne ticho a nikto nevedel, čo povedať. Pri tom Jared by určite vedel spraviť nejakú kravinu a prelomiť ľady Very Happy no práveže sa poznám a aj moja najlepšia kamoška je v podstate tichá, pokiaľ nie je v kruhu svojich priateľov si myslím, že by som zvládla aj stretnutie s Jensenom. Proste ja mám ten pocit, žeby som vedela, čo povedať-samozrejme ak by som najprv neodpadla Very Happy Ono ja viem, že je veľa ľudí hanblivejších, opatrnejších, bojazlivejších... a pre nich je ozaj ľahšie stretnúť sa s Jaredom. No ja sa poznám a viem, že by som zvládla aj Jensena. Proste tu ide o to aký sme sa a čo nás viac priťahuje...

No ozaj si myslím, že Jared má obrovskú charizmu a všade kam príde si vie získať ľudí a to je niečo neuveriteľné. Veľmi ho za to obdivujem a milujem. 702 702 702
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 14:12

Tak jelikož nevím, kde mám začít Laughing , tak napřed nějaké konkrétní reakce...
janicag napísal:
Ale aj tak je Jensen pre mna jednotka...beziiiiim JARED - archiv 2 - Stránka 26 666500 JARED - archiv 2 - Stránka 26 99937
Já taky občas trnu hrůzou, kdy na mě vystartuje některá Jensen/Dean girl, za to co o něm píšu... 603 JARED - archiv 2 - Stránka 26 99937 Ale já prostě trvám na tom, že Jensena nepomlouvám, jen prostě píšu svoje postřehy, tak jak ho vidím já a jak na mě působí v určitých situacích. To není o tom, že bych psala "Tehdy a tehdy se choval blbě, nevhodně a měl by se nad sebou zamyslet!" To vůbec ne. Prostě jen píšu, že tehdy a tehdy na mě působil tak a tak. (i když to třeba někomu může vyznívat jinak...to je nevýhoda psaného slova) A jsem si vědomá toho, že hromada dalších lidí ho vnímala třeba odlišně nebo jim to chování vyhovuje. I když podle toho, co čtu, asi většina lidí vnímá Jensena stejně jako já. JARED - archiv 2 - Stránka 26 99937 Tedy, že je občas celkem zvláštně zaražený...ale za to ho nechci soudit, to je jeho věc a pokud i přesto bude mít takové množství fanoušků a jejich počet nebude klesat, nevidím důvod, proč by se měl měnit. Myslím, že je skvělý svým způsobem, stejně jako je skvělý svým způsobem Jared. A je na každém z nás, který ten způsob nám víc vyhovuje nebo kterému dáváme přednost. Takže určitě se nemusíš bát, janicag, že bysme tě tady chtěli ukamenovat za to, že máš raději Jensena. Wink Na druhé straně je fakt, že tady v topicu Jareda je občas možné všechno.... JARED - archiv 2 - Stránka 26 132752 JARED - archiv 2 - Stránka 26 284389 JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 Ale to je opravdu jen ze srandy a pozná to snad každý, kdo mě tady zná delší dobu. Laughing Prostě mám někdy potřebu trochu rozvířit hladiny stojatých vod a rýpnout si trochu do fanynek Jensena/Deana. JARED - archiv 2 - Stránka 26 886945

bareness napísal:
Mám ho rada. Aj ked veľa o ňom nepíšem. Ale to je skôr tým, že rolu Sama veľmi nepoznám, pretože som videla len par časti na markize a sami píšete, že dabing nestojí za nič.

Myslím, že hlavně v tom to vězí....hodně lidí se o Jareda ani nezačne blíže zajímat (tím teď nemyslím tebe, bereness Laughing , jen jsi mě tvojí větou vnukla tuhle myšlenku), protože je na první pohled zaujme Jensen a prostě se soustředí na něj a Deana. Nevím, jak je to v Americe, kde mají víc možností poznat je osobně, ale v zahraničí, když lidi neumí anglicky, nevyhledávají třeba ani ty videa z Conů a tedy ani jednoho z nich blíže nepoznají (dá-li se to tak nazvat). Prostě jediné, co vidí a stačí jim, je Dean v SN a Jensen - HOT na fotkách. Laughing Já chápu, že Dean všechny okouzlil u v první sérii, už jsem mockrát psala, že jeho role prostě byla napsaná od začátku pro diváky zajímavěji, proto většina automaticky odsunula Sama na druhou kolej, včetně mě. 603 Prostě si mě získal až postupně. Taky nechápu, proč se Jared libí lidem méně...jak psala Kaja a tuším i Faith, oba jsou sexy, moc hezcí a sympatičtí. Je fakt, že Jared tedy hlavně v posledních dvou letech. Ale i tak si myslím, že je dost nešťastné, že se většina shlíží jen v Jensenovi a už se ani nezajímají o to, jaký je třeba Jared. Ona je to každého věc, ale myslím, že to Jaredovi občas dost ubližuje, když vidí, jaký je zájem o Jensena a jaký o něj. Prostě je mi ho po této stránce dost líto. JARED - archiv 2 - Stránka 26 71416 On si to tak asi nebere, ale ať mi nikdo netvrdí, že občas se nad tím napozastaví. Možná jen vyjímečně, ale přece....mě by to dralo hrozně, kdyby mi široká veřejnost dávala okatě najevo, že mají raději mého nejlepšího kamaráda. Prostě by mě to mrzelo. V soukromí ne, ale kvůli tomu, že se to prostě propírá takhle na veřejnosti. Pak se s těmi situacemi musí vyrovnávat, reagovat na to a to si myslím, že je někdy docela těžké.
Proto mám občas pocit, že někteří (a je jich hodně) fanoušci opravdu nemají rádi oba dva, aspoň ne natolik, aby brali na oba ohledy. Já bych nikdy nedělala to, co dělají ty fanynky, které pokřikují v jednom kuse na Jensena. Buď bych zakřičela, že je miluju oba stejně, nebo bych raději mlčela. Protože i když vzápětí zakřičí někdo i na Jareda, prostě je jasné, že kdyby se postavily do řady, víme dobře, která bude delší, tedy u kterého z nich. Tímto chci říct, že nechápu, proč dávají tolik veřejně přednost Jensenovi, přesto že ho milují. Já miluju Jareda, ale i Jensena a nedovedu si představit, že bych to na nějakém setkání s nimi měla dát najevo jinak. Prostě bych reagovala na oba stejně, protože mě zajímají oba herci, obě jejich role. To, že mám raději Jareda neznamená, že se soustředím jen na něj. Jak už jsem několikrát psala, to že jsem se rozhodla jen pro jednoho z nich a tady Jareda, bylo hodně zapříčiněno tím, jakou fanouškovskou základnu má Jensen/Dean a jakou Jared. Prostě mám nutkání zastat se tímto Jareda, protože Jensen to tolik nepotřebuje. 603 Proto i na conech, pokud bych viděla, že dávají opět přednost Jensenovi, bych vyšla vstříc Jaredovi a možná bych se ho takto "zastala", aby se to prostě trošku vyvážilo. I když bych to dělala nerada, protože mám ráda oba, ale pokud bych viděla, že se všichni sesypávají na Jensena jako vosy na med, musela bych z principu za Jaredem. Sad Snad chápete, co tím chci říct, plácám páté přes deváté. 603 Laughing Jednoduše mezi nimi nechci dělat rozdíly, alespoň veřejně určitě ne...myslet si můžu cokoliv, milovat kteréhokoliv z nich víc nebo méně, ale veřejně bych jim to tak najevo nedávala. A mrzí mě, že to tak lidi dělají. To by mě asi donutilo zakřičet taky "I love you, Jared!" nebo "Ty jsi ten nejlepší!" nebo tak něco. Laughing

Je to strašný, ale já se nad nedoberu konce příspěvku. affraid Laughing Musím to zkrátit, než se mi to omylem smázne jako dion. To by mě mrsklo. Budu pokračovat zase někdy později. Laughing
Takže ještě k dion... vážně mě překvapuje, jak to máš vyvážené. Shocked Že máš ráda oba stejně. A to se mi na tobě hrozně líbí. JARED - archiv 2 - Stránka 26 103511 Že mezi nimi nechceš dělat rozdíly, i když máš ráda Deana víc. Tady je vidět ten rozdíl mezi postavami v seriálu a herci. Většina lidí to má zaškatulkované, jak jste tady uváděly. Prostě milují Deana a tím pádem automaticky i Jensena. A už se tolik nestarají o to, jaký je vlastně ve skutečném životě, že je naprosto odlišný, než Dean. Stejně jako Jared je opakem Sama. A jak už jsem psala, dokud se lidi nenaučí anglicky a nezačnou se alespoń dívat na ty cony a rozhovory s nimi, nepoznají, ktzerý z těch dvou je vlastně k jejich srdci blíž. Mladé holky opravdu spíše hledí jen na zevnějšek, s tím se bohužel nedá nic dělat. Ale je fakt, že SN má věkový průměr dost vysoký Shocked , tak mám podezření, že na ty cony a v anketách jsou snad i holky, které o SN snad ani nemají páru a prostě jen milují hot Jensena. Rolling Eyes Laughing Přitom podle mě je Jared momentálně mnohem víc přitažlivější. JARED - archiv 2 - Stránka 26 998745 JARED - archiv 2 - Stránka 26 284389 Laughing
Takže je fajn, dion, že ty se na to díváš opravdu otevřeným pohledem a dokážeš ocenit kvality obou (to je taky hezky řečeno, že? Laughing ale snad chápeš, co tím chci říct), každý z nich ti přináší něci jiného. JARED - archiv 2 - Stránka 26 430869

A už vážně končím nebo se mi to neodešle. To be continued.... Laughing
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 14:39

No baby klobuk dole ako se sa v noci rozpísali ja som tu zaspávala nad klávesnicou 603 603
Ale tak ja som skor taka že som najskor ticho a potom sa rozkecám a vobec ma nejde zastaviť. JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 To budete mat možnost zistit. Mne je tiež jedno čo si o mne ludia mylsia ale ked ich spoznam bližšie tak si tiež davam pozor čo poviem aby si o mne nemyslely že som JARED - archiv 2 - Stránka 26 71174 JARED - archiv 2 - Stránka 26 71174 Ale no tak na to tu mam Zizi ktorá musi bohužial všetko počúvať . Vždy ked si vylievam srdce, som naštvana, alebo ked ma nieco naozja potešilo vie o mne všwetko dokonca skôr vycítila že sa mi páči skôr Jared ako ja. JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 (to je už dosť čo povedať)
Teraz ma ospravedln te ale neviem kto to neapisal že je taky vesely že mu tri pat čo si o nom ludia pomyslia. Presne ale podla mna že ked ho spoznaju bližšie začne s tým človekom komunikovať a kecať sriózne. Jensen je asi ten opak že najskôr ticho a potom v sukromí vtipalek. ale tie ž mam rada oboch ale nuž Jared vyhráva. Jensena mám tiež rada. JARED - archiv 2 - Stránka 26 469569 JARED - archiv 2 - Stránka 26 469569
ja by som si vedela vzťah predstaviť skor s Jardom ani neviem prečo mylsim že vzťah nás dvoch by bol založeny na tých podpichovancoch. čo si myslím že do vzťahu patrí.
Tie mladé dievčata maju podla mna radčšej Deana kvoli tomu, že v Sn je taky drsnák aktorého by mamičky neradi videli na mieste zata. Však viete vždy ide do baru a opije sa Sam je v moteli. Dean spí s každou babou a to si mylsim že sa tym babenkam pači a myslia si že Jensen je v skutočnosti je tiež taky. Bohužial musim vas skla,ať nie je je to normalny chlap ktorí ako on napisal by chcle mat už rodinu.
bože ešte by to chcelo konec ale nechavam si otvorene dvierka keby mi niečo napadlo. čo ma určite napadne ked kliknem na send JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 14:56

Keby bola dlha rada pri Jensenovi 603 , rada sa postavim aj do druheho radu, myslim ze by som aj tak neprehrala Twisted Evil A tiez si myslim ze nam Jared pekne dozrieva do krasy atd... 702 A ked sme uz pri tom, aj ja som rada ako sa kazdy vyjadril, bez obav a otvorene, len tak dalej...

J2 FOREVER!!! JARED - archiv 2 - Stránka 26 430869
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 15:18

Chrys: no ja teda rozhodne oddeľujem herca od postavy. neviem, ale vždy som to tak robila Shocked proste mi príde nelogické myslieť si, že herec je taký istý ako postava, ktorú hrá. samozrejme, že do nej dá aj niečo zo seba, ale postavy v seriály sú nereálne a mňa ovplyvňujú len veľmi málo, keď mám súdiť herca. Samozrejme jeho herecký výkon je niečo iné Laughing V seriály mám proste bližšie k Deanovi a preto som sa aj spočiatku viac zameriavala na Jensena, no akonáhle som videla videá z conov a podobne mi bolo jasné, že si medzi Jaredom a Jensenom nevyberiem. No ako som už písala predtým je to rôzny typ lásky ku obom. A možno aj preto, čo vravíš, že tú základňu fans nemá až takú ako Jensen si ma tak veľmi získal. Opäť mám pocit, že je v akcii ten môj overprotective komplex 603 proste mne ho je niekedy tak ľúto JARED - archiv 2 - Stránka 26 71416 a aj preto ma môj neskonalý obdiv. Že je kamarát s Jensenom aj napriek tomu, že Jensen má viac fans. Je to strašne milé, že nežiarli alebo niečo také. A presne ako píšeš, podľa mňa ho to ale trápi a ja by som už len z toho dôvodu bola schopná pred celým svetom zakričať ako ho milujem a trebárs aj vyhlásiť, že som Jaredgirl, len aby som ho potešila 603 Fakt si myslím, že je obdivuhodné, že je s Jensenom taký kamarát napriek všetkému a tu sa mi opäť tlačí do podvedomia fakt, že Jensen nie je namyslený a proste aj napriek tej priazni fanúšikov je to normal chlap a rozumie si s Jaredom. Dokonca mám pocit, že Jensen by bol radšej keby Jared mal tých fans namiesto neho, lebo čestne je vidieť ako Jensen panikári v našej prítomnosti Laughing no a neviem, ale ja som hrdá na to ako to mám vyvážené Rolling Eyes

lenkka: ja si myslím, že Jared by bol vhodnejší partner pre väčšinu báb a aj preto ma zaráža, že má Jensen tak navrch. Ja osobne si myslím, že Jaredova povaha je proste viac vyhovuvujúca. Jensen je podľa mňa niekto, s kým si nie každý dokáže rozumieť, i keď ja som presvedčená o tom, že mne by to šlo 603 proste ma ozaj šokuje, že baby hľadia len na vzhľad a hlavne kvôli tomu, že vekový priemer SN je v podstate vysoký Shocked no čo už... niektoré osoby sú proste zadubené a vidia len jensenovu krásu a deanov charakter. Opäť mi nejde do hlavy prečo si myslia, že Jensen je viac sexy? JARED - archiv 2 - Stránka 26 999804 Akože podľa mňa sú obaja hot a dokonca na mnohých spoločných promo fotkách sa mi viac pozdáva jared než jensen JARED - archiv 2 - Stránka 26 999804 aj keď no... vieme, že ja mám slabosť pre Jensena, no aj tak by som nepovedala, že je až o toľko krajší alebo čo ....

no juuj ale som sa zase rozpísala :shame: ale tak ja si nepomôžem, keď rad začnem, tak neviem prestať Very Happy
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 15:45

Ok, chytla jsem druhý dech. Laughing
Taky jsem moc ráda že jsme schopné zde otevřeně napsat vlastní názor a ostatní to berou v pohodě. Nevidím důvod, proč bysme tady měly proti sobě brojit a stavět se na pomyslné strany barikád...samozřejmě občas je to docela velká psina a takové "krvavé bitky" mě baví. Twisted Evil JARED - archiv 2 - Stránka 26 707500 JARED - archiv 2 - Stránka 26 487389 JARED - archiv 2 - Stránka 26 284389 JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745
Ale to vážně jen z hecu. Protože podle mě jsou oba tak skvělí herci a úžasní chlapi, že nemá cenu vykřikovat do světa, že jeden je stokrát lepší než druhý anebo se na někoho zlobit za to, že má toho druhého raději. Evil or Very Mad Takové chování je podle mě projevem nevyzrálosti...

A teď k tomu, o čem jsem chtěla psát....jak jste začaly o tom, se kterým byste si jako z životním partnerem víc rozuměly....nad tímto já moc nepřemýšlím, respektive vůbec, vzhledem k tomu, že jednoho životního pratnera už mám. Laughing Samozřejmě teoreticky si můžu přemýšlet nad čímkoliv, ale podle mě to nemá smyl. Já bych totiž nechtěla v reálu ani jednoho z nich. 603 Píšu sice často o tom, že bych takového chlapa chtěla a že závidím jejich partnerkám a všelijaké tyhle řeči... Laughing Laughing Ale to jsou opravdu jen takové moje fantazie a bláboly, protože na mě tak ti dva prostě působí...jen je vidím, už ve mě všechno křičí "Chci je oba! A Jareda nejvíc!" JARED - archiv 2 - Stránka 26 202744 JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745
Ovšem téměř okamžitě jsem si kdysi dokázala odpovědět na otázku, jestli bych opravdu stála o vztah z některým z nich. A vážně bych nestála. JARED - archiv 2 - Stránka 26 868694 Nesnesla bych mít doma herce, známou osobnost, obletovanou fanoušky. Evil or Very Mad Já hrozně miluju svoje soukromí a tohle bych prostě nezvládla. Pokud bych byla svobodná a setkala se z jedním z nich, zamilovali se do sebe...to už by byl jiný "příběh". To už by se odvíjelo určitým směrem a buď by nám to vyšlo anebo bysme třeba dopadli jako Jared se Sandy. Prostě bysme se časem rozešli. Sad

Pokud jde o to, se kterým z nich bych si třeba rozuměla víc, to se taky nedá tak snadno říct. Protože je to právě o tom, co tady celou dobu všechny píšeme. Prostě je neznáme a jak se chovají v soukromí, se můžeme jen dohadovat a tipovat. Ale skutečnost nikdy nepoznáme. Je docela možné, že Jared je v soukromí úplně jiný, tichý a leckterá z nás by možná zůstala jako opařená, kdyby s ním začala žít. Shocked To samé Jensen. Oni prostě působí na veřejnosti tak skvěle, že si nepřipouštíme, že by mohli být v soukromí jiní. Myslím "horší". Ale jsou to jen lidé, takže i oni mají své mouchy a přes ty by se třeba nedokázala leckterá z nás přenést, třebaže by ji Jared nebo Jensen hrozně přitahoval. Není to jen o vzhledu a vystupování na veřejnosti, je to o životě. A život je občas dost těžký...potřebujete vedle sebe někoho, na koho se můžete spolehnout, opřít se o něj, prožívat s ním radostné i zoufalé situace. A tady prostě nemůžu přesvědčeně tvrdit, že by mi Jared (nebo Jensen) vyhovoval. Protože ho vážně neznám. Nevím, nakolik by byl ochotný se mi věnovat, třeba na úkor své práci, když by bylo potřeba, nevím, jak by mi porozuměl, jak se dokáže své přítelkyni přizpůsobit. Tohle všechno můžeme jen hádat nebo se slepě přesvědčovat, že by určitě byl úžasný životní partner. Proto nad tím nepřemýšlím, se kterým z nich bych si porozuměla. A proto miluju Jareda tak, jak ho vidím...protože mě dokáže pobavit a to mi stačí. Nikdy se s ním nesetkám nebo aspoň ne soukromě, takže mi musí stačit to, jak ho mám možnost pozorovat teď. A nemá podle mě smysl říkat si, že třeba Jensen by mi v soukromí vyhovoval víc, protože by byl tišší a proto bysme se dobře doplňovali...protože jak tady psala tuším dion, já jsem taky hodně veselý člověk a hrozně upovídaná, takže pokud by měl být Jared takový i v soukromí, jak se jeví veřejně, tak bysme se asi doma za chvíli ze sebe zbláznili. Laughing Nevím, nedokážu si to představit....ale jak říkám, možná takový vůbec není. To samé Jensen. možná je ve skutečnosti cholerik nebo něco. Laughing Né, dělám si srandu. Ale proč tohle všechno píšu...já se na totiž dívám z jiného úhlu pohledu, než vy, protože jsem už hodně přes 10 let šťastně zadaná a nikdy bych svého partnera nevyměnila za nic na světě. Podle mě je stokrát lepší, než Jensen s Jaredem dohromady a to jakože fakt. Laughing Laughing Je ve znamení raka, takže jako Jared. Twisted Evil A jeho povaha k té mé beranní strašně moc pasuje. Proto bych si možná rozuměla i s Jaredem, pokud by byl v soukromí takový, jako můj muž. Ale v tom je právě ten háček. On nepůsobí na veřenosti jako Jared, protože není herec, nemá fanoušky a tedy se nemusí projevovat jako on. Ovšem když se nad tím zamyslím, jak se chová ve společnosti, možná má opravdu hodně společného s Jaredem. Jen Jared musí na té veřejnosti vystupovat a tím se probouzejí jeho "skryté" vlastnosti, které v sobě třeba "normální" člověk ani nikdy nenajde. Takže je docela možné, že Jared je opravdu v soukromí úplně opačný, tichý, rodinný typ, který nadevšechno upřednostňuje jen rodinu. Takový je můj muž, rodina je pro něj na prvním místě, i když by to třeba do něj ten, kdo ho nezná, ani neřekl. Působí dost sebevědomě, ale jen co se týká zaměstnání...tam z něj mají všichni respekt, stejně tak lidé, se kterými přijde pracovně do styku a nemůžou si ho vynachválit. Zatímco doma, ti co ho znají spíš tvrdí, že je pod pantoflem a já vládnu doma železnou rukou. JARED - archiv 2 - Stránka 26 107729 JARED - archiv 2 - Stránka 26 284389 JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 Možná to tak je. JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 Ale prostě jsem beran a co už se mnou. JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 Ne, vážně, tohle mi přijde docela na zamyšlení, že raci občas opravdu můžou působit docela odlišným dojmem...práce je práce, ale doma se proměňují v rodinného "tvora", který vás vyslechne a pochopí v každé situaci. Takže tvrdit, že by někdo s Jaredem být nemohl protože je dost divoký, je možná vážně nesmysl, protože zrovna ten se může hodit k "divoké/živé" ženské povaze, narozdíl od Jensena. Prostě zdání někdy klame, toť vše, co se tady snažím složtě popsat. JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745

No a koukám, že něž jsem to dosmolila, už píše dion, tak na to budu reagovat později. Laughing
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 16:01

heh no Chrys zase si ma nakopla Laughing Laughing Laughing

Veľmi sa mi páči ako si písala o svojom manželovi a tom, že život občas nie je ľahký.... proste úplne s tebou súhlasím. Viem, že až si raz nájdem partnera, tak bude pre mňa všetkým a nevymenila by som ho za nikoho iného. Ako som už písala predtým, keď milujem, tak naplno. No zatiaľ mi fantázia môže pracovať a z toho, ako sa správajú na conoch, na interview, v telke môžme mať predstavu o ich charaktere a z toho vychádzam. Samozrejme, že zdanie môže klamať, no my bohužiaľ nemáme možnosť poznať ich v súkromí a preto vychádzam z toho, čo o nich viem a podľa toho robím názory.

to ako si písala, že by si za partnera nechcela hviezdu, no s týmto by som ja problém nemala. Neviem, ale hoci si pár tajomstiev strážim a dávam na súkromie bacha, nie som až príliš posadnutá tým, aby o mne nikto nič nevedel. Práve naopak som dosť úprimná a otvorená. Veľakrát som rozmýšľala nad tým ako by som reagovala, ak by som odrazu bola slavná a písalo sa o mne a ja si vážne myslím, že by som to zvládla. Veď ako som už písala, mňa ostatní až tak netrápia. Ja si samú seba viem živo predstaviť po boku Jensena a myslím, že by som ho vedela urobiť šťastným. Samozrejme sú to len moje sníčky a ja som realista. Viem, že sa to nikdy nestane a preto som otvorená aj iným potencionálnym partnerom. Nie som zaslepená láskou k niekomu, koho ani nepoznám.

No ako už niekto predtým písal, aj ja viem vycítiť, čo si o mne ľudia myslia a podobne. A pri Jaredovi a Jensenovi mám ozaj pocit, že ich poznám lepšie ako iných hercov, a že im ozaj rozumiem Rolling Eyes no opäť je to len môj pocit a môžem sa mýliť.
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 19:08

To je strašný. Ani nestačím pořádně zareagovat na předchozí příspěvky a už je tady další. JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 Ale je to super! JARED - archiv 2 - Stránka 26 258431

dion-fortune napísal:
Chrys: no ja teda rozhodne oddeľujem herca od postavy. neviem, ale vždy som to tak robila Shocked proste mi príde nelogické myslieť si, že herec je taký istý ako postava, ktorú hrá. samozrejme, že do nej dá aj niečo zo seba, ale postavy v seriály sú nereálne a mňa ovplyvňujú len veľmi málo, keď mám súdiť herca.

No však to je právě hezké, že to takhle dokážeš oddělit...já to nemyslela tak, že bys nebyla schopná rozlišit herce od postavy (už jen proto, že herec kterého máme rádi může hrát i postavu, která nám sedět nebude). Spíš jsem tím chtěla říct to, že v případě SN a teď opravdu mluvím jen o SN, o žádném jiném seriálu nebo filmu, bych řekla, že většina lidí to opravdu tolik neodlišuje. Já tedy nejsem ten případ, stejně jako ty a určitě i spousta dalších fanoušků. Ale prostě mám pocit, že většina má Jensena zafixovaného jako Aleca, Deana...prostě jako sexy rebela a to je dost ovlivňuje. On totiž není herec, jako klasičtí Hollywoodští herci, který za pár let natočí x světových trháků, pokaždé se představí v jiné roli. On hraje v seriálech, takže tam je to ovlinění snadnější. Prostě se jim líbí Dean, který je ke své povaze navíc i hezký a to většině stačí k tomu, aby Jensena zbožňovali. Už se nestarají o herce jako takového....jak se chová, co dělá atd. To zajímá jen opravdové fanoušky, kteří se něj dokážou dívat i jinak než jen jako na kus masa, jak tady taky vystížně někdo uvedl.
jak všichni dobře víme, role Deana je pro něj přelomová, troufám si říct, že životní a tedy už jen proto ho lidi budou mít v představách na prvním místě jako Deana..... záleží na tom, jak se uchytí později, až SN skončí. Třeba se to ještě změní. No momentálně je SN hodně populární a to hlavně kvůli Deanovi. Proto je Jensen takovým středem zájmu. A proto taky málokterá fanynka může říct, že ačkoliv je Dean girl, je taky zároveň i Jared girl. Tak to vidím já. Proto mi to přijde u tebe zlaté, že to takhle bereš. JARED - archiv 2 - Stránka 26 430869 Wink
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 19:48

najskor musim povedat Chrystelle, ze si velmi pekne opisala svojho manzela a to, ze by si ho za nic ine nevymenila a ze je lepsi, nez Jensen a Jared dokopy. To bolo fakt nadherne. Mozno to bude zniet vtipne,ale ja som sa nikdy nezamyslala, ci tu niekto z nas uz ma zivotnych partnerov a hoci som vedela, ze ty mas babo, tak som nikdy nevedela, ze ako to je a ako sme sa tu vzdy "hadali" o to, kto bude mat jareda a kto Jensena... no proste, som rada, ze sa rozprudila tato debata, pretoze mam pocit, ze o kazdej z vas som sa dozvedela nieco nove. pretoze pri kazdom z tych nazorov ste prezentovali kus zo seba (ako to uz byva)...

uprimne povedane, podla mna je to vzdy tak a to mi nikto nevyvrati,ze ak si niekto pozrie nejaky film alebo serial s nejakym hercom. Tak si ho ihned zaskatulkuje a mysli si o nom, ze je taky, aky charakter stvarnuje. je to uz na sikovnosti toho herca, ci tu rolu zahra tak dokonale, aby tomu ostatni uverili. Ide tu proste o to, ze ak herca vidite prvy krat, zapaci sa vam 1.)fyzicky a za 2.) celkovo (nielen vyzor, jeho vyjadrovanie, mimika...hoci aj s dabingom) tak ho proste zacnete brat ako tu postavu. A potom je to uz len na nas, ci sme si ochotni zistit o tom hercovi viac,alebo ho tak budeme brat dokonca. Mozno casom,ked zhliadneme XY jeho dalsich filmovych uloh,tak pochopime, ze sme sa tak trosku dost mylili... a o to tu ide. Ze dievcata, ktore vidia SN sa zameraju na Deana a na to,aky je, zaskatulkuju si ho, vykaslu sa na Sama a pozeraju ten serial len kvoli Deanovi. No na druhej strane, existuju ludia, ako my, co sme ochotni zajst na net, pozistovat si viac a viac sa zaujimat nielen o samotny serial ale aj o hercov. A ked postupne doplnami informacie, tak zistujeme, ze mame len skreslene predstavy o tom, aki su... a to je podla mna velka skoda, ze niektori si to namahu nedaju,pretoze ak by si ju dali, ak by si pozistovali tych informacii viac a pozreli viac videi, tak by uvideli, ze pravda je niekde celkom inde a myslim, ze v takom pripade by mal aj Jared viac fanusikov... to je proste smola. Na druhej strasne je vidiet, aki su uzasni herci, ze tu postavu vedia zahrat tak vierohodne, ze ich tak uz ludia aj beru...
ja osobne robim tiez dost velky rozdiel medzi postavou a hercom... a ako spominala Chrystelle - je rozdiel medzi serialovym hercom a filmovym hercom...

a ohladom toho zivota s hviezdou- ja si to aj viem predstavit. mne by to nejako obzvlast nevadilo, to vrtanie do sukromia, Hoci nemozem tvrdit, pretoze naozaj neviem,ake by to bolo. No nejako zvlast... tak ako pisala Dion, dalo by sa to zvladnut,pokial by to neslo do eytremov Wink
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 21:40

No jo, Faith, já tady musím na většinu lidí působit jako praštěná stará ženská, která má doma chlapa na prd a tak si "krátí dlouhou chvíli" slintáním nad Jaredem. 603 JARED - archiv 2 - Stránka 26 99937 JARED - archiv 2 - Stránka 26 99937 Ale vážně opak je pravdou, jsem si vědomá toho, že mám opravdu toho nej chlapa a píšu to proto, že mi to tvrdí každý kdo se s ním pozná nebo aspoň pozná ví, co za svůj život všechno dokázal. On je prostě zlatíčko a nikdy jsem ani na vteřinu nelitovala, že jsem si ho vzala a to docela mladá. On je to nejlepší, co mě mohlo v životě potkat. JARED - archiv 2 - Stránka 26 177401 JARED - archiv 2 - Stránka 26 177401 JARED - archiv 2 - Stránka 26 177401 Ale dost o tom, stejně to pro vás mladé holky musí znít jako hrozné klišé.... JARED - archiv 2 - Stránka 26 49896 Jen chci říct, že už od puberty jsem zatížená na různé seriály a romantiku, takže mi vždycky fantazie pracovala na plné obrátky. JARED - archiv 2 - Stránka 26 284389 Prostě je to takový můj koníček, jestli se to tak dá nazvat. Laughing A od toho prostě oděluji skutečný život, rodinu a vůbec svoje soukromí. Já totiž žiju přesně opačný život, než jaký mám ráda v TV, knížkách nebo seriálech. Znám hodně lidí, kteří jsou na tom stejně jako já. Prostě např. rebelové v TV je fascinují a hltají je jako blázen, ale doma by to nechtěli. 603 Skutečný život žiju jinak a jsem tak moc šťastná. 702 Tady na foru se projevuje moje "druhá stránka", moje záliba ve fiktivní postavy a příběhy. Proto tady asi většina lidí ani netuší, že jsem šťastně vdaná, když se tady pořád "peru" o Jareda atd. JARED - archiv 2 - Stránka 26 99937 Ale je to vážně jen neškodný druh "zábavy". Wink Nic z toho, o čem tady píšeme, není reálné..tedy naše setkání s nimi soukromě, jsou to tedy jen mé praštěné fantazie. Laughing Hrozně ráda bych se s nimi někdy setkala a práskla sebou o zem při pohledu na Jareda JARED - archiv 2 - Stránka 26 87642 JARED - archiv 2 - Stránka 26 49896 , ale vím, že by se tak stejně nestalo, protože už jen to, že mám rodinu, by mě nutilo chovat se civilizovaně a rozumně. Aspoň doufám. JARED - archiv 2 - Stránka 26 49896

No a jak jsem psala o tom, že s Jaredem bych žít nechtěla, ani kdyby mě na kolenou prosil...no to možná... JARED - archiv 2 - Stránka 26 207306 JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 ....to souvisí s tím, že já mám ráda v životě jistotu a pevné zázemí + to soukromí, jak jsem zmiňovala. A to by s Jaredem nehrozilo. Vy jste psaly, že byste život po boku herce zvládly nebo si na to alespoń troufly. Já bych tohle možná ve vašem věku taky tvrdila...ale za těch víc jak 10 let člověk zažije spoustu věcí a utvoří si na život zase jiný pohled, začne mít jiné priority, zjistí, co mu v životě vyhovuje nebo naopak ne. Neříkám, že se každý to má stejně a že i vy se v mých letech takto změníte a už byste na život po boku herce měly stejný názor. To samozřejmě záleží i na povaze, vlastně bych řekla, že povaha u toho hraje zásadní roli. Ale když je člověku "-náct", tak nějak má pocit, že by zvládnul v životě cokoliv, co mu osud postaví do cesty. cheers Aspoń já to tak měla. Laughing
Ale Jared je opravdu hodně obletovaný, i na dovolené ho odchytnou fanynky a už se jeho fotky trousí po světě. To by mi jako jeho partnerce/manželce vadilo, protože člověk se musí pořád hlídat. Navíc ten nedostatek času, to je síla...pořád musí někam jezdit, létat, hraje ve filmech, takže mně by věnoval jen zlomek svého času a to by mě ubíjelo. Strašně bych na něj žárlila a i když bych mu nedělala žárlivé scény, náš vztah by to časem určitě taky nějak poznamenalo. Já vím, že je pár vyjímek, kdy se herec usadí s jednou ženou a prožije s ní krásný život, ale bohužel jsou to právě jenom vyjímky. Prostě nevěřím, že by mi to s ním vyšlo na celý život, že bych si ho udržela nebo že by mě za chvíli tento život "pod drobnohledem" úplně neubil. Sad Nedokážu si to představit....možná se pletu, možná bych to zvládala v pohodě, pokud bych ho milovala a on mě. Ale už to vidím, jak je to se Sandy. Tolik let to vypadalo, že je to láska jako trám, nerozlučná dvojice a najednou bác. Sad Myslím, že to tak prostě je, herecké páry spolu většinou dlouho nevydrží, jeden nebo druhý si najde někoho, kdo se mu bude buď věnovat víc nebo přeskočí jiskra. Je tam mnoho pokušení. Proto bych nechtěla herce. Ani kdyby to byl Jared. JARED - archiv 2 - Stránka 26 202744 JARED - archiv 2 - Stránka 26 80513 JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745 Já bych ho totiž chtěla mít jen pro sebe, kdybych se zamilovala. 603 A to bych prostě nemohla. Musela bych se o něj dělit s fanynkami, jehe kolegyněmi herečkami a stačila by mi jedna milostná scéna a šla bych pod kytky. 602 Laughing Na to prostě nemám povahu a obdivuji ty, kteří to zvládají. Ale ani se mi moc nezdá, že by to někdo zvládal dobře, vzhledem k té rozvodovosti, co je v Hollywoodu. Laughing A já se nechci rozvádět, chci se zamilovat a s tím člověkem ztrávit zbytek života. Ne to střídat jako ponožky. Suspect taková jsem hold já. 603 Laughing Asi i proto mám hrozně Jareda ráda, protože narozdíl od Jensena měl ženských, co bys na dvou prstech spočítala. Laughing A to mi na něm imponuje. 702 Nemám ráda, když je chlap viděný každý rok nebo každý druhý rok s jinou ženskou. Podle mě to o něčem vypovídá. Buď o jeho špatném vkusu, jeho přelétavosti nebo možná smůla...ale nevím, těžko říct, kam spadá Jensen. Můžeme si myslet, že měl smůlu na ženské, ale podle mě chlap moc dobře ví, s kým jde do postele a koho si vybírá. Když se spálí jednou, dvakrát...ale pokud jich má na kontě víc jak pět ani ne za 10 let, je to na zamyšlení. 603 A teď nemám už na mysli Jensena, ale tak všeobecně. Ani si teď nedokážu vybavit, kolik jich Jensen měl....že by fakt víc jak pět za těch 10 let.... affraid JARED - archiv 2 - Stránka 26 999804 fakt nevím.... musím se mrknout. JARED - archiv 2 - Stránka 26 316745
Ne vážně, já vím, že u herců a slavných lidí je tohle asi normálka, ale já to opravdu nemám ráda, prostě nevidím nic cool na tom, že dokud nepoznám "tu pravou lásku", proč se mezitím nevyspat s každou, co se namane. Jsou to možná silná slova, ale.... prostě to tak cítím. Ale nehážu všechny do jednoho ptyle, ani nechci nikoho soudit. Je to každého věc, kolik vystřídá za život partnerů/partnerek. A možná i Jared nakonec prostřídá slušnou "hromádku". JARED - archiv 2 - Stránka 26 11674 JARED - archiv 2 - Stránka 26 968235 Laughing Ale doufám, že ne, že potká "tu svoji pravou lásku" a u té zůstane. JARED - archiv 2 - Stránka 26 430869 JARED - archiv 2 - Stránka 26 430869 JARED - archiv 2 - Stránka 26 430869 JARED - archiv 2 - Stránka 26 260605
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty29.08.08 22:05

no tak a opäť sa chytím slova ja Laughing Laughing Laughing

neviem, ale veľa ľudí vraví, že sa tvoj postoj k životu zmení a ja s tým samozrejme rátam, ale ozaj si nemyslím, že by som sa ja osobne nejako drasticky zmenila v budúcnosti. Som len -násť ročná, to áno, ale aj tak mám pocit, že už viem, čo zvládnem a čo nie. Môj život bol v podstate jednoduchý, ale rozhodne nie ľahký. Ľudia si povedia, že za 17 rokov si predsa ešte nič neprežila, ale ja nesúhlasím. Možno sú to len prkotiny, ale aj tak som sa s nimi musela vyrovnať a už od mala mám istý prístup k veciam. Proste ja si ozaj myslím, že by mi pozornosť médií nevadila a hlavne nie ak by šlo len o herca ako je Jared či Jensen. Tí predsa nie sú sledovaný všetkými tými bulvárnymi novinami a nešíria sa o nich klebety-aspoň nie veľmi.

Ja som si prešla pár vecami, ako napr. sťahovanie do iného mesta, čiže som musela zmeniť školu, opustiť priateľov a atď. Zvládla som aj päť mesačný pobyt v kalifornii a hoci to bola skvelá skúsenosť, prechádza ružovou záhradou to teda nebola... Neviem, ale aj keď o mne vyjde najavo niečo v triede a podobne neberie ma to nejako extra veľmi. A verte, že ja som bola pomerne často terčom útokov a to len preto, že som sa odvážila dať košom hviezde školy... No ale taký je život. Ja sama som nemala možnosť prežiť nič nejako extrémne traumatizujúce alebo čo, ale aj tak sa cítim vyspelejšia než poniektoré moje rovesníčky. Rada fantazírujem, no tiež si idem za svojimi snami. Niektoré si splním hneď, na iné čakám niekoľko rokov, ale na koniec sa mi to aj tak podarí. No a momentálne som si zaumienila, že sa s Jaredom a Jensenom stretnem a pracujem na tom, aby sa mi v roku 2010 podarilo dostať na con ak bude. v čo ja pevne dúfam. ono pre mnohých je to nemožné, ale moja rodina je pomerne majetná a ako som už písala, ja sa proste nevzdávam.

Veľmi krásne názory ste tu mali a som veľmi rada, že sme zase rozprúdili takú vášnivu debatu. Ja osobne si viem seba predstaviť po boku Jareda i Jensena, ale reálne mi je jasné, že sa to nikdy nestane.

Ja nie som žiarlivá vôbec a milostné scény by mi nevadili. Dokonca som už chodila s "hercom", ktorý v predstavení stvárňoval partnera inej babe a normálne s ňou mal sláďak a dueto a proste sa aj tak akože letmo pobozkali na scéne, ale mne to nevadilo. Ja som práve naopak bola hrdá na jeho herecký výkon a viem, že to nebolo nič tak vážne ako ozaj mať milostnú scénu s niekým, ale je to proste herec, je to jeho práca...

čo sa toho času týka, tak to by mohol byť problém, ale ja by som si možno vedela vybaviť robotu, ktorá by so mnou mohla doslova cestovať a ja by som tak mohla cestovať spolu s ním... Tiež túžim po pravej láske, ale tak proste to beriem tak, že Jensenovi to zatiaľ jednoducho nevyšlo. Samozrejme, že vie s kým ide do postele, ale všetci robíme chyby a ako sa vraví niekedy dotyčného nepoznáme tak dobre ako si myslíme. A aj keby mi to trebárs nevyšlo, je lepšie poznať lásku a stratiť ju, než nemilovať vôbec. Nikto nevie povedať dopredu, čo sa stane.

Možno sa rozídeme, možno sa pohádamé, možno by mi taký život vážne nevyhovoval a možno ma zajtra zrazí autobus... Ťažko sa nám o tomto hovorí, keď sme to nikdy naozaj neprežili. Nevieme aké to je byť slavný ani aké to je chodiť s niekym, kto slávny je. No ja sa poznám, viem aká som a bežný život nie je až tak odlišný od toho, aký majú hviezdy. veď sme stále len ľudia....
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 26 Empty

Návrat hore Goto down

JARED - archiv 2
Návrat hore 
Strana 26 z 40Choď na stránku : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next
 Similar topics
-
» JARED - archiv 1
» JARED
» One Day with Jared and Jensen

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Herci :: Jared Padalecki-
Prejdi na: