|
| Prečo tak nenávidím slovo obeta | |
|
+24lenkka 12NicolAlysska kattie str8tking Janka lentilka Ellen shelby Samabel Kristine Ettie calla Faith wiktoriano SkreechTina sonca12 renáta Soniq Kacena222 Madlen Violet Pa001 dion-fortune dzajnisko 28 posters | |
Autor | Správa |
---|
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| | | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| | | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 23.07.08 12:27 | |
| | |
| | | Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 23.07.08 15:57 | |
| | |
| | | dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 23.07.08 22:10 | |
| mučenie Deana nemôže byť úchylné, pretože to by sa v tomto topicu práve rozprávalo zopár úchylných báb a to nie je možné a čo, veď keď to do toho seriálu už dajú, tak si to treba vychutnať, nie? oukej, holky, som tu s ďalším pokráčkom dnes sa však nedočkáte žiadnej erotikuš scény bo by to bolo strašne dlhé a ja som už teraz úplne vycucaná a pomaly nemôžem hýbať rukami tak dúfam, že aj bez toho sa vám bude toto pokráčko aspoň trošku páčiť ********** Keď uvidel všetku tú krv, hrozne sa zľakol. Čupol si k nej a ťahal ju na zem. „ To je v pohode, to prejde,“ uisťovala ho Jane, ale pohľad mala nesústredený. „ Okamžite si ľahneš na zem, inak ťa tam šmarím sám,“ zavelil Dean. Jane ho, už takmer bezvládne, poslúchla. Vyzerala, že je na tom fakt zle. Pokožka jej už sinavela, pery mala šedé a kruhy pod očami sa čoraz viac prehlbovali. Dean sa zdvihol a prešiel do kuchyne. Našťastie sa tam vďaka včerajšej návšteve vedel orientovať , rýchlo našiel dve utierky a namočil ich v ľadovej vode. Rýchlo sa s nimi vrátil späť k Jane, no keď ju videl, zmohol sa len na „ do riti“. Oči mala zavreté a on myslel na to najhoršie. Bola síce nejaký čudesný démon, ale nechcel, aby tu len tak umrela. Hlavne keď sa mu fakt páči a práve mu zachránila život. Prirútil sa k nej. „ Jane. Janey, preber sa.“ Trochu ňou zatriasol a hlavu jej vzal do dlaní. Na krk jej položil prsty a cítil tep, takže vedel, že ešte žije, no znepokojovalo ho, že sa nepreberá. „ Jane, no tak, preber sa,“ prehovoril ráznym hlasom. Stále žiadna reakcia. „ Jane!“ Znova s ňou zatriasol, brunetka sa zhlboka nadýchla a otvorila oči. Zaklonil jej hlavu, vzal mokré utierky, ktoré doniesol a jednu jej založil za krk a druhú jej položil na čelo. Hrozne mu odľahlo, keď videl, že je, v rámci možností, v poriadku. Sadol si k nej na zem, oprel sa o stenu a pozoroval ju, akoby vedel, že Jane sa hneď chytí za čelo a bude sa chcieť posadiť. Dean sa ani nepohol, len hromovým hlasom prehovoril: „ Zostaneš ležať a ten obklad si necháš na čele, zastaví to krvácanie.“ Jane prestala s pokusmi vstať a znova si ľahla. „ Vždy najprv všetkých otrieskaš o stenu, navrieskaš na nich a potom ich ošetruješ?“ „ Hovorila si niečo? Vieš, bol som zaneprázdnený tým, že ti zabraňujem vykrvácať na smrť,“ vytočene zahundral. Krvácanie trochu ustávalo, Jane sa znovu vracala farba a začala aj lepšie dýchať. „ Tak hovor, počúvam,“ nekompromisne povedal lovec a čakal. „ Čo chceš vedieť?“ „ Všetko. Ale môžeš začať sebou,“ vyzval ju Dean a pozrel sa na ňu tvrdým pohľadom. Jane privrela oči a začala rozprávať. „ Ako som povedala, som človek aj démon. Tak som sa narodila a matka bola rovnaká.“ „ Ako je to vlastne možné? O ničom takom som ešte nepočul.“ „ No, trochu som pátrala a vyzerá to ta, že nejaký môj prapredok si to rozdal s démonom a vzišli z toho potomkovia ako ja,“ vysvetlila Jane a Deana prekvapilo, aký znechutený výraz mala na tvári. „ Ale ako to, že môžeš len tak prejsť popod Diablovu pascu, vypiť svätenú vodu a nič sa ti nestane?“ „ Presne toto chceli vedieť aj Jim a Claire, keď sa ma ujali. Našli nejakého mudrca, či ako to nazvať, ktorý vedel, že monštrá ako ja existujú a zistil o tom veľa. No a Jim z neho dostal to, že tú moju démonskú stránku má na svedomí akýsi spúšťač. Pokým sa nestane nič, čo by uviedlo tento spúšťač do pohybu, som obyčajný človek. Preto na mňa tieto pasce na démonov neplatia.“ Krvácanie už prestalo a Jane s znova dvíhala. „ Lež!“ „ Ale veď už to prestalo, nebuzeruj,“ bránila sa Jane. „ Fajn, keď sa ti tá krv znova pustí, už nepohnem ani prstom,“ vyhrážal sa Dean. Jane zavrčala, ale ľahla si späť. „ Okej, takže spúšťač. Čo to je?“ „ Podľa toho mudrca, a časom som sa o tom presvedčila aj sama, sú to negatívne vyhrotené situácie. Proste vždy, keď som hrozne nahnevaná, nešťastná či vystrašená, tak sa ukáže táto moja nepríjemná časť. No môžem tú silu používať vlastne kedy chcem a na rozdiel od tých vyhrotených situácií, ju vtedy môžem kontrolovať.“ „ Vyhrotené situácie?“ zdvihol obočie Dean a tváril sa načisto užasnuto, „ takže ty si sa o mňa natoľko bála, že sa tá sila v tebe prejavila?“ Jane naňho pozrela a uškrnula sa: „ Len si nefandi.“ Dean sa samoľúbo usmieval, ale pýtal sa ďalej. „ Čo má znamenať tá krv?“ „ Vždy, keď prejdem znova so statusu „človek“, sa mi to stane. Síce to ešte nikdy nebolo takéto silné, ale zvykla som si.“ „ A čo Jim a Claire?“ „ Oni sa fakt snažili. Venovali mi všetok čas, čo mohli aj popri love. Naučili ma všetko, čo viem, už keď som mala osem, povedali mi, čo som a čo sa môže stať, keď ma tá sila zblbne. Varovali ma a ja som to mala úplne v paži.“ „ Takže sa starali o nezvládnuteľné dieťa? Chudáci,“ neodpustil si Dean. „ Vrelá vďaka,“ ironicky poznamenala z dlážky Jane. „ Čo sa vlastne stalo? To je ten dôvod, prečo si od nich odišla?“ „ Ja...nechcem zvaľovať vinu na niekoho iného, viem že keby som použila rozum, tak je všetko inak,“ smutne si prerývane vzdychla. „ Mala som 15 a práve som zistila, že toho démona vo mne môžem využiť vo svoj prospech. Bola som nadšená, že mám silu, o ktorej sa môže ostatným deckám len snívať. A vtedy sa o mňa začal zaujímať jeden z najúžasnejších chalanov školy, očarujúci Ryan Doyle,“ rozprávala Jane a nezvyčajne znechutene zvýraznila posledné tri slová. „ Reči, aká som výnimočná, že len vyvolení dostanú takú silu, ako ja a že je to dar, ktorý treba využiť, ma úplne dostali. A to, že som z neho bola úplne namäkko mi tiež veľmi nepomohlo odolať. Síce ma prekvapilo, keď mi ukázal, že má rovnaké schopnosti ako ja, ale vtedy som to brala ako niečo úžasné.“ Sama pokrútila hlavou, akoby nemohla uveriť tomu, čo si pamätá. Dean sa mračil, ale počúval ju. Videl, že tieto spomienky očividne patria medzi tie, ktoré by už radšej nemala, ale chcel sa dozvedieť o tejto babe čo najviac. „ Odišla som od Jima a Claire a vďaka Ryanovi som sa dostala medzi tých najhorších démonov, akí kedy behali po zemi.“ Konečne sa jej podarilo posadiť sa bez toho, aby na ňu Dean vrčal a zložila si utierku z čela. Jej pery zas nabrali normálnu farbu a aj kruhy pod očami pomaličky mizli. " Moc, ktorú som mala, ma úplne pohltila a postupom času som sa ani nevracala späť do svojej ľudskej podoby. Bola som len monštrum, ktoré tvorilo nerozlučnú trojicu s Ryanom a jeho milovanou sestričkou Lilith. Všetky tie strašné veci, čo sme vykonali...ktoré som vykonala ja...,“ pozerala sa do prázdna a v očiach mala hrôzu a slzy. Zhlboka sa nadýchla a snažila sa, aby sa jej netriasol hlas. „ Každopádne, v osemnástke ma akoby zrazu osvietilo a vedela som, že to takto ďalej nejde. Lenže keď som s tým oboznámila Lilith a Ryana, vôbec sa im to nepáčilo. No ja som bola pevne rozhodnutá, že viac také veci robiť nebudem a odišla som. Vedela som, že po mne pôjdu a potvrdil mi to aj ten nôž, ktorý po mne pri mojom odchode Ryan hodil,“ dopovedala a inštinktívne sa chytila za stehno. „ Našťastie pre mňa to nebola smrteľná rana a ja som stihla zdrhnúť skôr, než by prišla jeho podarená sestra.“ Dean ju ticho pozoroval a počúval. Jedna vec ho však prekvapila: „ Lilith tu bola aj predtým? Myslel som, že sa vyškriabala z pekla, keď sme otvorili bránu.“ Jane si vzala handru, ktorú jej predtým Dean položil na čelo a začala zo seba zotierať pomaly schnúcu krv. „ To si myslí veľa ľudí,“ potvrdila jeho slová,“ ale nie, ona tu bola stále, no keďže Azazel bol najsilnejší, zbytočne sa nevystrkovala.“ Dean chápavo zachmúrene prikývol a na chvíľu sa v miestnosti rozhostilo ticho. Jane si akurát nešťastne prezerala svoje zašpinené tričko, keď lovec ticho znovu prerušil. „ Keď si sa teraz znova vrátila do svojej ľudskej podoby, alebo ako to nazvať, bolo ti niečo? Teda, okrem toho krvácania.“ Jane stále skúmala tričko a vyzerala, že hodnotí, či má cenu ho ešte zachraňovať. Zdvihla však hlavu a spustila: „ Tie moje schopnosti nie sú zadarmo. Jedna vec je to krvácanie z nosa a druhá ... no, zbežne ti to opíšem – akoby som mala v žilách namiesto krvi oheň a v žalúdku kŕče, ako keby si mesiac nejedol.“ Pri zmienke o mesačnom neprijímaní potravy urobil Dean bolestnú grimasu a chcel niečo povedať, no Jane pokračovala. „ A tiež to, že ak to preženiem a neodhadnem, koľko sily môžem použiť, tak to zničí moju ľudskú stránku. Pred týmto ten mudrc, ktorého som spomínala, varoval Jima a Claire. Funguje to tak, že keď by mi niekto spôsobil pre ľudí smrteľné zranenie, človek vo mne umrie, ale démon bude stále nažive. No a keby som sa chcela zbaviť toho démona, tak to zabije aj človeka, pretože sa to dá iba coltom alebo nožom. Myslím, že jeden taký má aj Ruby.“ Dean bol ohromený, ako zmierene o tom rozpráva, ale vedel, že stále tu je jeden spôsob, ako z nej toho démona vyhnať. „ A čo vymietanie? To by tvoje telo predsa nijako nezranilo.“ Jane sa slabo usmiala: „ To máš pravdu, že by ma to nezranilo. Lenže problém je v tom, že na mňa vymietanie nefunguje. Iba ak by bola moja ľudská časť mŕtva.“ „ Aha,“ zahundral Dean, keď mu zrušila poslednú nádej, ako jej pomôcť. „ Mrzí ma, že sa toho nemôžeš zbaviť. Ale pravda je taká, že dnes bol ten tvoj démon veľmi užitočný. Keby nebolo teba, tak sa už tam dole opekám dochrumkava,“ zaksichtil sa lovec. „ Preboha, to ani nevrav,“ zhrozila sa. Zrazu však Deanovi niečo napadlo: „ Počkať, to že ťa tá tvoja moc môže zabiť...to znamená, že keď si bránila Ryanovi, aby ma naporcoval, mohla si umrieť, nie?“ „ V podstate hej,“ prehodila akoby sa bavili o programe v telke a utierala si krv na nechtoch. Lovec žasol nad jej nízkym pudom sebazáchovy. „ A prečo vlastne nám pomáhaš?“ „ No a nie je to zrejmé?“ mračila sa naňho brunetka, „ viem, čo Lilith a Ryan dokážu a som si istá, že svet bude bez nich krajší. A keď už mám proti nim bojovať, tak chcem byť medzi tými najlepšími lovcami.“ Dean sa znovu začal usmievať a tak Jane doplnila: „ Ách, to som nemala hovoriť, zase sa mi tu samoľúbo uškŕňaš.“ Vrátila sa radšej k svojim nechtom. Dean sa snažil zmeniť výraz tváre, ale tešilo ho, že ho považuje za dobrého lovca. Zase mal však na jazyku otázku: „ A Bobby o tebe vie?“ „ Bobby vie o mne všetko. A verí mi. Keby to tak nebolo, tak ma s tebou nikam nepustí. Oboch vás má veľmi rád,“ usmiala sa. Postavila sa, oboznámila ho s tým, že sa ide prezliecť a nechala ho sedieť na zemi. Ten premýšľal o všetkom, čo mu Jane povedala. On sám v nej síce stále videl super dievča, ktoré im chce naozaj pomôcť, no vedel, že Sam to tak ľahko nevezme. Ten mu hneď hovoril, že sa mu na Jane niečo nezdá, a, ako sa ukázalo, mal pravdu. Jane bola v podstate nekontrolovateľná, ale Dean nemal pocit, že by chcela niekomu okrem démonov ubližovať. Spomenul si na jej výraz v tvári, keď hovorila o hrozných veciach, ktoré urobila a bol presvedčený, že to ľutuje. Už videl pred sebou Sammyho tvár, keď mu bude vysvetľovať, že Jane je v podstate neškodná, len môže spôsobiť to, že hocikto prebúra stenu, aj proti svojej vôli. Vtedy sa do obývačky vrátila Jane v čiernom tričku s bielym nápisom I’m Like A Hurricane, na čo si Dean pomyslel, že je to absolútne výstižné a oznámila mu, že ak aj Jim stihol vyrobiť náboje, všetky sú preč. „ Ryan chcel colt, takže nič iné som ani nečakal,“ povedal Dean, zatiaľ čo mu Jane podala ruku, aby vstal. Keď už bol on na nohách, brunetke sa zamotala hlava a trochu sa zatackala. Dean ju radšej jednou rukou schmatol okolo pása a rozkázal: „ Dievča, ty si teraz pekne pospíš. Budeš sa síce musieť uspokojiť so spánkom v aute a nie v posteli, ale nemá cenu zostať tu.“ „ Takže nemáš strach, že na teba zaútočím a zostanú po tebe len kľúče od Impaly?“ uškrnula sa Jane. „ Nie, ja...,“ pozrel sa do tých jej slabozelených očí a nevedel, čo má povedať. Voľnou rukou jej odhrnul prameň vlasov z tváre a hľadal slová. „ Vieš, ja...“ Pokračovanie zajtra | |
| | | Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 23.07.08 22:30 | |
| | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 23.07.08 22:31 | |
| | |
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 23.07.08 22:37 | |
| | |
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 23.07.08 22:42 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 23.07.08 23:16 | |
| | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 23.07.08 23:17 | |
| veľmi dobré pokračovanie a to s tým napol demonon a človekom je beľmi dobré máš dobrú fantáziu ked to vieš vymyslieť. teším sa na dalšiu časť čo bude s Deanom a Jane, | |
| | | calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 24.07.08 11:20 | |
| | |
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 24.07.08 18:17 | |
| takže ľudkovia, ja mám napísané celé pokračovanie, ktoré som vám sem dneska chcela hodiť lenže mojej evil!mame sa nepáči, že celý deň len čučím buď do pc alebo píšem (to je jedno, že celé dva týždne som behala po kupku ) a nič iné nerobím, tak mi pekne vzala môj zošitok s poviedkou a nechce mi ho dať, pokým neuvidí, že vyjdem aj vonku (keby ste chceli vedieť, prší ). Takže dnes sa pokráčka nedočkáte, ale zajtra isto, bo viem, kde ten zošit dala, tak to pekne šlohnem a je to moc ste ma potešili, že sa vám story of Janein život páčil kacena: uvidím, či teraz nedám kapitolu so Samom a Bobbym miesto kapči s Deanom a Jane chápete, treba vás napínať dionka: jedine, čo ti môžem potvrdiť je to, že to nedopadne najlepšie | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 24.07.08 18:19 | |
| | |
| | | Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 24.07.08 18:23 | |
| |
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 24.07.08 18:29 | |
| no krásne, ako ma ľudia navádzajú na trestnú činnosť ale tak iba si beriem späť vlastné veci, všakže fakt, ručím vám za to, že keby som tu mala sedieť zajtra aj do pol noci, tak to tu máte ma nezastaví ani moja evil!mama vtipná žena, drása vám nervy a ani nemusí byť za pc | |
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 24.07.08 19:52 | |
| | |
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 24.07.08 21:04 | |
| | |
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 24.07.08 21:25 | |
| | |
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 25.07.08 17:52 | |
| kacena: presne tak, moc si zvedavá potom by ste to už všetko uhádli a to by sa mi nepáčilo ale som tu s novou časťou, ľudkovia! tak dúfam, že sa bude páčiť ešte upozornenie: TÁTO ČASŤ MÁ TAK TROCHU EROTICKÝ NÁDYCH, TAK KOMU SA TO NEPÁČI, NECH TO ANI NEČÍTA a ostatní, hor sa do čítania ********** „ Nie, ja...,“ pozrel sa do tých jej slabozelených očí a nevedel, čo má povedať. Voľnou rukou jej odhrnul prameň vlasov z tváre a hľadal slová. „ Vieš, ja...len ti chcem povedať, že ťa stále beriem, ako človeka a nie ako nejaké monštrum, ako ty hovoríš. Si skvelé dievča, ktoré má len menší démonický problémik. A kto ho teraz nemá, však?“ uškrnul sa Dean. „ Tak toto bolo to najkrajšie, čo mi kto kedy povedal,“ usmiala sa Jane, „ ale kvôli tomu sa pred tebou ešte nevyzlečiem.“ Dodala a Dean sa musel začať smiať. Schmatol ju pevnejšie a podopierajúc ju vyšli z domu a sadli do auta. Pár minút po tom ako vyštartovali Jane zaspala. Keď si to Dean všimol, trochu stíšil hudbu a pod chvíľou sa na ňu pre istotu pozeral. Nevedel, čo čaká, že sa stane, ale bál sa o ňu. Znovu sa mu pred očami vybavil obraz ako Jane sedí na zemi zaliata krvou a až ho striaslo. Konečne sa jej vrátila normálna farba, kruhy pod očami zmizli úplne. Párkrát zastavil, aby natankoval alebo si kúpil niečo pod zub, ale vždy sa ponáhľal späť do auta. Keď sa Jane o pár hodín zobudila, slnko už dávno zapadlo a Dean sa tak sústredil na to, aby nezaspal za volantom, že si ju nevšimol. „ Vyzeráš hrozne unavene,“ prehovorila rozospato a Deana až myklo. Rýchlo sa spamätal a poznamenal: „ Za to ty vyzeráš, že si sa vyspala výborne.“ „ Hej, už mi je oveľa lepšie.“ Poobzerala sa po aute a videla dva obaly od maxihamburgerov a tri prázdne poháre od kávy. „ Dean, počúvaj, pochybujem, že ma necháš šoférovať svojho miláčika, tak čo keby sme radšej šli do nejakého motela?“ ustarostene si ho premeriavala. Dean na ňu ihneď vrhol šibalský pohľad: „ Presne si zapamätaj tieto svoje slová. Sama ma prehováraš na motel.“ „ Teľa,“ uškrnula sa Jane, „ človek chce, aby si si oddýchol a na čo ty hneď nemyslíš.“ Lovec zaparkoval Impalu pred ošumelým motelom, vystúpili a pobrali sa vybaviť ubytovanie. Tentoraz Dean vzal jednu izbu bez Janeinho reptania. Recepčný si ju však premeriaval čudným pohľadom a keď sa už v izbe pozrela do zrkadla, pochopila prečo – na krku mala pás krvi, ktorí si zabudla zotrieť. Donútila Dean, aby si aspoň na chvíľu zdriemol a ona šla do sprchy. Pustila na seba horúcu vodu a stále rozmýšľala nad tým, čo sa dneska udialo a trápilo ju, že sa na ňu Dean pozerá nejako inak, aj keď jej povedal, že ju berie rovnako ako predtým. Alebo si to iba namýšľam? Vedela, že lovec mal pravdu, keď si myslel, že použila silu preto, lebo sa oňho bála. Začínalo jej na ňom záležať a bola z toho na nervy. Vyšla zo sprchy, vysušila si vlasy a zatiaľ sa jej v hlave rodili slová, ktoré mu chcela povedať. Otvorila kúpeľňové dvere, z ktorých bolo vidieť na posteľ, no Dean tam nebol. Prešla izbou a vošla do menšej miestnosti, kde bola kuchyňa. Tam ho našla sedieť za stolom ako práve dožul posledné sústo hamburgera so slaninkou, pokrčil obal a hodil ho cez miestnosť do koša. Keď ju uvidel, spozornel a ona vedela, že môže spustiť tých pár slov, ktoré sa jej neustále hrnuli hlavou. „ Vieš, Dean,“ začala a pozerala naňho krotkým pohľadom, „ mám blbý pocit z toho, čo sa dnes udialo, tak keď už vieš, čo som zač, čo keby sme začali odznova?“ Stála tam vo vypasovaných tmavých džínsach, zelenom tričku, čiernej mikine a netrpezlivo očakávala jeho odpoveď. Dean akurát zapíjal hamburger kolou, pretože v tom sprostom bufete na recepcii pivo nemali a presne vedel čo jej povie, ale chvíľku ju chcel podusiť za to, že mu hneď nepovedala, kto v skutočnosti je. Jane videla, že sa stihol prezliecť – na sebe mal čierne tričko a košeľu, a na pokoji jej ani nepridalo to, ako sa pod tým oblečením úžasne rysujú tie jeho svalnaté ramená. Išla sa zblázniť z toho, že jej neodpovedá, len pije kolu a skúmavým pohľadom si ju prezerá. „ Nie,“ odpovedal Dean, postavil sa a vyhodil prázdnu fľašu. Presne takejto odpovede sa bála, ale čakala ju. Sama vedela, že je smrtiaca príšera s fialovými očami, takže sa mu ani nečudovala. Sklopila zrak a Dean pokračoval. „ Žiadny začiatok,“ priblížil sa k nej a ona sa naňho znova pozrela. Je taký vysoký, pomyslela si, keď bol pri nej tak blízko, že musela trochu zakloniť hlavu, aby videla tie úžasne zelené oči. „ Pokračujeme tam, kde sme skončili dnes ráno,“ povedal Dean hlbokým hlasom, po tvári mu prebehol beťársky úsmev a pobozkal ju. Jane síce takýto vývoj situácie úplne zaskočil, ale neustúpila. Dean ju jednou rukou objal okolo pása a druhou jej zahrabol do vlasov. Ona nelenila a preplietla si ruky okolo jeho krku. Bozkávali sa tak, akoby sa báli, že ich znova niekto vyruší. Janeina mikina bola behom sekundy rozopnutá a hodená na zem a Deanovu košeľu postihol rovnaký osud. S jazykom v ústach toho druhého urobili zopár rýchlych krokov až Jane narazila chrbtom na stenu. Dean to využil, prešiel jej dlaňami po chrbte, drieku až k zadku a silnými rukami ju zdvihol. Ona ovinula svoje nohy okolo jeho bokov a Dean ju ešte viac pritlačil k stene. Boli pri sebe tak blízko ako nikdy predtým a užívali si to. Jane ho hladila po vypracovanej hrudi a želala si, aby si aj to jeho tričko konečne našlo miesto na dlážke. Dean preskočil želania a rovno zaútočil na jej tričko. Šmátral pod čiernou látkou a dostal sa k podprsenke. Bozkával ju tak, že skoro nemohla dýchať, ale vôbec ju to netrápilo. Brunetka prešla od jeho hrude na chrbát, nechtami mu jemne ryla do svalov a popri tom ho bozkávala na krk. Lovec spokojne vrnel a rukami jej zvieral stehná. Jane sa vrátila k jeho perám, no vtedy jej začal zvoniť a vibrovať telefón. Zaskučala a oprela si hlavu o stenu. Dean zavrel oči, položil si čelo na Janeino plece a tlmeným hlavom prehovoril: „ Neznášam mobily.“ Brunetka ho s úškrnom poškrabkala na zátylku, ale išlo ju poraziť. Podľa melódie spoznala, kto jej volá a nešťastne si vzdychla: „ To je Bobby, musím to vziať.“ Dean jej šiel navrhnúť, aby to nerobila, no práve vtedy začal zvoniť vo vedľajšej miestnosti mobil aj jemu. „ To je Sam. Asi nás kontrolujú, či nerobíme niečo nekalé,“ odhadoval lovec. Obaja sa na seba uškrnuli, Jane mu dala ešte malú pusu a on ju uštipol do zadku. Na to z neho zoskočila, venovala mu pohlavok a zdvihla telefón. ***** Bobby práve dotelefonoval s Jane a Sam s Deanom krátko pred nimi. „ Vraj že mali menšie problémy, ale sú v poriadku,“ povedal Sam a pozrel na staršieho lovca. „ Hej, vraj pár démonov. Ale zistili, čo chce Lilith – colt,“ skonštatoval Bobby. „ Áno," prikývol mladší lovec, „ Dean mi ale stihol povedať, že náboje nanešťastie zmizli.“ „ Hlavne, že sú ok,“ potešil sa Bobby. „ Hm, Dean mi vravel, že práve jedia, tak mi napadá, že aj ja som hladný,“ postavil sa Sam a odchádzal do kuchyne. Bobby však spozornel: „ To ti povedal? Mne Jane tvrdila, že sa prehrabávajú v knihách, ktoré im dal Jim. Čo to...?“ Samovi to ihneď došlo a prevrátil očami. Bobby tiež pochopil, uškrnul sa a trhalo mu kútikmi: „ No, ako som vravel, hlavne, že sú ok.“ ***** Dean práve dotelefonoval so Samom, vypol mobil, hodil ho do svojej tašky a vrátil sa do kuchyne za Jane. Sedela na stole, hompáľala nohami a keď ho uvidela, v očiach jej začali poskakovať iskričky. Dean urobil pár krokov, rukami okolo nej sa oprel o stôl a ich tváre sa znova ocitli nebezpečne blízko seba. Jane urýchlene dotelefonovala a potom sa nestačila čudovať. Dean jej okamžite vzal mobil, vypol ho a hodil ho do druhej miestnosti na pohovku. „ Dean Winchester, vieš o tom, že toto sa volá drzosť?“ na oko sa nahnevane spýtala Jane a štuchla ho do boku. Dean sa uchechtol, trošku od nej ucukol a Jane sa rozžiarila tvár. „ Ale, ale, ale, tak on je šteklivý!“ odhalila ho a znova ho štuchla. „ Nie, nie som a prestaň,“ smial sa Dean. „ Ale si,“ radovala sa a začala systematické ničenie šteklením. Lovec od smiechu nemohol nabrať dych, ale ihneď využil moment, keď ho Jane prestala štuchať. „ Tak toto si nemala,“ vyhrážal sa s diabolským úškrnom, sklonil sa, prehodil si ju cez plece a vyšiel z kuchyne. Jane ho naschvál začala štekliť ešte viac, pretože ignoroval jej prosby, aby ju zložil naspäť na zem, ale nepomohlo jej to. Dean prišiel presne tam, kam chcel a Jane zo seba zhodil rovno na posteľ. | |
| | | dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 25.07.08 18:04 | |
| | |
| | | calla Winchester
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 25.07.08 18:36 | |
| | |
| | | wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 25.07.08 19:06 | |
| krásne pokračovanie páčilo sa mi ako si opísala to s Deanom a Jane viem si to predstaviť. a ten rozhovor Bobbyho so Samom že hlavne že sú v ok to ma pobavilo som zvedava či v dalšej časti už medzi Deanom a Jane k niečomu dojde | |
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 25.07.08 20:48 | |
| | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta 25.07.08 22:02 | |
| ejhaaaaaaa. som rada, ze si mamke ukradla ten zosit, vyplatilo sa uzasne pokracovanie. to,ako si opisovala to, ako ju zacal bozkavat, to prehrabavanie vlasov, a ta stena.ach jaj, vsetko som si detailne predstavovala a musim pripustit, ze to bola nadherna predstava a to s Bobbym a Samom "hlavne ze su ok" som sa rehotala ako diva a aj koniec bol nadhery, chcem sa spytat, ci buduce pokracko bude v tej posteli pokracovat?? fakt bravurne si to zvladla. si super! | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta | |
| |
| | | | Prečo tak nenávidím slovo obeta | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |