Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Prečo tak nenávidím slovo obeta

Goto down 
+24
lenkka
12NicolAlysska
kattie
str8tking
Janka
lentilka
Ellen
shelby
Samabel
Kristine
Ettie
calla
Faith
wiktoriano
SkreechTina
sonca12
renáta
Soniq
Kacena222
Madlen
Violet
Pa001
dion-fortune
dzajnisko
28 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24  Next
AutorSpráva
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

Počet príspevkov : 1205
Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :)
Registration date : 19.04.2008

Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty26.07.08 1:22

jéééj, ďakujem holky Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 177401 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 177401 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 177401 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 177401 no to je milé, že vás to štve Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 mňa to ale vôbec nezaujíma Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 ale nebojte, nemienim im tam urobiť svadbu Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 99937 no a to s tou únavou Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 284389 myslím, že teraz mu je to už dosť jedno Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 to či ďalšia časť bude pokračovať v posteli - čo myslíte? Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 284389 ja osobne ešte uvidím, či vám teraz hodím niečo s Deanom a Jane alebo Sammym a Bobbym Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 999804 vás trošku ponapínam možno Twisted Evil a Sam a Bobby rozhovor - znova vec, ktorá tam ani nemala byť, tak som rada, že sa vám takéto divné impulzy do mojej hlavy páčia lol! budem sa snažiť dať vám sem pokráčko čo najskôr, ale uvidím kedy, bo teraz som u kamošky a zošitok je doma 603
Návrat hore Goto down
http://neumannova.tumblr.com
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty26.07.08 2:14

Asi ma zakilujete, ale mne sa tá Jane veľmo páči, snáď už preto, lebo v démonickej podobe má filaové oči a celkovo je to fajn Evil!baba, takže mi až tak moc nevadí to ich erotikuš harašenie v motely Wink Je mi jasné, že na Deana ani odtlačok prsta od cudzej baby, ale to by som si potom neužila tie bravúrne opisy jeho tela. Hlavne tá konbinácia oblečenia, teda, čierna farba Winchesterovcom nejako dokonale sedí Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 284389
Ja ešte musím okomentovať part pred touto: Jane a jej príbeh a vysvetľovanie, že ako to s ňou vlastne je, bolo naozaj zaujímavé a pekne vymyslené, páčilo sa mi, ako sa Dean o ňu staral a kázal jej, aby ležala Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 Proste Dean Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745
Teraz k tejto časti: začalo to tak krásne romanticky, pokračovalo to ešte lepšie, no užívala som si hlavne tie nasty opisy, čo viac dodať Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 284389 Potom ten telefonát od Bobbyho a Sama, Samova poznámka Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745
Naozaj sa mi táto tvoja ff páči, som zvedavá, čo bude ďalej, lebo ukončenie je ako vždy na nervičky, že nechty dostávajú zabrať Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 868694 Moc sa teším na ďalšie pokráčko Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 430869
Návrat hore Goto down
Kacena222
Žltočočko
Žltočočko
Kacena222

Počet príspevkov : 608

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty26.07.08 16:02

dzajnisko:
citácia :
ale nebojte, nemienim im tam urobiť svadbu Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 99937
- to by som veru ani neradila Twisted Evil Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 aaale no šak na druhej strane nech si Dean riaadne užije Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745,nech Jane ukááže že je z neho poriaadny chlap Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 284389 no a ten rozhovor Sama a Bobbyho tam ani nemal byť?? Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 404917 doobre si spravila,že si ho tam dala Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 284389 ,bo je faakt suuper Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 949816 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 949816 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 949816
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty26.07.08 19:45

Tini: tak toto bol úžasný komentár 702 strašne moooc si ma potešila Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 177401 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 177401 naschvál som to tam dala tak, aby jej tam Dean rozkazoval a nebol príliš milý, ale ani moc hnusný, bo to by jednoducho nebol on Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 198137 a som rada, že aspoň ty máš Jane rada Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 49896 a nasty opisy sa páčili, hej? Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 49896 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 49896
kacena: nie, ten rozhovor Sam & Bobby tam byť nemal Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 583517 lol! óóó, a Dean si užije, to sa netreba báť Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 284389 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty26.07.08 20:13

takže Dean si užije? to som rada. pretože v iných poviedkach si veľmi neužije skôr naopak Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 284389 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 284389 tak si môže užiť aspoň v tvojej, som na to zvedavá
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty26.07.08 20:50

wiktoriano: mimo iného si aj užije Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 dlhé happy moments čakať nemusíte Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 284389
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty26.07.08 21:34

dzajnisko na to uzivanie si sa extra tesim. to hadam ani nemusim komentovat Laughing
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty26.07.08 22:16

Jééé skvělá pokračování! Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 104346 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 104346 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 104346 Opravdu jsem koukala na to, co o sobě Jane prozradila Deanovi. affraid affraid Ten to sice vzal docela v pohodě, ale jsem moc zvědavá na Samovu reakci Razz V další části se mi moc líbilo, jak jim začaly zvonit mobily a každý se vymlouval na něco jinýho Laughing Laughing a jak to Bobbymu a Samovi pěkně docvaklo Laughing Moc se těším na pokračování!
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty26.07.08 23:49

Faith: si viem živo predstaviť Twisted Evil Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745
Madlen: som rada, že sa ti pokráčka páčili Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 258431 máš pravdu, Sam vôbec nebude nadšený Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 284389 no a Dean sa s Jane jednoducho nedohodol čo povedia, teľce lol!
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty27.07.08 0:12

Ja to sem musím hodiť, lebo som si znova čítala celú ff a táto veta Lovec spokojne vrnel mi prihnala také myšlienky, že pôvodne som som si myslela, že už nebudem písať romantiku, no dievča, radikálne si zmenila budúcnosť jednej budúcej poviedky Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 177401
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty27.07.08 19:59

Tini: affraid to akože si to čítala celé odznova? affraid
Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 no tak to som rada, že ti vďaka tej vete niečo napadlo Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 to som si vôbec nemyslela, že sa také niečo stane, keď som to písala Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 999804 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 284389
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty01.08.08 22:29

helou holky Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 141695 tak vám prinášam ďalšie pokráčko Twisted Evil viem, že mi to trvalo hnusne dlho, ale múza (ona sa už v podstate nedá nazvať núdzou, určite je to nejaká šibnutá sklerotická grécka obyvateľka, ktorá už ani nevie, čo robí Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 873139 ) si úspešne párkrát vzala dovolenku práve vtedy, keď som mala čas napísanie Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 968235 ale naprávam to a máte tu už 13. časť Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 284389
znova je tu upozornenie: TÁTO ČASŤ MÁ EROTICKÝ NÁDYCH, TAK KOMU SA TO NEPÁČI, NECH TO ANI NEČÍTA Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 198137
ešte tu mám jedno poďakovanie a to Faith Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 673161 za to, že ma celý týždeň kopala k tomu, aby som to vôbec napísala Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 583517 ja takéto scény jednoducho písať neviem, takže som rada, že je to už za mnou Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 170639 ale nehovorím, že sa niečoho podobného ešte v tejto poviedke nedočkáte Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 284389
tak fajn, dosť bolo kecov Laughing
Dean prišiel presne tam, kam chcel a Jane zo seba zhodil rovno na posteľ. Ledva nabrala dych a Dean sa už na ňu vrhol. Síce sa zdalo, že mu chce niečo povedať, ale on si to absolútne nevšímal a pokračoval vo vášnivom bozkávaní. Vyzeralo to tak, že Jane zavrhla akékoľvek prerušovanie a naplno si užívala Deana a tento moment. Jeho dotyky, vôňu, každú čiastočku jeho tela, ktorou sa jej dotýkal. Vzájomne si hrýzli pery a Jane úplne zabudla, že mala svoju dolnú peru len nedávno rozbitú zavalitým démonom. Lovec sa presunul svojimi perami na jej krk, no vzápätí so seba brunetka vydala niečo medzi zvýsknutím a záchvatom smiechu. Dean sa začal tiež smiať, zdvihol hlavu a podoprel sa o lakeť. „To čo bol, preboha, za pazvuk?
Nie si jediný, kto je šteklivý,“ smiala sa Jane.
Ale čo,“ hodnotiaco prehodil Dean a oči mu zasvietili. Okamžite vzal jej ruky, prekrížil ich v zápästí nad jej hlavou a pevne ich pridržiaval. Tvárou mu preletel beťársky úsmev a znova sa vrhol na jej krk. Akokoľvek sa Jane snažila, nemohla sa ani pohnúť, držal ju pevne a nepustil. Jediné, čo mohla urobiť pri tomto mučení, bolo pišťať a to tiež nie veľmi nahlas, aby nezobudila ostatných obyvateľov motela. Asi minútku ju ničil, až nemohla od smiechu dýchať a nakoniec sa zľutoval, po druhýkrát sa zdvihol a pustil ju.
Jane zmučene dychčala: „Ty...ty si...ty si úplne strašný, aby si vedel.
Veď to bola iba malá pomsta,“ bránil sa Dean.
Ó, malá pomsta, to isto,“ hnevala sa na oko Jane, stále prerývane dýchala a prstami chodila po jeho ramenách. „Ozaj, nebol si náhodou unavený? Išli sme sem, aby si si oddýchol a nie aby sa to takto zvrhlo.
Dean, ktorý jej zatiaľ bozkával dekolt, zdvihol hlavu a s jemu typickým úškrnom prehovoril: „Miláčik, teraz ťa už nepustím.
Ty? A čo keď nepustím ja teba?“ spýtala sa Jane so zdvihnutým obočím. Jednou rukou mu prechádzala po chrbte a druhou sa mu hrala s lemom trička.
No, to bol vlastne zámer,“ priznal lovec a ten sa zas hral s ramienkom jej trička.
Vážne?“ usmiala sa Jane s diabolským výrazom v tvári, „tak sa teda teš.“ Schmatla Deana za tričko, pritiahla ho k sebe a začala ho bozkávať. Ten sa vôbec nebránil, šikovne vytiahol spod seba jej nohy a ona ho v bokoch pevne zovrela stehnami. Zatiaľ čo sa bozkávali a ona jemne prechádzala nechtami po jeho šiji, Dean jej jednou rukou vyhŕňal tričko a druhou zaútočil na jej nohavice. Ona ho však nenechala pokračovať. Zmenila ich polohu, Dean sa ocitol na chrbte a Jane na ňom. Odtrhla sa od jeho pier, pre zmenu vyhŕňala tričko ona jemu a bozkávala mu jeho svalnaté brucho. Pri každom ďalšom vyhrnutí látky nasledoval jemne savý bozk a Deanovi až naskočili zimomriavky. Postupne prešla k jeho krku a cítila ako rýchlo mu bije srdce a on dlaňami zvieral jej stehná a zadok. Zrazu sa však vzoprel a posadil sa a konečne sa dostal k tomu, aby jej vyzliekol tričko. Šmaril ho cez izbu a skončilo na zemi, kde onedlho pristálo aj jeho tričko. Pritiahol si Jane silnou rukou k sebe ešte viac a ona si dotykom užívala jeho vypracované ramená. Šikovnými prstami ju zbavil čiernej podprsenky a tento raz zmenil polohu on. Hodil ju na posteľ a znova bol on na nej. Bozkával jej prsia a pomaly, ale isto, ju zbavil riflí. Jane rozhodne nezaháľala, ale naschvál rozopínala jeho opasok aj rázporok čo najpomalšie, nech ho ešte trošku pomučí. Rifle nakoniec leteli izbou a o chvíľu ich nasledovali aj čierne nohavičky a boxerky rovnakej farby.

A šeredné gýčovité obrazy na stenách tejto motelovej izby onedlho videli viac, než mohol hocikto predpokladať.

O niekoľko hodín neskôr sa Dean zobudil na to, že mu do očí cez okno svieti slnko. Zvraštil tvár, znova oči zavrel, otočil sa na druhý bok a chcel objať Jane. Lenže to by mohol len vtedy, keby tam bola. Keď zistil, že je v posteli sám a uležané miesto vedľa neho je prázdne a ľadové, okamžite otvoril oči a posadil sa. Pátravo sa z postele obzeral po izbe. Už odtiaľ videl, že v kúpeľni nik nie je. Vstal, len tak v boxerkách prešiel izbou a vletel do prázdnej kuchyne. Vedel to skôr, než vôbec začal hľadať - Jane v tejto motelovej izbe už nebola. Veci, ktoré včera zo seba zvliekli boli poskladané a uložené na pohovke, kde hodil Dean Janein mobil. Ten však, rovnako ako Janeine veci, chýbal. Vlastne, keby nezasvätený človek prišiel do tejto izby, odprisahal by, že tam Dean bol isto celú dobu sám. Chytil sa aspoň poslednej šance a zapol mobil, dúfajúc, že mu nechala aspoň nejaký odkaz, kam sa chystá. Nič. Vzal tašku, sklamane do nej hodil mobil a zamieril do kúpeľne. Vyzliekol sa a vliezol do sprchy.
Nechápal to. V podstate, od vtedy, čo bola pri ňom Jane, toho chápal čoraz menej. Pustil na seba horúcu vodu a premýšľal. Bol so super kočkou, pred ktorou nemusel tajiť svoju prácu ani ju oblbovať hlúpymi výmyslami o ňom samotnom a ona si len tak odíde. Sexi, vtipná, šteklivá a ešte k tomu mala rozum. Spomenul si na ten jej krk a mimovoľne sa usmial. Už dávno nezažil niečo tak stres odbúravajúce ako bola táto noc. Jane dokázala odviesť jeho pozornosť a nesústrediť sa na nič, iba blbnúť a užívať si. Za celý večer mu nenapadla jediná myšlienka o jeho dohode, o Lilith, o smrti. Kvapky vody stekali po celom jeho tele a on si nešťastne prechádzal rukami po tvári. Prečo, dopekla, len tak zdrhla? Hrozne ho to štvalo a nevedel prísť na to, prečo odišla. Väčšinou to bol on, kto zmizol skôr, než sa jeho náhodná známosť stihla zobudiť. A nikdy mu nenapadlo, že aj keby sa také niečo stalo je mu, bude z toho sklamaný. Žeby to bolo kvôli tomu sexu? Niečo sa jej nepáčilo? pýtal sa v duchu Dean sám seba. Nie, to určite nie, hlavne keď si spomenul na jej reakciu...

...Dean bol opretý o operadlo postele a mocne zvieral Jane, ktorá sedela obkročmo na ňom. Po jej poslednom prudkom výdychu sa usmiala a ukázala mu vztýčený palec, čím ho totálne odrovnala a on sa musel uškrnúť. Zosadla z neho, hodila sa k nemu na posteľ a prikryla ich. Obaja stále zhlboka dýchali a nepríčetne sa usmievali. Jane si ľahla na Deanove rameno, obrátila sa k nemu a pozrela hlboko do tých jeho zelených očí. Zdalo sa, že nechce povedať nič, len ho chytila za krk a vtisla mu bozk. Lovec ju objal, pritiahol ju k sebe a nevedel sa od nej odtrhnúť...

Deanova myseľ sa znovu vrátila naspäť, do tej škaredej kúpeľne ešte škaredšieho motela a zožieral ho pocit, ktorý nevedel popísať. Bolo mu s Jane tak dobre, až sa toho bál. Jej pokožka, smiech, jej oči... Zrazu mu však niečo napadlo a on sa zhrozil. Nie, to v žiadnom prípade, kriste, veď na city je Sam a nie on...Hlavne teraz, pár mesiacov predtým, než sa jeho duša pôjde smažiť o pár poschodí nižšie. Pokrútil hlavou a zastavil vodu. Nič nedokázalo zmyť z neho sklamanie, že práve ona ho nechala samého. Bolo by mu jedno, keby to urobila nejaká ženská, ktorú zbalil v bare, ale Jane...
Zrazu sa však spoza vchodových dverí ozvalo škrabotanie, štrkotanie a tlmené nadávky. Dean vybehol zo sprchy a narýchlo okolo seba omotal uterák, lebo vedel, že obliecť sa nestihne. Vzal z tašky zbraň, potichu vyšiel z kúpeľne a namieril ju rovno na dvere. Tie sa otvorili a v nich...
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty01.08.08 22:56

neviem prečo si myslíš že ti erotika nejde ved toto si napísala veľmi pekne Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 949816 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 949816 702 702 ale prečo Jane odišla? nechápem a kto bol za tými dverami? Suspect ale inak skvelé pokračko teším sa na dalšie dúfam že to tá tvoja múza či čo to je si už nevezme dovolenku a bude to skoro. Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 104346 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 104346
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty02.08.08 0:52

Ty ma chceš zabiť dievča Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 87642 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 87642 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 87642 Ale musím povedať, že toto pokráčko mi spravilo deň a nemyslela som konečne na problémy, ktoré ma trápili. Malo to v sebe aj ten humor, ktorý mám u teba rada a potom mi skoro sánka odpadla z toho, že OMG, Dean sa nám "asi" zamiloval affraid Mám nejakého tušáka, že za tými dverami je Jane, veď ona by len tak neodišla, však? ..... Nie?----Kruci, tak nech si ma potom neželá, hneď upadne do mojej nemilosti, ak tam mebude Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 583517
Scéna - Dean v sexi čiernych boxerkách, Dean a hruď, Dean v SPRCHE Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 578527 To je.... Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 578527 To je snáď už zo smailov jasné, čo tieto opisy robia s mojou predstavou, a ver, že fantáziu mám vypracovanú Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745
Teším sa na ďalšie pokráčko, hlavne to, že kto to je za tými dverami....Kruci, to mi zase pripomenulo Deana s uterákom okolo pása Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 202744 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 87642
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty02.08.08 9:14

dzajnisko aj nabuduce ta dokopem Laughing toto stalo naozaj za to. Perfektne pokracko. sex sceny...to je moje. dokonale som si to vedela predstavit 603 Dean v sprche... boxerky... ach jaj, etseze som Sammy girl,co? Very Happy Very Happy Very Happy no, aj ja som zvedava, kam odisla Jane a kto je za dverami Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 ale fakt sa tesim na dalsie pokracko,ze ako to vsetko spracujes Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 284389 toto sa mi nehorazne pacilo a mam taky pocit, ze muza bola pilna. takze chvalim a dufam, ze coskoro bude dalsie pokracko, v ktorom sa vsetko vysvetli Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 284389 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 258431
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty02.08.08 10:33

waw...waw...som rada že muza sa nakoniec uvedomila... cheers cheers
Dean...boxerky...Dean...sprcha...Dean,...uterák 702 702 702 702 702
tak teraz si ma dostala..waw...waw...waw...super skvele pokracko... Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 104346 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 104346 som strasne zvedavá kto bude vo dverách... Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 999804
dufam že múza neodisla a doniesie nam dalsie pokracovanie coskoro.... 704 704 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 214863 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 214863 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 214863 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 312566 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 312566
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty02.08.08 17:57

no ako, teraz ste ma dostali Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 891817 702 702 702 som rada, že čítať to pre vás nebolo hrozitánske obludárium lol!
vyzerá to tak, že to, čo si vraví múza, je aktívna, takže nové pokráčko tu bude možno zajtra alebo až v pondelok Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 284389
wiktoriano: jééj, ďakujem, fakt som nevedela, ako tá erotika vypáli, som nechcela, aby to vyznelo ako zlé porno alebo čo Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745
Tini: nie, ja ľudí nevraždím Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 886945 teší ma, že sa mi podarilo zlepšiť ti deň Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 170639 chúďa Jane, asi by som ju vážne mala dať do tých dverí Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745
Faith: tak to som zvedavá na tú buzeráciu zase Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 99937 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 99937 to, že si Sammygirl je moje jediné šťastie, bo inak by som už bola kdesi zakillovaná doors
calla: no, pri Deanovi - čím menej vecí na ňom, tým lepšie drool Laughing

v ďalšej časti sa čo-to vysvetlí a vy budete ešte viac v obraze Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 312566
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty03.08.08 8:57

jeeeeeeej,takze muza nespi a pokracko bude tak skoro?? to je uzasne,velmi velmi sa uz tesiim cheers cheers cheers
ale vies, sice som Sammy girl,ale ked som citala tie riadky, tak mi veru nebolo vsetko jedno 603 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 ale tak Jane mi je uz celkom sympaticka Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 284389 ale ten flashback v sprche je perkfetny...ach jaj 702
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty07.08.08 20:25

hlásim sa, ale s nie príjemnou správou - pokráčko je už do polovice napísané v počítači, ale stále mi tam niečo nesedí, tak neviem, kedy tu bude No ale posnažím sa, aby to tu už zajtra naklusalo Wink fakt sorry, viem, že som ho sľúbila oveľa skôr :shame:
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty08.08.08 23:02

tááákže, je tu to sľúbené pokráčko Twisted Evil myslela som, že v ňom bude toho viac, ale nakoniec sa to rozliezlo na znepokojivý počet strán, tak som vám sem hodila "len" toto Rolling Eyes dúfam, že sa tým úspešne prehryziete a bude sa vám to páčiť aj keď ste museli toľko čakať Wink
Vzal z tašky zbraň, potichu vyšiel z kúpeľne a namieril ju rovno na dvere. Tie sa otvorili a v nich sa zjavila Jane s nespokojným výrazom v tvári, ktorý sa však okamžite zmenil. Najprv na úsmev, keď uvidela Deana, ale vzápätí sa zarazila, keď videla, že na ňu mieri zbraňou s nie práve príjemným pohľadom.
Jane zavrela nohou dvere, zložila svoju tašku a jednu papierovú na pohovku a otočila sa na Deana s rukami v bok. Ten sa ani nepohol. Odľahlo mu, že je to ona a nik iný, ale nemohol si byť istý, či nie je posadnutá. Síce vedel, že takáto zbraň by bola na démona platná asi tak, ako keby ho kopol do píšťaly, ale bolo mu to jedno.
Brunetka mu skúmavo hľadela do tváre a zrazu prehovorila. „Oukej, Dean, posadnutý nie si, tak čo sa deje?“ spýtala sa so zdvihnutým obočím a pevne dúfala, že si to zrazu nerozmyslel a nerozhodol sa ju hneď zrána odkrágľovať.
No, ja posadnutý nie som,“ povedal Dean. Stále na ňu mieril a ona z toho už začínala byť nervózna. Zrazu však pochopila: „Ty si myslíš, že som posadnutá?
Lovec nehol ani brvou.
Preboha, Dean, ja už v sebe jedného démona mám, koľko myslíš, že sa ich ešte do mňa zmestí??
Dean po chvíli zamračene pomaly sklopil zbraň a Jane si s úľavou vydýchla. „Pána, ty fakt vieš, ako privítať.
Ja som len nevedel, že ťa už nemôže nič posadnúť, sorry,“ ospravedlňoval sa Dean, ale stále sa netváril normálne.
Asi som ti to včera zabudla povedať,“ pripustila brunetka a chvíľu na to mimovoľne zalapala po dychu. Až teraz si všimla, že Dean má na sebe len uterák a ako sa na jeho svalnatom tele vynímajú kvapky vody. Stále bol zamyslený a Jane si bola istá, že jej tak úplne neverí.
Vidím, že mi neveríš. Ale, vieš čo? Existuje spôsob, ako si môžeš overiť, či som to naozaj ja,“ s úsmevom sa k nemu priblížila, na čo spozornel.
Aký?“ spýtal sa trochu ostražito, ale odložil zbraň na stôl blízko neho.
Jane už bola pri ňom tak blízko, že mohla spočítať kvapky na jeho hrudi. Stále sa usmievala: „Bozkom. Tak by si vždy mal vedieť rozoznať, či tá, s ktorou si, je človek alebo niečo iné. Len si, pravdaže, musíš pamätať ako sa dotyčná bozkávala.
Dean už teraz vedel, že je to ona a bol si tým istý. Pozeral sa do tých jej očí a jednoducho to nemohol byť nik iný. Takticky však zahral rozmýšľajúceho: „Ou, tak teba si už asi nepamätám.
Takže to nemáš ako zistiť, škoda,“ ledabolo prehodila Jane a mykla plecami, ale Dean ju schmatol a s chuťou si začali overovať jeden druhého.
Po chvíli sa Jane od neho odtrhla a videla, že sa usmieva.
Tak čo, prešla som skúškou?“ zvedavo sa opýtala s rukami stále ovinutými okolo jeho krku.
Skoro. Ale mal by som ešte preskúmať isté...“ hovoril Dean a jeho ruky sa nebezpečne premiestňovali pod jej tričko.
Brzdi kovboj, toto bolo viac než postačujúce,“ uškrnula sa Jane.
Dean však vedel, že ak neustúpi, tak za chvíľu tu bude mať tú dravú chtivú Jane a minulá noc sa môže hneď zopakovať. Nechcel však, aby si myslela, že na ňu tlačí a náročky sa len tak spýtal: „Koľko ti trvalo, aby si si vymyslela tú vec o bozkávaní?
Ale to som si nevymyslela. Vážne. Prečo myslíš, že dohody sa uzatvárajú bozkom? Je pre každého dokonale špecifický,“ bez úsmevu vysvetľovala, „DNA je ako pravosť podpisu a štýl bozkávania je ako rukopis.
Jane videla, že Dean pri jej slovách zvážnel. Nechcela mu zbytočne kaziť náladu, tak sklapla a radšej ho pobozkala. Ten vôbec neprotestoval a Jane až prekvapilo ako mocne ju pri tom bozkávaní objal. Dokonca sa musela trochu postaviť na špičky, lebo nemala čižmy, ale tenisky, takže bol pre ňu ešte o vyšší než predtým. Znovu sa však odtiahla.
Počúvaj, vieš o tom, že si si zo mňa úspešne spravil osušku?“ s úškrnom ho obvinila, keď sa pozrela na svoje tričko. Síce mala na sebe čierny hrejivý kabát, ale nemala ho zapnutý, takže jej biele tričko nasalo všetky kvapky, ktoré ešte pred chvíľou kempovali na Deanovej hrudi.
Hmm, asi by si sa mala vyzliecť,“ usmial sa a začal jej s tým pomáhať.
To isto,“ pokrútila hlavou Jane a radšej vzala jeho dlane do svojich, lebo vedela, že keby s tým neprestal, ona by sa brániť nechcela a na to čas nemali.
Ale veď večer ti to šlo vynikajúco,“ sprisahanecky na ňu žmurkol.
Jane začalo trhať kútikmi, ale snažila sa rozprávať vážne: „Niežeby sme teraz na také veci nemali čas, ale naozaj nemáme.
No, tak ten čas by sa aj našiel,“ začal Dean s nevinným pohľadom. Niečo mu však prišlo na rozum: „Kde si vlastne bola?
Nakupovať.“ Síce sa zarazila rýchlou zmenou témy, ale odpovedala. Dean sa však opäť zatváril divne. Nemal chuť začať vyšetrovať, ale nemohol si byť istý tým, čo mu hovorí.
A ako môžem vedieť, že si len tak z nervov nenechala niekoho preletieť cez stenu alebo nezdemolovala nejaké pekné malé mestečko?
Brunetka si unavene vzdychla: „V tebe sa ten lovec nezaprie, však?“ Pustila ho a šla k pohovke, kde nechala tašky, ktoré doniesla.
Ja len...nemôžem si byť istý...“ začal vysvetľovať, keď videl jej výraz tváre, „teda, niežeby som ti neveril...ale chápeš...
Počas toho jeho rozprávania sa Jane hrabala vo svojej taške a nakoniec našla, čo potrebovala. Obrátila sa znovu k Deanovi, ktorý tam len stál zabalený v osuške a nechápavo sa mračil. Jane držala v ruke niečo ako tmavý kožený náramok a vracala sa k lovcovi.
Viem, že sa mi dá po tom všetkom len ťažko veriť. Ale nemienim sa ti spovedať z každého môjho odchodu,“ vysvetlila mu pokojným hlasom. „No niečo ti dám,“ rozprávala a popritom vzala Deanovu pravú ruku a prevliekla cez ňu náramok. Bol skoro na nerozoznanie od tých, ktoré na ruke už mal, tento bol však o niečo svetlejší.
Toto je jediný spôsob, ako ma môže niekto kontrolovať. Povedala by som, že keď už nič iné, tak aspoň to,“ vzdychla si a keď videla ako sa Dean nechápavo pozrel na náramok a potom na ňu, pokračovala.
Jim a Claire tiež potrebovali vedieť, či nerobím niečo démonicky zlé, keď ma nemajú na blízku, tak vyhľadali nejakého šamanského týpka, ktorý im spravil tieto náramky. Neviem presne, ako to urobil, ale potreboval na to trochu mojej krvi,“ znechutene sa zaksichtila. „Pýtala som sa však, čo s tou krvou robil a vraj na tých náramkoch nie je, takže môžeš byť pokojný - nie je to až také nechutné, ako by to mohlo byť.
Deana to zaujalo a obzeral si náramok. Nebol ničím výnimočný.
Ako to vlastne funguje?
No, malo by ťa to upozorniť vtedy, keď, ako si povedal, nechám niekoho preletieť cez stenu a podobné veci. A aj vtedy, keď sa k tomu ešte len schyľuje. Chápeš, keď sa začne tá zlá sila vo mne hromadiť a ja sa prestanem ovládať.
Ahá. A čo ak si to nevšimnem?“ chcel vedieť lovec.
Určite áno. Jim a Claire ich odvtedy, čo som odišla, už nenosia, ale dovtedy si to všimli vždy. Ja síce neviem, ako presne to upozorní, ale oni dvaja sa nikdy nesťažovali, že by to bolo niečo strašné.
Tak to skús, nech viem, čo môžem čakať.
Jane zdvihla obočie. „To ako vážne?
Hej,“ prikývol lovec. Jane sa však stále tvárila nerozhodne a tak dodal: „Kriste, viem, že ma nejdeš zabiť. Len proste chcem zistiť, čo to spraví.
Ahá. Hmm...“ zamyslene sa obzerala po miestnosti, „a čo takého mám urobiť? Vybiť na všetkých oknách sklá alebo, napríklad, vybúrať priečku?
Hlavne nič také, že by sme za to museli platiť.
Len čo dopovedal inštrukcie, Jane ani okom nemihla a s úškrnom ho priklincovala na protiľahlú stenu. Hneď ho však pomaly spustila naspäť na zem a prestala naňho pôsobiť. S ľútosťou zistila, že osuška sa stále drží na jeho bokoch, ale okamžite sa pýtala: „Tak? Čo to robilo?
Nepamätám si, že by som ti dovolil použiť ma ako rekvizitu,“ najprv zahundral Dean, prišiel znova k nej a napravil si osušku.
No?“ nevšímala si jeho hundranie a pobádala ho k odpovedi.
Nič strašné, len mi to zovrelo ruku a akoby tým prešla elektrina alebo čo. Ale môžem potvrdiť, že to neprehliadnem.
Tak fajn,“ usmiala sa brunetka. „Och, a keby si sa stále strachoval o to, čo som robila, keď som nebola v tejto izbe, tak si buď istý, že Bobby by ti už volal, že je zle-nedobre. Presne taký istý náramok má aj on.
Dean sa tento raz konečne tváril spokojne.
Fajn, takže ja si idem nachvíľu ľahnúť, kým sa nepremením na krvavú fontánu a ty,“ premerala si ho Jane, „ehm, nerada to hovorím, ale bež sa obliecť a čo najskôr by sme mali odtiaľto vypadnúť.
Dean jej ešte vtisol pusu a ona ho švihla po zadku. „A makaj, lebo Bobby už bude mať nervy.

Zatiaľ čo lovec odišiel do kúpeľne, ona si ľahla. Bolo jej zle. Znova sa cítila ako v ohni, kŕč v žalúdku bol neznesiteľný a ona sa ledva ovládla, aby od bolesti nezačala kňučať. Opakovalo sa to síce vždy, keď prestala démončiť, ale na tú bolesť sa zvyknúť nedalo. Vyzliekla si kabát, našla v ňom vreckovky a v pravý čas si ich priložila k nosu – začala jej tiecť krv. Ďalší kŕč. Pevne dúfala, že keď nepoužila silu príliš intenzívne, tak tieto nepríjemnosti rýchlo prejdú. Znova kŕč. Zhlboka dýchala, ale zdalo sa, že to ustupuje. Krvi stratila len máličko, Deanova metóda ležím nehýbem sa očividne zabrala.
Zrazu sa otvorili dvere na kúpeľni a objavil sa v nich Dean. „Ozaj, si v pohode? Žiadne masové straty krvi a tak? Alebo kŕče?
Jane sa usmiala. „Nie, nič. Som v pohode.
Si si istá?“ neveriaco prižmúril oči.
Úplne.
Dean prikývol a znovu zmizol v kúpeľni, ale dvere nechal otvorené. Hneď na to dostala Jane ďalší kŕč, úplne nečakane, myslela si, že to už prešlo. Čo najtichšie to predýchala – nechcela, aby ju Dean znova musel obskakovať.
Ešte chvíľu ticho ležala a Dean popri umývaní zubov zavolal: „Čo si vlastne kúpila? Som hladný ako vlk.
No, v prvom rade, som kupovala niečo na seba, tie čižmy sa mi už prestali páčiť a chcela som aj nový kabát“ hovorila Jane a myklo jej kútikom úst, „ale hlavne rifle. Vieš, dnes ráno som zistila, že včera mi ich niekto tak náruživo rozopol, že ten zips je už nepoužiteľný.
Tak počkať, teraz hovoríš, akoby som z teba bezhlavo trhal všetko, čo si mala na sebe,“ bránil sa z kúpeľne lovec.
No lebo si bol úplný anjelik.
Dean s úškrnom strčil hlavu do dverí: „Provokuješ, Devornová?
To by som si v živote nedovolila, Winchester,“ uškrnula sa aj ona.
Lovec znova zmizol za dverami, ale tentoraz iba nachvíľku a onedlho sa už oblečený, umytý a oholený zvalil na posteľ vedľa Jane. Ľahol si nabok, podoprel sa o lakeť a pozrel na brunetku, ktorá pomaly otvorila oči.
Môžem sa niečo spýtať?“ chcel vedieť lovec.
Pýtať sa môžeš, ale za odpoveď neručím.
Odkiaľ môže mať dievča ako ty toľko peňazí?“ zvedavo zatiahol Dean.
Jane sa zatvárila, akoby to nebol prvý raz, čo sa jej to niekto pýta, ale odpovedala: „Vieš, mám troch bohatých exmanželov, takže je o mňa dokonale postarané.
Ale nie, vážne,“ neveril jej, „veď môžeš mať tak 22, nanajvýš 23, a už teraz si môžeš dovoliť utratiť toľké prachy za colt. Tak?
Jane sa usmiala a chcela niečo povedať, no v tom začal Deanovi zvoniť telefón.
Mobil,“ zašveholila. Lovec prevrátil oči, zdvihol sa a šiel to vybaviť. Kým dotelefonoval, Jane sa stihla kompletne obliecť a čakala už len naňho.
To bol Bobby a dosť stresoval. Okamžite na mňa vyvalil, že čo, dopekla, robím a či viem, kde si.
Náramok, však?
Hej. Povedal som mu, že už o tom tvojom démonovi viem, tak vyklopil, prečo volá. Vyzerá to tak, že to naozaj funguje,“ potvrdil, zatiaľčo si obliekal bundu.
Och,“ spomenula si zrazu na niečo Jane, „hovoril si, že si hladný, však?
A ešte ako,“ prikývol Dean.
No, keď som videla, aký si bol včera bez raňajok nervózny, radšej som niečo zbehla kúpiť,“ povedala Jane, začala sa hrabať v papierovej taške, ktorú doniesla a vytiahla z nej kartónovú škatuľu. Otvorila ju a vytiahla z nej jeden muffin.
Tak, najprv skús, či ti to vôbec bude chutiť. Je čučoriedkový. Ja som nimi totálne unesená, ale neviem ako ty,“ dohovorila a dala mu z neho odhryznúť.
Lovec si odhryzol taký kus, že si ten muffin do úst mohol vopchať rovno celý. Začal prežúvať a zrazu vytreštil oči.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty09.08.08 0:26

affraid affraid affraid affraid super pokracko Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 104346 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 104346 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 104346 ale co ten koniec?????????? 602 602 602 ma zabijas dievca, dufam, ze coskoro sa tu objavi pokracko, lebo ma trafi 603 ale fakt sa mi tato cast pacila, ale tie ich bozky, no taaaaaaaaak. to ma muci Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 583517 ale ozaj super. tie naramky a tak, no proste nadhera. a dean v uteraku drool drool drool to bol zasah do cierneho Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 430869 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 430869 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 430869 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 430869 uz sa neviem dockat az napises viac, takze sup sup do pisania 703 este raz klobuk dolu pred tolkou krasou Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 103511 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 103511
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty09.08.08 0:56

skvelé pokračko 704 704 704 páči sa mi ako sa dean a jane spolu rozrávajú a to ako bol dean len v uteráku tak s tej predstavy som úplne Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 998745 a ten koniec ani nekomentujem lebo neviem čo si o tom myslieť, ale skvelá práca Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 312566 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 312566
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty09.08.08 6:50

uzasne pokracko! a ten uterak na Deanovych bokoch sa furt drzi Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 316745 paci sa mi aj ten napad s tym naramkom. to je perfektne, mna by nieco take nenapadlo. a tie ich koverzacie, ma to proste stavu Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 284389 a ako sa bozkavaju. Ked si to predstavujem, tak sa musim usmiat. Ja neviem,ale Jane mam akosi rada. A pripadaju mi v mojich predstavach hrozne zlati Laughing ale ta posledna veta ma tiez zaskocila. Preco na konci Dean vytrestil oci?????? affraid affraid affraid affraid co to ma znamenat? chcem rychlo pokracko. lebo toto bolo uzasne Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 104346 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 104346 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 104346
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty09.08.08 18:34

ďakujem za super komentíky, baby Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 891817 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 891817 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 891817 moc ste ma potešili Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 170639 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 170639
ako vidím, náramok sa páči Laughing a Dean v uteráku - ledva sa premôžem, keď to píšem, verte mi 702 lol!
ale nechápem, prečo ste tie vytreštené oči brali hneď ako zlú vec lol! ale máte pravdu - môže to znamenať aj niečo zlé: čo ak predsalen Jane klamala a zavádzala ako sa dalo a teraz vybalí svoj plán?? Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 999804

som rada, že sa vám pokráčko páčilo a čím skôr sa posnažím sem hodiť ďalšie Twisted Evil Wink
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty09.08.08 19:00

Švihom makaj dorobiť ďalšie pokráčko, bo takéto konce (čo v dobrom alebo zlom skončení) ma uvýdzajú pomaly do šialenstva Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 202744 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 202744
Ehm, to bola taká skromná požiadavka 603 Obdivujem ťa, ako si dokázala držať Deanov uterák aj za takej situácie, keď bol na stene, určite mal na ňom dobrý uzol, aby nepadol, aj keby s ním išiel do Pekla, však? 703 Skoro som zabudla, to, že Jane bola za dverami, si zvýšila svoju obľúbenosť u mňa Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 177401
Samozrejme, pokráčko bolo skvelé, páčilo sa mi, hlavne tvoj humor použitý v ich rozhovoroch, ten mám naozaj rada, takže sa naozaj moc teším na pokráčko (ale soon, PLS Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 260605 Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 260605 )
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Prečo tak nenávidím slovo obeta   Prečo tak nenávidím slovo obeta - Stránka 7 Empty

Návrat hore Goto down

Prečo tak nenávidím slovo obeta
Návrat hore 
Strana 7 z 24Choď na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky-
Prejdi na: