| JENSEN - archiv 2 | |
|
+45Husitka str8tking Janka lentilka cleo lajda Ewis Dzowika4 Wanis wiktoriano janicag Ellen bareness calla lenkka rajona Fazulina Violet keksiiq Kacena222 Faith FeeBee evetka sonca12 Weronička dzajnisko GoreGasm Chrystelle Soniq janka410 Silvia Anwiel SNlois CrazyD SkreechTina Ettie Zizi Madlen LenkaX22 bookika dion-fortune Kristine Sarinka Samabel Kaja 49 posters |
|
Autor | Správa |
---|
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.04.09 20:02 | |
| | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.04.09 22:02 | |
| wau, dion, to je bombová správa, to by bolo úžasné, keby to dostal no, našla som nejaké fotečky Jensena a Danneel v Sydney je tam síce jedna fotka aj Jareda, ale nevedela som kam dať tento príspevok, tak som to dala sem, keďže Jensena je tam viac ak to bude zle, sorry za zbytočnú robotu, moderátorky - kód:
-
http://www.hollywoodtreatment.net/blog/?p=8803
nebudem sa vyjadrovať k zarastenosti J2 ale chutní sú | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.04.09 22:40 | |
| ja strašne moc dúfam, že tú rolu dostane, lebo ja komiksy rada X-men bol super aj Wolverine, takže please please ja chcem jensena ako Captain America tie fotky som už videla. k danneel sa nevyjadrujem, no chalanom to celkom sekne sú síce zarastení, ale aj tak nepáči sa mi to síce tak veľmi ako ich obvyklý look, ale zase myslím, že sa na con oholia. alebo aspoň dúfam, že sa oholia. aj keď ono nemôže to byť spojené s tým, čo hovorili predtým na cone? že je ten contest s tými bradami? ono to už asi skončilo, nie? ale aj tak sa možno snažia vzdať kimovi úctu. keď tá súťaž prebiehala, tak sa nemohli zúčastniť kvôli natáčaniu, bo museli byť oholení, tak to možno teraz robia, že si tú bradu nechávajú narásť. alebo proste nemali čas sa oholiť ja neviem ale aj tak sa mi páčili | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.04.09 22:59 | |
| Obidvaja su velmi mily .....no zarasteny Jensen to neni nic moc... Jaredovi to sekne takto viac | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.04.09 23:00 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.04.09 23:06 | |
| Ale Jaredovi pekne tie vlasy podrástli, veď sa celkom nedávno dal trocha ostrihať, nie? A teraz to má fakt dlhééé... možno si pripravujú nejaký akčný look na piatu sériu... | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 17.04.09 23:07 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
Marion0889 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 157 Bydlisko : no kde? u Jareda v jeho postýlce...hi, hi Nálada : jsem jak v začarovaném kruhu... Registration date : 09.03.2009
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 18.04.09 1:38 | |
| Jéé, tady je pěkně veselo... bezva. No totečky parádní, bych taky řekla že víc zarostlá bradička se mi líbí u Jareda a o vláskách a délce nemluvím. A s tím odpadlíkem, tak to je dobrá trefa.. mu to na motorce sluší no. Jen si říkám jaká je to sranda, že v Jensenově topicu se drbe o Jaredovi. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 18.04.09 17:45 | |
| ja pozerám či som v správnom topicu ked sa tu preberaju Jaredove vlasy ja sa teda vyjadrím k Jesnenovým fotkám lebo je tam úplne úzasný taký zarastený mi pripadá strašne sexi a tiez tá šiltovka a košela s tirčkom ako nosí Dean. jednoducho je tam perfektný | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 06.05.09 1:01 | |
| Jensenove vlasy, ehm.. no ked ho najblizsie uvidim, tak ho asi kopnem, tolko roboty je s tymi jeho vlasami v PS, ze to snad ani pravda nie je... Na nete som narazila na jednu velmi zabavnu fotku, ktoru sem musim pridat: Laska az za hrob.. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 06.05.09 1:05 | |
| Elta nosič.... A ja že prečo ju podaktorý volajú Elta....a to je jej meno... Elta Danneel Graul Btw dnes som pozerala staré diely Himym a tam hrala, niečo podobné ako v TIH | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 06.05.09 1:14 | |
| - cleonard napísal:
- Elta nosič....
Ako vravím, láska až za hrob - cleonard napísal:
- A ja že prečo ju podaktorý volajú Elta....a to je jej meno... Elta Danneel Graul
Naozaj by som teda nechcela.. Možno preto dostáva také dôležité úlohy.. - cleo napísal:
- Btw dnes som pozerala staré diely Himym a tam hrala, niečo podobné ako v TIH
prípadne ako v FU.. celú dobu smile na tvári, sem tam niekomu vrazíí.. Life is complicated... Dúfam, že Jeníkov plán pomôcť jej v kariére naozaj pomôže, lebo celá "záchranná" akcia pomaly začína strácať pointu.. a aby toho nebolo náhodou málo: - Hollywood TV napísal:
- Breaking news. Danneel Harris, 29, has been seen making an appointment with Chanta, a Hollywood lesbian mistress. Further news of the `One Tree Hill` star will be coming soon.
tri mesiace dozadu... | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 06.05.09 1:23 | |
| Zas ten cleonard A ako herečka ani mňa neoslnila, jedna z tých béčkovych silikonových pipiek... Ale Jeníkovi to ide, on je fajn herec dá sa na neho pozerať a není zbytočné preafektovaný. A Elta a lesbička. Inak tento mesiac bude Jensen iba na Asyle? Alebo je ešte nejaký con? | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 06.05.09 1:42 | |
| viem iba o Asylum, potom plánuje dovolenku Jenicek je fakt super, človek 1000 tvarí (hlavne v Clownane, ). Veľmi dúfam v nejakú dobrú hereckú rolu (Captain America - umriem v tom kine.. :D:D:D ). A k Elte (rofl) - tiež ma teda nejak neoslnila, keď som ju videla v TIH, tak mi troška liezla na nervy (a to som ani nevedela, že to je jeho girlfriend, hehe.. som teda ďaleko za opicami, odkedy nemam Gummyho ) | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 06.05.09 1:53 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 06.05.09 1:58 | |
| hehe, no to teda yo.. na IMDB je ako rummor, ze bude v Resident Evil 4.. kua, to aby som si to aj kukla, aj ked mam k tym filmom odpor, asi ho zacnem uznavat, ked tam bude hrat, hehe.. a strasne som sa pobavila na tomto: - citácia :
- Jared Padalecki even calls Jensen's father Papa Ackles.
a na IMDB nie je ani zmienka o Jensenovi a Danneel.. ale zato s Jarediikom tam ma 3 spolocne fotky... | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 06.05.09 2:09 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 06.05.09 2:14 | |
| "Elta, vezmi tie plagáty a poď friško..." A jj, je v pre-production.. soom zvedavááá, aaa, dovtedy asi umrieeeeem.. a umriem aj v piatok skoro rano a potom večer na MBV... to zase bude.. a chosen a gummyka je veľká škoda, nejsú na to prachy ani čas.. keby som vedela, že to takto celé dopadne, tak to potiahnem dlhšie... ale tha, potrebujem aj tak platený web, tak možno niečo strieskam.. a mimo to, chcem pomôcť Catie s J-A.cz, takže.. :p - citácia :
- Jared and I are lucky to get along so well without having any effort to make. One day, the producers came to see us and told us they had never worked with actors who got along so well. It gives us the opportunity to make the relationship between Sam and Dean have credibility. I think the audience feels how much Jared and I like being together.
neviem, či sa to zdá len mne, ale nerozprávajú oni dvaja stále len o sebe??? posledná veta je zabiják.. | |
|
| |
cleo Winchester
| |
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 06.05.09 2:59 | |
| nj, sú to dôležití členovia J2 fandomu, ktorí šíria osvetu.. a aby sme toľko nekecali, pridám nejaké tie fotoz: nepripomína niekoho??? | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 06.05.09 8:15 | |
| kriste to čo ste viedli za debatu najprv k elte... akože ona sa srsly volá elta? tak toto je gól tú fotku na tých schodoch som už videla akože viem, že niekde bolo písané, že jensen a danneel spolu a táto fotka a ja keď som na ňu klikla tom su ju 5 minút hľadala, že kua kde je tá danneel tiež ma ako herečka neoslovila ani najmenej akože ten jej výkon v TIH no ehm ehm. ale jensen je ozaj dobrý toho captain america chceeeeem to by bola super rola pre neho o tom resident evil 4 som tiež počula, ale mám pocit, že to vraveli, že je to len blbosť ale ktovie ja som videla prvé dva filmy a nebola to až taká katastrofa, ale zase ma to ani nijako extra nechytilo kvôli jennymu, ale pozriem takže bude iba na asyle, hej? a potom ide na dovolenku? tuším tento rok idú spolu s jaredom, nie? tie hlášky sú krásne ako oni vedia tak pekne jeden o druhom hovoriť tá fotka je best tiež mi pripomenul zera, chrys alebo možno ešte eddieho či lestata proste total upír | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: JENSEN - archiv 2 | |
| |
|
| |
| JENSEN - archiv 2 | |
|