| JENSEN - archiv 2 | |
|
+45Husitka str8tking Janka lentilka cleo lajda Ewis Dzowika4 Wanis wiktoriano janicag Ellen bareness calla lenkka rajona Fazulina Violet keksiiq Kacena222 Faith FeeBee evetka sonca12 Weronička dzajnisko GoreGasm Chrystelle Soniq janka410 Silvia Anwiel SNlois CrazyD SkreechTina Ettie Zizi Madlen LenkaX22 bookika dion-fortune Kristine Sarinka Samabel Kaja 49 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 05.03.09 13:17 | |
| Krásný jako vždy Kluci se do hraní hry teda opřeli. ... a těší mě, že v tom pokoji je pěkný bordel. ... aspoň se za ten svůj "pořádek" nemusím stydět. | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 05.03.09 13:52 | |
| Samabel: aj mna to upokojuje, lebo ja mam vecne bordel v izbe Ten jeho maly neporiadok je v pohode Presne, taky lezerny, v bielej mikine plus ta briadka...hmmm, I am in 7th heaven Este jedna rodinna foto Zdroj: - kód:
-
http://takacshedi.livejournal.com/ - kód:
-
http://ckll.livejournal.com/ | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 05.03.09 14:37 | |
| Jejda jensen je taky zlatucky....na tej prvej fotke v tej mikine vyzera fakt dobre ruha taky zlatyyy Dakujeeeem | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 05.03.09 16:19 | |
| aaaa krása ten chlap je jeho otec a tá baba je jeho sestra? inak ozaj žasnem ako je vždy uvoľnený na takýchto fotkách. proste vidieť ho tak v pohode s takým prirodzeným úsmevom... no ja nemám slov. to je proste radosť sa pozerať a je aj dobre oblečený tie rifle a mikinka ten úsmev už ani neriešim, lebo to som jasná inak, čo to má na tanieri? to žlté sú vajíčka? a potom by tam mohla byť šunka... ale to bližšie k nám neviem povedať, čo by to mohlo byť... a nezdá sa vám že každý ma niečo iné na tanieri? jeho otec akoby mal nejaké mäso s ryžou, nie? ale pijú colu, však? mňa proste ohromne zaujíma, čo má rád na jedenie... chápete, aby som vedela, čo mu navariť až sa zastaví inak celkom zaujímavý jedálenský kút... tá záclona a skriňa... tak starodávne to na mňa pôsobí. to bude, asi u nich doma, že? len rozmýšľam či v starom alebo už novom dome bože mňa fakt také prkotiny trápia... janicag: ďakujeeeeeeeeem | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 05.03.09 18:53 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 07.03.09 13:55 | |
| janicag: vďaka ti dobrá dušička. Si môj anjel. Tie fotky sú super. Tá prvá - tiež by som si zahrala s takýmto chlapom Inak neviem prečo (teda vlastne viem), ale mám taký pocit, že sedia v izbe ich sestry prípadne nejakej inej ženy: 1) je tam ružová perina 2) plagát vina diesla, ktorý ma mimochodom v takej veľkosti riadne hypnotizuje Druhá fotka je No proste ako píšete - taká rodinná pohodička. Jens je na nej úžasne uvoľnený a tá mikina mu nehorázne sekne (žiadne prekvapenie ) lenkka: Daneel - no myslím, že jednoducho preto, prečo vznikla moja teória a týmto som si ju len potvrdila | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| |
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 09.03.09 18:55 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 09.03.09 19:07 | |
| | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 09.03.09 19:10 | |
| | |
|
| |
janicag Winchester
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 09.03.09 19:11 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 09.03.09 19:12 | |
| pozerám, že niekto sa má kriste vôbec nezávidím ale ozaj nádherný pohľad teším sa s tebou | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 09.03.09 19:18 | |
| Děkuji janicag! No a samozřejmě, že se s takovým materiálem musí opatrně. Máš vidět mě, když si jdu jen prohlížet tu knížku k season 1 SN. To je hotový obřad - umýt ruce, řádně osušit, opatrně listovat, abych neohnula nějaký rožek... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
janicag Winchester
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 09.03.09 19:25 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| |
| |
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 09.03.09 19:29 | |
| Takhle by se měl Jensen objevit v našem časopise... ne s nějakou fotkou, kde má obličej rozmázlý o stěnu a přes půs hlavy text. Tohle je prostě paráda. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 09.03.09 19:31 | |
| no pozerám, že všetky máte svoje rituály, no ja tiež obe knižky otváram s úctou a s čistými rukami najlepšie bolo, keď som sa nevedela odtrhnúť od 2 companion a musela som ísť na ten kurz v sobotu a len otec nadhodil, že nech si to vezmem so sebou a ja na neho len však to by som to musela dať do tašky ku fľaši s vodou tak sa na mňa pozrel, že uhm dobre.... samabel: presne! tie naše fotky v časopisoch, no | |
|
| |
janicag Winchester
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 09.03.09 19:36 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .................. 09.03.09 21:39 | |
| Janicag Gratulujem Je to super, že ti to už konečne prišlo. | |
|
| |
Husitka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 13.03.09 21:34 | |
| Chrys: Děkuju. Dá se někde zjistit, jak jsou ty hodnosti rozděleny? Kolik postů je jaká hodnost? Jen bych se chtěla mít na co těšit. A ty trenýrky mu dali schválně, aby se fanynky mohly zbláznit a Jensen si mohl ze sebe udělat srandu. Jinak na tom obrázku ze strany to vypadá spíš na pokrčenou látku (kvůli tomu, jak těsné ty trenýrky byly), než na Jensenovy přednosti. Podle mě musí nosit při natáčení něco jako korzet na onu část, aby to nerozptylovalo ostatní při práci. Chlapi aby nezáviděli, a ženský aby moc neslintaly. EDIT: wiki: Já mám Danneel vyloženě ráda. Viděla jsem s ní dost rozhovorů, ve kterých mluvila o životě s Jensenem (i když nikdy nezmínila jeho jméno, vždycky říkala jen "my boyfriend", a to se mi moc líbilo, protože je vidět, že umí respektovat Jensenovu potřebu zachovávat si určité soukromí), o tom, jakou by chtěla mít rodinu apod., a podle mě je to inteligentní, sympatická, usměvavá, krásná ženská, která to má v hlavě moc pěkně srovnaný. Chrys: Mně se zase líbí víc Danneel. Krása je hrozně subjektivní věc, takže chápu, že někomu se líbit nemusí. Spíš mě zaráží, jak fanynky milovaly Sandy a Danneel nenávidí. Nevidím žádný logický důvod. Asi tu zase napíšu malé slohové cvičení, ale musím se přiznat, že se mi nelíbí takové to odsuzování Danneel na základě jejích postav, nebo toho, či onoho. Její herecká práce a její skutečná povaha spolu nijak nesouvisí. Nikdo z nás ji nezná osobně, takže soudit jí jen na základě našich pocitů je hloupost. 1) Pouze Danneel a Jensen, případně jejich nejbližší, znají pravdu o jejich vztahu. To, že se nedrží na veřejnosti za ruce, nelíbají se, nelezou po sobě apod., neznamená, že se nemilují, že mezi nimi není přitažlivost, chemie. Jsou lidi, kteří si tohle projevují jen v soukromí, a Jensen vypadá, že určité věci na veřejnosti jednoduše neprojevuje. Jared se Sandy vypadali jako nejzamilovanější pár na světě i na veřejnosti, a stejně se nakonec bohužel rozešli. Zatímco Danneel s Jensenem jsou pořád ještě spolu. Každý jsme jiný. Někomu nevadí intimnější chvíle i na veřejnosti, někdo si to nechává na doma. 2) Jensen působí jako inteligentní chlap. Nevěřím, že by zůstával s jednou ženou takhle dlouho, kdyby na ní nebylo něco víc, než jen vnější krása. Věřím tomu, že i Jensenovi jde o víc, než tělo, a tudíž prostě věřím, že Danneel musí být skvělá holka, minimálně pro Jensena. 3) Vím, že Jensen asi bude těžko číst naše příspěvky, ale určitě si přečetl pár příspěvků na anglických fórech, nebo se k němu něco dostalo přes jeho maminku... Dokážete si představit, jak se asi cítí, když fanynky, které jeho přítelkyni vůbec neznají, na ní nenechají nit suchou? Jak těžké pro ně pro oba to musí být? A přesto jsou pořád spolu. I to podle mě o něčem svědčí. 4) Pokud jste viděli Jensena v show Jimmyho Kimmela, možná jste si všimli, jak smutný Jensen byl, když řekl, že byl na dovolené s přítelkyní, a přítomné divačky začaly při vyslovení slova přítelkyně dělat "boo" a i trochu pískat. Ten jeho šokovaný výraz mluvil sám za sebe. V tu chvíli jsem se za ty fanynky, co mu tohle udělaly, neuvěřitelně styděla. Když člověk miluje, a někdo uráží milovanou bytost, něco takového leckdy bolí víc, než když někdo uráží vás samotné. Omlouvám se za dlouhý příspěvek, ale já Jensenovi a Danneel fandím, už jen proto, že Jensen s ní vypadá šťastný, a takhle úžasný člověk, jakým se Jensen zdá být, si štěstí zaslouží. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 13.03.09 22:20 | |
| husitka: ja proti danneel nič osobne nemám, tiež mi príde ako celkom v pohode baba, ale proste k jensenovi mi nejde. ja nikdy neposudzujem ľudí len podľa hereckých rolí, ale s ňou sa mi ani tie rozhovory až tak prevratne nepáčili. áno uznávam, je to asi v pohode ženská, ale ona a jensen PRIATELIA. nie pár. neviem prečo, ale taký mám ja pocit z nich dvoch. proste žiadna chémia, nič. jasné, že nie každý je taký, že by šiel a bozkával sa na verejnosti a držal za ruky a neviem čo ešte. ale tak aj keď vezmeš jensena, tak s joannou predsa tiež chodil 2 roky, čo je dosť dlho a mal s ňou fotky, kde sa bozkávali a podobne. takže odôvodnenie, že nie sú takéto fotky, lebo jensen sa hanbí, nemá veľmi logiku. ak sa nehanbil predtým, tak prečo zrazu teraz? ale okey... beriem. žiadne bozky, ani ruky, okey. ale tak prečo nie aspoň pohľady? akože ja som s nimi videla fotky a ani na jednej na mňa nepôsobili nejako zamilovane. proste ako kamaráti alebo spolužiaci alebo niečo také, ale nie ako pár, ktorý je spolu 2,5 roka. no na danneel rozhodne nejako prevratne nenadávam. pokiaľ je s ňou jensen šťastní, tak im to prajem. ja ale verím, že jensen je šťastní s niekým iným a hotovo. proste medzi jaredom a jensenom je proste tá chémia tak vidieť... neviem,ale ak by sa jensen s danneel ozaj tak prevratne milovali určite by to bolo aspoň o trochu viac vidieť. no ja milujem jensena no matter what. ak je šťastný s danneel, nech je. ja osobne si myslím, že tí dvaja ešte spolu nejakú tú chvíľku pobudnú a ktovie možno sa dočkáme aj svadby. ja však dúfam, že sa tak nestane. proste u mňa je jensen jasný v tomto smere. nebudem to rozvádzať, lebo nechcem provokovať. neviem či sme sa pochopili, ale aby bolo jasné. danneel ako osobu mám rada. nie som jej fan, ale nevadí mi. podľa mňa je v pohode a určite by som na ňu pred jensenom nenadávala ani nič. bože nie som debil ako poniektorí američania.....ale ona a jensen, nuž my normálni na to máme svoje vysvetlenie a toho sa držím | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.04.09 19:45 | |
| prepáčte za dva príspevky pod sebou, ale pred istým časom sme sa s husitkou bavili o tom, že jensen by mohol byť Captain America a dnes som našla toto: - kód:
-
http://www.comicbookmovie.com/fansites/superherostories/news/?a=5739 možno ste to už čítali, ale tak ak nie, radšej som sem dala odkaz. o bože, prosím nech to jensen dostane | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 | |
| |
|
| |
| JENSEN - archiv 2 | |
|