Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

JARED - archiv 2

Goto down 
+35
bareness
Ewis
janicag
sonca12
Maria
calla
Zizi
lenkka
Wanis
Fazulina
Kacena222
Faith
Pa001
evetka
Anwiel
beruss
dzajnisko
SNlois
CrazyD
SkreechTina
Soniq
Silvia
LenkaX22
dion-fortune
Madlen
Ettie
Kristine
keksiiq
bookika
Sarinka
Weronička
Kaja
janka410
Samabel
Chrystelle
39 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
AutorSpráva
bareness
Pocestný duch
Pocestný duch
bareness

Počet príspevkov : 89
Nálada : dobrá
Registration date : 02.08.2008

JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty
OdoslaťPredmet: JARED   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty29.08.08 22:44

Ja som tiež vždy oddeľovala a aj oddeľujem herca od postavy. Neviem ako to vyznelo, čo som sem napísala, ale rozhodne mám Jareda rada. Ja síce postavy veľmi zo SN nepoznám až tak ako vy, ale je pravda, že Dean ma zaujal viac, zas Jareda mám radšej ako Jensena, ale to neznamená, že robím nejaké veľké rozdiely, kebyže sa stretnem s Jaredom a s Jensenom určite by som odpadla affraid JARED - archiv 2 - Stránka 27 677692 a nerozmýšľala by som o tom, kto je lepší, viac sexi a pod....
Ja to proste beriem tak, že kým som si vedomá, že minimálna šanca stretnúť sa aspoň s jedným hercom, je asi taká, že ja bude modelka, takže žiadna. JARED - archiv 2 - Stránka 27 99937 Beriem všetkých hercov triezvo, nejde len o Jareda a Jensena. Takže ja osobne nerobím žiadne rozdiely. I keď fakt je že v SN si viac všímam Deana, ale v reálu ma viac zaujal Jared.

Chrystelle Uplne ti rozumiem a ja si nemyslím, že si praštená. Je potrebné si vytvoriť svoj vlastný svet a venovať sa mu. Snívať sa oplatí JARED - archiv 2 - Stránka 27 430869 702
Návrat hore Goto down
http://martin-pyco-rausch-fans.sk
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty29.08.08 23:35

Chrystelle mozem ta ubezpecit, ze takto na nas istotne neposobis Very Happy len to bolo zahalene ruskom tajomstva, ze ci niekoho doma skryvas, alebo len Jareda na stenach. teraz uz v tom mame jasno Very Happy

teda...ja musim suhlasit s oboma z vas... akoze, podla mna je samozrejme, ze nas nazor na zivot/lasku atd. sa postupne vekom bude len menit... avsak takisto si myslim, ze kedze uz mame 17, tak uz sme si cimsi aj presli... ja tiez netvrdim, ze moj zivot bol prechadzkou ruzovou zahradou, no oproti takym detom z Afriky, ci inym detom, ktore doma tyrali, ci sa dostali do zlych kruhov...tak s tymi sa neda porovnavat. Ale to je jedno... proste si myslim, ze urcite je to tym, ze sme mlade, sme si iste, ze by sme zvladli cokolvek. Vsak energia nam nechyba... a zasa je jasne, ze Jareda ani Jensena nepozname a je fakticky mozne, ze nakoniec polovica z toho, co sme sem napisali, ze si myslime, ze by sme si s nimi rozumeli a ze by sme s nim a s nim dokazali byt aj viac nez kamaratky, tak mozno polovica z toho by po stretnuti s nimi vyznievala dost hlupo a nepravdivo... je to vsak, ako niekto spominal, nas nazor, nas uhol pohladu a ja som na tom proste tak, ze viac mi na verejnosti imponuje Jared a basta... hoci Jared moze byt v sukromi taky isty...
ja ich mam oboch rada, ale Jensena uz predcil Jared, pretoze som sa o neho zacala viac zaujimat a proste mi pripada sympatickejsi a tak.ale keby som sa s nimi stretla, tak by som v tej chvili nedokazala ist len na Jaredovu stranu... pretoze obaja su to uzasni herci, ktori hraju hlavnu ulohu v mojom najoblubenejsom seriali a to, ci je jeden krajsi, ci sympatickejsi, ci zhovorcivejsi, to na tej celej zalezitosti nemeni fakt, ze obaja su jeho sucastou a ja ich oboch zboznujem a obdivujem. Len mi je troska luto, ze proste... Jared je na tom troska horsie, ze ma tych fanyniek menej... mna by to mrzelo. Chapete, take tie vnutorne pocity... co ma on, co ja nemam. Ale su to skveli kamosi a myslim, ze jeden druhemu praju...

ohladom tych bab. No tak, to je kazdeho osobna vec. Pokial chce Jensen spat s kazdou druhou, ktoru stretne, tak nech sa paci. Ale kedze chce mat rodinu a je takto zalozeny, tak verim, ze si jedneho dna najde zensku, ktora mu bude po voli, nebude to nejaka namyslena babika a spolocne si tu rodinu zalozia.
A je mi uprimne luto, ze sa Jared rozisiel so Sandy. Pretoze podla mna z nich bol nadherny par... ja si spominam, ako sa to tu rozoberalo. Tie zasnuby a zrazu bum a bol koniec. Uplne ma to dorazilo,pretoze Jared mi vtedy pripadal, ze nech sa deje cokolvek, Sandy miluje a ozeni sa s nou.. a budu stastni do konca zivota. Bohuzial, nevyslo im to. Ale ja, ako u Jensena, mu tie prajem, aby nasiel tu pravu a aby s nou bol neskonale stastny do konca zivota.
Lebo obaja si to zasluzia JARED - archiv 2 - Stránka 27 430869

este ma spatne napadlo k tej prvej teme--- ze by ma to mozno stvalo, keby mal nejaku postelovu scenu a je mi jasne, ze by sa kedykolvek mohlo stat, ze by sa pri natacani mohol zamilovat do niekoho ineho.Ale suhlasim, ze oni obaja nie su az takym tercom medii a nevyrabaju ziadny skandaly. A pokial by sme sa navzajom milovali a doverovali si, tak by sme sa niekam usadili a boli by sme stastni... uz fantazirujem.ale som strasne unavena, takze fakt sorry. Ale v mojej fantazii mozem vsetko, no nie? ale fakt to beriem len v ramci medzi a je strasne mile, ako to tu rozoberame a hovorime svoje nazory... Realita je troska ina a tvrdsia, ale je krasne pomyslenie na to, co ak by sme sa s nimi stretli...co ak by sme im padli do oka... no pokial sa s nimi nikdy nestretneme, tak to nezistime. a ja uz teraz viem, ze mne sa to nikdy nepodari. taky je zivot,ale ja to prezijem. Som ich verna fans a budem ich podporovat, dokial budem moct Very Happy
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
bareness
Pocestný duch
Pocestný duch
bareness

OdoslaťPredmet: JARED   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty30.08.08 0:49

Faith : krásne si to napísala. Naozaj je na tom veľa pravdy.... Páčia sa mi tvoje názory... A čo sa týka veku, ja nerobím rozdiely, rozumiem si s každým, keď máme o čom pokecať, tak nevidim problém. Môže mať niekdo 40 rokov aj 17 rokov... 601

Prečo si všetci myslíte, že Jared má menej fanúšišiek ako Jensen?????????? Rolling Eyes Ja si to nemyslim 603
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty30.08.08 11:34

Juuuj baby tu toho zase pribudlo od poslednej mojej navštevy.
No Jensen a baby? no podla mna hlada stale tu pravu bohužial neveri fanynkam lebo si myslí že chcu len Deana a po pravde sa mu ani nečudujem lebo takých fanyniek je strašne veľa. preto si vybera partnerky tiež zo sveta showbiznisu. aj ked keby len otvoril oči a chvilu si sadol a popremyslal co vlastne chce. Teraz dufam že sa nikto neurazi a le toto je moj nazor Jensen chce rodinu a ta jeho priatelka co fotila pre playboy mi nepripada ako žena ktorá chce rodinu možno sa mýlim ale toť moj nazor ked som sa na nu pozrela.
Samozrejme že keby si Jensen a Jared našli tú pravu lasku a boli snou naozaj štastny tak by som bola aj ja! pretože im to prajem. Nevravim že je len môj podla mna je to kravina pretože je to človek z mozgom ktorí vie za seba rozhodovať. Nemam rada ked niekto zacne pisat že je len jeho ked si napr. jared najde novu priatelku. Ja som šťastna pretože je aj on 603 603 603 Hold moj nazor.

Chrys sufám že keď budem mať tvoj vek tiež budem snívať. Pretože ten svet v našich snoch je vynikajuci a velmi rada som v nom. 603 deje sa to čo chcem ja zažívam krásne chvílky ked i je v skutočnom živote veľmi zle! Myslím že to bude znieť divne ale minule v práci bol deň blbec nič sa mi nedarilo ako by mi niekto hadzal polena pod nohy. Preto som sa zastavila sadla na stoličku na chvilu zavrela oči a predstavila si Jareda ako ma objal a povedal všetko bude sobre a usmial sa to mi stačilo na to aby som sa nadychcla a išla znova bojovať aby sa ten den vylepšil a aj sa stalo cheers cheers cheers
Mylsim že každy sme iny a jedno aky vek máme sms rozny ludia ktorí siprežili rozne veci preto je niekto vyspelejši a ma ine názory ako jeho rovesnici a ja k takym ludom patrim. Teraz prechádzam jedným obdobim ktoré je pre mna dost tazke ale dufam že mi vyjde to čo som si zaumienila. Nemám na očiach ružove okuliare (bohužial 603 ) ale len realitu. Preto som to už par krat chcela vzdať ale su tu moji rodičia ktorí mi povedali aby som sa nevzdavala a bojovala.
Dion dufam že ti ten tvoj sen vyjde a stretneš sa s J2 dufamže sem potom hodiš report držim palce!!!!
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty30.08.08 12:02

jeej krásne tu píšete 702

čo sa týka Joanny tak ani mne nepripadala, že by chcela rodinu, lenže v čase keď s ňou Jensen chodil, rodinu možno nechcel ani on Rolling Eyes ono väčšina chlapov aj tak vidí len zovňajšok báb a hoci ja osobne neviem, čo na nej videl, ale jemu sa možno páčila a ktovie.... o tieto baby sme sa takmer vôbec nezaujímali, možno je to v skutočnosti celkom milé dievča- i keď o tom dosť pochybujem. No Jensen je predsa len sexy chlap, na ktorého sa ženy hádžu v jednom kuse a to sa potom ťažko ostáva sám. Akože si predstavte, žeby po vás teraz išli húfy mužov, no nevbrali by ste z nich radšej jedného,s ktorým by ste sa to rozhodli skúsiť, než boli sama? Neviem, ale ja myslím, že sa stále snaží nájsť to pravé a tak si vyberá z toho obovského množstva, ktoré ma k dispozícií. Podľa mňa tiež fanynkám neverí a viac sa sústreďuje na baby zo showbiznisu... Jared mal šťastie, že hneď našiel Sandy, s ktorou mu to tak klapalo, no ktovie ako to bude teraz? Rolling Eyes určite bude potrebovať čas, aby sa spamätal z rozchodu a preto si po nejakú dobu nikoho nenájde, no skôr či neskôr to začne opäť. Ja im obom prajem len to najlepšie a dúfam, že sa im podarí nájsť tú pravú. Proste ak niekoho naozaj milujete, nemôžte to robiť sebecky a chcieť ho len pre seba. Pravá láska nie je o tom, čo chcem JA, ale čo chce on. Pokiaľ bude šťastný, budem šťastná aj ja.

lenkka:
ja si tiež vždy spomeniem na Jareda alebo Jensena, keď mi je nanič a hneď mi je lepšie Very Happy tie sníčky vedia ozaj pomôcť a ďakujem, že mi držíš palce Very Happy

faith: páčilo sa mi ako si spomenula tie deti z Afriky a podobne, presne pre toto si myslím, že my sme tu vážne banda celkom inteligentných ľudí, i keď sa tak občas nesprávame. my si proste uvedomujeme, že na tomto svete nie je všetko ružové. Mnohí na to v našom veku kašlú... Ja nie. každý mesiac prispieva otec na môj podnet na greenpeace a ja som už párkrát predávala pohľadnice Unicef a tiež stále prispievam, keď je nejaká zbierka peňazí pre detské domovy alebo podobne. Minule sa zbierali hračky, tak som doma vytriedily dve veľké igelitky. Ono mnohí si ani nedajú tú námahu sa nad tým zamyslieť, nieto ešte niečo spraviť.

ozaj krásne názory tu odzneli a ja som ohromne rada ako tu dokážeme diskutovať aj vo veľkom JARED - archiv 2 - Stránka 27 258431 proste ma neustále zaráža aká skvelá banda sme sa tu zišli. no darmo, supernatural má tých NAJ fans Very Happy
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty30.08.08 13:03

Aj mne sa páči táto debata len sa bojím že zachvíľu budeme off. JARED - archiv 2 - Stránka 27 316745 JARED - archiv 2 - Stránka 27 316745 JARED - archiv 2 - Stránka 27 316745

citácia :
Proste ak niekoho naozaj milujete, nemôžte to robiť sebecky a chcieť ho len pre seba. Pravá láska nie je o tom, čo chcem JA, ale čo chce on. Pokiaľ bude šťastný, budem šťastná aj ja.
Teraz si napísala presne . takto to cítim aj ja. Ak je to naozaj láska čo k niekomu cítiš tak potom je pre teba najdôležitejši eaby ta osoba bola šťasntá!
V dúfam v to že Jared si nájde to svoje dievča snov a budem sňou naozaj šťastný. A bolo by mi ukradnuté či je to krásk aalebo ibyčajne dievča hlavna vec že sa vedľa nej bude usmievať a že ten úsmev nebude nasilu.
Jensen tomu prajem absolutne to iste. Tíá chalani su podľa mna super (natural JARED - archiv 2 - Stránka 27 316745 JARED - archiv 2 - Stránka 27 316745 )Sorry nechala som sa uniesť. ) Su íní ako ostatný chalani mylsím že dokážu chápať dievča aské v podstate je pretože majú tiež doma mladšie sestry. A necheli by aby nejaky kreten robil im niečo zlé. Toť môj pocit dúfam že je správny pretože na mna tak vplývaju.

Dion samozrejemža držím vieš aspoň jedne z nás sa s nimi stretne a povie: "oni su taky či onaky" a buď budeme sklamani alebo naopak šťastný. Aj keď si mylsím že šťastny a že nám povieš len to najlepšie o obch 603 603 603
JARED - archiv 2 - Stránka 27 214863 JARED - archiv 2 - Stránka 27 214863 JARED - archiv 2 - Stránka 27 214863 to že prispievate je naozaj super neviem aj ja by som chchel a ale terz moja finančna situáci avyzerá veľmi zle 603 603 ale dufam že raz by sa to mohlo podariť. Minule som videla jeden dokument o tom že adopturjte si dieťa v afrike vlastne to nieje adopcia lne im platiš školu, oblečenie, stravu a tak to by sa mi moc pačilo vieš vstúpiť niekomu do života a zmeniť ho k lepšiemu a dať tomu človeku budúcnosť! 603 603 603

Ešte jedna ptázka nemá niekto fotku Jaredovej rodiny. pretože by som ic chcela vidieť a hladala som v googli a nič JARED - archiv 2 - Stránka 27 769418 JARED - archiv 2 - Stránka 27 769418 JARED - archiv 2 - Stránka 27 769418
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty30.08.08 13:42

bareness dakujem Very Happy

Dion aj mne sa velmi paci, to co spominala lenkka, co si napisala... to o tej laske. laska prinasa aj urcity druh obety, takze tu sebeckost naozaj nie je na mieste.
Neviem,ako to bolo v Jensenovom pripade, ci vtedy chcel rodinu... no zasa na druhej strane, ved je este mlady a mozno si vtedy este chcel vyhodit z kopytka... zeny po nom letia. a pokial este nevedel, co vlastne chce, tak si najskor chcel proste uzit... to je normalne.
uprimne povedane, ak by na mna tolko chlapov letelo, take hufy, ako spominala Dion, tak som si ista, ze niekoho by som si z tych chlapov aj vybrala Wink
a ako spominala lenkka, pokial bude Jared vedla niekoho, kto bude skaredy, ci pekny, znamy, ci obycajny, je mi to tiez fuk,ale ak budem vidiet na jeho tvari uprimny usmev, tak len na tom mi bude zalezat... ved ja ich mam tak rada. keby sa dalo, zniesla by som im aj modre z neba (obrazne povedane)...
Dion- ja tiez dufam, ze sa s nimi stretnes a potom nam vsetkym porozpravas, aki su v skutocnosti a tak... a potom uvidime, ci nase pocity boli spravne Very Happy

a ohladom tych deti a tak... ja neprispievam az tak,ale vzdy, ked sa da, ked nieco predavaju na ulici, co som si ista, ze pojde k tym detom, ktore to potrebuju,tak samozrejme rada prispejem. Ale ani ja nie som , teda moja rodina, na tom financne tak dobre, ze by sme si mohli dovolit. Ale zasa mala suma kazdy mesiac myslim nikoho nezabije. Ja mam len take pochybnosti, ze nie vzdy tie peniaze mozu dojst do tych spravnych ruk. Viete, predsa len, na ulici su specialne oznacene krabicky, aj ludia a mozete si byt isti. minule to hovorili v telke... o tej veci, co spominala lenkka som pocula, je to velmi zaujimave a myslim, ze ked budem vacsia a budem si slusne zarabat,, tak by som sa na to aj dala. Ved nejde o ziadnu vacsiu zodpovednost, prave naopak, dam tomu dietatu to, co potrebuje, sancu na lepsi zivot...

som si vsimla, ze troska odbocujeme od temy 603
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty30.08.08 13:50

Tak na začiatok sa musím priznať, že som si neprečítala všetky vaše príspevky, lebo by som tu bola asi do rána 603 ale chcem sa aj ja vyjadriť, tak ak sa budem opakovať alebo niekoho citovať, tak sa ospravedlňujem.

Jensen vs. Jared.
Jareda si pamätám z čias GG a tam som ho registrovala so sympatiami, pretože sa mi páčilo ako stvárnil Deana. Jensena som zaregistrovala až v čase SN a Dark Angel. Hanbím sa za to, že som si až dosť neskoro uvedomila, že Jensen ma očaril. 603
Osobne mám rada obidvoch. Nech sa nad tým zamýšľam ako chcem, každý z nich má čosi čo ten druhý nie.
Jared je pohoďák a je za každú kravinu a to je fajn. Vyžaruje z neho dobrá nálada a dokáže sa odviazať. Je to také slniečko čo sa stále usmieva a keďže aj ja som veselá kopa, tak ma pohľad na Jareda vždy pobaví.
Jensen - možno má viac fanúšikov, pretože postava Deana je presne ten Bad boy, ktorý si rád robí vtipy a vždy vie čo a ako vyriešiť. Ten typický americký (trošku povrchný) hrdina Wink a tiež heartbraker 603 A zároveň je to ten chlap na ktorého sa môžete spoľahnúť, pretože je aj citlivý, len to proste pred svetom skrýva, aby jeho city nikto nemohol zneužiť.
Keď som neskôr videla rôzne videá s Jensenom a Jaredom, tak som si uvedomila, že Jensen taký v skutočnosti vôbec nie je. Podľa mňa je to ten chalan, čo nepotrebuje k životu ľudí, ktorý v ňom nevidia jeho samého. Možno je hanblivý a možno nie je až taký crazy pred cudzími ľuďmi, ale možno aj to z neho robí toho dobyvateľa môjho srdiečka. 603
Možno sa mi Dean páči práve preto, že je iný ako ja. Je to ten rebel, ktorý som ja nikdy nebola. Možno práve preto, že som až moc podobná Sammovi, čo sa zodpovednosti alebo školy týka, ma viac priťahuje Dean. A keďže si myslím, že Jensen taký vôbec nie je, ma zasa láka v tom reálnom živote. Proste chápem, že sa hanbí, pretože s osobnej skúsenosti viem, čo je to stáť pred ľudmi a tváriť sa milo aj keď vo vnútri si vravíš, že tam nechceš byť. Chápem aj ten jeho čudný postoj k fanúšikom - viete keď by vás neustále obchytkávali nadržané dievčatá, ktoré o vás nevedia nič a zosobňujú si vás z postavou, tak by sa vám to asi tiež zunovalo.

Toto nie je objahoba Jensena, pretože, každá máme svoj názor a toto je ten môj. Mám ich rada oboch, ale oboch takým svojským spôsobom. Rada by som ich spoznala oboch a bola s nimi aj crazy aj vážna, ale realita je všade okolo nás a ja viem, že ani jeden z nich sa jedného dňa neobjaví na chodníku predomnou. Ani do jedného z nich nechtiac nevrazím, keď sa budem s kofolou otáčať, ale sny sú predsa dovolené. Jedno je však isté, som rada, že sú tu ľudia ako ja a majú ich radi, preto akí sú a nepozerajú sa na nich len ako na kus mäsa.
603 603 603 603 JARED - archiv 2 - Stránka 27 430869 JARED - archiv 2 - Stránka 27 348507 JARED - archiv 2 - Stránka 27 348507
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty30.08.08 14:15

Děvčata, hrozně ráda bych se taky vyjádřila k té nadaci, ale bohužel to už je opravdu úplně JARED - archiv 2 - Stránka 27 445251 a už tak tady plkáme chvílemi docela mimo 603 601 , takže si nechme tohle téma jen do sekce off topic. Samabel by z nás totiž při následujícím úklidu asi neměla moc radost. 603 Laughing

bareness napísal:
Prečo si všetci myslíte, že Jared má menej fanúšišiek ako Jensen?????????? Rolling Eyes

Protože je to pravda. JARED - archiv 2 - Stránka 27 71416 Je to vidět hlavně na anketách...ale i všude na netu...prostě už to sleduji víc než rok a opravdu je to tak. JARED - archiv 2 - Stránka 27 71416

dion-fortune napísal:
Proste ak niekoho naozaj milujete, nemôžte to robiť sebecky a chcieť ho len pre seba. Pravá láska nie je o tom, čo chcem JA, ale čo chce on. Pokiaľ bude šťastný, budem šťastná aj ja.

Ano, tohle je všeobecně oblíbená fráze. Laughing Bohužel dost zjednodušená a ve skutečném životě se takhle přesně "použít" nedá. Muselo by se to přinejmenším dodržovat oboustranně a když si to představíme, v reálu bysme se dostali tak trochu do "začarovaného kruhu". Laughing Vážně, já si nedělám srandu, ani to nechci zlehčovat, ale je to tak. Moc ráda bych tomu napsala víc, ale vím, že byste mě jen těžko, jestli vůbec, pochopily. Protože žádná z vás za sebou ještě nemá víc jak pětiletý vztah, takže ani nemáte vlastní zkušenosti...a každý je má opravdu jiné. Pak už se na tohle téma dá debatit, ale takhle ne. Z vaší strany by to byla jen čistě teorie a to nestačí. No Jen chci říct, že k tomu, aby byste udělaly toho druhého šťastným, nestačí jen nechat mu volnost a dělat ho jen to co chce on. Láska je o něčem jiném...nebo aspoň dlouhodobý vztah. Je to o kompromisu a jakkoliv si tady můžeme všechny říkat, že pokud budete opravdu milovat, nebudete druhého nikdy omezovat (ať už v jakémkoliv slova smyslu), ve skutečnosti se jednou zachováte přesně tak. Věřte mi. Wink A pak už bude jen na vašem partnerovi, jestli to bude brát jako "sobeckost, omezování" jak to nazvala dion nebo jestli to bude brát jen jako projev vašich potřeb, vaší vůle, vašeho nesobeckého přání, na které máte právo. JARED - archiv 2 - Stránka 27 430869 Wink
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty30.08.08 14:24

Chrystelle okey,totalne off topic... ale predsa len, neda mi nereagovat- to mas jasne, ze mame uplne ine nazory a mozme iba teoretizovat o tom, o com je laska a ake to bude, ked budeme zamilovane. Ale takisto si myslim, ze hocijake frazy, su len polovicnou pravdou. A ked budeme mat nejaky ten vztah za sebou, tak si uz budeme mysliet nieco uplne ine a zdielat uplne iny nazor. Ibaze kazdy vztah je iny,pretoze kazdy z nas je iny a myslim, ze niektore veci nebudeme prezivat rovnako, ale prave uplne naopak... pretoze si myslim, ze urcite je laska aj tazka ale vzdy to zavisi na tych dvoch, ci si rozumeju a ako si spominala, aj o tych kompromisoch a je tam este kopec kopec inych a dalsich veci. ja to viem... ale toto sme len tak teoretizovali...
tod, este sa chcem vyjadrit k tomu, co si odpisovala bareness- ano, je to tak a je to velka skoda... podla mna aj tak v tom ma prsty jeho charakter Sama a kazdy to tak berie...
Návrat hore Goto down
bareness
Pocestný duch
Pocestný duch
bareness

OdoslaťPredmet: JARED   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty30.08.08 15:03

No to je celkom možné, že ich hodnotia celkovo podľa postavy, ktorú hrajú v seriáli. A pravdou je, že Dean je zaujímavejší, ale ja osobne si myslím, že Jared je zas lepší herec.

Chrystelle napísal:
Jen chci říct, že k tomu, aby byste udělaly toho druhého šťastným, nestačí jen nechat mu volnost a dělat ho jen to co chce on. Láska je o něčem jiném...nebo aspoň dlouhodobý vztah. Je to o kompromisu a jakkoliv si tady můžeme všechny říkat, že pokud budete opravdu milovat, nebudete druhého nikdy omezovat (ať už v jakémkoliv slova smyslu), ve skutečnosti se jednou zachováte přesně tak. Věřte mi. Wink
Svätá pravda. Ja som žila s exom sedem rokov. A človek začne v nímať veci inak až kým začne žiť s tým dotyčným alebo keď už su nejakú dobu spolu. Wink
Ale každý sme iní, každý z nas to bude preživať inak I love you
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty30.08.08 22:52

Ako dámy, toto kto si má všetko prečítať, veď to je prácička na niekoľko dní... affraid affraid affraid
Každopádne, z toho, čo moje biedne oči zachytili...tak som si dnes čítala tento článok a normálne som sa začala smiať, že tam niektoré tie veci sedia, ako ste sa bavili, že veľa ľudí vidí Jensena ako Deana a tak aj očakávajú, že sa ako on bude správať a tak podobne..proste, že Dean má jasné prevahu nad Samom a kvôli tomu aj Jensen nad Jaredom..

JARED - archiv 2 - Stránka 27 Th_29074_ScannedImage_122_514loJARED - archiv 2 - Stránka 27 Th_29075_ScannedImage-2_122_25loJARED - archiv 2 - Stránka 27 Th_29078_ScannedImage-3_122_487lo

Je neprehliadnuteľný. Málokedy najhlučnejší "zabávač v spoločnosti, aj tak sa však okolo neho všetko podivne točí. Cool
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty30.08.08 23:20

Já to nechápu, proč si skoro všichni myslej, že když se postava chová takhle, tak se stejně chová i herec. Rolling Eyes Rolling Eyes Co se týče Jensena a Jareda, tak se stačí kouknout na jakejkoliv con a tam je nádherně vidět, že to takhle rozhodně neni.
Mě to vždycky příde tak, že si spíš přejou, aby se tak chovali. Ty uječený slepice se zakoukaj do postavi a přejou si, aby se tak choval i ten nádhernej chlap, co tu postavu hraje. Chtěj to tak hrozně moc, že už ani nevnímaj, že to tak neni.
Já bych vážně nikdy nemohla spojit postavu a herce v jednu osobnostní chrakteristiku. Příde mi to jako totální omezenost a ubohost.
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty30.08.08 23:29

Anwiel, no žiaľ, je to tak, veľa ľudom sa páči Dean pre jeho divokú povahu a postoj a tak a automaticky, keď vidia Jensena, tak ich hneď napadne Dean a si myslia, že sa aj tak hneď začne správať...a potom sa tvária, aké sú veľmi sklamané...ani sa nesnažia pochopiť, že Dean vlastne neexistuje a že herec je vlastne úplne iný...ale tak Jensen to môže brať aspoň z tej lepšej stránky, že dobre odvádza svoju prácu.
Inak mi je fakt Jareda ľúto, keď som videla ten jeden con, čo ho tam ignorovali dosť, si myslím, že si to nezaslúži, tiež odvádza skvelú prácu a on nemôže za to, že nie jeho postava pre niekoho nie je dostatočne "akčná" a tým pádom aj zaujímavá... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty30.08.08 23:47

Sakra, já bych ho nedokázala ignorovat. Kdybych tam měla oba, tak bych se taky oboum věnovala. Rozhodně bych na ně nekřičela, jak je miluju a jak sou strašně sexi. Tohle si vážně nezaslouží, protože vždycky když s nim vidim nějaký video, ikdyž je to jenom nějakej rozhovor, tak se šíleně nasměju.
Návrat hore Goto down
bareness
Pocestný duch
Pocestný duch
bareness

OdoslaťPredmet: JARED   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty31.08.08 0:24

No veru aj mne je Jareda luto Sad
Lebo moj nazor je, ze aj ked je mozno rola Jareda v SN menej zaujimava, to neznamena, ze si nezasluzi obdiv a uznanie. Podla mna Jared je vynikajuci herec ....
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty31.08.08 13:06

Aj mne je JAreda veľmi ľúto Je rovnako talentovaní ako Jensen. Je ne fér že pre fanynki nieje taky zaujímavy. Podla mna jeho postava ma čaro. Rovnako ako Dean podľa mna sú obi dvaja super a zaslúžiy si len a len to najlepšie
Baby teraz sa buem opakovať 603 603 603 nemá niekto fotku Jaredovej rodiny? JARED - archiv 2 - Stránka 27 328356 JARED - archiv 2 - Stránka 27 328356 JARED - archiv 2 - Stránka 27 328356
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty31.08.08 13:35

bareness napísal:
No to je celkom možné, že ich hodnotia celkovo podľa postavy, ktorú hrajú v seriáli. A pravdou je, že Dean je zaujímavejší, ale ja osobne si myslím, že Jared je zas lepší herec.

Jáááááj, ty sem skvěle zapadneš, bareness! cheers JARED - archiv 2 - Stránka 27 949816 Takové větičky vidím v tomto topicu mooc ráda! JARED - archiv 2 - Stránka 27 325299 JARED - archiv 2 - Stránka 27 170639 JARED - archiv 2 - Stránka 27 214863 JARED - archiv 2 - Stránka 27 99937 JARED - archiv 2 - Stránka 27 99937

Faith napísal:
teraz neviem,o com hovoris. ako ho ignorovali???

Ještě na tohle jsem zapomněla reagovat. Faith, měla jsem na mysli ten Con, co byl teď v březnu. Byli tam oba, Jensen i Jared a když jim oběma společně kladli otázky, skoro všichni reagovali jen na Jensena. JARED - archiv 2 - Stránka 27 873139 JARED - archiv 2 - Stránka 27 568939 JARED - archiv 2 - Stránka 27 568939 Prostě na Jareda mělo dotazy jen pár lidí, kdežto Jensen byl na roztrhání. JARED - archiv 2 - Stránka 27 449740 To byla pro mě hezky studená sprcha, po tom loňském conu. JARED - archiv 2 - Stránka 27 677692 JARED - archiv 2 - Stránka 27 199226

lenkka, já fotku mám, ale nevím, jestli ji můžu dát na forum. 603 Ona byla soukromá a mám pocit, že z toho linku, kde jsme se na ně koukali už byla stažená/vymazaná. Tak bych nerada zase Jaredovo soukromí veřejně narušovala....ony se fotky z jeho soukromí téměř vůbec nedostávají do oběhu...nevím, kdo to tam tehdy dal a proč a jestli je ještě někde uveřejněná nebo ne. confused 603 Ale kdyžtak bych ti ji poslala třeba přes SZ, aby tady nebyl "na očích". Máme s tímto špatné zkušenosti. Suspect
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty31.08.08 14:11

Chrys samozrejme že nechcem aby tie fotky kolovali ak boli stiahnuté a chápem to. Len som bola zvedavá a keby si mi ju poslala cez SZ tak ti budem moc vdačná. 603 603 603

Ten con si musím ísť pozrieť ako mohli odpinkávať Jareda? affraid affraid affraid
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty31.08.08 17:53

JARED - archiv 2 - Stránka 27 170639 JARED - archiv 2 - Stránka 27 170639 Dneska jsem našla další fotky Jareda z jeho loňské dovolené na Maui JARED - archiv 2 - Stránka 27 325299 Tak co říkáte? JARED - archiv 2 - Stránka 27 284389 JARED - archiv 2 - Stránka 27 284389 Mě se teda líbí 702 702 Ale koukám,že i když se chudáček tak potí, stejně tu svou oblíbenou čepičku nesundá JARED - archiv 2 - Stránka 27 261136 A co říkáte na autíčko co Jared řídí JARED - archiv 2 - Stránka 27 284389
JARED - archiv 2 - Stránka 27 Th_97809_f_0000005m_f4a2e2d_123_146lo JARED - archiv 2 - Stránka 27 Th_97822_f_0000007m_7c0d00f_123_1035lo JARED - archiv 2 - Stránka 27 Th_97833_f_0000008m_77dfe77_123_130lo
Více fotek a zdroj tady JARED - archiv 2 - Stránka 27 328356
kód:
http://community.livejournal.com/dean_sam/5388356.html#cutid1
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty31.08.08 18:03

Tolik fotek!!!! affraid affraid Mě švihne, přísahám! JARED - archiv 2 - Stránka 27 677692 JARED - archiv 2 - Stránka 27 677692 JARED - archiv 2 - Stránka 27 677692 Ty v tom autě, to snad ani nerozdýchám, Mně k němu ta bílá kára přijde hrozně sexy. drool 603 Laughing A dobře, že ho stihli vyfotit i bez té střechy, protože pak už ho nebylo moc vidět, když ji zatáhli. Teda to jsou fakt super fotky, vypadá tam úžasně jako vždy. Sice zpocený, ale jako vždy... JARED - archiv 2 - Stránka 27 316745 JARED - archiv 2 - Stránka 27 170639 702 drool drool Prostě zlatíčko!
Jo a jak je na těch fotkách sám, to si Sandy někam odběhla nebo co? Já bych ho teda nepouštěla ani na chvíli z dozoru, navíc když je vidět, že je v "obležení" opravdu všude. JARED - archiv 2 - Stránka 27 487389 JARED - archiv 2 - Stránka 27 487389 JARED - archiv 2 - Stránka 27 487389 JARED - archiv 2 - Stránka 27 284389 JARED - archiv 2 - Stránka 27 316745

No vidíte a to je to, o čem jsem psala...chudáci ani na dovolené nemají soukromí. JARED - archiv 2 - Stránka 27 71416 Ale dobře pro nás, že. 603 Laughing

Díky Janko!!!! JARED - archiv 2 - Stránka 27 949816 JARED - archiv 2 - Stránka 27 214863 JARED - archiv 2 - Stránka 27 214863 JARED - archiv 2 - Stránka 27 214863 JARED - archiv 2 - Stránka 27 430869 JARED - archiv 2 - Stránka 27 430869 JARED - archiv 2 - Stránka 27 430869
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty31.08.08 18:09

Já věděla,že to bude něco pro tebe Chrys JARED - archiv 2 - Stránka 27 284389 JARED - archiv 2 - Stránka 27 284389 Já když je viděla,tak sem myslela,že je to moje konečná JARED - archiv 2 - Stránka 27 87642 JARED - archiv 2 - Stránka 27 87642 Tady ta co jsem sem hodila, v tom autě, no tak teda to jako pomoc JARED - archiv 2 - Stránka 27 87642 JARED - archiv 2 - Stránka 27 87642 tady je úžasnej 702 702 Fakt být Sandy, tak ho nepustím ani na krok samotného Evil or Very Mad
Jsem ráda,že můžeme tyhle fotky vidět. I když teda je to z jeho soukromí 603 chudáček,fakt ani na dovolené nemá klid No No
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty31.08.08 18:40

Takže záhada vyriešená, sú z minulého roku.. Very Happy
Ja som si myslela, že tam sa Jared oblial niečím a až potom mi docvaklo, že to sa chudák asi tak potí...ale čo, dokonca aj s odpadkami v ruke, či čo tom tam nesie, mu to sekne... JARED - archiv 2 - Stránka 27 284389
A v tom aute, akože no comment, to už len naskočiť, nie? JARED - archiv 2 - Stránka 27 284389
Návrat hore Goto down
evetka
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
evetka

Počet príspevkov : 206
Registration date : 02.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty31.08.08 20:07

citácia :
ale čo, dokonca aj s odpadkami v ruke, či čo tom tam nesie, mu to sekne...

JARED - archiv 2 - Stránka 27 316745 JARED - archiv 2 - Stránka 27 316745 ty odpadky... není to náhodou taška od Sandy? ta kabelka? teda aspoň mi to tak připadá, ale první dojem byl taky takový jako u Sarinky. kdyby to tak Sandy věděla... JARED - archiv 2 - Stránka 27 316745 JARED - archiv 2 - Stránka 27 316745 stejně je to strašně hezké, že jí tu tašku nese (pokud je to teda ona)... 702 a stejně tak může být Jared zpocený od hlavy až k patám a pořád bude drool
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty31.08.08 20:25

Teda, to je pokoukáníčko!!!! chudák, ani na dovolený nemá klid!!! Ale dobře pro nás!!! drool drool drool
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: JARED - archiv 2   JARED - archiv 2 - Stránka 27 Empty

Návrat hore Goto down

JARED - archiv 2
Návrat hore 
Strana 27 z 40Choď na stránku : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next
 Similar topics
-
» JARED - archiv 1
» JARED
» One Day with Jared and Jensen

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Herci :: Jared Padalecki-
Prejdi na: