|
| 03x16 No Rest For Wicked | |
|
+33niki-morgan Kacena222 Faith funny CrazyD sisel Hiro666 SNAdeline SkreechTina ivan2321 Ettie nirgana dzajnisko wiktoriano rbl keksiiq Soniq evetka ivulka Anwiel LenkaX22 Samabel Janka Pa001 Madlen SNlois Kristine Silvia janka410 dion-fortune Sarinka Chrystelle bookika 37 posters | |
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 17:42 | |
| To s tým bielym svetlom, že bude koniec si tuším myslel skoro každý... ale nebolo by to na mŕtvicu nevedieť, čo sa so všetkými stalo.... Tak ja musím teda ešte niečo dodať.. Ja som si tú Ruby, že sa pri tom plote správa divne a je tak zaskočená všimla hneď po prvom pozretí a nie až teraz, ako sa tu o tom bavíme..mňa proste napadlo, že preto šla za Deanom, lebo zo Sama mala strach...som to brala tak, že medzitým, čo tam bratia ničili tých ostatných démonov šla za Ruby do toho domu, dostala ju z diablovej pasce, zlomila jej väzy, poslala ju bohvie kam a potom ju posadla...ako by si inak Ruby dostala z tej pasce, áno, hovorila Deanovi, že všetko, čo o nej nevie by sa zmestilo do knihy, ale prečo by sa potom vtedy tak neskutočne rozčulovala, keď ju tam dali a prečo jej to tak trvalo..pokiaľ by sa odtiaľ dostala len čo bratia odišli z domu, bola by pri Lilith oveľa rýchlejšie než vtedy..navyše neverím, že by len tak šla za Lilith a bratmi bez toho, aby sa proti Lilith nejako nezabezpečila, bola predsa čarodejnica, Lilith by ju tiež mohla posadnúť skôr, keď bratom dla tie vrecúška, určite vedela, ako na ňu v určitých smeroch ísť, podľa mňa bola nejako chránená a keď bola v tej pasci, tak bola bezmocná alebo skôr nepripravená..toť môj názor, samozrejme, každý ma iný... aj napriek tomu mi však tieto veci nevadia, i keď by som bola rada, keby ich Kripke vysvetlil..
Naposledy upravil Sarinka dňa 20.05.08 17:45, celkom upravené 1 krát. | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 17:44 | |
| Ok a jak si potom vysvětlíš to s Deanem? Že si všimnul, že najednou v tom pokoji vypadá jinak? To by mě fakt zajímalo. | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| | | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 17:48 | |
| To je právě to, kdyby tam nebyl ten detajl s tim, že si všimnul, že už to neni Ruby, tak bych klidně řekla, že to byla Lilith už jakou dobu. | |
| | | sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 17:51 | |
| mna dorazil ten zaber Deana v pekle, je jasne ze kazdy chcel vediet ze ako to tam vyzera, ale myslim ze to co ukazali bolo na peklo slabe. a ked si spomeniem na epku, ked bol Sam Evil!Sam, tak spominal ze je to cele z masa, kosti koze, krvi... a v tom zabere sme videli nejake retaze, na prvy pohlad mi to pripadalo ako elektricke vedenie | |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 17:54 | |
| Sisel, lenže nikto nevie, čo to ozaj bolo peklo, bo Kripke tvrdil, že na to, aby ukázali peklo nemajú peniaze, pretože on čo má predstavu, tak to by bolo príliš drahé...a keby bol v pekle, nemal by spoločnosť? Je dosť možné, že ozaj je niekde medzi.. pretože fakt ako peklo to je také, ehm.. | |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 17:55 | |
| Sarinka, to ale nedává logiku. Přece kdyby nějak vynikala, jak by to mohl poznat až v tom pokoji? Chci říct, že když ji viděl poprvé, řekl že vypadá hnusně. Měl dost času, aby si prohlédnul. Takže to podle něj byla Ruby. Pak když ji viděl v pokoji, řekl že už to Ruby není, že je to teď Lilith. Takže poznal rozdíl. Takže musel vidět obě dvě a ne jen Lilith. Kdyby opravdu nějak vynikala, jak píšeš, musel by si ji právě zafixovat o to víc a ne pak najednou změnit názor. Podle mě se vzhled démona nezmění jen tak. EDIT: sisel, tohle určitě nebylo peklo jako takové. | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 17:57 | |
| Třeba to je opravdu tak, jak už tu někdo zmiňoval, že se nestihnul dostat do pekla a uvázl ve vlastní mysli....Mě to na peklo taky připadalo mírný (ale i tak fuj!) | |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 17:58 | |
| No hej, ale potom prečo ju nerozoznal skôr, pretože odvtedy, čo išla do tej izby s Deanom bola, prečo si ju všimol až vtedy, keď jej Sam šiel podávať ten nôž...?? Je to proste celé divné... | |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 18:00 | |
| | |
| | | Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 18:05 | |
| Chrys: 100% s tebou souhlasim, už jenom protože Eric řek tohle. | |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 18:06 | |
| - Sarinka napísal:
- No hej, ale potom prečo ju nerozoznal skôr, pretože odvtedy, čo išla do tej izby s Deanom bola, prečo si ju všimol až vtedy, keď jej Sam šiel podávať ten nôž...?? Je to proste celé divné...
Sarinka, ty jsi neskutečná! Vždyť to tady píšu už snad po čtvrté. tak pro tebe ještě po páté, ale už to okopíruji ze svého předešlého příspěvku, protože nemám čas to psát znovu. Dean sám říkal, že si měl všimnout dřív, ale podle něj ti démoni opravdu vypadají všichni stejně děsně, že je těžké je na první pohled rozeznat. navíc, když je viděl prvně v životě...Mimo to si všimni, že on se na Ruby moc nedíval, od té doby, co Lilith posedla. Byl docela rozrušený a Sam ještě navíc chtěl pořád zkusit tu jeho záchranu, takže se soutředil na něho a nenapadlo ho, študovat, jak vypadá Ruby, jestli není "jinak hnusná" nebo tak něco. Opravdu si myslím, že se raději nedíval v jednomu kuse na ten její ksicht...ale pak když začala vyžadovat ten nůž, stál čelem k ní a konečně se na ni pořádně podíval. Navíc ho asi trklo, proč tak chce ten nůž, tak se na ni víc soustředil. Dean je přece v tomhle opatrný, když jde o Ruby... | |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 18:07 | |
| I'm with you, toto nebolo peklo, i keď raj tiež zrovna nie.. uvidíme, čo to nakoniec bolo..ale ešte si načakáme.. | |
| | | sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 18:12 | |
| este ma dorazilo ze demon na dovolenke | |
| | | CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 18:13 | |
| | |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 18:23 | |
| Chrys, no ale v tom prípade by sa to tvoje vysvetlenie hodilo aj na tú moju verziu...že mu to sprvu neťuklo, pretože sa mu nezdala rovnaká s tým facom toho malého dievčatka, ale potom, ako na ňu hľadel, keď jej Sam šiel podávať nôž, mu to docvaklo... | |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 18:34 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 18:41 | |
| no podla mna aj sarinkino vysvetlenie logiku ... presne preto som vravela, ze by bolo fajn ak by kripke niekde spomenul, ze kedy sa rubi stala lilith, lebo mne sa pozdavaju obe moznosti.... skor sa priklanam na stranu chrys s tym, ze lilith rubi posadla v tej izbe, ale sarinka nam skvelo vysvetlila tu pascu, takze... no proste tazko povedat. co sa pekla tyka, tak ja si tiez nemyslim, ze to bolo peklo. ja som vo svojej poviedke pouzila tiez nieco ako predpeklo a ja si myslim, ze prave tam moze byt Dean.... neviem neviem, podla mna to vyzeralo dost nechutne, ale peklo? no ved tak dozvieme sa v septembri | |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 18:42 | |
| | |
| | | sisel Žltočočko
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 18:44 | |
| aaach, predpeklo.... to som uz niekde pocul... a asi viem aj kde. jedna piesen co sa spieva v kostoloch pri omsiach. pamatam si akurat cast vety: "a duse v predpekli spievaju...." | |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 18:55 | |
| | |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 18:58 | |
| | |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 19:01 | |
| | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| | | | dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 19:19 | |
| Sama viem, že som pred niekoľkými hodinami úplne súhlasila s Chrys = s tým, že Lilith posadla Rubi v tej izbe. Lenže, keď som si naschvál pozrela ten diel znovu, tak ma napadlo to isté, čo Sarinku, iba bez toho, že sa pri tom plote Rubi tak strašne zľakla Sama...i keď...no to nejdem rozoberať. Ale naozaj sa mi zdala Rubi fakt divná vtedy, keď všetci traja vošli do toho domu a vybehol na nich otec toho dievčatka. Pozrite sa na ňu, keď otec hovorí o tom, kde ten krpec je - mne prišla dosť zvláštna už tam a stále mi to nešlo do hlavy, kde a kedy by sa Lilith mohla do nej dostať. A potom ma napadlo to s tým, že to, čo o nej Dean nevie, by zaplnilo knihu. Takže pre mňa je smerodajná teraz tá teória, že Rubi skončila na mieste tej pasce ...ale fakt je, že ste ma mali vidieť pred tou telkou, som vyzerala, ako keby ma osvietilo (a ono fakt cez búrku začalo svietiť slnko ) alebo čo a ešte som chcela podotknúť, že potom, čo som si 14x znova dookola púšťala scénu, keď Dean šepoce na toho otca, že sú tam, aby mu pomohli, atď., som sa stala úplne závislou na tom jeho šepote - si predstavte, že by tak hovoril na vás (ale nie tie slová, pravdaže - aj keď, to by bolo už jedno nakoniec ) sorry za litánie :shame: bookika: možno aj viem, kto je Alighieri (Dante?), ale teraz si fakt nespomeniem, ale aj ja si myslím, že je to očistec - podľa mňa to už nemá byť čo iné | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked | |
| |
| | | | 03x16 No Rest For Wicked | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |