| Z pera Soniq | |
|
+18calla Zizi Silvia Anwiel Wanis Samabel keksiiq SkreechTina milleniumfalcon sonca12 Madlen CrazyD janka410 Sarinka LenkaX22 FeeBee dion-fortune Soniq 22 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Z pera Soniq 01.12.08 17:27 | |
| | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Soniq 01.12.08 18:07 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Z pera Soniq 01.12.08 20:04 | |
| Wow lentilka , lenkka ďakujem vám strašne , strašne veľa krát ja už vážne nemám slov na takéto nádherné komenty aké ste mi práve napísali proste sa červenám jak rajčinka :shame: | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Soniq 01.12.08 21:53 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Z pera Soniq 07.01.09 14:23 | |
| Napísala som novú básničku , dúfam že sa bude páčiť Medzi svetlom a tmou Zasekol som sa medzi svetlom a tmou a nekonečnou dilemou. Vidím veľke bludisko, ktorého východisko nie je vôbec blízko. Chcem si vybrať stranu, no vždy odbočím a narazím na jej hranu. Blúdim tmou neviem či je to iba hrou mojich snou , alebo moje paranoje, ktoré predstavuje moje boje . Zasiahol ma lúč ,ktorý mi ponúka kľúč, od žeravého plameňa, alebo čistého prameňa. Do mojich uší dostáva sa nárek duší, môj hlas zostal bez slov a zbavil ma zmyslov. Chcel by som byť svojho srdca tvorcom, vládcom, strojcom, no som len zradcom a zlým radcom . Keď sa moje zmysly prebudia a súdia ma a zrazu niekam zablúdia, chcel by som prísť a z mojej ulity výsť. Moje rozdielnosti , predstavivosti nemajú ľútosti iba nekonečnej zlosti. Nemám už dosť času počúvať slová môjho neľútostného hlasu, ja sám sa súdim možno sa raz prebudím no aj tak furt blúdim. Len jediná osoba si ma váži pozorne ma stráži a z môjho srdca ťaží a pre ňu sa otočím, odbočím a vídem z tej ulice z tej nekonečnej hranice. Len ja môj život hrám, len ja si vyberám medzi svetlom a tmou a mojou životnou hrou. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Soniq 07.01.09 14:32 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Z pera Soniq 07.01.09 19:03 | |
| | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Soniq 07.01.09 20:43 | |
| Soniq tak toto je nádherná básnička vážne krása.....chudáčik dean newie čo ma robiť a newie nič!!!je mi ho dosť ľúto v tvojej básničke ale vážne nádherná je !!!! | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Z pera Soniq 07.01.09 22:06 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Z pera Soniq 01.02.09 18:53 | |
| lenkka, Dzowika strašne ďakujem za krásne slová veľmi ma potešili No mám tu takú kratučkú básničku o našom Anjlikovi Castiel
Nenávidím tú chvíľu, keď nemajú moje krídla silu, keď nevládzu mávať, a ja nemôžem spávať. Boh mi úlohu dal, no neviem či som si ju prial. Ochraňovať ho mám, no neviem , ako ani sám. Všade naňho číha zlo, a nech sa akokoľvek snažím , nikdy od neho nezmizlo. Pomaly začínam mať oňho strach, nechcem na to myslieť , no to akoby som na stenu hádzal hrach, že rád ho mám niekedy zisťujem, to v mojej duši listujem, ale ak ho mám rád, tak veľmi riskujem. Možno , že si to iba namýšľam, dokonca možno aj vymýšľam. No ja viem , že ho budem ochraňovať, aj na ďalej zachraňovať. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Soniq 01.02.09 18:59 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Soniq 02.02.09 18:45 | |
| Soniq tak toto bola naozaj nádherná básnička vážne sa mi moc páčila a pekne sa aj rymovala júúj náš anjelik castiel je proste zaltučky moc krásna báseň | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Soniq 06.02.09 19:53 | |
| Soniq na takomto obláčiku som po tvojej básničke je naozaj krásna a dokonale Casa vystihuje nádherné rými a vôbec celá báseň je parádne napísaná teším sa na ďalšiu | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Soniq 07.02.09 16:06 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Z pera Soniq 24.02.09 18:36 | |
| Zizi , Calla , Dzowika, lentilka strašne moc ďakujem úplne som z vašich slov hotová Napísala som novú báseň dúfam , že ju pochopíte Život
Keď padá súmrak a stmavne aj ten najmänší mrak . Keď slnko sa skryje a všetky hrôzy tým odkryje . Svet pohltí temnota , zistíš , že ťa obklopila samota. Chceš otvoriť dvere a bežať, no nemáš kľúč a môžeš len bezmocne ležať. Čakáš bolesť , ktorá ma čoskoro prísť, ona prichádza a ty chceš odísť. Hľadáš kľúč od tvojich dverí, tvoja duša ti v duchu verí. Verí , že ho nájdeš, a za svetlo zájdeš. No ty kľúč nenachádzaš ,svetlo nevidíš, keď myslíš , že ho v rukách máš zistíš , že sa mýliš. Obklopený strachom , bezmocnosťou a zúfalstvom, zisťuješ , že život bol len veľkým klamstvom. Pozrieš sa do vrecka a vidíš tam kľúč, zrazu ťa osvieti žiarivý lúč. Dvere sú otvorené , bolesť ustúpi, zistíš aký si bol hlúpi. Pretože po celý ten čas si mal život vo svojich rukách, preto si nemusel žiť v toľkých mukách. Slnko už vychádza, temnota zachádza. Už nie som sám, a môj život pevne v rukách mám.
Naposledy upravil Soniq dňa 12.09.09 14:50, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Soniq 24.02.09 18:53 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Soniq 24.02.09 19:32 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Z pera Soniq 26.02.09 20:21 | |
| Soniq krásna básnička priam bože normálne som mala pri nej otvorené usta a nevnímala som nič okolo seba fakt sa ti vydarila nádherná | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Z pera Soniq 12.06.09 16:58 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Z pera Soniq 06.09.09 21:30 | |
| Ludkovia fakt ďakujem moc si to vážim Zizi,lentilka,Dzowika,lenkka ďakujem.. No po dlhom čase som napísala báseň, dúfam , že si ju niekto prečíta a ak áno , tak dpfam , že sa bude páčiť Inak je to o Deanovi a jeho pocitoch po strate všetkích , ktorích miluje Broken Heart Niekedy sa mi zdá , že sa Boh so mnou iba hrá. Môj život skladá sa z nekonečných ciest , ktoré vedú do najhroznejších miest. Som obklopený hustou temnotou a blúdim medzi tmou a samotou . Kdekoľvek sa v mojej duši pozriem ,cítim iba strach. Kdokoľvek do mojej duše nazrie ,cíti ten pach. Ten pach bolesti a príšernej úzkosti. Niekedy si prajem nebyť živý a mám chuť podrezať si žili. Moje srdce nevie ,čo urobiť prv, neustále prelieva, bolestnú krv. Bolestnú zo straty ľudí , ktorích milujem. Bolestnú zo straty ľudí , ktorích potrebujem. Viem , že tú bolesť raz zabijem a víťazne to zapijem . Možno si moc trúfam, vlastne v to všetko len dúfam. Bezcieľne blúdim tou tmou, a Démonom stáva sa to hrou. Mám chuť tomu podlahnúť, nemôžem sa vzdať , predsa musím zasiahnúť. Všetkích ktorích milujem ,preč odišli a stím aj všetky moje bolesti prišli, pochmúrne myšlienky z mojej mysli vzišli. preto budem bojovať , aj keď smrť si ma začína malovať. ღMôj život sa začína krátiť , no ja už nemám čo stratiťღ | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Z pera Soniq 11.09.09 1:57 | |
| omfg, tak to je nádhera nečítala som predošlé zameškané básne, prepáč, ale táto posledná je totálne bombová, normálne som z nej spadla som zadok. aj by som vybrala nejaký citát, ale to by som potom musela citovať celú báseň ale predsa je tu taká jedna vec...ktorích a p. tam máš viackrát napísané s mäkkým i, čo je nesprávne. ktorí sa píše iba ak ide o množné číslo a i je na konci. teda rodičia, ktorí práve odchádzali a podobne. ale inak sa to píše ktorých, ktorým, ktorými... tam všade je už y aj keď je za tým množné číslo to len tak na okraj ja viem, ža ja som tá posledná, čo by mala vyťahovať gramatiku ale báseň sa mi fakt ohromne páčila stále som uchvátená | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Z pera Soniq | |
| |
|
| |
| Z pera Soniq | |
|