Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Démon menom láska

Goto down 
+10
milleniumfalcon
Madlen
calla
Faith
Anwiel
sonca12
Kacena222
dzajnisko
SkreechTina
wiktoriano
14 posters
Choď na stránku : 1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorSpráva
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Démon menom láska   Démon menom láska Empty11.07.08 20:14

No po dlhej dobe plánovania som aj ja konečne napísala poviedku o SN je to môj prvý pokus o fanfiction inak sa venujem inému žánru tak dúfam že vás nesklamem. dlho som uvažovala o názve tento zo začiatku asi nebude pochopiteľný ale čoskoro pochopíte.

1.časť

Bolo šesť hodín večer keď bratia dorazili do mesta Oakridge v štáte Oregon, kam ich priviedol ďalší prípad. Kevin Warner asi 50 ročný ktorý žil v tomto meste zomrel dosť záhadným sposôbom keďže ho našli v zamknutej miestnosti do ktorej nemal nikto prístup, Sam a Dean mali podozrenie na ducha tak to rozhodli prešetriť. O niekoľko minút po príchode do mesta impala zastala pred miestnym barom kde mŕtvy trávil skoro každý večer.
„Tak ja sa idem opýtať ľudí či o tom Warnerovi niečo nevedia a ty Sammy sa pôjde pozrieť do jeho domu.“ Rozdeľoval úlohy Dean, Sam však s jeho návrhom nesúhlasil a povedal:
„Tak moment, prečo ty vždy ideš do baru alebo za nejakou babou a mňa pošleš na miesto činu?“
„Pretože som lovcom dlhšie ako ty tak si môžem vyberať úlohy.“
„Do baru pôjdem ja lebo ty sa tam na miesto vyšetrovania zase opiješ a zbalíš nejakú kočku.“ Povedal Sam pretože veľmi dobre poznal povahu svojho brata a jeho neresti.
„No tak dobre.“ Súhlasil nakoniec Dean, „Pôjdem do Warnerovho domu a prídem po teba tak o hodinu.“
„V poriadku tak o hodinu.“ Povedal Sam a vystúpil z impaly. Dean okamžite naštartoval a odišiel. Sam teda vošiel do baru. Keď vstúpil poobzeral sa okolo seba, nebolo tak veľa ľudí len štyria muži a jedna mladá žena ktorá sedela sama za jedným stolom v rohu miestnosti, Bar nebol veľmi dobre osvetlený a hrala hlasná hudba, Sam podišiel k barovému pultu za ktorým stál barman.
„Som detektív Holand z oddelenia vrážd, chcem vás položiť pár otázok o Kevinovi Warnerovi.“ Prihovoril sa mu pričom sa mu preukázal falošným preukazom tak ako to spolu s Deanom urobili už mnohokrát predtým.
„Nemám vám čo o ňom povedať vôbec som ho nepoznal.“ Vyhováral sa barman.
„Mám informácie že do tohto baru chodieval skoro každý večer, nikdy sa vami nerozprával?“
„No, niekedy keď si vypil pár pohárikov začal rozprávať, ale hovoril len samé nezmysly ktoré nemali nič spoločné s jeho smrťou.“
„Čo presne hovoril?“ zaujímal sa Sam pretože pri ich práci ho zaujímali hlavne veci o ktoré by sa policajti nezaujímali.
„No že za posledný týždeň sa mu stávalo že niekde videl starého muža ktorý bol veľmi bledý a vždy keď sa k nemu chcel priblížiť alebo sa ho opýtať čo chcel tak zmizol ako keby to bol duch, podľa mňa mal iba halucinácie z toho pitia.“ Vysvetľoval barman.
„Tak ďakujem už nemám ďalšie otázky.“ Povedal Sam ktorý sa už dozvedel to čo chcel vedieť a preto chcel odísť vtedy sa si k nemu k baru prisadla mladá žena.

Naposledy upravil wiktoriano dňa 22.08.08 22:19, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty11.07.08 20:30

Juhuuuu, nová pisateľka Démon menom láska 170639 Démon menom láska 170639 Démon menom láska 170639 Démon menom láska 170639 Aj keď nepíšeš tento žáner, ide ti to dobre, som zvedavá, ako to bude pokračovať, lebo to vyzerá naozaj zaujímavo. Tu sa každá ff víta, takže píš píš ďalej a názov je aj taký tajomný a zaujímavý, už špekulujem, s čí asi bude súvisieť, niečo šípim pri prečítaní tejto vety:

citácia :
vtedy sa si k nemu k baru prisadla mladá žena.

Ale nechám sa prekvapiť, možno sa mýlim Démon menom láska 284389
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

Počet príspevkov : 1205
Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :)
Registration date : 19.04.2008

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty11.07.08 21:31

óóóó, nová spisovateľka Démon menom láska 325299 Démon menom láska 325299 Démon menom láska 325299 síce vôbec nestíham čítať všetky poviedky, ale toto som si prečítala a cítim riadnu zápletku Démon menom láska 284389 žeby konečne nebol Dean Lover No. 1, ale pre zmenu to bude Sam?? Démon menom láska 284389 Démon menom láska 284389 Démon menom láska 284389 Démon menom láska 999804 ach jááááj, teším na pokráčko, moc moc Démon menom láska 170639
Návrat hore Goto down
http://neumannova.tumblr.com
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty11.07.08 21:47

dakujem že to čítate. teší ma to veľmi. Very Happy mám to dúfam že to bude pre vás zaujímavé aj v dalších častiach pokračko bude cez vikend ak mi do toho nič nepríde
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty12.07.08 16:57

tak teda tu je pokračovanie je to krátke ale dalšia časť už bude dlhšia

2. časť

„Čo tak skoro odchádzaš?“ opýtala sa ho. Sam zdvihol pohľad aby si obzrel ženu ktorá sa mu práve prihovorila, na prví pohľad musel uznať že je pekná, mala niečo vyše dvadsať rokov hnedé vlasy ktoré jej siahali asi do pol chrbta a modré oči ako sa na neho pozerala Sam mal pocit ako keby ho hypnotizovala pohľadom.
„Už som vybavil prečo som prišiel.“ Povedal Sam, vždy bol veľmi plachý čo sa týkalo žien a nikdy nebalil ženy len tak po baroch ako to robieval Dean, v tomto smere bol od svojho brata veľmi odlišný, keby tam bol vtedy Dean určite by vedel čo povedať ale Sam nenachádzal slová.
„Ty si od polície? Vyšetruješ smrť Kevina Warnera?“ opýtala sa pretože začula predstavoval barmanovi, aj napriek tomu že v bare hrala hlasná hudba.
„No.. ja... vlastne áno.“
„Zdá sa mi neuveriteľné čo sa mu stalo tu v meste sa nikdy nestala vražda aspoň čo si pamätám.“
,,Poznala si ho?“
,,Nie vôbec, len čo sme sa niekedy stretli na ulici nikdy som sa s ním nerozprávala. Nechcem aby si si o mne myslel niečo zlé lebo toto ja nezvyknem robiť, ale si my sympatický, čo keby sme si niekedy niekam vyšli?“ opýtala sa priamo neznáma žena, čo Sama dosť zaskočilo pretože na to nebol zvyknutý keďže sa mu páčila odpovedal jej: „Jasné prečo nie, aj keď neviem ako dlho sa zdržím v meste. Inak ja som Sam.“
„Ja som Nicole.“ Predstavila sa a navrhla: „Tak čo povieš na to ak sa tu stretneme zajtra o takomto čase?“
„Dobre v poriadku.“
,,Tak zajtra Sam, ja už musím ísť.“ Povedala Nicole, usmiala sa na neho a odišla. Sam tam ostal sedieť za barom dosť neprítomným výrazom a uvažoval čo sa to práve stalo. A ako to že súhlasil že sa s ňou stretne? sám to nevedel pochopiť. Len pred chvíľou vyčítal bratovi že vždy v bare zbalí nejakú babu a teraz on urobil to isté, aj keď vlastne ani nie lebo ona urobila prví krok. Vedel si veľmi dobre predstaviť ako sa na tom Dean bude smiať a určite to okomentuje nejakým tým svojim typickým žartíkom.

Naposledy upravil wiktoriano dňa 22.08.08 22:20, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty12.07.08 17:10

ohohóóóóóó... affraid affraid ja som to vedela, že Sam začne nejako bejčiť Twisted Evil Démon menom láska 316745 i keď tá baba musela byť riadna kočka, keď zostal taký Démon menom láska 404917 Démon menom láska 284389
hmm, som zvedavá, ako to bude pokračovať - už si viem predstaviť Deana a ten jeho výraz, keď zistí, kam a za kým pôjde Sam na ďalší deň Démon menom láska 316745 Démon menom láska 316745
veľmi dobré Démon menom láska 104346 Démon menom láska 104346 len tak ďalej Démon menom láska 104346 Démon menom láska 104346 že je to tvoje prvé ff? je to super Démon menom láska 214863 Démon menom láska 214863 ja som predtým tiež nepísala tento žáner, ale tak ma to chytilo, že nepíšem už nič iné lol!
Návrat hore Goto down
Kacena222
Žltočočko
Žltočočko
Kacena222

Počet príspevkov : 608

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty12.07.08 17:21

jeej..opäť nová poviedka lol! hurra!! Very Happy a veelmi dobrá poviedka,musím pochváliť Démon menom láska 103511 Démon menom láska 103511 Démon menom láska 103511 páči sa mi Smile nevieem sa dočkať pokračovania a preto dúfam,že príde čoskoro 601 601 601 601 inak je zaujímave sledovať to čo inak robí Dean..myslím tým to flirtovanie a balenie báb po baroch Démon menom láska 316745 Démon menom láska 316745 Démon menom láska 316745 som zvedaava jako sa to bue ďalej vývajať so Samom a s tou Nicole Démon menom láska 258431 doobrá práca Démon menom láska 949816 Démon menom láska 949816 Démon menom láska 949816
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty12.07.08 17:40

dzajnisko: no už somsa pred tým o FF pokúšala pri iný seriáloch ale nemala som taký dobrý námet ako teraz taks toho nič nebolo. ja inak píšem telenovely a to je iné.

Kacena222: pokračovanie by malo byť zajtra. dúfam že nesklamem tvoje očakávania čo sa týka Sama a Nicole a ešte aj Deana.
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty12.07.08 19:39

No teda, po tomto krátkom pokráčku ma postava Nicola moc zaujala, lebo len tak sa zoznámiť a zrazu odísť, no, tuším niečo, tuším Twisted Evil teším sa na pokráčko 704 704 704
dzajnisko: Tvoj výraz - " Sam začne nejako bejčiť " Démon menom láska 316745 Démon menom láska 316745 Démon menom láska 316745 Démon menom láska 316745 ma položil Démon menom láska 316745
Návrat hore Goto down
sonca12
Žltočočko
Žltočočko
sonca12

Počet príspevkov : 792
Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu
Registration date : 10.05.2008

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty13.07.08 13:45

wiktoriano super to je neviem preco si sa bala!!! 704 704 704 704 704 Démon menom láska 103511 Démon menom láska 103511 Démon menom láska 103511
ale tak si ma namotala na take poemrne kratke casti Démon menom láska 325299 Démon menom láska 325299 Démon menom láska 325299
straaasne som zvedavaa ako to bude pokracovat Démon menom láska 284389 Démon menom láska 284389 Démon menom láska 284389
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty13.07.08 15:14

tak tu je teda pokračovanie dúfam že vás nesklame pretože sa tu nespomína Nicole a je skôr o Deanovi

3.časť

Dean práve vychádzal z Warnerovho domu, v ktorom nenašiel vôbec nič čo by naznačovalo prítomnosť ducha, aj tak mu to nesedelo keďže dvere boli zamknuté a okná boli tesne zatvorené a otvoriť sa dali len z vnútra. Keď ho našiel jeho syn musel vyraziť dvere keďže volal na otca no on neotváral a kľúč bol v zámke z vnútra. Podľa toho čo sa Dean dozvedel miestna polícia si s prípadom nevedela rady a on si bol istý že za tým bude niečo nadprirodzené, ani z elektromagnetickým meračom poľa nenašiel nejakú stopu ani po duchovi a tak začal rozmýšľať nad tým možno to bolo niečo iné, niečo s čím sa ešte nestretli. Bude sa musieť pozrieť do otcovho denníka. V tom ho z myšlienok vytrhol neznámi ženský hlas:
„Čo tu robíte?!“
Dean sa strhol a pozrel sa na mladú ženu ktorá ho vyrušila, pravdepodobne je to susedka. pomyslel si
„To tak čo ste ticho? Odpovedzte mi prišli ste kradnúť alebo čo?“
„Nie, pokojne slečna ja nie som zlodej.“ Povedal Dean pritom sa na ňu pozeral tým svojím neodolateľným pohľadom zvodcu. Akoby s ňou chcel flirtovať aby nemusel podať vysvetlenie.
„A kto teda ste?“
„Ja som od polície, prišiel som si len overiť niečo na mieste činu, viete v tomto prípade je veľa nejasností.“
„Môžete mi ukázať nejaký preukaz? Alebo vám mám veriť len pre vaše zelené oči?“ zažartovala žena, ktorá síce pôsobila prísne nemohla zakryť to že sa jej Dean páčil čo sa on rozhodol využiť, bez slova jej ukázal falošný preukaz. Vtedy sa žena už pokojným hlasom opýtala: „Zistili ste už niečo? Viete dosť na desí to že sa toto stalo môjmu susedovi.“
„Nie zatiaľ sme v slepej uličke, vy ste si v poslednom čase nevšimli nič nápadné?“
„Nie, viete pán Warner bol úplne obyčajný sused nerobil nejaké problémy aj keď si občas vypil neviem si predstaviť kto by ho mohol zabiť.“
„Dobre a by ste si niečo všimli tak mi zavolajte, alebo môžete zavolať aj len tak.“ Povedal Dean a podal jej kartičku s telefónnym číslom a usmial sa na ňu potom sa ešte chvíľu len tak rozprávali, v tom sa Dean pozrel na hodinky a uvedomil si že hodina už prešla a tak sa zo ženou rozľúčil a išiel vyzdvihnúť svojho mladšieho brata. keď prišiel na miesto Sam na neho už nejaký čas čakal. Keď Impala zastala Sam k nej podišiel naklonil sa k otvorenému oknu a povedal „Meškáš skoro pol hodinu.“
„Áno, ja viem. Trochu som sa zdržal.“
Sam nastúpil a Dean okamžite naštartoval „Aspoň si niečo zistil?“ opýtal sa Sam po chvíli.
„Nie, nič zaujímavé. V tom dome niet ani stopy po prítomnosti ducha.“
„To je zaujímavé mne barman povedal že Warner pár dni pred smrťou vídaval muža ktorý zrazu zmizol.“
,,Na tomto prípade mi aj tak niečo nesedí, ak to bol duch prečo po sebe nič nezanechal, s tým sme sa ešte nestretli.“ Uvažoval Dean stále bol viac presvedčený že za tým je niečo iné nevedel však čo.
„A ak to nebol duch tak čo to bolo?“.
„Netuším, ale určite to zistím.“ Povedal odhodlane Dean usmial sa na brata a pustil hudbu, zvyšok cesty do miestneho motela už neprehovorili ani slovo pretože Sam dobre vedel že keď Dean pri šoférovaní počúva svoju obľúbené kazety nemá ho vyrušovať.

Naposledy upravil wiktoriano dňa 22.08.08 22:21, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty13.07.08 16:00

No teda, hodne tajomné, so zvedavá, kto to nakoniec bol Suspect Scénka, kde ho vyrušila tá mladá susedka sa mi páčila Démon menom láska 316745 Démon menom láska 316745 a potom došiel o pol hodinu neskôr po Sama Démon menom láska 316745 a to išiel do domu s tým, že tam nikoho nezbalí, to bolo naozaj dobré Démon menom láska 316745 tešim sa na pokráčko Démon menom láska 312566 Démon menom láska 949816 Démon menom láska 430869 Démon menom láska 430869
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty13.07.08 16:18

Páni, tahle povídka se mi líbí, těšim se na pokráčko!! 704 704 704 704 Démon menom láska 312566 Démon menom láska 312566 Démon menom láska 312566 Démon menom láska 312566
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty14.07.08 12:21

tak tu je dalšia časť

4. časť

Večer sa ubytovali v moteli a na druhý deň popoludní obaja horlivo pracovali na prípade. Sam sedel pri notebooku a prehľadával Internet snažil sa nájsť nejaké podobné prípady v minulosti alebo v iných mestách. Dean zatiaľ listoval v otcovom denníku a snažil sa zistiť čo by za tým mohlo byť. V denníku John písal o mnohých bytostiach s ktorými sa počas rokov čo bol lovcom stretol bolo ich tam dosť. Také s ktorými sa už bratia stretli ale aj také s ktorými ešte nemali dočinenia. Nebolo tam však nič čo by zodpovedalo ich prípadu čo Deana už pomaly to začínalo štvať keďže sa stále nevedel pohnúť z miesta o to viac však bol odhodlaný zistiť čo sa Kevinovi Warnerovi stalo. Keď prelistoval celý denník musel uznať že tam nie je nič čo by mu pomohlo. Zavrel ho a položil na stolík.
„Našiel si niečo Sammy?“ opýtal sa brata ktorý stále sedel pri notebooku teraz sa však otočil pozrel na Deana a povedal:
„Nie vôbec nič čo by nám pomohlo. A čo ty je niečo v otcovom denníku?“
„Nie, zdá sa mi neuveriteľné že existuje niečo s čím sme sa mi ani otec ešte nestretli.“ Poznamenal Dean,
„No čo, zrejme toho o tých príšerách ešte nevieme dosť. Máš nejaký nápad čo by sme mohli podniknúť teraz?“
„No v prvom rade by sme sa mali ísť niekde najesť je už pol šiestej hodín a od obeda som nič nejedol.“ Pripomenul Dean ktorý málokedy vydržal nič nejesť tak dlho.
„Čože už je pol šiestej?“ prekvapil sa Sam a pozrel sa na hodinky. „To nie je možné, takmer som zabudol na...“
„Na čo si zabudol?“ skočil mu do reči Dean.
„Musím odísť o šiestej mám schôdzku.“
„Čože schôdzku? To akože zo ženou?“
„Áno Dean zo ženou.“ Povedal trochu podráždene Sam ktorý cítil že Dean si z neho teraz bude uťahovať a tak aj bolo.
„Ó, tak náš malý Sammy má radne.“ Povedal Dean zo smiechom. „A kto je tá šťastná?“
„Nepoznáš ju.“
„Dobre, neskôr mi o nej porozprávaš, teraz choď, ja sa tu pokúsim ešte niečo zistiť.“
„Nevadí ti to?“
„Nie len choď, zabav sa.“ Povedal Dean, stále prekvapený tým že Sam má rande a to iba deň po príchode do mesta. Musel sa smiať keď si spomenul na ich včerajší rozhovor pretože s tou ženou sa musel zoznámiť práve v tom bare. Sam sa snažil nevšímať si Deanov pobavený výraz tváre zobral si bundu zo stoličky a odišiel. Dean sa rozhodol zavolať Bobbymu a pýtať si od neho radu pretože doteraz vždy kde si nevedeli poradiť s prípadom Bobby im vždy pomohol. Zobral teda do ruky mobil a zavolal mu.
„Dean čo sa deje niečo nie je v poriadku?“ opýtal sa Bobby, ktorý mal o chlapcov s poslednej dobe obavy.
„Podľa toho čo myslíš tým v poriadku. Robíme jednom prípad a nevieme zistiť čo muža zabilo.“
„Povedz mi o tom.“ Navrhol Bobby, Dean mu teda vyrozprával všetko čo zatiaľ zistili. Bobby potom pár sekúnd mlčal a po chvíľi sa opýtal:
„A kde to vlastne ste?“
„Mesto Oakridge v Oregone.“
„Bože!“ povedal Bobby viac menej pre seba Dean to však počul a opýtal sa:
„Bobby čo sa deje?“
„Dean, mali by ste odtiaľ čo najskôr odísť. Myslím že je to pasca.“

Naposledy upravil wiktoriano dňa 22.08.08 22:22, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty14.07.08 13:32

A do kelu Démon menom láska 677692 Démon menom láska 677692 Démon menom láska 677692 Démon menom láska 677692 Démon menom láska 677692 Démon menom láska 677692 Démon menom láska 677692 No pekne, určite v tom bude mať prsty aj tá Nicole, že? Démon menom láska 677692 Démon menom láska 677692 No som zvedavá, čo sa bude diať ďalej Démon menom láska 900747
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty14.07.08 17:35

704 704 704 704 704 704 uzasna poviedka!!!
nas Sammy ma rande. dobre som sa pobavila na Deanovej reakcii Démon menom láska 316745 Démon menom láska 316745 Démon menom láska 316745 a ta posledna veta ma tiez dostala. co za pascu??? prosim, co najrychlejsie hod pokracko, lebo som velmi zvedava Démon menom láska 260605
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty14.07.08 17:58

super....len tak dalej...neviem sa dockat pokracka...
dean bol naozaj podareny... Démon menom láska 316745
aj podla mna ma vtom prsty Nicole...
len tak dalej.... 704 704 704
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty14.07.08 18:26

dakujem za komenty som veľmi rada že sa vám poviedka páči Démon menom láska 170639 Démon menom láska 170639 Démon menom láska 170639 pokračko by malo byť zajtra niekedy pooobede. tak ako vidím Nicole vám nie je sympatická som zvedavá čo na nu poviete dalej Démon menom láska 449740
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty15.07.08 13:01

tak tu máte pokračko ponahľala som sa aby som vás veľmi nenapínala dúfam že to nebude pre to horšie

5. časť

„Čože? Pasca? Ale ako to myslíš?“ opýtal sa prekvapený Dean.
„V tom meste je zvýšená démonská aktivita. Zdržiava sa tam hneď niekoľko démonov.“
Démoni, to by mi nenapadlo. Pomyslel si Dean a opýtal sa: „Si si tým istý Bobby?“
„Áno som si istý. Zober Sama a odíďte z mesta skôr ako bude neskoro.“
,,Ale Sam tu nie je.“
„Čože ale kde je?“
„Sammy má rande.“ Oznámil mu Dean s úsmevom.
„Práve teraz? v tom najhoršom čase? Tak mu zavolaj a odíďte odtiaľ čo najskôr.“ Naliehal Bobby pretože keď sa dozvedel kde práve sú mal pocit že obavy čo o nich mal sú opodstatnené a že démoni proti nim opäť niečo chystajú, veď odkedy sa na scéne objavila Lilith démoni po bratoch išli takmer nepretržite.
„V poriadku, odídeme, ale nemaj strach mňa len tak ľahko nejaký démonský sukin syn nedostane.“ Povedal Dean rozlúčil sa s Bobbym s tým že mu zavolá keď s mesta odídu a zavolal Samovi.
Sam bol zatiaľ v tom bare kde včera a Nicole prišla načas asi pred desiatimi minútami. S pohode sa spolu bavili a Samovi sa páčila stále viac, tak že by sa mohol aj znova zamilovať aj keď si myslel že sa to už nestane potom čo sa stalo s Jessicou a o niečo neskôr s Madison. Uprostred rozhovoru s Nicole mu zazvonil mobil. Dočerta prečo práve teraz! Zanádaval v duchu a potom povedal Nicole: „Prepáč ale musím to zdvihnúť.“ Nicole sa na neho usmiala s tým že to nevadí, Sam zdvihol zvoniaci mobil a povedal: „Dean voláš naozaj nevhod!“
„Viem a mrzí ma to ale je to dôležité. Musíš sem okamžite prísť!“ Povedal Dean, mrzelo ho že musí brata vyrušiť ale na druhej strane aj on mu to už pár krát urobil keď bol s nejakou ženou tak sa aspoň mohol pomstiť.
„Ale ja teraz nemôžem.“
,,Sammy je to naozaj vážne, ide o naších priateľov démonov. Podľa Bobbyho je ich niekoľko v meste. Myslí si že by to mohla byť pasca.“
,,Dobre, hneď prídem.“ Povedal smutne Sam a zložil pozrel sa na ženu čo sedela vedľa neho a povedal: „Veľmi ma to mrzí Nicole ale musím odísť.“
„Volali ťa z práce?“ opýtala sa Nicole. Sama jej otázka dosť prekvapila potom si však spomenul že ona si myslí že je policajt a povedal jej:
„Áno, z práce, mám tvoje telefónne číslo zavolám ti, sľubujem.“
„Dobre, dúfam že zavoláš.“

Naposledy upravil wiktoriano dňa 05.09.08 23:15, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty15.07.08 13:44

uu nic napinave sa neudilo ale neva....pacilo sa mi.... 704 704 704 702 702
ale Sam na rande... cheers cheers
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty15.07.08 13:44

cheers dakujem za pokracovanie Very Happy je uplne uzasne. skoda len, ze take kratke 603
no ale neva Wink chudacik Sammy,som si myslela, ze to bude pre neho dlha noc a Bobby mu to takto zarazil.... som zvedava, ci naozaj odidu a ze co to bude s tou Nicole, ci sa jej este ozve Wink
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty15.07.08 18:30

tak som zhtla naraz 3 pokráčka, ktoré som zameškala a vravím affraid affraid affraid affraid kam sa tí démoni hrabú? Démon menom láska 873139 chudák Sammy si konečne vyjde s nejakou kočkou a aj odtiaľ musí predčasne odísť Démon menom láska 555452 teším teším na pokráčko Démon menom láska 312566 Démon menom láska 312566 Démon menom láska 312566 vyvíja sa to sľubne 704 704 704
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty16.07.08 12:52

tak tu máte dalšie pokračko nejaká dráma sa zatiaľ nekoná ale počkajte aj to bude Démon menom láska 707500 Démon menom láska 707500

6. časť

Sam sa čo najrýchlejšie vrátil do motela. Dean tam už na neho čakal. Keď Sam prišiel okamžite nastúpili do Impaly a vyrazili na cestu nešli však preč z mesta tak ako to Dean sľúbil Bobbymu ale naspäť do Warnerovho domu pretože Dean si tam chcel ešte niečo overiť. Keď prišli do domu jeho podozrenie sa potvrdilo. Na zemi a na okne našiel stopy síry. Nechápal prečo si ju pred tým nevšimol ale neskôr pochopil že to preto lebo minule tam hľadal stopy po prítomnosti ducha a nie démona.
„Nechápem prečo by toho chlapa chcel zabiť nejaký démon. Čím mu asi mohol prekážať nejaký neškodný opilec?“ uvažoval zmätený Sam, rovnako ako Deanovi ani jemu nenapadlo že by za tým mohol byť démon.
„Bobby si myslí že to ten démon urobil preto aby nás prilákal do mesta podľa neho to je pasca aj keď jedno nechápem, ak je to naozaj tak prečo na náš doteraz nezaútočili.“
„Ja neviem, možno majú iný plán.“
„Áno, keby sem len tak nabehli a zabili by nás to by bolo príliš ľahké, možno aj démoni sa chcú trochu pobaviť.“ Nahlas uvažoval Dean v tom ho však prerušil Sam a opýtal sa:
,,Máš nejaký plán, čo teraz budeme robiť?“
„Zatiaľ nie pracujem na ňom.“ Povedal Dean a pritom sa tváril že uvažuje. „Bobby mi navrhol aby sme čo najskôr odišli z mesta.“ Povedal po chvíli.
„Áno to by sme mali aj podľa mňa je to ten najlepší nápad.“ Povedal Sam a v tom si spomenul na Nicole, veľmi by ho mrzelo ak by sa s ňou už viac nestretol. Ale na druhej strane možno by to bolo pre ňu najlepšie veď čo ak by sa zopakoval Jessicin prípad? Nechcel ju vtiahnuť do tejto vojny ktorá sa jej vôbec netýkala, posledné čo by chcel bolo aby jeho vinou zomrela ďalšia nevinná žena. Žena na ktorej mu práve začínalo záležať.
„Podľa mňa nie. Nemôžeme len tak zbabelo ujsť!“
„Dean, ale ak sú démoni tu v meste a niečo proti nám plánujú, ostať tu by bola samovražda.“
„Sľúbil som si že posledné mesiace svojho života využijem na to aby som zabil čo najviac démonov, a teraz mám príležitosť pár ich zabiť.“
„Ale ako ich chceš zabiť? veď ani nevieme kde sú a dozvieme sa to až keď na nás zaútočia a
navyše ani nemáme proti nim nejakú zbraň keďže sme prišli kolt.“ Sam sa snažil presvedčiť svojho tvrdohlavého brata aby nešiel do ďalšej samovražednej misie keďže ho nechcel stratiť skôr ako vyprší jeho čas avšak bez úspechu.
„Niečo už vymyslíme ale v žiadnom prípade to nenechám tak, napríklad by sme mohli pre zmenu nastražiť pascu na tých démonov my.“ Uvažoval Dean v tom ho prerušilo zvonenie mobilu. Dean ho vybral z vrecka a pozrel sa na displej ale číslo volajúceho nepoznal zdvihol
„Dean to si ty? Včera sme sa spolu rozprávali a dal si mi číslo že ti mám zavolať.“ Ozvalo sa s telefónu.
„Áno, som to ja, čo sa deje? stalo si niečo?“ opýtal sa Dean, spomenul si na Warnerovu susedku s ktorou sa zoznámil včera a bol rád že mu zavolala pretože na neho spravila dojem.
„Nie nič sa nedeje, povedal si že ti môžem zavolať aj len tak, a chcela by som ťa ešte vidieť.“
„No vieš, teraz už niečo mám ale čo tak zajtra?“
„Dobre, tak zajtra ešte sa ti ozvem.“
„Dobre teším sa.“ Povedal Dean a odložil mobil. Sam podľa jeho úsmevu okamžite pochopil že telefonoval z nejakou ženou.
„Čo má toto znamenať? Mne si sa vysmieval a pritom ty si tiež zbalil nejakú kočku.“ Opýtal sa Sam.
„No to len preto že u teba to nie je typické Sammy, keby som ťa nepoznal povedal by som že si gay.“ Zavtipkoval Dean a nakoniec dodal „Myslím že by sme sa mali vrátiť do motela skôr ako nás tu niekto prichytí.“

Naposledy upravil wiktoriano dňa 05.09.08 23:16, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty16.07.08 13:12

fffuuuhhha super...chudak Sam...Dean mu ale dal....„
citácia :
No to len preto že u teba to nie je typické Sammy, keby som ťa nepoznal povedal by som že si gay.“
jednoducho nemam slov...krasne...kedy bude pokracko?? 702 702 702 702
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty16.07.08 15:18

Démon menom láska 316745 Démon menom láska 316745 Démon menom láska 316745 tá veta, ktorú calla citovala bola hustá Démon menom láska 316745 Démon menom láska 316745 Démon menom láska 316745 som zvedavá, čo chalani vymyslia Twisted Evil Twisted Evil kočky im vyvolávajú (kto by aj nie, všakže Laughing ) a Dean sa stále tvári, že samovražda nie je nič, keď už aj tak zomrie Démon menom láska 71416 ách, chcem ďalšie pokračovanie Démon menom láska 104346 Démon menom láska 104346 Démon menom láska 104346
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Démon menom láska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska Empty

Návrat hore Goto down

Démon menom láska
Návrat hore 
Strana 1 z 5Choď na stránku : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Wiktoriano-
Prejdi na: