| 03x16 No Rest For Wicked | |
|
+33niki-morgan Kacena222 Faith funny CrazyD sisel Hiro666 SNAdeline SkreechTina ivan2321 Ettie nirgana dzajnisko wiktoriano rbl keksiiq Soniq evetka ivulka Anwiel LenkaX22 Samabel Janka Pa001 Madlen SNlois Kristine Silvia janka410 dion-fortune Sarinka Chrystelle bookika 37 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 20:42 | |
| no tak pcistec neviem... ved dean vlastne nebol hriesnikom.... on len uzavrel tu dohodu...ty teraz na narazas na bozsku komediu, vsak? no ja by som skor povedala, ze ide o to predpeklo.... i ked velmi zaujimavy postreh, ale urcite by som povedala, ze je skor v ocistci alebo predpekle ako ozaj v pekle... dzajnisko: no tak ten sepot fakt nema chybu | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 20:44 | |
| Jak vidím, tak tady se rozebírá kdy Lilith posedla Ruby. Taky mě to hned po skouknutí napadlo. Můj názor je, že ji musela posednout, když byly v tom domě a rozdělili se. Ale i to vysvětlení Sarinky má svojí logiku - to mě nepadlo jako první. Že ji jednoduše osvobodila z pasti a vzala si její tělo. Ale pak mi zase nedávalo smysl, že ji Dean přece viděl v okně, jak seděla za stolem a říkal, jak je hnusná a pak taky to, že Ruby viděl. Proto se taky přikláním k vysvětlení Chrys. Ale budu ráda, když se to ve 4. serii vysvětlí... Jinak tam, kde Dean byl na konci... podle mě to taky nebylo peklo... možná jako něco před peklem... Ale to věřím, že se ve 4. sérii dozvíme. Musím ale říct, že jak tam volá o pomoc, tak má takový úžasný výraz... takový zoufalý plný hrůzy a bezmoci... | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 20:47 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 21:33 | |
| Alebo to ani nevysvetlia, možno to nebolo také dôležité a my to tu pitváme, ale tak zasa sme nejakí SN fans.. Madlen, to prečo ju hneď nespoznal som už písala a aj sám Dean to hovoril, že mu všetci pripadajú rovnakí...A ten očistec, bohvie, zoberte si ten názov, ktorý sa dá preložiť ako "večné muky pre riešnikov"...Dean veru hriešnik nebol, ale ani John a dosť ľudí, ktorí do pekla šli...jaj...Kripkeeee.... | |
|
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 21:44 | |
| Myslim,ze to bude este velmi zaujimave ,som zvedava ako to bude stym peklom ved kolki demoni davali Deanovi najavo ze sa tam na nho pekne "nevedia dockat"..Zoberte si aky bol zufaly ked vysel iba na tych retaziach..viete co bude potom ..a suhlasim pri Kripkem naozaj clovek nikdy nevie | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 21:48 | |
| No veď to, pokiaľ je v pekle, kde sú všetci tí démoni a tak..??? | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 21:52 | |
| Sarinka, už jen proto si myslím, že to peklo není. Jo a btw....když utíkají démoni z pekla, tak jsou přece ve formě toho "kouře". Jak si tam tedy chtějí toho Deana podat , když tady někdo zmiňoval, že k tomu aby někoho napadli, potřebují lidské tělo? Nebo že by v pekle bylo všechno jinak? Vždyť Dean tam byl zatím "celý". | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 21:57 | |
| Dean je asi v čakárni, alebo počas "prenosu" došlo k chybe..inak si to fakt neviem vysvetliť...no a Chrys...to je dobrý postreh...som z toho všetkého s prepáčením deb.l teraz...ale tak možno časom sa z nich stane dym?? Aj John bol v celku ok, keď prehliadneme fakt, že bol dead... | |
|
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 22:00 | |
| počas "prenosu" došlo k chybe to bolo zaujimavo popisane.ale naozaj dobry postreh ved vzdy ked isili s tela von tak boli len dym..ach som poletena s toho..nebude to tak preto aby sme videli cim vsetkym si Dean prejde? ...potim kraviny sorry...ale mam nasadeneho chrobaka momentalne v hlave. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 22:16 | |
| | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 22:48 | |
| ještě se vrátím k tomu, kdy lilith asi posedla ruby. já jsem taky docela přesvědčená, že to udělala až někdy v tom baráku, protože když ruby přirazila deana na ten plot, tak se sice bála toho nožíku, ale třeba proto, že by sam byl odhodlaný udělat cokoliv. ona totiž potom řekla něco jako "Dala jsem ti způsob, jakým deana zachránit, ale tys mě odpálkoval" a pak v tom baráku už neměla ani tušení, na co se jí to ten sam ptá, co po ní chce za způsob... takže asi to k mému skromnému názoru jinak chrystelle já myslím, že to bylo moc hezky vysvětleno a připadá mi to jako hodně reálné- bohužel (teda reálné v rámci SN, jinak naštěstí nevím nic) | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 22:57 | |
| - evetka napísal:
- ona totiž potom řekla něco jako "Dala jsem ti způsob, jakým deana zachránit, ale tys mě odpálkoval" a pak v tom baráku už neměla ani tušení, na co se jí to ten sam ptá, co po ní chce za způsob...
Já snad dám na modlení!! Konečně to někdo pochopil jako já! No a jinak jsem ráda, že se ti moje vysvětlení líbí, já fakt nenašla lepší slova, jak to vyjádřit, ale prostě si to tak nějak vysvětluji. Jen mi fakt není jasné, co by tam s ním ti démoni v tom pekle dělali, když jsou ve formě toho "kouře". raději to ani nechci vědět. | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 23:17 | |
| Chrys: to bolo naozaj pekne napísané...až z toho mrazí úplne si to vystihla (síce, teraz sotva viem, či sa z toho mám tešiť alebo nie ) ehm, a mám pocit, že démoni určite poznajú spôsob ako privítať niekoho, kto ich zadky (dymové ) poslal tam kde sú | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 20.05.08 23:21 | |
| no takze k tomu peklu... ja myslim, ze telo ako nase fyzikalne pozostatky ostavaju na zemi, ale nasa dusa putuje do pekla, neba, ocistca, predpekla a pod. nasa dusa ma ale formu nasho telo... proste vyzera presne ako my.... preto sme videli deana na tych retiazach aj johna viac-menej v ok forme, proste mi to pride ako ked vidime ducha... vyzeraju rovnako ako ich fyzikalne pozostatky, aj ked uz su len dusou teda nie su hmotne... no a my vojdeme v takomto tvare do pekla... a aspon podla mna je to tak, ze potom sa zacne premena... ja som to opisovala v mojej poviedke awakening, kde sa peklom zaoberam... tam totiz nasa dusa zacne akoby slabnut.... proste nasa dusa je nasim stelesnenim, takze dokazeme citit aj fyzicku bolest, napriek tomu, ze my uz sme nehmotne... to ako tam dean vysel v tych retaziach, ktore boli v sadene do jeho masa... to proste je realna bolest... pripada vam to akoby sa to ozaj zabaralo do vasho tela, aj ked vy uz ziadne nemate... no a ako je bolesti prilis vela, tak vasa dusa zacni blednut... resp, sa z nej zacne stavat ten cierny dym.. je to akoby sme uplne stratili vlastnu volu a zabudli na to, kto sme... vtedy nase dusa doslova akoby vyprcha a z nas sa stane ten dym... ale to len az ked utecieme z pekla a chceme niekoho posadnut... proste ja myslim, ze ako sme v pekle, tak vyzerame ako nase duse, teda fyzicky rovnako ako nase tela... sme akoby duchovia... preto by demoni ciste teoreticky mohli deanovi ublizit, lebo v pekle by boli ako 'realne' osoby... to az ked sa brana pekla napr. otvori a duse uniknu von, tak az vtedy stratia svoje tvary ak podlahli peklu... john nepodlahol preto sme videli jeho ducha, no iny, ktori su tam uz storocia sa zmenia na demonov a teda na ten cierny dym... to je uz forma demonov ako priser... proste tak dokazu posadnut tela ludia a sposobovat bolest a chaos a vsetko ostatne, co demoni robia... akoze nemyslim, ze na toto je presne vysvetlenie. existuje vela legiend o tom, ako peklo vyzera a pod. neviem ako si to predtavuje kripke, ale ja mam o tom takuto predstavu a rozhodne ju mienim rozvinut v poviedke awakening. je to len moj nazor a ponimanie veci, takze neberte to nijako vazne... proste tot je len, co si ja myslim | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 21.05.08 0:42 | |
| Ejha, vidím, že svojím nie moc 2x "optimistickým" príspevkom som tu naštartovala niečo..... Naozaj sa hlboko ospravedlňujem, že som podaktorím svojim "nechutným" rýpaním sa v maličkostiach pokazila dojem, alebo som ich len dohnala k pokraju pokazenia celkového dojmu...Naozaj mi to prepáčte Veľmi by som chcela poďakovať Chrys a Dionke, vaše vysvetlenie mi pomohlo rozvietiť tú moju tmavú makovicu a po prečítaní všetkých príspevkov sa aj inak pozerám na celý diel. Sprvu som sa bála, že keď poviem trochu iný názor, že ma vykážete z "komunity" ale som rada, že ste tak neurobili a v pohode mi povedali svoj názor. Cením si to a priznávam, že niektoré veci som len zbytočne nafúkla V iných spomínaných veciach ohľade posadnutia, no.... ja sa furt nejak viac zamerievam na brothers, takže Ruby je pre mňa ako otravná mucha na obrazovke. A to s tým "vraj" peklom, tiež si nemyslím, že to bolo origoš peklo, ale čo to do kelu bolo....no, veď uvidíme | |
|
| |
ivan2321 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 290 Age : 42 Bydlisko : Sereď Nálada : v pohode Registration date : 16.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 21.05.08 0:43 | |
| dion-fortune:v celku zaujímavo si opísala tvoj pohľad na peklo a keď sa tak nad tým zamyslím tak musím povedať že to dáva určitú logiku | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 21.05.08 8:57 | |
| Dion: moc pěkně si to napsala, souhlasim s tebou do posledního písmene! | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 21.05.08 9:55 | |
| SkreechTina, nemáš za co. Jsem ráda, že jsem ti pomohla aspoň trošičku změnit pohled na tuhle epizodu. Vůbec se nemusíš za nic omlouvat, každý máme právo na svůj vlastní názor, i když třeba ostatním nemusí být zrovna po chuti. Já myslím, že jsme tady všichni v celku rozumní (i když to tak možná občas nevypadá ), takže snad nehrozí, že by tě někdo za tvůj názor někdy chtěl vykázat z "komunity". Mně osobně jsi dojem z epizody nepokazila ani trochu, já prostě v pohodě dokážu přehlížet jakékoliv "nelogické" detaily, protože to hlavní, co mě na SN zajímá, mě zatím ještě nikdy nezklamalo. Dojem z epizody by mi kazilo jen to, kdyby mi někdo v jednom kuse předhazoval něco, co je podle mě nesmysl nebo se chtěl pořád šťárat v blbinách, které vůbec nejsou podstatné. Ale to naštěstí nehrozí, protože k tomu mě nikdo nutit nemůže, stačí to nečíst a hotovo. Tobě jsem jen chtěla napsat svůj názor na některé ty věci, protože mi přišlo líto, že jsi to brala tak, jak jsi to brala. Myslím, že je dobře, že jsi se ozvala a mohla ses na to díky nám kouknout i z jiného úhlu pohledu. :sunny: | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 21.05.08 13:01 | |
| tina: no tak ja ja som velmi rada, ze som pomohla ono si ma donutila sa zamysliet nad niektorymi vecami podla mna je v pohode vyjadrit svoj nazor a ako napisala chrys, nemyslim, ze by sme ta preto vykazali zo spolocenstva a nahodou si to tu pekne rozprudila ivan, anwiel no pani, ono so mnou aj niekto suhlasi heh tak diki... som rada, ze sa moja predstava pozdava | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| |
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 21.05.08 19:46 | |
| dion-fortune: to o otom pekle si tu vysvetlila veľmi zaujímavo a dáva to zmysel teda aspon čo sa SN týka. nikdy som o tom tak podrobne neuvažovala ale v tom pekle by to mohlo vyzerať tak znie to logicky | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 21.05.08 21:52 | |
| | |
|
| |
ivan2321 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 290 Age : 42 Bydlisko : Sereď Nálada : v pohode Registration date : 16.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 21.05.08 23:42 | |
| dion-fortune:nemáš zač tvoj pohlad na peklo dáva určitú logiku | |
|
| |
funny Pocestný duch
Počet príspevkov : 98 Registration date : 05.02.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 23.05.08 21:41 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 23.05.08 21:49 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked | |
| |
|
| |
| 03x16 No Rest For Wicked | |
|