| 03x16 No Rest For Wicked | |
|
+33niki-morgan Kacena222 Faith funny CrazyD sisel Hiro666 SNAdeline SkreechTina ivan2321 Ettie nirgana dzajnisko wiktoriano rbl keksiiq Soniq evetka ivulka Anwiel LenkaX22 Samabel Janka Pa001 Madlen SNlois Kristine Silvia janka410 dion-fortune Sarinka Chrystelle bookika 37 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 20:31 | |
| skončila jsem, jasná zpráva nevím, co bych k té epce ještě napsala, protože už jste všechno opět napsaly za mě a musím uznat, že měla vše, co mít měla. tak jsem se zasmála (zpívání v autě nemělo chybu ), docela mě děsila ta holčička, ta byla drsná (taky dobrá herečka ). no a musím se přiznat, což se mi ještě nestalo, rozbrečela jsem se u toho. já už jsem měla na krajíčku u každého deanova smutného pohledu, třeba už na začátku po té halucinaci nebo po té jejich písničce. popravdě tenhle seriál se mi vážně dostal pod kůži, jak už tady někdo psal. no a můj konec nastal s tou deanovou řečí k sammymu v závěru. to jsem už opravdu nezvládla, i když jsem se snažila a o tom, jak mi kripke zabil deana, to radši psát nebudu, to bylo šílené musím ale uznat, že výkony všech byly naprosto perfektní (Jensen - panejo, ten mě jako vůbec první v tv rozbrečel... to víte, já holt patřím do jeho klubu . ale Jared samozřejmě nezaostává a Katie mě hodně příjemně překvapila. ta bitka s klukama byla super. no a ten konec - dnes holt asi nebudu spát a ačkoli byla tahle epka hodně abych tak řekla "emočně vypjatá", musím si ji za chvíli pustit ještě jednou. a možná víckrát. mi se prostě i přesto hrozně líbila - kripke je génius na entou. jinak když kripke říkal, že nás do pekla nevezme - tak co když to vážně není peklo? na jednom fóru nějaká slečna psala, že si myslí, že je uvězněn ve své mysli. protože tím, že se sammy vzepřel lilith, tak vlastně přerušil deanův "transport" do pekla a ten tak zůstal někde na půl cesty. proto žádní démoni apod... ono to docela dává smysl. co myslíte? | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 20:33 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 20:42 | |
| evetka, ono je to fakt celkem jedno, jestli je v pekle nebo ne. Přijde mi nepravděpodobné, že by taková zranění přežil. To by musel fakt vykrvácet během chvíle. Takže mám docela obavy, aby se nevrátil opravdu nějakým způsobem až moc přitaženým za vlasy. No necháme se překvapit. Anwiel, přesně tak.... Jinak já se teď dívala znovu a ten jejich zpěv mě fakt pokaždé tak strašně rozesměje. Jak se do toho Sam položil. To musela být fakt sranda natáčet. No, aspoň jeden okamžik. Jinak to bylo děs celá epka a nedivím se, že byl Jensen na nervy. Ale je fakt, že tady v té scéně bylo opět krásně vidět ten jejich úžasný sourozenecký vztah, jak se Sam nechal strhnout k zpěvu, i když mu do zpěvu nebylo a navíc ani zpívat nijak extra neumí. O to víc se mi to líbilo, že to bylo takové přirozené. Hned tak se dva bratři - skvělí zpěváci - v rodině nenajdou. Tak by bylo docela blbý, kdyby oba spustili jako "Jon Bon Jovi". No fakt se jim to povedlo, že tohle do té epky dali. To bych nečekala a jsem za to hrozně vděčná, že jsem je takhle mohla spolu vidět. | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 20:47 | |
| Anwiel to mi povídej. už beru dětskou lopatku (jinou nemám) a jdu si před barák vykopat hrobeček asi to nějak moc prožívám nebo co, ale než já ten dnešek nějak rozdýchám a rozchodím... tak to už asi bude září (vlastně tak dlouho možná budu kopat ten hrobeček vzhledem k velikosti lopatky ) no jdu si to pustit ještě jednou, ačkoli mi to rve srdce možná bych si měla více říkat, že je to "jen" seriál, i když to není "jen tak nějaký" seriál! jo a všimli jste si, jak má jensen na začátku úžasně zelené oči? to snad nejde, aby měl někdo tak krásná očička úplně mu ladí s tou bundičkou... PS: Anti-christ superstar - to mě zase dostal. stejně tak, jako když vyzráli nad démony díky té osvěžující spršce a dean se tak vítězoslavně zaradoval. to já bych měla asi úplně jiné myšlenky, kdybych věděla, že za chvíli odcházím no už radši mlčím | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 20:47 | |
| Chrystelle: máš pravdu, tohle byl úžasnej bratrskej moment! Akorád nechápu Jensena, jak moh udržet tak vážnou tvář, když tam vedle něj Jared tak hezky zpíval, já bych se válela smíchy! | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 21:00 | |
| Anwiel, no já nevím, počkáme si na Gagy. Bůhví, kolikrát to museli točit, než Jensen udržel vážnou tvář. Protože Jared se tam usmíval docela okatě a řekla bych, že to vůbec nemusel hrát, jak ho znám. Jo a jak se tady někdo ptal, proč Dean neviděl Lilith dřív, že je v Ruby...nevím, jestli jsem to z těch titulků dobře pochopila, ale neříkal to tam náhodou? Že ji měl vidět už dřív, ale že jsou všichni ti démoni "stejní ksichti"? To tam neříkal, to jsou moje slova. Ale tak nějak to mohlo být, ne? | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 21:02 | |
| Jooo Bobbyho jsem si už všimla!! On byl opravdu v tom domě na proti a díval se na ty hodinky! Byl tam opravdu jen na chvilku a já si ho vůbec nevšimla, jak jsem se dívala poprvé! Já už byla docela dost mimo z toho, že Liliht je zase v čudu. Teď, když se na to dívám znovu a vím, co se staně, tak se můžu soustředit i na různý detaily. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 21:04 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 21:11 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 21:33 | |
| sakra, já ani nevim kolikrát už sem to viděla! teď si tu pouštim furt dokola zpěv v autě! já sem totálně mrtvá! | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 22:05 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 23:50 | |
| No tak ja som sa už trochu ukludnila... nejdem sa tu rozpisovať, lebo by som len opakovala to, čo ste napísali vy a ja s vami vo všetkom súhlasím bolo to proste finále, aké sa dalo od Kripkeho čakať... až na to, že som mala miestami chuť zpev v aute....no to nemalo chybu Sammy sa vie teda odviazať a tiež som rada, že to nebolo z jeho strany tak úplne čísté... pasovalo mi to tam tak, ako to aj bolo Dean to dával very good a Sammy jednoducho vypustil paru a čo sa týka toho, ked Dean zabil toho policajta-demona...niekto tu písal, že sa zľakol, že Dean zabil človeka... no to ma ako prvé napadlo tiež....ja som si myslela, či náhodou nemal zas nejakú halucináciu v ktorej sa mu len zdalo, že ten poliš je démon no našťastie to tak nebolo zostáva mi len povedať, že táto pauza ma zabije...to bez debaty... | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 17.05.08 7:58 | |
| Jak řikal, že vidí démony, tak já sem s kámoškou společně: Ale ten Sammy to byla jenom halucinace!!!!!!! | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 17.05.08 8:53 | |
| | |
|
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 17.05.08 11:43 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 17.05.08 12:50 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 17.05.08 14:15 | |
| já bych jí chtěla taky!!! v jejich podání je úplně dokonalá! | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 17.05.08 14:18 | |
| | |
|
| |
rbl Nevinná obeť
Počet príspevkov : 6 Age : 34 Registration date : 04.02.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 17.05.08 16:12 | |
| oh tak toto ma dostalo aj ked nezvyknem nejak rozmyslat nad tym co sa deje v telke (alebo v pocitaci ) ale teraz mi normalne do placu bolo ma kripke dost prekvapil ze toto dovolil mozno to uz niekdo spominal , nemam cas to tu tolko navstevovat ale buduca seria by zase mohla pokracovat tym ako sa sam snazi dostat deana z pekla a dean tiez napriklad ze by mu este john pomohol bolo by to dost dobre podla mna | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 17.05.08 16:34 | |
| no ja som to dopozrelalaaž teraz včera mi to celý deň nešlo stiahnuť a ked som to stiahla bola 1 hodina v noci a tak som to nepozerala lebo som vedela že po tom konci by som nemohla zaspať a potom som celý deň nemala čas tak preto až teraz včera ked som sa tu dočítala ako dean zomrel plakala som skoro celý deň ale ked som sa na to pozrela dnes už som plakala len trošičku lebo som to už stihla trochu predýchať inak sa mi táto epka páčila až na ten koniec to bolo hrozné. už sa neviem dočkať 4 serie, jedno mi nie je jasné čo sastalo z Rubi ked ju Lilith posadlaa potom len telo opustila? teraz je ako aj ona mrtva? | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 17.05.08 18:40 | |
| Inak, Chrys, ako si hovorila, že tam má Jensen zachrípnutý hlas miestami, tak musím súhlasiť, včera som si to tiež potom všimla, hlavne, keď sa hádal so Samom, keď našli, kde je Lilith..asi fakt musel chudák všetky tie veci vkuse opakovať a skoro prišiel o hlas.. Som si nemohla, odpustiť.. | |
|
| |
Kristine Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 17.05.08 18:49 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
| |
| |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 17.05.08 19:23 | |
| Sarinka, no konečně si toho Jensenova hlasu někdo všimnul! Už jsem myslela, že mi šibe, či čo. Máš pravdu, nejvíc mi to bilo do uší při té jejich hádce kvůli Lilith. Tam mi přišlo, že to Jensen táhne s posledního. Nejdřív jsem se divila, že to tam vůbec nechali a nenatočili to raději až někdy později, až se mu hlas zase vrátil. Ale je fakt, že když tak chudák chraptěl, tak mi ho bylo ještě víc líto. Takový mazlík...muci muci... A ty fotky.... No ale je tam k sežrání, co si budeme povídat... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked | |
| |
|
| |
| 03x16 No Rest For Wicked | |
|