| Supernatural na Wikipedii | |
|
+18SNlois Samabel evetka LenkaX22 Silvia janka410 Madlen Faith Sarinka Kaja SkreechTina Soniq CrazyD Chrystelle dion-fortune dzajnisko Anwiel bookika 22 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 24.07.08 23:20 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 24.07.08 23:24 | |
| Baby, ja vás len chválim a klaniam sa vám aj evetke, že sa do toho hneď pustila a pomohla s prekladom Som mierne dizzy z toho, či mi náhodou niečo neušlo, Chrys, ak budeš niečo chcieť hodiť na stránku (zároveň prezdradiť tajomstvo tej tabulky ) napíš, aby sme to hodili spoločne na obe stránky | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 24.07.08 23:24 | |
| Ahaaaa, možno už viem, kde je pes zakopaný... Tak mi potom prípadne môžete nejako posielať, čo tam chcete, alebo čo už máte a ja to tam začnem nahadzovať... Tak to máš super, u nás už to celé pekne dod..ali.. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 24.07.08 23:28 | |
| Sarinka: Kde je problém? Niekto sa nám kafre do roboty? | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 0:55 | |
| No, neviem, či mi za to niekto nešvihne pravítkom po prstoch, ale dala som podobný oznam aj na wiki.sk - kód:
-
http://sk.wikipedia.org/wiki/Hrozba_z_temnoty Chrys: ten obrázok by si chcela nejaký že nejaké pozadie a do toho nápis Supernatural? Alebo neviem, ako to myslíš, inak ti verím, že bez obrázka je to o ničom | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 8:32 | |
| Na to obrázku jsem se domlouvala se Sarinkou, ale na nic konkrétního jsme zatím nepřišly. Měla jsem představut prostě nápisu Supernatural, třeba na černém pozadí, nějakým zajímavým písmem a třeba místo toho A pentagram. Sarinka mě upozorňovala, že aby zase nebyl nápis příliš podobný tomu ze seriáu, že by z toho mohl být taky problém. Ale to zas myslím, že by žádný photoshop nezvládnul. Tak nevím....každopádně tam asi zatím hodím tu tabulku bez obrázku a kdyžtak se tam dodá později, protože už chci aby bylo vidět, že se tam něco "děje". Ještě k tomu úvodu! V noci ( ) mě napadlo, jestli by se tam neměla zmínit i hudba seriálu, protože ta je taky důležitou součástí SN a vlastně ho tím trochu odlišuje od ostatních serálů, ne? Prosím, abyste se už konečně všichni koukli na tu úpravu od evetky, jestli s tím souhlasíte, že byste si to přeložili a šoupli jsme to tam. Ještě bych poprosila o vyjádření k těm dvou námitkám, které tam evetka má, protože se mi to taky nezdá, ale nevím, jak to napravit. Jedině mě napadlo místo příšery napsat nadpřirozené bytosti. Ale zase se tam už předtím vyskytuje slovo nadpřirozené (jevy)..... | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 8:56 | |
| Hneď len čo dorobím článok o Johnovi, pozrem sa na to | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 10:03 | |
| v noci jsem taky trošku popřemýšlela, ale mě napadlo jedině to, co tebe Chrystelle. ale proto jsem musela tu předchozí větu trošku změnit, protože přesně jak říkáš, bylo by tam 2x "nadpřirozené". jenomže zase je to asi divné, protože to teď zní jako věta od Akt X. když mi už to v tomhle směru vůbec nemyslí ) Celý seriál pojednává o vztahu dvou bratrů, a to Sama Winchestera, jehož ztvárňuje Jared Padalecki, a Deana Winchestera v podání Jensena Acklese (asi bych nakonec napsala spíš toto, než "kterého hraje"). Sam a Dean cestují napříč Amerikou v černé Chevy Impale 1957 a vyšetřují nejrůznější záhady či nevysvětlitelné události, jenž se zakládají na pravdivých legendách z území Spojených států. Díky tomu tak máme možnost vidět nejen dobře známé nadpřirozené bytosti jako jsou upíři, vlkodlaci, duchové a démoni, ale také Wendiga, Strigu, Ženu v bílém či Měniče. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 10:14 | |
| evetka: Si skvelá! Tiež som rozmýšľala nad tým "ktorého hrá" že to znie až moc detinsky, ale vyriešila si to bravúrne. V časti "nadprirodzené bytosti" mi napadlo jedine "obludy", ale to je tak moc Deanovksé, že to tvoje NB sedí lepšie a dobre to vystuje potom tie vymenované veci. | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 10:23 | |
| STina děkujuuu a nenapadlo by ještě někoho, jak předělat tyhle dvě větičky, aby bylo jasné, že se mluví o SN a ne o Boogeymanovi? Tvůrcem seriálu je Eric Kripke, mezi jehož předešlé projekty patří například horor Boogeyman. Vzhledem k tomu, že se jedná o seriál, je pod každým dílem podepsán jiný režisér. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 10:30 | |
| Tam trošku vadí aj to, že v dvoch vetách za sebou je to slovo "seriál", ale zatiaľ mi napadlo na tú druhú vetu: "Vzhľadom k tomu, že Supernatural sa skladá z rôznych epizód, je pod každým dielom podpísaný iný režisér." | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 10:37 | |
| evetka, tak ty AktaX jsi vystihla. Ale asi už nás nic lepšího nenapadne a nechala bych to tak. No a k té poslední větě, jak píše Tina....co to napsat raději takhle.... Tvůrcem Supernaturalu je Eric Kripke, mezi jehož předešlé projekty patří například horor Boogeyman. Vzhledem k tomu, že se jedná o seriál, je pod každým dílem podepsán jiný režisér.No jo, ale můžeme tam zmínit název SN, když píšeme o Lovcch duchů? Teď jsem z toho jelen. Edit, aha, tady se vlastně zase neřeší to, aby lidi pochopili, že se mluví o SN a ne o Boogeymanovi.... Myslíte, že to fakt lidi nepochopí? | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 10:44 | |
| Chrys: Tak to použitie, či SN alebo LD, netuším, ale nakoľko na wiki.cz nie je SN v zátvorke, môžete to použiť s tým SN. Bohužiaľ my na wiki.sk máme to SN v zátvorke, takže budeme musieť používať názov HZT Ešte k tomu úvodu, to tvoje doplnenie je tam dobre napísané, potom to s tými schopnostami je v pohode, ale čo som našla, je na konci, 2x sa nám tam opakuje v tej sekcii Coltu, zbraň, ktorá všetko zabije a potom to, že všetko im hrá do karát....Nedalo by sa to v tom prvom prípade zmeniť na, že " ...zbraň, ktorá zabije hocičo..." Je to len návrh, momentálne neviem iné slovo na všetko | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 10:46 | |
| Chrystelle neviem, ked som to precitala prvykrat, tak sa mi to zdalo ako velky sek | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 10:53 | |
| Ešte len dodávam, že wikipedista Adrian je na našej strane, takže našťastie tá tabuľka o dočasnom neupravovaní príspevku je v pohode To bol inak aj on, čo napísal Bubamare, že SN je po svk HZTemnoty a nie Temnôt. (Celkovo mám pocit, že ju tiež nemusí) Ale to len tak poznámka na okraj | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 10:57 | |
| Ježišmarja, já už nevím, co opravit dřív. Takže toho boogeymana fakt nevím, s tím vám nepomůžu. A na konci je fakt 2x vše. Díky za upozornění. My to ještě s evetkou nějak doladíme a snad už to konečně bude hotové. Však kdyby byly ještě najké nesrovnalosti, může se to opravit i na té wiki. | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 10:59 | |
| juuu SkreechTina děkuju za nápad, jsi zlatá takže mohlo by to být takhle? Tvůrcem seriálu je Eric Kripke, mezi jehož předešlé projekty patří například horor Boogeyman. Vzhledem k tomu, že Lovci duchů (Supernatural) se skládají X že Supernatural (Lovci duchů) se skládá z množství epizod, je pod každým dílem podepsán jiný režisér. tak a teď je otázka, jestli tam nechat Lovci duchů a do závorky dát Supernatural nebo opačně, protože pak se změní to sloveso. ale předpokládám, že na cz wiki nám nedovolí mít to jako Supernatural, tak to asi poputuje do závorky co | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 11:00 | |
| Chrys: To opakovanie slov sa nám bude stávať často, to je normal, takž pohodička, hlavné je, že to už skoro máme evetka: Vy na wiki.cz dajte v pohode Supernatural, aj bez tej zátvorky, lebo vy to máte ako Supernatural v hlavnom názve a aj podnázve, takže vy uvádzajte vždy SN a nie LD. To len na wiki.sk to budeme musieť dávať ako HZT | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 11:03 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 11:10 | |
| Jaaaaaj, tak jo Ale do toho textu nebude treba dávať zátvorku, keď to bude v tom topicu, tak to snáď každému dojde o čom je reč | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 11:12 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 11:13 | |
| Mrkněte se na to, dala jsem tam už ten infobox, aby neřekli, že se tam nic neděje. Mám tam ještě přidat ty režiséry? Mně se jich tam zdálo až dost. - kód:
-
http://cs.wikipedia.org/wiki/Supernatural | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 11:15 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 11:16 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii 25.07.08 11:19 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Wikipedii | |
| |
|
| |
| Supernatural na Wikipedii | |
|