| 03x16 No Rest For Wicked | |
|
+33niki-morgan Kacena222 Faith funny CrazyD sisel Hiro666 SNAdeline SkreechTina ivan2321 Ettie nirgana dzajnisko wiktoriano rbl keksiiq Soniq evetka ivulka Anwiel LenkaX22 Samabel Janka Pa001 Madlen SNlois Kristine Silvia janka410 dion-fortune Sarinka Chrystelle bookika 37 posters |
|
Autor | Správa |
---|
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 17.05.08 19:46 | |
| | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 17.05.08 21:34 | |
| tak baby, idem vám nachvílinku prerušiť zvrhlú chvíľku (ale onedlho sa aj ja zapojím ) konečne som sa sem dostala a tak sa môžem vyjadriť. No proste nič iné sa k tejto epke napísať jednoducho nedá a to deanovo telo, ach bože naozaj by ma zaujímalo, čo sa bude diať, pretože ak má Deana aj naďalej hrať Jensen v tej istej podobe, ako ho poznáme - niekde som čítala, že možno ho bude hrať niekto iný, ale pevne verím, že aj keď ho Eric poslal do pekla, herca by nevymenil, lebo to by som na celý seriál už asi rezignovala, to by naozaj nebolo ono - tak Sam musí konať rýchlo. Lebo keď si vezmete, že mäso sa po istom čase rozkladá a hnije (ako to tu samozrejme niekto bystro už dávno poznamenal ), tak Sam s Bobbym budú musieť byť sakra rýchli. A nielen kvôli tomu - hlavne aj kvôli Deanovmu päťhviezdičkovému pobytu v pekle - predsalen, v pekle čas vraj plynie oveľa rýchlejšie. Takže keď si predstavíte mučeniex30 rokov v pekle a u nás zatiaľ prejde len týždeň... proste chudáčik Dean inak, nasledujúce riadky berte z rezervou: Si predstavte, že keď sa tam začali Lilith/Rubi a Sam bozkávať, tak by to nebol len jeden bozk, ale chvíľku by im to trvalo. Dean len tak nezúčastnene zahundre, že či ich neruší a tak sa od seba prekvapene odtrhnú...vydajú zo seba také "ehm" a Sam zostane len tak kukať na Lilith/Ruby, zrazu ju vezme za ruku, otvorí dvere a ponad plece zakričí na Deana, že za hodinku je späť, nech sa nebojí, zatiaľčo sa Lilith/Ruby prihovorí pekelnému psovi: Helly, môžeš si vziať dovolenku, dnes z toho nič nebude. A potom pekne odkráčajú a kamera sa zrazu zameria na Deanovu tvár, ktorá bude vyzerať takto: - kód:
-
http://i296.photobucket.com/albums/mm192/dzajnisko/046.jpg sorry ľudia, nechala som sa uniesť a ešte k tej malej holke, v ktorej bola Lilith - tá bola dokonalá, podľa mňa strašne zlaté decko EDIT: myslíte, že Sam má v sebe niečo supersilneexorcistické, keď sa Lilith odtiaľ tak pratala? či mi zase šibe?
Naposledy upravil dzajnisko dňa 17.05.08 22:03, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 17.05.08 21:38 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 17.05.08 22:12 | |
| - dzajnisko napísal:
- Si predstavte, že keď sa tam začali Lilith/Rubi a Sam bozkávať, tak by to nebol len jeden bozk, ale chvíľku by im to trvalo. Dean len tak nezúčastnene zahundre, že či ich neruší a tak sa od seba prekvapene odtrhnú...vydajú zo seba také "ehm" a Sam zostane len tak kukať na Lilith/Ruby, zrazu ju vezme za ruku, otvorí dvere a ponad plece zakričí na Deana, že za hodinku je späť, nech sa nebojí, zatiaľčo sa Lilith/Ruby prihovorí pekelnému psovi: Helly, môžeš si vziať dovolenku, dnes z toho nič nebude. A potom pekne odkráčajú
Pane bože, si ma práve zabila... že Helly, môžeš si vziať dovolenku, dnes z toho nič nebude.. konec toto.. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 17.05.08 22:15 | |
| | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 17.05.08 22:26 | |
| | |
|
| |
nirgana Nevinná obeť
Počet príspevkov : 17 Age : 36 Bydlisko : Bratislava Nálada : SUPERsuperSUPERnaturalská :)) Registration date : 08.02.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 18.05.08 11:20 | |
| ahojte ahojte musim sa ja ja zapojit do tejto debaty o poslednej casti 3.serie i ked sa este stale spametavam z toho co sa tam stalo :cry: citam ze ste spomenuli aj jensenove krááááásne zelene ocicka z ktorych ani ja nemozem hlavne v tejto epke ked aj neho aj Sama brala kamerka z velkeho detailu juj juj ked to sem tak mozem napisat tak ma proste jebave oci sry za ten vyraz.... | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 18.05.08 18:43 | |
| | |
|
| |
ivan2321 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 290 Age : 42 Bydlisko : Sereď Nálada : v pohode Registration date : 16.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 19.05.08 0:29 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 19.05.08 1:30 | |
| Trvalo mi naozaj dlho, kým so sa rozhodla sem hodiť koment, len dúfam, že to na konci príspevku neoľutujem, alebo poprípade sa vyhnem prvej várke šutrov.... Začiatok s Kansasom, to bolo už na nervy, lebo aj tie slová a scénky do toho, zimomriavky na tele a v hlave otázka - Kriste, ako to dopadne? Naozaj som prežívala za Deana v každej situácii a musím súhlasiť, že tie jeho očičká boli výrazné....výrazne zelené....výrazne plné strachu a obáv... Teraz to bude mať negatívny spád Brothers beriem ako naozaj veľkých profesionálov v love, proste nepotrebujú knižky na kúzla, už to majú v hlave a proti Lilith, ktorá dokáže vyhodiť do luftu bez problémov jednu malú policajnú stanicu, tak ich napadne ísť proti nej s dýkou....Keby aj bola možnosť, že ju budú mať pred sebou, vyžaduje si to dotyk, aby ju zapichli...jedine žeby mal Dean v pláne využiť svoje vrhačské schopnosti aby potom ona nestihla ani mrknúť...To mi proste nešlo do hlavy Prepáčte mi tieto hnusné slová, ale mne sa tá malá "nová Lilith nepáčila....Viacej som si "obľúbila" Lilith ako brunetu v 3x14...Mne jednoducho na tej male niečo sústavne vadilo, ako hrala dobre, ale jednoducho nie Scéna, kde je spev brothers na pesničku od Bon Joviho....Páči sa mi, je vtipná a potom smutná, keď je tam záber na Deanov face, ale asi ma musíte zabiť, aby som už viacej nepísala, ale prečo Bon Jovi? Možno ma zarazilo to, že tú pieseň poznám a bude to asi v tom, že preferujem radšej neznámych interpretov použitých v SN Presne v 27:41 je tá scénka, kde sa objaví znovu Ruby, a neviem prečo mám (ako po prvý krát, tak aj po x-tý krát, čo to pozerám) pocit, že som presne túto scénu už niekde videla. Tušila som, čo asi Dean povie a minútu som si lámala hlavu, že kde to už bolo použité. Bohužiaľ som na nič nedošla, ale prišlo mi to také zvláštne.... Ale bez shame dokážem dať ruku na srdce, že niečo podobné už niekde bolo.... Potom mi prišlo zvláštne, ako sa Lilith stihla dostať z dievčatka do Ruby? Keď Démon opúšťa telo, mal by tam byť dym a krik a bordel....Ale matka nespala a aj tak, ak by z nej Lilith naozaj nejako vyšla, tak aj tá malá by sa na to zobudila....Ak by mi to niekto vysvetlil, bola by som vďačná, mne zatiaľ zostáva jediné vysvetlenie, že z nej vyšla iným otvorom Nakoniec musím povedať, že Lilith mi prišla ako Homelesák.....Proste si prestupovala z jedného tela do druhého, a potom mala úchylné poznámky a nakoniec mi to prišlo, že malá soplanda zachcela staršie mäsko v podobe Sama. Len tak pre korekciu, keď Lilith v tele Ruby hovorí o Ruby, teda, že kde ju poslala, jej tam pukajú kosti, mám to chápať tak, že jej milostivo polámala väzy? Tak nakoniec, aby som ešte stihla zdrhnúť bola to dobá epka, brothers zamozrejme u mňa bodovali najviac, ale neradila by som si ju u seba medzi svojich favorite episodes....Nakoľko som sa naozaj zamerala a doslova som visela na každom slove, epka ma nezaujala natoľko, aby som si ju pozrela celú, ale musím prepínať len na obľúbené časti. Viem, že sa mi to dobre kecá, nie som director a za toto Ericovi nič nehovorím , poriešil to ako poriešil, len som z toho viacej zmagorená ako inokedy. Naozaj ma to mrzí, ak som sem hodila závan mrzutosti alebo niečoho podobného, ale neviem, tak to na mňa pôsobilo a stále pôsobí. P.S. Kripke uviedol nový pohľad na Inferno, ktorý je teda naozaj brutal.... | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 19.05.08 8:52 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 19.05.08 13:19 | |
| LilithBitch byla úžasná! A jak si užívala, že je v těle Ruby . Bylo to dobře vymyšlený, kdyby chtěla dát Samovi pusu jako ta malá holčička, tak by musel Sam skoro ležet. | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 19.05.08 14:13 | |
| :Dberte tak,ze by bolo trochu divne pri natacani ze by Jared one :d ešte by ho obvinili z dacoho a rozhodne to dievca nebolo to co bolo v 3X12...aaaa suhlasim s Tinkou tie mi tam su dake nejasnosti...jedina sanca by bola ze ruby posadla uz davnejsie...a kto vie... a asi toto lame hlavy viacerym...kripkos to casom urcite vysvetli | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 19.05.08 15:34 | |
| tato holcicka sa volala sierra mccormick este aj meno ma pekne | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 19.05.08 16:01 | |
| Podľa mňa tiež bolo to dievčatko skvelé, také roztomilé a zároveň naháňajúce strach...taktiež nechápem, ako sa Lilith dostala von z toho dievčatka bez toho, aby si to jej mama nevšimla...možno pozná aj iný spôsob, ako sa dostať z tela hostiteľa.. | |
|
| |
bookika Winchester
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 19.05.08 16:13 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 19.05.08 16:16 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 19.05.08 16:18 | |
| V tejto epizóde sa vrieskalo o sto dvesto..Dean, ktorý miestami už nemal hlas..potom Ruby a nakoniec Sammy..poďme spolu kričať, pozri ja už kričím, keď kričíme spolu, všetci nás začujú.. | |
|
| |
bookika Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 19.05.08 16:20 | |
| | |
|
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 19.05.08 17:51 | |
| Mne sa hrozne pacil Jared pri vrieskani Bon Joviho..Neviem ma milo prekvapil,predsa som bola viac zvyknuta na spev Deana ..Ale obaja boli neskutocny ..Mne sa hrozne pacilo aku "supu" Dean zadelil Ruby ..ale ona sa tiez len tak nenechala | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 19.05.08 19:31 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 19.05.08 19:42 | |
| Abych pravdu řekla, tak já jsem vůbec nevěřila tomu, že se Sam dohodlá opravdu přidat k Deanovi. Myslela jsem si, že provede ten svůj starý známý "úhybný manévr" , kdy se jen usměje, jakože "ty fakt nebudeš normální, Deane..." a nepřidá se. Ale jak tam začal notovat, už jsem se začínala kroutit v křesle. A to jsem ještě zdaleka netušila, jaká paráda mě teprve čeká. No vážně mile překvapil...zase jsme měly možnost vidět Sammyho z jiného úhlu. No a teď se tedy ještě musím konečně vyjádřit k Ruby, protože po několikátém shlédnutí této epky, už se prostě nedá ignorovat úžasný herecký výkon Katie, který zde předvedla. Ta si mě v tomto díle naprosto získala a nakonec jsem dopadla tak, že ji na té obrazovce přímo žeru. Prostě hltám každé její slovo a úplně mě hypnotizují ty její namalovaný očiska. No ne, vážně to hrála skvěle a když se pak "změnila" v Lilith, tak to jsem už jen hleděla s otevřenou pusou. Když říkala Samovi, že by musel mít něco, co ona chce a pak to její zamlaskání a "You don't"...to prostě nemělo chybu. Prostě smekám a doufám, že se s ní setkáme i ve 4. sérii, protože mám pocit, že mi nakonec bude chybět nebo co. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 19.05.08 20:45 | |
| | |
|
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 19.05.08 20:51 | |
| a prave to YES ako to povedala no koniec nemala fakt chybu ..a ked dala Samovi pusu on bol trosku oslintany ?ci mam vidiny? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked | |
| |
|
| |
| 03x16 No Rest For Wicked | |
|