|
| JARED - archiv 2 | |
|
+35bareness Ewis janicag sonca12 Maria calla Zizi lenkka Wanis Fazulina Kacena222 Faith Pa001 evetka Anwiel beruss dzajnisko SNlois CrazyD SkreechTina Soniq Silvia LenkaX22 dion-fortune Madlen Ettie Kristine keksiiq bookika Sarinka Weronička Kaja janka410 Samabel Chrystelle 39 posters | |
Autor | Správa |
---|
bareness Pocestný duch
Počet príspevkov : 89 Age : 45 Nálada : dobrá Registration date : 02.08.2008
| Predmet: JARED 29.08.08 22:44 | |
| Ja som tiež vždy oddeľovala a aj oddeľujem herca od postavy. Neviem ako to vyznelo, čo som sem napísala, ale rozhodne mám Jareda rada. Ja síce postavy veľmi zo SN nepoznám až tak ako vy, ale je pravda, že Dean ma zaujal viac, zas Jareda mám radšej ako Jensena, ale to neznamená, že robím nejaké veľké rozdiely, kebyže sa stretnem s Jaredom a s Jensenom určite by som odpadla a nerozmýšľala by som o tom, kto je lepší, viac sexi a pod.... Ja to proste beriem tak, že kým som si vedomá, že minimálna šanca stretnúť sa aspoň s jedným hercom, je asi taká, že ja bude modelka, takže žiadna. Beriem všetkých hercov triezvo, nejde len o Jareda a Jensena. Takže ja osobne nerobím žiadne rozdiely. I keď fakt je že v SN si viac všímam Deana, ale v reálu ma viac zaujal Jared. Chrystelle Uplne ti rozumiem a ja si nemyslím, že si praštená. Je potrebné si vytvoriť svoj vlastný svet a venovať sa mu. Snívať sa oplatí | |
| | | Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 29.08.08 23:35 | |
| Chrystelle mozem ta ubezpecit, ze takto na nas istotne neposobis len to bolo zahalene ruskom tajomstva, ze ci niekoho doma skryvas, alebo len Jareda na stenach. teraz uz v tom mame jasno teda...ja musim suhlasit s oboma z vas... akoze, podla mna je samozrejme, ze nas nazor na zivot/lasku atd. sa postupne vekom bude len menit... avsak takisto si myslim, ze kedze uz mame 17, tak uz sme si cimsi aj presli... ja tiez netvrdim, ze moj zivot bol prechadzkou ruzovou zahradou, no oproti takym detom z Afriky, ci inym detom, ktore doma tyrali, ci sa dostali do zlych kruhov...tak s tymi sa neda porovnavat. Ale to je jedno... proste si myslim, ze urcite je to tym, ze sme mlade, sme si iste, ze by sme zvladli cokolvek. Vsak energia nam nechyba... a zasa je jasne, ze Jareda ani Jensena nepozname a je fakticky mozne, ze nakoniec polovica z toho, co sme sem napisali, ze si myslime, ze by sme si s nimi rozumeli a ze by sme s nim a s nim dokazali byt aj viac nez kamaratky, tak mozno polovica z toho by po stretnuti s nimi vyznievala dost hlupo a nepravdivo... je to vsak, ako niekto spominal, nas nazor, nas uhol pohladu a ja som na tom proste tak, ze viac mi na verejnosti imponuje Jared a basta... hoci Jared moze byt v sukromi taky isty... ja ich mam oboch rada, ale Jensena uz predcil Jared, pretoze som sa o neho zacala viac zaujimat a proste mi pripada sympatickejsi a tak.ale keby som sa s nimi stretla, tak by som v tej chvili nedokazala ist len na Jaredovu stranu... pretoze obaja su to uzasni herci, ktori hraju hlavnu ulohu v mojom najoblubenejsom seriali a to, ci je jeden krajsi, ci sympatickejsi, ci zhovorcivejsi, to na tej celej zalezitosti nemeni fakt, ze obaja su jeho sucastou a ja ich oboch zboznujem a obdivujem. Len mi je troska luto, ze proste... Jared je na tom troska horsie, ze ma tych fanyniek menej... mna by to mrzelo. Chapete, take tie vnutorne pocity... co ma on, co ja nemam. Ale su to skveli kamosi a myslim, ze jeden druhemu praju... ohladom tych bab. No tak, to je kazdeho osobna vec. Pokial chce Jensen spat s kazdou druhou, ktoru stretne, tak nech sa paci. Ale kedze chce mat rodinu a je takto zalozeny, tak verim, ze si jedneho dna najde zensku, ktora mu bude po voli, nebude to nejaka namyslena babika a spolocne si tu rodinu zalozia. A je mi uprimne luto, ze sa Jared rozisiel so Sandy. Pretoze podla mna z nich bol nadherny par... ja si spominam, ako sa to tu rozoberalo. Tie zasnuby a zrazu bum a bol koniec. Uplne ma to dorazilo,pretoze Jared mi vtedy pripadal, ze nech sa deje cokolvek, Sandy miluje a ozeni sa s nou.. a budu stastni do konca zivota. Bohuzial, nevyslo im to. Ale ja, ako u Jensena, mu tie prajem, aby nasiel tu pravu a aby s nou bol neskonale stastny do konca zivota. Lebo obaja si to zasluzia este ma spatne napadlo k tej prvej teme--- ze by ma to mozno stvalo, keby mal nejaku postelovu scenu a je mi jasne, ze by sa kedykolvek mohlo stat, ze by sa pri natacani mohol zamilovat do niekoho ineho.Ale suhlasim, ze oni obaja nie su az takym tercom medii a nevyrabaju ziadny skandaly. A pokial by sme sa navzajom milovali a doverovali si, tak by sme sa niekam usadili a boli by sme stastni... uz fantazirujem.ale som strasne unavena, takze fakt sorry. Ale v mojej fantazii mozem vsetko, no nie? ale fakt to beriem len v ramci medzi a je strasne mile, ako to tu rozoberame a hovorime svoje nazory... Realita je troska ina a tvrdsia, ale je krasne pomyslenie na to, co ak by sme sa s nimi stretli...co ak by sme im padli do oka... no pokial sa s nimi nikdy nestretneme, tak to nezistime. a ja uz teraz viem, ze mne sa to nikdy nepodari. taky je zivot,ale ja to prezijem. Som ich verna fans a budem ich podporovat, dokial budem moct | |
| | | bareness Pocestný duch
| Predmet: JARED 30.08.08 0:49 | |
| Faith : krásne si to napísala. Naozaj je na tom veľa pravdy.... Páčia sa mi tvoje názory... A čo sa týka veku, ja nerobím rozdiely, rozumiem si s každým, keď máme o čom pokecať, tak nevidim problém. Môže mať niekdo 40 rokov aj 17 rokov... Prečo si všetci myslíte, že Jared má menej fanúšišiek ako Jensen?????????? Ja si to nemyslim | |
| | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 30.08.08 11:34 | |
| Juuuj baby tu toho zase pribudlo od poslednej mojej navštevy. No Jensen a baby? no podla mna hlada stale tu pravu bohužial neveri fanynkam lebo si myslí že chcu len Deana a po pravde sa mu ani nečudujem lebo takých fanyniek je strašne veľa. preto si vybera partnerky tiež zo sveta showbiznisu. aj ked keby len otvoril oči a chvilu si sadol a popremyslal co vlastne chce. Teraz dufam že sa nikto neurazi a le toto je moj nazor Jensen chce rodinu a ta jeho priatelka co fotila pre playboy mi nepripada ako žena ktorá chce rodinu možno sa mýlim ale toť moj nazor ked som sa na nu pozrela. Samozrejme že keby si Jensen a Jared našli tú pravu lasku a boli snou naozaj štastny tak by som bola aj ja! pretože im to prajem. Nevravim že je len môj podla mna je to kravina pretože je to človek z mozgom ktorí vie za seba rozhodovať. Nemam rada ked niekto zacne pisat že je len jeho ked si napr. jared najde novu priatelku. Ja som šťastna pretože je aj on Hold moj nazor. Chrys sufám že keď budem mať tvoj vek tiež budem snívať. Pretože ten svet v našich snoch je vynikajuci a velmi rada som v nom. deje sa to čo chcem ja zažívam krásne chvílky ked i je v skutočnom živote veľmi zle! Myslím že to bude znieť divne ale minule v práci bol deň blbec nič sa mi nedarilo ako by mi niekto hadzal polena pod nohy. Preto som sa zastavila sadla na stoličku na chvilu zavrela oči a predstavila si Jareda ako ma objal a povedal všetko bude sobre a usmial sa to mi stačilo na to aby som sa nadychcla a išla znova bojovať aby sa ten den vylepšil a aj sa stalo Mylsim že každy sme iny a jedno aky vek máme sms rozny ludia ktorí siprežili rozne veci preto je niekto vyspelejši a ma ine názory ako jeho rovesnici a ja k takym ludom patrim. Teraz prechádzam jedným obdobim ktoré je pre mna dost tazke ale dufam že mi vyjde to čo som si zaumienila. Nemám na očiach ružove okuliare (bohužial ) ale len realitu. Preto som to už par krat chcela vzdať ale su tu moji rodičia ktorí mi povedali aby som sa nevzdavala a bojovala. Dion dufam že ti ten tvoj sen vyjde a stretneš sa s J2 dufamže sem potom hodiš report držim palce!!!! | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 30.08.08 12:02 | |
| jeej krásne tu píšete čo sa týka Joanny tak ani mne nepripadala, že by chcela rodinu, lenže v čase keď s ňou Jensen chodil, rodinu možno nechcel ani on ono väčšina chlapov aj tak vidí len zovňajšok báb a hoci ja osobne neviem, čo na nej videl, ale jemu sa možno páčila a ktovie.... o tieto baby sme sa takmer vôbec nezaujímali, možno je to v skutočnosti celkom milé dievča- i keď o tom dosť pochybujem. No Jensen je predsa len sexy chlap, na ktorého sa ženy hádžu v jednom kuse a to sa potom ťažko ostáva sám. Akože si predstavte, žeby po vás teraz išli húfy mužov, no nevbrali by ste z nich radšej jedného,s ktorým by ste sa to rozhodli skúsiť, než boli sama? Neviem, ale ja myslím, že sa stále snaží nájsť to pravé a tak si vyberá z toho obovského množstva, ktoré ma k dispozícií. Podľa mňa tiež fanynkám neverí a viac sa sústreďuje na baby zo showbiznisu... Jared mal šťastie, že hneď našiel Sandy, s ktorou mu to tak klapalo, no ktovie ako to bude teraz? určite bude potrebovať čas, aby sa spamätal z rozchodu a preto si po nejakú dobu nikoho nenájde, no skôr či neskôr to začne opäť. Ja im obom prajem len to najlepšie a dúfam, že sa im podarí nájsť tú pravú. Proste ak niekoho naozaj milujete, nemôžte to robiť sebecky a chcieť ho len pre seba. Pravá láska nie je o tom, čo chcem JA, ale čo chce on. Pokiaľ bude šťastný, budem šťastná aj ja. lenkka: ja si tiež vždy spomeniem na Jareda alebo Jensena, keď mi je nanič a hneď mi je lepšie tie sníčky vedia ozaj pomôcť a ďakujem, že mi držíš palce faith: páčilo sa mi ako si spomenula tie deti z Afriky a podobne, presne pre toto si myslím, že my sme tu vážne banda celkom inteligentných ľudí, i keď sa tak občas nesprávame. my si proste uvedomujeme, že na tomto svete nie je všetko ružové. Mnohí na to v našom veku kašlú... Ja nie. každý mesiac prispieva otec na môj podnet na greenpeace a ja som už párkrát predávala pohľadnice Unicef a tiež stále prispievam, keď je nejaká zbierka peňazí pre detské domovy alebo podobne. Minule sa zbierali hračky, tak som doma vytriedily dve veľké igelitky. Ono mnohí si ani nedajú tú námahu sa nad tým zamyslieť, nieto ešte niečo spraviť. ozaj krásne názory tu odzneli a ja som ohromne rada ako tu dokážeme diskutovať aj vo veľkom proste ma neustále zaráža aká skvelá banda sme sa tu zišli. no darmo, supernatural má tých NAJ fans | |
| | | lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 30.08.08 13:03 | |
| | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 30.08.08 13:42 | |
| bareness dakujem Dion aj mne sa velmi paci, to co spominala lenkka, co si napisala... to o tej laske. laska prinasa aj urcity druh obety, takze tu sebeckost naozaj nie je na mieste. Neviem,ako to bolo v Jensenovom pripade, ci vtedy chcel rodinu... no zasa na druhej strane, ved je este mlady a mozno si vtedy este chcel vyhodit z kopytka... zeny po nom letia. a pokial este nevedel, co vlastne chce, tak si najskor chcel proste uzit... to je normalne. uprimne povedane, ak by na mna tolko chlapov letelo, take hufy, ako spominala Dion, tak som si ista, ze niekoho by som si z tych chlapov aj vybrala a ako spominala lenkka, pokial bude Jared vedla niekoho, kto bude skaredy, ci pekny, znamy, ci obycajny, je mi to tiez fuk,ale ak budem vidiet na jeho tvari uprimny usmev, tak len na tom mi bude zalezat... ved ja ich mam tak rada. keby sa dalo, zniesla by som im aj modre z neba (obrazne povedane)... Dion- ja tiez dufam, ze sa s nimi stretnes a potom nam vsetkym porozpravas, aki su v skutocnosti a tak... a potom uvidime, ci nase pocity boli spravne a ohladom tych deti a tak... ja neprispievam az tak,ale vzdy, ked sa da, ked nieco predavaju na ulici, co som si ista, ze pojde k tym detom, ktore to potrebuju,tak samozrejme rada prispejem. Ale ani ja nie som , teda moja rodina, na tom financne tak dobre, ze by sme si mohli dovolit. Ale zasa mala suma kazdy mesiac myslim nikoho nezabije. Ja mam len take pochybnosti, ze nie vzdy tie peniaze mozu dojst do tych spravnych ruk. Viete, predsa len, na ulici su specialne oznacene krabicky, aj ludia a mozete si byt isti. minule to hovorili v telke... o tej veci, co spominala lenkka som pocula, je to velmi zaujimave a myslim, ze ked budem vacsia a budem si slusne zarabat,, tak by som sa na to aj dala. Ved nejde o ziadnu vacsiu zodpovednost, prave naopak, dam tomu dietatu to, co potrebuje, sancu na lepsi zivot... som si vsimla, ze troska odbocujeme od temy | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 30.08.08 13:50 | |
| Tak na začiatok sa musím priznať, že som si neprečítala všetky vaše príspevky, lebo by som tu bola asi do rána ale chcem sa aj ja vyjadriť, tak ak sa budem opakovať alebo niekoho citovať, tak sa ospravedlňujem. Jensen vs. Jared. Jareda si pamätám z čias GG a tam som ho registrovala so sympatiami, pretože sa mi páčilo ako stvárnil Deana. Jensena som zaregistrovala až v čase SN a Dark Angel. Hanbím sa za to, že som si až dosť neskoro uvedomila, že Jensen ma očaril. Osobne mám rada obidvoch. Nech sa nad tým zamýšľam ako chcem, každý z nich má čosi čo ten druhý nie. Jared je pohoďák a je za každú kravinu a to je fajn. Vyžaruje z neho dobrá nálada a dokáže sa odviazať. Je to také slniečko čo sa stále usmieva a keďže aj ja som veselá kopa, tak ma pohľad na Jareda vždy pobaví. Jensen - možno má viac fanúšikov, pretože postava Deana je presne ten Bad boy, ktorý si rád robí vtipy a vždy vie čo a ako vyriešiť. Ten typický americký (trošku povrchný) hrdina a tiež heartbraker A zároveň je to ten chlap na ktorého sa môžete spoľahnúť, pretože je aj citlivý, len to proste pred svetom skrýva, aby jeho city nikto nemohol zneužiť. Keď som neskôr videla rôzne videá s Jensenom a Jaredom, tak som si uvedomila, že Jensen taký v skutočnosti vôbec nie je. Podľa mňa je to ten chalan, čo nepotrebuje k životu ľudí, ktorý v ňom nevidia jeho samého. Možno je hanblivý a možno nie je až taký crazy pred cudzími ľuďmi, ale možno aj to z neho robí toho dobyvateľa môjho srdiečka. Možno sa mi Dean páči práve preto, že je iný ako ja. Je to ten rebel, ktorý som ja nikdy nebola. Možno práve preto, že som až moc podobná Sammovi, čo sa zodpovednosti alebo školy týka, ma viac priťahuje Dean. A keďže si myslím, že Jensen taký vôbec nie je, ma zasa láka v tom reálnom živote. Proste chápem, že sa hanbí, pretože s osobnej skúsenosti viem, čo je to stáť pred ľudmi a tváriť sa milo aj keď vo vnútri si vravíš, že tam nechceš byť. Chápem aj ten jeho čudný postoj k fanúšikom - viete keď by vás neustále obchytkávali nadržané dievčatá, ktoré o vás nevedia nič a zosobňujú si vás z postavou, tak by sa vám to asi tiež zunovalo. Toto nie je objahoba Jensena, pretože, každá máme svoj názor a toto je ten môj. Mám ich rada oboch, ale oboch takým svojským spôsobom. Rada by som ich spoznala oboch a bola s nimi aj crazy aj vážna, ale realita je všade okolo nás a ja viem, že ani jeden z nich sa jedného dňa neobjaví na chodníku predomnou. Ani do jedného z nich nechtiac nevrazím, keď sa budem s kofolou otáčať, ale sny sú predsa dovolené. Jedno je však isté, som rada, že sú tu ľudia ako ja a majú ich radi, preto akí sú a nepozerajú sa na nich len ako na kus mäsa. | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 30.08.08 14:15 | |
| Děvčata, hrozně ráda bych se taky vyjádřila k té nadaci, ale bohužel to už je opravdu úplně a už tak tady plkáme chvílemi docela mimo , takže si nechme tohle téma jen do sekce off topic. Samabel by z nás totiž při následujícím úklidu asi neměla moc radost. - bareness napísal:
- Prečo si všetci myslíte, že Jared má menej fanúšišiek ako Jensen??????????
Protože je to pravda. Je to vidět hlavně na anketách...ale i všude na netu...prostě už to sleduji víc než rok a opravdu je to tak. - dion-fortune napísal:
- Proste ak niekoho naozaj milujete, nemôžte to robiť sebecky a chcieť ho len pre seba. Pravá láska nie je o tom, čo chcem JA, ale čo chce on. Pokiaľ bude šťastný, budem šťastná aj ja.
Ano, tohle je všeobecně oblíbená fráze. Bohužel dost zjednodušená a ve skutečném životě se takhle přesně "použít" nedá. Muselo by se to přinejmenším dodržovat oboustranně a když si to představíme, v reálu bysme se dostali tak trochu do "začarovaného kruhu". Vážně, já si nedělám srandu, ani to nechci zlehčovat, ale je to tak. Moc ráda bych tomu napsala víc, ale vím, že byste mě jen těžko, jestli vůbec, pochopily. Protože žádná z vás za sebou ještě nemá víc jak pětiletý vztah, takže ani nemáte vlastní zkušenosti...a každý je má opravdu jiné. Pak už se na tohle téma dá debatit, ale takhle ne. Z vaší strany by to byla jen čistě teorie a to nestačí. Jen chci říct, že k tomu, aby byste udělaly toho druhého šťastným, nestačí jen nechat mu volnost a dělat ho jen to co chce on. Láska je o něčem jiném...nebo aspoň dlouhodobý vztah. Je to o kompromisu a jakkoliv si tady můžeme všechny říkat, že pokud budete opravdu milovat, nebudete druhého nikdy omezovat (ať už v jakémkoliv slova smyslu), ve skutečnosti se jednou zachováte přesně tak. Věřte mi. A pak už bude jen na vašem partnerovi, jestli to bude brát jako "sobeckost, omezování" jak to nazvala dion nebo jestli to bude brát jen jako projev vašich potřeb, vaší vůle, vašeho nesobeckého přání, na které máte právo. | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 30.08.08 14:24 | |
| Chrystelle okey,totalne off topic... ale predsa len, neda mi nereagovat- to mas jasne, ze mame uplne ine nazory a mozme iba teoretizovat o tom, o com je laska a ake to bude, ked budeme zamilovane. Ale takisto si myslim, ze hocijake frazy, su len polovicnou pravdou. A ked budeme mat nejaky ten vztah za sebou, tak si uz budeme mysliet nieco uplne ine a zdielat uplne iny nazor. Ibaze kazdy vztah je iny,pretoze kazdy z nas je iny a myslim, ze niektore veci nebudeme prezivat rovnako, ale prave uplne naopak... pretoze si myslim, ze urcite je laska aj tazka ale vzdy to zavisi na tych dvoch, ci si rozumeju a ako si spominala, aj o tych kompromisoch a je tam este kopec kopec inych a dalsich veci. ja to viem... ale toto sme len tak teoretizovali... tod, este sa chcem vyjadrit k tomu, co si odpisovala bareness- ano, je to tak a je to velka skoda... podla mna aj tak v tom ma prsty jeho charakter Sama a kazdy to tak berie... | |
| Predmet: JARED 30.08.08 15:03 | |
| No to je celkom možné, že ich hodnotia celkovo podľa postavy, ktorú hrajú v seriáli. A pravdou je, že Dean je zaujímavejší, ale ja osobne si myslím, že Jared je zas lepší herec. - Chrystelle napísal:
- Jen chci říct, že k tomu, aby byste udělaly toho druhého šťastným, nestačí jen nechat mu volnost a dělat ho jen to co chce on. Láska je o něčem jiném...nebo aspoň dlouhodobý vztah. Je to o kompromisu a jakkoliv si tady můžeme všechny říkat, že pokud budete opravdu milovat, nebudete druhého nikdy omezovat (ať už v jakémkoliv slova smyslu), ve skutečnosti se jednou zachováte přesně tak. Věřte mi.
Svätá pravda. Ja som žila s exom sedem rokov. A človek začne v nímať veci inak až kým začne žiť s tým dotyčným alebo keď už su nejakú dobu spolu. Ale každý sme iní, každý z nas to bude preživať inak | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 30.08.08 22:52 | |
| Ako dámy, toto kto si má všetko prečítať, veď to je prácička na niekoľko dní... Každopádne, z toho, čo moje biedne oči zachytili...tak som si dnes čítala tento článok a normálne som sa začala smiať, že tam niektoré tie veci sedia, ako ste sa bavili, že veľa ľudí vidí Jensena ako Deana a tak aj očakávajú, že sa ako on bude správať a tak podobne..proste, že Dean má jasné prevahu nad Samom a kvôli tomu aj Jensen nad Jaredom.. Je neprehliadnuteľný. Málokedy najhlučnejší "zabávač v spoločnosti, aj tak sa však okolo neho všetko podivne točí. | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 30.08.08 23:20 | |
| Já to nechápu, proč si skoro všichni myslej, že když se postava chová takhle, tak se stejně chová i herec. Co se týče Jensena a Jareda, tak se stačí kouknout na jakejkoliv con a tam je nádherně vidět, že to takhle rozhodně neni. Mě to vždycky příde tak, že si spíš přejou, aby se tak chovali. Ty uječený slepice se zakoukaj do postavi a přejou si, aby se tak choval i ten nádhernej chlap, co tu postavu hraje. Chtěj to tak hrozně moc, že už ani nevnímaj, že to tak neni. Já bych vážně nikdy nemohla spojit postavu a herce v jednu osobnostní chrakteristiku. Příde mi to jako totální omezenost a ubohost. | |
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 30.08.08 23:29 | |
| Anwiel, no žiaľ, je to tak, veľa ľudom sa páči Dean pre jeho divokú povahu a postoj a tak a automaticky, keď vidia Jensena, tak ich hneď napadne Dean a si myslia, že sa aj tak hneď začne správať...a potom sa tvária, aké sú veľmi sklamané...ani sa nesnažia pochopiť, že Dean vlastne neexistuje a že herec je vlastne úplne iný...ale tak Jensen to môže brať aspoň z tej lepšej stránky, že dobre odvádza svoju prácu. Inak mi je fakt Jareda ľúto, keď som videla ten jeden con, čo ho tam ignorovali dosť, si myslím, že si to nezaslúži, tiež odvádza skvelú prácu a on nemôže za to, že nie jeho postava pre niekoho nie je dostatočne "akčná" a tým pádom aj zaujímavá... | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 30.08.08 23:47 | |
| Sakra, já bych ho nedokázala ignorovat. Kdybych tam měla oba, tak bych se taky oboum věnovala. Rozhodně bych na ně nekřičela, jak je miluju a jak sou strašně sexi. Tohle si vážně nezaslouží, protože vždycky když s nim vidim nějaký video, ikdyž je to jenom nějakej rozhovor, tak se šíleně nasměju. | |
| Predmet: JARED 31.08.08 0:24 | |
| No veru aj mne je Jareda luto Lebo moj nazor je, ze aj ked je mozno rola Jareda v SN menej zaujimava, to neznamena, ze si nezasluzi obdiv a uznanie. Podla mna Jared je vynikajuci herec .... | |
| | | lenkka Winchester
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 31.08.08 13:06 | |
| | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 31.08.08 13:35 | |
| - bareness napísal:
- No to je celkom možné, že ich hodnotia celkovo podľa postavy, ktorú hrajú v seriáli. A pravdou je, že Dean je zaujímavejší, ale ja osobne si myslím, že Jared je zas lepší herec.
Jáááááj, ty sem skvěle zapadneš, bareness! Takové větičky vidím v tomto topicu mooc ráda! - Faith napísal:
- teraz neviem,o com hovoris. ako ho ignorovali???
Ještě na tohle jsem zapomněla reagovat. Faith, měla jsem na mysli ten Con, co byl teď v březnu. Byli tam oba, Jensen i Jared a když jim oběma společně kladli otázky, skoro všichni reagovali jen na Jensena. Prostě na Jareda mělo dotazy jen pár lidí, kdežto Jensen byl na roztrhání. To byla pro mě hezky studená sprcha, po tom loňském conu. lenkka, já fotku mám, ale nevím, jestli ji můžu dát na forum. Ona byla soukromá a mám pocit, že z toho linku, kde jsme se na ně koukali už byla stažená/vymazaná. Tak bych nerada zase Jaredovo soukromí veřejně narušovala....ony se fotky z jeho soukromí téměř vůbec nedostávají do oběhu...nevím, kdo to tam tehdy dal a proč a jestli je ještě někde uveřejněná nebo ne. Ale kdyžtak bych ti ji poslala třeba přes SZ, aby tady nebyl "na očích". Máme s tímto špatné zkušenosti. | |
| | | lenkka Winchester
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 31.08.08 14:11 | |
| | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 31.08.08 17:53 | |
| | |
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 31.08.08 18:03 | |
| Tolik fotek!!!! Mě švihne, přísahám! Ty v tom autě, to snad ani nerozdýchám, Mně k němu ta bílá kára přijde hrozně sexy. A dobře, že ho stihli vyfotit i bez té střechy, protože pak už ho nebylo moc vidět, když ji zatáhli. Teda to jsou fakt super fotky, vypadá tam úžasně jako vždy. Sice zpocený, ale jako vždy... Prostě zlatíčko! Jo a jak je na těch fotkách sám, to si Sandy někam odběhla nebo co? Já bych ho teda nepouštěla ani na chvíli z dozoru, navíc když je vidět, že je v "obležení" opravdu všude. No vidíte a to je to, o čem jsem psala...chudáci ani na dovolené nemají soukromí. Ale dobře pro nás, že. Díky Janko!!!! | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 31.08.08 18:09 | |
| | |
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 31.08.08 18:40 | |
| Takže záhada vyriešená, sú z minulého roku.. Ja som si myslela, že tam sa Jared oblial niečím a až potom mi docvaklo, že to sa chudák asi tak potí...ale čo, dokonca aj s odpadkami v ruke, či čo tom tam nesie, mu to sekne... A v tom aute, akože no comment, to už len naskočiť, nie? | |
| | | evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 31.08.08 20:07 | |
| | |
| | | Anwiel Winchester
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 31.08.08 20:25 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: JARED - archiv 2 | |
| |
| | | | JARED - archiv 2 | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |