|
| Démon menom láska | |
|
+10milleniumfalcon Madlen calla Faith Anwiel sonca12 Kacena222 dzajnisko SkreechTina wiktoriano 14 posters | |
Autor | Správa |
---|
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Démon menom láska 20.07.08 21:38 | |
| | |
| | | dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Démon menom láska 21.07.08 20:27 | |
| tak Sammy vykrikuje na svojho brata kvôli nejakej Nicole? no to snáď nie! Nicole je určite nejaký evil!devil!badass a chudák Sam jej spadol rovno do náruče Dean a znásilňovanie, no to určite ťava jedna klamárska fakt dobré pokračovanie, už sa to začína vyostrovať teším sa na ďalšiu časť | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Démon menom láska 22.07.08 19:24 | |
| No vidím že ste si Nicole veľmi neobľúbili, no ja to chápem máte na to svoje dôvody a mám obavy že po tejto časti ich budete mať ešte viac. len dúfam že sa na mňa nenahneváte
Na druhý deň keď sa Dean zobudil a pozrel sa na hodiny ukazovali pol deviatej, bol by spal aj dlhšie pretože on mal vo zvyku späť aspoň do desiatej ale zobudil ho Samov hlas, najprv keď bol ešte rozospatý si myslel že hovorí s ním ale potom si uvedomil že s niekým telefonuje. Dean sa teda tváril že ho nepočúva a vošiel do kúpeľne. Keď sa o pár minúť vrátil videl že Sam už dotelefonovala a mal na posteli rozložené svoje veci ktoré si postupne balil do batoha. „Čo sa deje? Niekam odchádzame?“ opýtal sa. „Ty asi nie, ale ja odchádzam. Odchádzam s Nicole.“ „Čože? Odchádzaš z Nicole? Ale čo si sa zbláznil? To predsa nemôžeš a kam s ňou vlastne chceš ísť?“ Vyhŕkol zo seba Dean pretože bol s toho čo mu Sam oznámil úplne šokovaný. „Neviem hlavne že vypadneme s tohto démonského mesta.“ ,,No tak zatiaľ sme tu nejakého démona nevideli, len Bobby povedal že sú tu možno sa mýli.“ „Ale no tak Dean, Bobby sa predsa ešte nikdy nezmýlil čo sa týkalo démonov, a nejaké tie démonské znamenia som si za ten čas čo sme tu všimol aj ja.“ povedal Sam a Dean musel uznať že má pravdu Bobbyho mohli považovať za odborníka na démonov a to že v tomto meste nie čo nie je v poriadku bolo očividné. „No dobre, ale prečo chceš odísť s Nicole?“ „Pretože ona je žena s ktorou by som si vedel predstaviť spoločný život.“ ,,To nemôžeš myslieť vážne poznáš ju pár dní a už uvažuješ o spoločnom živote? A čo démoni čo po nás idú? A čo tá Lilith ktorá ťa podľa všetkého veľmi túži vidieť mŕtveho. Myslíš že ti len tak dajú pokoj? A pritom Nicole nemá o tomto ani tušenia.“ „Ja viem že je to šialené ale viem že to musím urobiť že možno ona je tá pravá a ak to s ňou neskúsim budem to celý život ľutovať.“ Vysvetľoval Sam, bol zmätený a nevedel či robí správne musel sa rozhodnúť medzi dvoma osobami na ktorých mu najviac záležalo. Pritom by bol najradšej keby existoval spôsob aby mohol ostať so svojím bratom a pritom byť aj s Nicole. Dean však nechcel z mesta odísť a Sam nechcel riskovať a preto sa včera večer dohodli že spolu odídu aj keď len na niekoľko dní. „Takže si odídeš s neznámou ženskou a mňa necháš tu potom čo sme spolu prežili, zabudneš na to že som tvoj brat?“ pýtal sa Dean snažil sa svojho brata priviesť k rozumu pretože to čo teraz chcel urobiť už prekračovalo všetky medze. „Dean, nechcem ťa opustiť, si môj jediný príbuzní ktorý mi ostal a nikdy nezabudnem na to čo si pre mňa urobil, že si kvôli mne uzavrel tú dohodu...“ Keby Sam nebol spomenul dohodu Dean by na to že už má len niekoľko mesiacov života úplne zabudol, síce inokedy na to myslel každý deň teraz mal so Samom toľko problémov že na dohodu už vôbec nemyslel „V jednom máš pravdu ja už čoskoro zomriem a bol by som rád keby si niekoho mal aby som ťa nenechal samého, hoci neviem či je Nicole tá pravá naozaj ti želám aby bola aby si bol šťastný aj keď tu ja už nebudem.“ „Takto nehovor mi nájdeme spôsob ťa zachrániť.“ Povedal Sam stále odmietal pripustiť aby sa to stalo keďže toľko krát mu Dean zachránil život chcel sa mu odplatiť tým že on teraz zachráni jeho a bol by pre to ochotný urobiť čokoľvek ak by Deana zachránilo to že by neodišiel s Nicole bez váhania by sa jej vzdal pretože to by bolo najmenej čo by pre záchranu brata mohol urobiť, lenže to či ostane alebo teraz odíde z Nicole Deanov osud vôbec nezmení, pomaly musel pripustiť možnosť, že dohoda sa zrušiť nedá a on by mal začať uvažovať o živote bez svojho veľkého brata možno o živote s Nicole ktorá by mu mohla pomôcť zaplniť prázdnotu čo v ňom po bratovej smrti ostane. „Nie nenájdeme a ty to dobre vieš, tak choď a buď s ňou šťastný, naozaj ti želám aby bola pre teba tá pravá aspoň pôjdem do pekla s vedomím že by budeš s niekým koho budeš milouvať.“ Povedal Dean, Sam zdvihol zrak od batoha do ktorého si už uložil všetky veci a práve ho zatváral a pozrel sa do bratových očí. Videl v nich veľký smútok a aj to že Deanovi nechýbalo veľa a bol by sa rozplakal napriek tomu že sa to snažil zakryť Samovi to bolo jasné. „Dobre, pôjdem, keď pochopíš že nemá zmyslel tu ostávať zavolaj mi.“ Povedal Sam dal si batoh na plece a podišiel k dverám otvoril ich a ešte raz sa pozrel na brata. Potom sa otočil a vyšiel v izby na chodbu „Dúfam že budeš s tou ženou šťastný a že prídeš aspoň na môj pohreb!“ kričal za ním Dean, bol to posledný pokus zastaviť ho Sam sa však neotočil a pokračoval v ceste, vtedy sa už neudržal a rozplakal sa keď vychádzal z motela po tvári mu tiekli slzy, veľmi ho mrzelo že tato opúšťa svojho brata kvôli žene ktorú sotva poznal ale vedel že je správne aj keď Dean to nechápal. Prišiel na parkovisko a podišiel k autu v ktorom sedela Nicole nastúpil a povedal jej: „Môžeme ísť.“ Nicole videla že sa preto že odchádza trápi a opýtala sa ho: „Si si tým istý? Ešte si to môžeš rozmyslieť.“ „Nie, poďme.“ Povedal Sam a Nicole naštartovala, vyrazili na cestu a o malú chvíľu už opustili Oakridge a Sam tam nechal svojho brata samého. | |
| | | Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Démon menom láska 22.07.08 19:30 | |
| | |
| | | Anonymný Anonymný
| | | | calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Démon menom láska 22.07.08 19:53 | |
| | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Démon menom láska 22.07.08 19:54 | |
| ja som fakt nikdy neverila, ze rozdeli nejaka zenska. keby to bol aspon niekto, koho Sammy dobre pozna,ale takto... | |
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Démon menom láska 22.07.08 20:03 | |
| vidím že reakcia je presne taká ako čakala a ani mne sa nepáči že to Sam urobil ale muselo to tak by a nemajte strach to sa vyrieši k spokojnosti všetkých, dúfam že som priveľa neprezradila | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Démon menom láska 22.07.08 20:06 | |
| | |
| | | calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Démon menom láska 22.07.08 20:17 | |
| | |
| Predmet: Re: Démon menom láska 22.07.08 20:21 | |
| tak dakujem za pochopenie, ten je to presne tak že ked som dostala taký nápad musela som to napísať. a to neznamená že by som uznávala takéto Samovo správanie len sa mi to zdalo byť zaujímavé. pokračovanie by malo byť zajtra ale nie na 100% len ak bude mať múzu | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Démon menom láska 22.07.08 20:25 | |
| no ved samozrejme.pekne sme sa zapotili pri citani.odviedla si dobru pracu a paci sa nam to. perfektny napad tak posielam muzu k tebe zajtra,hej? | |
| Predmet: Re: Démon menom láska 22.07.08 20:30 | |
| dobre, dúfam že dorazí včas | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Démon menom láska 22.07.08 20:40 | |
| ale tak vzhladom k tomu, ze som sa pustila do svojej poviedky, tu muzu velmi nevycerpaj,oki? potrebujem aj trosku pre seba,ale ze si to ty, tak poziciam na chvilku | |
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Démon menom láska 22.07.08 20:41 | |
| | |
| | | Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Démon menom láska 23.07.08 21:44 | |
| | |
| Predmet: Re: Démon menom láska 24.07.08 19:13 | |
| Tak som tu dalšou častou. viem že som ju slubila už včera ale nejako mi to nevyšlo, chcem si byť istá že je to dobre napísané kym to sem dám tak som to nechcela uponáhľať
Keď Dean ostal v izbe sám trápil sa pre Samov odchod. Chcel mu zavolať alebo ho ísť hľadať, došiel až do takého stavu že by bol ochotný prijať Nicole za svoju švagrinú aj keď jej nedôveroval len aby sa zmieril z bratom, ale na druhej strane mu chcel dať šancu aby sám pochopil, že ten vzťah nebude fungovať, doľahol na neho pocit samoty a pochopil že nemá zmysel ostávať v meste. S démonmi by si sám aj tak ťažko poradil a už ho nebavilo tam čakať kým zaútočia, potreboval sa s niekým porozprávať a keďže s bratom teraz nemohol počítať rozhodol sa že pôjde za Bobbym. On bude určite na jeho strane a možno mu pomôže zo Samom, pobalil si teda veci a vyrazil na cestu. Z Oakridge do Južnej Dakoty bola dlhá cesta, ktorá trvala niekoľko hodín, za celý ten čas sa nemohol zbaviť myšlienok na Sama, stále mal pred očami jeho tvár keď odchádzal a až sa mu chcelo plakať, nikdy nerátal s tým že ho brat opustí kvôli nejakej žene a navyše teraz v posledných mesiacoch jeho života, stále nemohol uveriť že sa to naozaj stalo, ale keď sa pozrel na prázdne sedadlo vedľa seba pripomenulo mu to, že Sam je preč. Snažil sa na to nemyslieť a chcel sa sústrediť sa na cestu alebo počúvať svoju obľúbenú hudbu no nič mu nepomohlo, čo bolo zvláštne lebo jeho kazety mu zatiaľ vždy zlepšili náladu, no teraz po prvý krát nie. Na chvíľu sa ho zmocnila úzkosť bolo to niečo ako zlá predtucha ako by sa Samovi malo niečo zlé stať. Keď neskoro v noci dorazil na miesto a zastavil pred Bobbyho domom bol už veľmi unavený, rátal s tým že Bobby už dávno spí, keďže už bolo po polnoci nechcel ho budiť, videl však že v dome sa ešte svietilo tak podišiel k dverám a zazvonil, po chvíli mu Bobby prišiel otvoriť. „Dean, čo tu robíš? Si v poriadku?“ opýtal sa keď uvidel Deanovu smutnú tvár a čítal v nej že sa niečo stalo. „Áno som.“ Povedal Dean a Bobby ho pozval dovnútra, keď vošli do jeho obývačky a sadli si Bobby odišiel do kuchyne, po chvíli vrátil a doniesol dve pivá, jedno podal Deanovi a povedal mu: „Vyzeráš že si potrebuješ vypiť.“ Chvíľu tam len ticho sedeli a popíjali pivo. Po chvíli keď to už Bobby nevydržal potreboval vedieť čo sa stalo prečo za ním Dean prišiel tak neskoro v noci. „Povedz mi čo sa stalo? Prečo si tu? A kde je vlastne Sam?“ ,,Ani neviem prečo som prišiel, chcel som sa z niekým porozprávať. A Sam, vôbec netuším kde je. Mám o neho strach.“ Odpovedal mu Dean. Pre Bobbyho táto odpoveď nebola postačujúca a akurát ho ešte viac znervóznila. „No tak Dean povedz mi to priamo, stalo sa niečo Samovi?“ Dean sa pozrel do zeme pretože nechcel aby Bobby videl jeho tvár, chcel zakryť to ako sa cíti keď mu vyrozprával celý príbeh o Samovi a Nicole, teda nie celý len tú časť ktorú poznal on, povedal mu aj o tom ako sa Nicole stretol on a ako jej nedôveruje a že sa mu pre Sama nezdá dosť dobrá. „Teda tá žena musí naozaj stáť za to keď z nej Sam takto stratil hlavu, ako si spomínam on bol vždy ten rozumný.“ Poznamenal Bobby keď si vypočul Deanov príbeh. „To znamená akože ja nemám rozum?“ pokúsil sa zažartovať Dean a za celý deň po prvýkrát usmial. Bobbyho potešil veselší tón jeho hlasu ale na otázku mu neodpovedal. Po chvíli Dean dodal opäť smutným hlasom. „A možno je to tak, preto nedokázal Sama zadržať a preto neviem čo ďalej.“ „Takto nehovor, Dean spolu niečo vymyslíme a ak máš pravdu a tá Nicole nie je pred Sama tá pravá určite to čoskoro pochopí sa vráti sa.“ Ak tu vtedy ešte budem. Pomyslel si Dean nič však nepovedal. „Mal by si si pospať určite to bol pre teba ťažký deň a prešiel si dlhú cestu. Zajtra niečo vymyslíme.“ Navrhol Bobby a aj keď Dean pochyboval o tom že by vôbec dokázal zaspať súhlasil. Bobby ho teda odviedol do jednej prázdnej izby zaželal mu dobrú noc a aj on sám si išiel ľahnúť. ************* Sam a Nicole nemali neplánované kam idú bolo to pre nich jedno veľké dobrodružstvo bez konkrétneho cieľa, nakoniec však nezašli ďaleko, keď prechádzali mestom Sutherline ktoré bolo niekoľko kilometrov od Oakridge potrebovali natankovať, nakoniec tam zostali aj na obed a páčilo sa im tam. Páčila sa im pokojná atmosféra toho mesta, ktoré síce bolo o niečo väčšie ako Oakridge ale oveľa pokojnejšie, Sam tušil prečo. Nakoniec sa rozhodli tam ostať aj na noc. Ubytovali sa v moteli čo bolo pre Sama zvláštne lebo to bolo prví krát čo nebol z bratom ale Nicole. Za celý deň na Deana veľa myslel čo asi robí a či je ešte v tom meste. Chcel mu aj zavolať ale uznal že by nebol najlepší nápad. Neskoro v noci keď Sam už spal Nicole opatrne stala z postele. Veľmi dbala sa to aby sa nezobudil a nevšimol si ju. aj keď mala na sebe len nočnú košeľu neobliekala sa len si zobrala kabát, potichu otvorila dvere a odišla z izby. | |
| | | calla Winchester
| Predmet: Re: Démon menom láska 24.07.08 19:41 | |
| | |
| Predmet: Re: Démon menom láska 24.07.08 19:44 | |
| | |
| Predmet: Re: Démon menom láska 24.07.08 20:09 | |
| ako to čo má znamenať? chúďatko zlatíčko Dean je teraz smutný a to kvôli Nicol Sam musí byť jednoducho očarovaný, inak to vysvetliť neviem...nikdy by predsa kvôli ženskej neopustil len tak svojho milovaného bračeka a už vôbec nie kvôli nejakej krátkej známosti, čo vybieha v noci z izby ale dobré pokráčko som zvedavá, čo bude ďalej | |
| Predmet: Re: Démon menom láska 25.07.08 21:10 | |
| tak tu máte dalšie pokračovanie, dnes sa dozviete pravdu o Nicole tak to dúfam nebude až taký šok kedže ste to už tušili.
O malú chvíľu už stála na opustenej poľnej ceste za mestom a na niekoho čakala, bola netrpezlivá pretože tam čakala už niekoľko minúť a nikto neprichádzal. Znepokojovalo ju to lebo sa potrebovala vrátiť čo najskôr aby si Sam nevšimol že odišla. „No tak kde si toľko?“ zvolala na prázdnu cestu. V tom sa pri nej zjavil asi štyridsať ročný černoch prihovoril sa jej. „Len pokojne, Nicole už som tu, tak o čo ide?“ Nicole sa otočila a pozrela sa na muža ktorý prišiel jej predtým modré oči sa vtedy zmenili na čierne a povedala spokojným tónom: „Zavolala som ťa aby si oznámil Lilith, že môj plán vychádza výborne, zoznámila som sa už zo Samom Winchesterom aj s jeho bratom Deanom a potom som Sama presvedčila aby som mnou odišiel.“ „Skvelé.“ Potešil sa démon. „ale aj tak nechápem čo to máte z Lilith za plány, prečo si sa rozhodla zviesť Sama? Lillith ho predsa chce mŕtveho.“ „V prvom rade preto že to fešák a tak som spojila prácu zo zábavou.“ Povedala Nicole a usmiala sa, bolo jej príjemné zahrávať sa so Samom a chcela sa s ním najprv trochu zabaviť a nie ho hneď zabiť. „A po druhé.“ Pokračovala vo vysvetľovaní ,,som to urobila preto aby som ho odlúčila od brata a teraz keď už nie sú spolu bude oveľa ľahšie Sama Winchestera zabiť.“ „A ako ďaleko s tým plánom si?“ „Dosť ďaleko, takmer pred cieľom. A všetko išlo dokonca rýchlejšie ako som očakávala, dnes som so Samom odišla ďaleko od Deana takže ten mi už vôbec nestojí ceste. Sam mi uveril všetko čo som mu nahovorila a dokonca si myslí že som obyčajné dievča ktoré nevie kto on v skutočnosti je, kto by povedal že muž čo v sebe skrýva takú moc je taký naivný.“ Poznamenala Nicole z škodoradostným úsmevom a pokračovala: „Sam je do mňa zamilovaný a preto s ním môžem robiť čo len chcem.“ Démon sa na ňu uznanlivo pozrel, a povedal jej „Musím uznať veľmi dobrý plán, keď to vyjde Lilith sa ti určite odmení, dobre poviem jej ako si pokročila a keď budeš ešte niečo potrebovať zavolaj ma veľmi rád by som ti pomohol zabiť ho.“ Potom sa na ňu ešte raz pozrel a zmizol. Nicole bola opäť na ceste sama, v spomienkach sa vrátila k tomu ako s celým plánom začali vybrali si náhodnú obeť najlepšie sa im hodil alkoholik čo mál halucinácie týmto chceli bratov prilákať do mesta a vtedy Nicole posadla telo Warnerovej susedky aby sa tak bližšie dostala k bratom, nejaký čas ich ešte predtým pozorovala aby prišla na to aký sú čo sú ich slabé miesta vedela, že pri Samovi bude musieť urobiť prvý krok ona pretože je pri ženách plachý a naopak u Deana stačí ak počká a on sám ju začne baliť. V deň keď sa s nimi zoznámila nevedela ktorý z nich príde do baru a ktorý pôjde do domu no v podstate to bolo jedno lebo aj tak sa stretla s oboma a oni na návnadu perfektne zabrali a potom čo ju Sam prichytil s Deanom jej plán začal vychádzať nad očakávanie dobre a v ten večer sa jej Sama podarilo nenápadne presvedčiť aby s ňou odišiel, prekvapilo ju že tak ľahko súhlasil a ešte viac ju to utvrdilo v presvedčený že ho mám dokonale omotaného okolo prsta už vôbec nepochybovala že jej plán vyjde a podarí sa jej to čo sa nepodarilo niekoľkým démonom pred tým. Vrátila sa do motela a tak ako to očakávala Sam stále pokojne spal. Ľahla si vedľa neho a chvíľu ho pozorovala, keby bola človekom určite by ju dojalo to ako nevinne vyzerá keď spí ona však bola démon a tak sa jej to nejako nedotklo. Keď sa ráno Sam zobudil vôbec nevedel čo sa cez noc stalo keďže spal tvrdo, aj napriek tomu že mal po celú noc zvláštne a znepokojujúce sny o jeho bratovi aj keď ho to neprekvapilo lebo také sny mával už odvtedy čo Dean uzavrel tú prekliatu dohodu. Nicole vyšla kúpelne a oznámila mu že ide po raňajky keďže v motel taký malý že v ňom nemali izbovú službu. Sam súhlasil a keď Nicole odišla v izbe ostal sám, sedel na posteli a v ruke držal mobil, Deanove číslo mal v rýchlej voľbe tak stačilo len stlačiť jednotku a zavolať mu on však váhal keď sa konečne rozhodol zavolať, niekto zaklopal na dvere, Sam stal podišiel k dverám a otvoril vo dverách videl stáť osobu ktorú veľmi dobre poznal ale prekvapilo ho že ju vidí práve tu a teraz: „Čo tu ty do pekla robíš?“ opýtal sa nie práve príjemným tónom. | |
| | | Faith Winchester
| Predmet: Re: Démon menom láska 25.07.08 22:11 | |
| | |
| Predmet: Re: Démon menom láska 26.07.08 15:30 | |
| | |
| | | calla Winchester
| | | | wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Démon menom láska 27.07.08 17:36 | |
| Calla: nejde o to že by som sa v tom vyžívala ale tak sa to robí aj v seriáloch a iných poviedkach a mne také konce nerobia veľmi dobre tak ked to tak robim aj ja je to taká odplata tak tu je dalšia čast zase bude napínavý koniec, dúfam že to prežijete lebo inak to skončit nemôžem, ale pokúsim sa urobiť pokračovanie čo najskor „No tak Sam, mohol by si byť milší.“ Povedala táto na prvý pohľad sympatická blondínka a drzo vošla do izby bez aby čakala na pozvanie. „No dobre Ruby, tak čo chceš?“ opýtal sa Sam, to ako sa dozvedela že je tam sa ani nepýtal pretože vedel že, ona sa o všetkom čo ju zaujíma dozvie a on nepochopí ako to robí. „Len som sa chcela na vlastné oči presvedčiť, či je pravda že sa nerozlučný bratia Winchesterovci rozhádali kvôli žene.“ „Poslal ťa Dean?“ „Dean? Nie, on by nikdy nebol až taký zúfalý že by ma požiadal o pomoc, vieš že ma nemá veľmi v láske.“ ,,A čuduješ sa mu? Si predsa démonka.“ Poznamenal Sam, od kedy Ruby poznal, chcel jej veriť pretože mu sľúbila, že pomôže Deanovi z dohody a dúfal že by to naozaj mohla ale fakt že je démonka v ňom vzbudzoval nedôveru a vedel že vždy keď za ním príde má niečo za lubom a nepochyboval o tom že je to tak aj teraz. „Sam, od začiatku sa vám snažím pomôcť ale vy ste obaja taký zadubený, že to asi nemá zmysel.“ Povedala Ruby, už jej dochádzala trpezlivosť pretože im stále musela dokazovať na ich strane. „Nemyslíš že je to rasistické odsudzovať ma len preto že som démon?“ „Vieš nemáme z démonmi dobré skúsenosti tak mi to prepáč ak mám problém uveriť ti.“ Povedal Sam s vzrastajúcim hnevom v hlase „Tak už si sa presvedčila že som odišiel od brata, tak už choď skôr ako Nicole...“ Na to však už bolo neskoro lebo skôr ako to dopovedal Nicole vošla a ostala zarazená stáť a pozerať sa na Ruby, ktorá sa na ňu pozerala rovnako šokovane, pretože keď uvidela ženu, pre ktorú Sam odišiel od svojho milovaného brata, hneď vedela s kým má tú česť. Sam si všimol ich pohľady no nevysvetlil si to správne, myslel si že Nicole žiarli a tak vysvetlil: „Toto je Ruby, jedna priateľka môjho brata, poslal ju aby nás skontrolovala ale už odchádza.“ Ruby vedela že Sam klame ale pripojila sa pretože chcela by so Samom ešte chvíľu sama: „Áno už idem, Sam môžeš ma ísť odprevadiť?“ „Načo? Von potrafíš aj sama.“ ,,No tak, len pokojne choď, mne to nevadí, hlavne sa skoro vráť.“ Povedala s milým úsmevom Nicole. „Tá je ale pokrytecká.“ Pomyslela si Ruby keď sa na Nicole pozerala, potom spolu so Samom vyšli na chodbu a keď boli od izby dostatočne ďaleko Ruby ironicky poznamenala: „Nemal by si svojej priateľke klamať hneď na začiatku, to nie je dobré pre vzťah.“ „A čo som jej mal povedať? Že si démonka, ktorá nám chce pomôcť?“ opýtal sa Sam, z jeho hlasu bolo cítiť že je nahnevaný, to nemohol zakryť a ani sa o to nesnažil, Rubyna návšteva ho veľmi nahnevala a vôbec mu nepadla vhod. „A prečo nie? možno by to pochopila.“ Sam vôbec nechápal prečo to povedala ako to myslela ale veselý tón jej hlasu ho ešte hlasu ho ešte viac dráždil. „Robíš si zo mňa srandu? O čo ti ide?“ vykríkol tak nahlas že to mohli počuť aj hostia v okolitých izbách. „Nerobím si srandu hovorím vážne Sam, Nicole je tiež démonka tak ako ja.“ „Čože? Čo to hovoríš? ako si na taký nezmysel prišla?!“ „Som démon a mi démoni sa navzájom spoznáme, aj ona určite vedela kto som hneď ako ma uvidela.“ Vysvetlila Ruby, Sam si spomenul na tie pohľady ktoré si medzi sebou vymenili Nicole a Ruby keď Nicole vošla do izby, a musel uznať, že by dávalo zmysel on však odmietal uznať, že by žena do ktorej sa zamiloval mohla byť démonka „Hovoríš nezmysly, Nicole nemôže byť démon!“ ,,Ako myslíš, nemusíš mi veriť ale na tvojom mieste by som si overila či je tvoja vyvolená naozaj človekom.“ odpovedala Ruby úplne pokojne akoby ju jeho nedôvera vôbec nevyviedla z mieri alebo už bola zvyknutá a odišla. Sam nevedel čo si ma o tom myslieť, démoni predsa klamú, tak mohla klamať aj Ruby ale na druhej strane, čo by získala tým že by takto obviňovala Nicole, vôbec mu to nedávalo zmysel, ak mala pravdu, mal by si to čo najskôr overiť, veď fľašku svätenej vody nosil pre istotu vždy v batohu a určite si ju tam dal aj včera keď sa balil, ale čo urobí? Vráti sa do izby a obleje ju? bude si myslieť že sa zbláznil, ale na druhej strane bude mať istotu že Ruby nemala pravdu, že Nicole je naozaj človek a nie nejaký prekliaty démon, dúfal že keď to urobí poriadne sa strápni a Nicole si o ňom pomyslí že je blázon, však sa mu to podarí nejako zahovoriť, keď sa vrátil do izby, hneď ako vošiel uvidel ako Nicole sedí na posteli. je taká krásna, taká úžasná žena predsa nemôže byť démon. Presviedčal sám seba, keď ho uvidela venovala mu krásny úsmev a on bol ešte viac na pochybách o tom či si to má vôbec overovať. Zdalo sa mu úplne absurdné že by bola démon veď ako sedela a tej posteli pripomínala skôr anjela. „Tak tá Ruby už odišla?“ opýtala sa. „Áno, odišla.“ Povedal Sam a prešiel k skrini z ktorej si vybral batoh a niečo v ňom hľadal, Nicole podišla k nemu a objala ho zozadu okolo pása „Nemohol by si sa teraz venovať mne?“ prihovorila sa mu s túžbou v hlase, keď sa Sam otočil a vytrhol sa z jej objatia pokúsila sa ho pobozkať, Sam mykol hlavou a Nicole si všimla že má v ruke malú ploskú fľašku ktorú práve vybral z batoha. „Sam čo to máš čo chceš robiť?“ opýtala sa prekvapene síce tušila čo vo fľaške má, Sam ju rýchlo otvoril a vyšplechol trochu svätenej vody Nicole rovno do tváre, ostal šokovaný keď uvidel že z jej tváre začalo dymiť, aj keď Nicole veľmi štípala tvár, stihla ešte rýchlo reagovať a kým sa Sam spamätal zo šoku, a jediným pohybom ruky ho odhodila k stene takou silou že si ani nestihol uvedomiť, čo sa stalo keď dopadol udrel si hlavu o nočný stolík čo stál pri stene a stratil vedomie. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Démon menom láska | |
| |
| | | | Démon menom láska | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |