Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Démon menom láska

Goto down 
+10
milleniumfalcon
Madlen
calla
Faith
Anwiel
sonca12
Kacena222
dzajnisko
SkreechTina
wiktoriano
14 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorSpráva
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

Démon menom láska - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty16.07.08 16:08

na pokračku usilovne pracujem bude zajtra okolo obeda tak sa máte na čo tešíť
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty16.07.08 18:46

supre! cheers cheers cheers cheers cheers
uzasne pokracko. ta veta, co vypotil Dean na konci sa aj mne strasne pacila Démon menom láska - Stránka 2 99937 Démon menom láska - Stránka 2 99937 Démon menom láska - Stránka 2 99937
aj sammy aj Dean si prisli na svoje Smile
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty17.07.08 13:39

Dneska jsem se už pročetla poslední povídkou, která mi zbývala! Démon menom láska - Stránka 2 170639 Démon menom láska - Stránka 2 170639 wiktoriano skvělé Démon menom láska - Stránka 2 103511 Démon menom láska - Stránka 2 103511 Démon menom láska - Stránka 2 103511 i když tento žánr nepíšeš, tak se ti povídka moc daří Démon menom láska - Stránka 2 949816 Démon menom láska - Stránka 2 949816 704 Moc se těším na další část! Tak Sammy a Dean mají nějaké holčiny na obzoru... jen aby se z nich nevyklubaly démonky! Démon menom láska - Stránka 2 328356 Hlavně Sammymu bych to nepřála... No Bobby jim určitě radil dobře, aby zmizeli, jenže když si Dean už domluvil schůzku, tak pochybuju, že ho poslechnou!
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty17.07.08 14:22

tak tu je dalšia časť a ešte predtým mám jednu správu dostala som sa do krízy a neviem ako dalej tak neviem kedy bude dalšie pokračko musím ešte niečo lepšie premyslieť dúfam že to skoro vyriešim a tak do jedného alebo dvoch dní zase niečo napíšem

7. časť

Na druhý deň sa Dean rozhodol stretnúť sa s tou ženou aj keď Sam s tým nebol nadšený pretože si myslel že keď už ostali v meste mali by byť aspoň opatrnejší.
„Nechceš aby som sa stretol s tou ženou pretože ja som ti včera pokazil rande? Lebo ak ide len o to tak za ňou môžeš ísť teraz ty pôjdeš za svojou kočkou a tá moja príde sem.“ Navrhoval Dean svojmu bratovi.
„Dean ty sa nikdy nezmeníš však? nemáme dôvod ostávať v tomto meste ale ty tu chceš ostať len kvôli nejakej babe?“
„No dobre, ako chceš odísť môžeme zajtra ale daj mi ešte jeden deň, možno sa aj o tých démonoch dozvieme viac.“
„Dobre v poriadku, vidím že teba nepresvedčí nikto.“ Povedal rezignovane Sam a dodal: „dám ti dve hodiny dobre?“
,,Dobre tak dve hodiny, tak už choď ona každú chvíľu príde a nechcem aby si tu vtedy bol.“ Naliehal Dean Sam si teda zobral notebook a odišiel zišiel dolu na parkovisko a sadol si do Impaly, bol nahnevaný na brata pre tú jeho neskutočnú tvrdohlavosť, zobral do ruky mobil a uvažoval či má zavolať Nicole, radšej sa jej už neozvem, pomyslel si ale nechcel aby si o ňom myslela niečo zlé preto sa rozhodol že jej predsa len zavolá aj tak nevedel čo má teraz dve hodiny robiť. Skúšal jej volať dva krát ale ona nedvíhala, možno je to tak lepšie uvažoval, pretože vždy pri pomyslení na to že by mal mať opäť vážny vzťah ho prenasledovala myšlienka na Jessicu a na to keby ho nebola spoznala nemusela zomrieť, bál sa toho že by sa to mohlo stať znovu na druhej strane Dean také niečo nepoznal pretože to zo žiadnou z jeho priateliek nemyslel vážne. Asi po pol hodine mu zazvonil mobil, zo začiatku si myslel že volá Nicole bol to však Bobby.
„Čo sa deje Sam? Volal som Deanovi a vôbec neberie mobil.“
„Nemaj strach, Dean je určite najlepšom poriadku.“ Odpovedal mu znechutene Sam.
„Už ste odišli s toho mesta? Dean povedal že mi zavolá keď odídete ale nezavolal.“
„Áno, už včera sme odišli.“ povedal Sam, nechcel aby sa Bobby kvôli nim trápil a preto mu asi po prví krát odkedy sa poznali klamal Bobby však okamžite zistil a povedal mu:
,,Sam prestaň aj tak nevieš klamať. Ste stále v tom meste však?“
„Áno, ja som aj chcel odísť ale Dean si vzal do hlavy že tých démonov nájde a zabije.“
„Čože? On sa už úplne zbláznil? Veď proti nim nemá žiadnu šancu.“
„Áno viem presne to som mu povedal aj ja ale veď poznáš tú jeho povahu.“
,,A keď je vlastne teraz?“
„Je v motelovej izbe má tam nejakú kočku čo neviem kedy stihol zbaliť.“
„Ale Sam, v meste je možno zraz démonov a ty ho necháš samého s nejakou kočkou? Čo ak je posadnutá?“ zvýšil hlas Bobby, už nevedel čo si má myslieť Deanovom správaní za poslednú dobu, už vôbec nebol opatrný a myslel len na zábavu Bobby si bol istý že je to tou jeho dohodou.
„A čo som mám urobiť? Mal som na ňu počkať s ňou a na privítanie ju poliať svätenou vodou?“ opýtal sa podráždene Sam Bobby bol chvíľu ticho pretože nevedel čo má na to povedať prehovoril až neskôr: „Ako ďaleko si od toho motela?“
,,Som vonku na parkovisku.“
„Tak tam rýchlo choď nemôžeš to nechať tak.“
„Ale no tak Bobby teba asi baví kaziť nám schôdzky však?“
„O to nejde len mám o vás strach, vieš že vás dvoch mám rád ako by ste boli moji synovia.“
„Dobre Bobby idem tam aby si bol pokojný.“ Povedal Sam odložil telefón a išiel hore do ich izby. Zaklopal na dvere a opýtal sa: „Dean, môžem vojsť?“ keďže nikto neodpovedal pomaly otvoril dvere, očakával že uvidí čokoľvek ale toto by mi nepadlo.
„Nicole?!“ vykríkol šokovane.

Naposledy upravil wiktoriano dňa 05.09.08 23:17, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty17.07.08 14:35

ja som to tusila.... Exclamation affraid
ta Nicole mi zacina vadit... 603
ale skvele pokracovanie...
citácia :
Mal som na ňu počkať s ňou a na privítanie ju poliať svätenou vodou?“
to sa ti podarilo.... 704 704
ale aspon by zistil kto prisiel za Deanom...
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty17.07.08 14:37

ja tiez musim cpohvalit tu citaciu,co vypisala calla. je bohovska Démon menom láska - Stránka 2 316745 Démon menom láska - Stránka 2 316745 Démon menom láska - Stránka 2 316745
ach jaj, Bobby vzdy vie, kedy zavolat Wink
ale ze tam je Nicole????? to si ma dorazila. to som vobec necakala. skor som ocakavala, ze tam bude bitka, alebo proste nieco demonicke, ale ze tam bude Nicole?? to su mi soky affraid
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

Počet príspevkov : 1205
Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :)
Registration date : 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty17.07.08 17:23

Démon menom láska - Stránka 2 99937 Démon menom láska - Stránka 2 99937 Démon menom láska - Stránka 2 99937 tak toto je husté Démon menom láska - Stránka 2 316745 Démon menom láska - Stránka 2 316745 tak Sammy si konečne nabalí nejakú kočku, div že nerozmýšľa o dome a psovi a teraz ju nájde na mieste Deanových radovánok Démon menom láska - Stránka 2 316745 Démon menom láska - Stránka 2 316745 Démon menom láska - Stránka 2 316745 ja mám dosť, toto je sranda lol! lol! vyvíja sa to super Démon menom láska - Stránka 2 104346 Démon menom láska - Stránka 2 104346 dúfam, že krízu zaženieš čo najskôr 701
Návrat hore Goto down
http://neumannova.tumblr.com
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty17.07.08 17:44

Super pokračování! Démon menom láska - Stránka 2 103511 Démon menom láska - Stránka 2 949816 Démon menom láska - Stránka 2 949816 Ale ukončila si to v tom nejlepším! To se nedělá Laughing Laughing Musím přiznat, že mě něco podobnýho napadlo, když Nicole odešla z baru a pak se Dean setkal s tou "svojí" Démon menom láska - Stránka 2 999804 ale nakonec jsem to zavrhla, že jsem si říkala, že to asi tak nebude Démon menom láska - Stránka 2 328356 a vida. Shocked Vypadá to, že moje tušení bylo správný! No Sammy bude mít určitě z bratra radost Démon menom láska - Stránka 2 316745 Démon menom láska - Stránka 2 316745 Ukončila si to opravdu napínavě a jsem moc zvědavá, jestli ho překvapila jen Nicole nebo i něco dalšího... Démon menom láska - Stránka 2 284389 Zajímalo by mě co je zač? Démon menom láska - Stránka 2 999804 Těším se na pokráčko!
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty17.07.08 18:55

no kríza ešte nie je celkom preč ale tieto vaše skvelé komenty mi pomáhajú aby som ju prekonala a zajtra do večera možno predsa niečo zvládnem napísať a ešte
madlen to že som to skončila napínavo to tu predsa tak končia všetky poviedky tak sa aspoň máte na čo tešiť lebo môžem prezradiť ze z Nicole to ešte bude veľmi zaujímavé
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty17.07.08 18:57

a asi neprezradis, ci nahodou Nicole nie je demonka?? Wink
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty17.07.08 18:59

no to by myslím potom nebolo zaujímavé ale v niektorej z budúcich častí sa o nej dozviete všetko čo chcete vedieť
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty17.07.08 19:10

niektorej z buducich? takze v dalsej sa to nedozvieme?? Démon menom láska - Stránka 2 71416
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty17.07.08 19:19

no aj v budúca by mala byť o nej ale nebude to všetko naraz vieš postupne vyjde všetko napovrch Démon menom láska - Stránka 2 707500
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty17.07.08 19:23

aha.dobre.dakujem za objasnenie teda. uz len to pokracovanie by som potrebovala 603
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty18.07.08 20:42

takže mám dobrú správu kríza je už preč aspoň nateraz možno sa ešte vráti, ale podarilo sa mi napísať dalšiu časť dúfam že vám nebude vadiť že sa teraz venujem viac citom bratov ako démonom ale to že som dosť dlho písala telenovely na mne muselo zanechať nejaké nájsledky Very Happy

8. časť

Sam stál vo dverách ako prikovaný nemohol sa pohnúť len tak pozeral pred seba keď vošiel do izby videl Deana ako sa na gauči bozkával z nejakou ženou na čom by nebolo nič zvláštne keď sa však otočili k nemu a Sam uvidel žene do tváre ostal šokovaný bola to totiž tá istá s ktorou mal včera rande. Práve ona zo všetkých žien. Nicole.
„Sam čo tu robíš?“ opýtal sa Nicole ktorá bola pravdepodobne rovnako šokovaná ako Sam
„Čo tu ja robím? Čo tu ty robíš s mojím bratom?“
„Čože bratom? Ja som netušila že ste bratia. Ja som len...“
,,Zadržte mohol by mi niekto vysvetliť čo sa to tu deje? Vy dvaja sa poznáte?“ skočil jej do reči Dean.
„Áno poznáme, toto je tá žena s ktorou som bol včera ja. Nicole môžeš mi to vysvetliť? To len tak s každým skončíš v posteli? Nemyslel som si že si taká.“
„Sam ak ti to pomôže k ničomu nedošlo.“ Vysvetľoval Dean aj keď stále nebol v situácii zorientovaný, nevedel pochopiť ako môže byť Samova priateľka a jeho tá istá osoba, myslel si že to je len nedorozumenie.
„Ak aj nedošlo tak len preto že som sem prišiel.“
„Myslím že radšej odídem mrzí ma to Sam naozaj.“ povedala Nicole a vyšla z izby Sam ešte ostal chvíľu stáť na mieste ale potom odišiel aj on a nechal tam Deana samého bez vysvetlenia. Nicole dostihol na parkovisku pred hotelom prišiel k nej chytil ju za rameno a povedal: „Nicole počkaj nemôžeš len tak bez vysvetlenia odísť, povedz mi prečo si bola z mojim bratom.“
„Viem že si teraz o mne myslíš len to najhoršie ale nie je to tak.“ Povedala Nicole a pozrela sa na neho Sam videl že sa jej na tvári leskli slzy čo ho dosť prekvapilo.
„Tak mi konečne povedz ako si spoznala môjho brata.“ Naliehal na ňu v tej chvíli už voči nej ani necítil takú zlosť ako predtým.
„S Deanom som stretla v ten večer keď som odišla z baru, Kevin Warner bol môj sused, a keď som sa vracala domov videla som z jeho domu vychádzať Deana pýtala som sa ho čo tam robí a on so mnou začal flirtovať.“ Začala z vysvetľovaním Nicole a Samovi ktorý dobre poznal bratovu povahu sa to zdalo byť možné. Nicole sa na Sama chvíľu pozerala aby zistila či má vôbec zmyslel pokračovať a nakoniec pokračovala: „Dean mi dal svoje telefónne číslo, síce som ho nemienila použiť vizitku som si dala do vrecka. A keď si včera tak skoro odišiel myslela som si že si odišiel kvôli mne že som ti nebola sympatická preto som zavolala Deanovi.“
„Tak to nebolo, Nicole si mi veľmi sympatická odišiel som pretože som na niečo súrne dnes som ti aj volal ale nedvíhala si to teraz viem že to preto že si bola s mojím bratom.“ Povedal Sam keďže ho stále rozčuľovala spomienka na to ako našiel Nicole s Deanom v objatí.
„S Deanom sa naozaj nič nestalo, presvedčil ma aby som prišla k nemu do motela vedela som že to nemám robiť ale predsa som išla a bola to chyba, tvoj brat sa ku mne správal hrubo hneď ako som prišla začal si dovoľovať začal ma bozkávať a bolo mi jasné že ma chce len dostať do postele snažila som mu povedať aby prestal že to je na mňa prirýchlo ale on vôbec nepočúval a vtedy si prišiel ty ale ak by si neprišiel aj tak by som odišla. Musíš mi veriť Sam ja nie som nejaká štetka ako si o mne teraz určite myslíš.“
,,Nič také si nemyslím v prvej chvíli som si to myslel ale verím tvojmu vysvetleniu.“
„Dobre tak keď som ti to vysvetlila už pôjdem nemá zmysel tu ešte ostať.“ Povedala Nicole a nastúpila do svojho auta Sam ju však zastavil: „Počkaj, neodchádzaj ešte, včera nám to nevyšlo čo keby sme to skúsili dnes?“

Naposledy upravil wiktoriano dňa 05.09.08 23:18, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty18.07.08 20:52

no mam dost...skvele pokracko... Démon menom láska - Stránka 2 258431 Démon menom láska - Stránka 2 258431 Démon menom láska - Stránka 2 258431
so zvedava co sa z Nicole vyklube... Démon menom láska - Stránka 2 999804 Démon menom láska - Stránka 2 999804
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty18.07.08 20:54

co co co??? Dean bol hruby a dovoloval si???????????? affraid affraid no toto... ale Sammy je nezny a mily, tak mu to zelam,aby bola Nicole pre neho tou pravou a aby s nou bol stastny Démon menom láska - Stránka 2 71416
ale upokojilo ma, ako to vyvrbilo.teda ak to bolo pravdive,ja myslela, ze Nicole je demonka a zvadza najskor jedneho a potom druheho Démon menom láska - Stránka 2 999804
uplne super pokracko! Démon menom láska - Stránka 2 312566 cheers
Návrat hore Goto down
dzajnisko
Diabolský admin
Diabolský admin
dzajnisko

Počet príspevkov : 1205
Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :)

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty18.07.08 22:14

hmmm, takže Dean bol hrubý, hej? začal si dovoľovať Démon menom láska - Stránka 2 868694 no kto by to povedal, bejk jeden Démon menom láska - Stránka 2 284389 Démon menom láska - Stránka 2 316745 super pokračovanie, som rada, že Sam Nicole vypočul Twisted Evil ale ak je tá ženská nejaký hnusný démon, tak nech si ma neželá Démon menom láska - Stránka 2 449740 len tak ďalej 704 704 704
Návrat hore Goto down
http://neumannova.tumblr.com
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty18.07.08 23:18

Suprový pokračování! Démon menom láska - Stránka 2 312566 Démon menom láska - Stránka 2 949816 Démon menom láska - Stránka 2 949816 Démon menom láska - Stránka 2 214863 Tak Dean byl ten hrubý, co si dovoloval, jo? Démon menom láska - Stránka 2 284389 Stále nevím, co si mám o Nicole myslet... a to její vysvětlení by mě rozhodně tak nepřesvědčilo jako Sama, který se s ní chce ještě sejít! Jsem zvědavá, co se z toho vyklube! Démon menom láska - Stránka 2 999804 Těším se na další část!
Návrat hore Goto down
Kacena222
Žltočočko
Žltočočko
Kacena222

Počet príspevkov : 608

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty19.07.08 18:25

skvelé,skvelé a ete raz skveléé Démon menom láska - Stránka 2 949816 Démon menom láska - Stránka 2 949816 Démon menom láska - Stránka 2 949816 Démon menom láska - Stránka 2 949816 supeer poviedka a veeľmi napínavo to tu graduje Démon menom láska - Stránka 2 312566 Démon menom láska - Stránka 2 312566 Démon menom láska - Stránka 2 312566 už na začiatku som sa doosť bavila na tom, jako si Dean uťahoval zo Sama,že ma máť stretko s nejakou babou Démon menom láska - Stránka 2 316745 Démon menom láska - Stránka 2 316745 to jeho "to akože zo ženou" - či jako to už bolo presne 603 ma váážne dostalo Démon menom láska - Stránka 2 258431 podobne ako tie jeho slová,smerujúce na to,že by Sam a gay Démon menom láska - Stránka 2 99937 Démon menom láska - Stránka 2 99937 Démon menom láska - Stránka 2 99937

affraid affraid affraid no a pravdaže som kukala jako tela na nové vráta,ked som si prečítala,že tá baba,teda Nicol je vlastne Warnerovou susedkou a že sa stretla tež s Deanom affraid affraid affraid a ete ich aj Sam prichitil inflagranty Démon menom láska - Stránka 2 316745 či jako sa to vlastne hovorí Démon menom láska - Stránka 2 316745 no i ja si nie som mooc Nicol istáá - pri jej postave som trochu na pochybáách Démon menom láska - Stránka 2 284389 ..a inak hrubý Dean?? Démon menom láska - Stránka 2 284389 no jj..veď Dean je vlastne riadny kanec Démon menom láska - Stránka 2 99937 Démon menom láska - Stránka 2 99937 Démon menom láska - Stránka 2 99937 noo..som teda veeľmi zvedaava jako sa to ďalej bue medzi nimi vývíjať,ale i to čo majú tí démoni v pláne Démon menom láska - Stránka 2 170639 už aby tu bolo ďalšie pokračovaanie Démon menom láska - Stránka 2 312566 Démon menom láska - Stránka 2 312566 Démon menom láska - Stránka 2 312566 Démon menom láska - Stránka 2 214863 Démon menom láska - Stránka 2 214863 Démon menom láska - Stránka 2 214863
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty19.07.08 19:28

Kacena222 napísal:
no jj..veď Dean je vlastne riadny kanec
tak toto ma dostalo Démon menom láska - Stránka 2 99937 Démon menom láska - Stránka 2 99937 Démon menom láska - Stránka 2 99937 Démon menom láska - Stránka 2 99937 Démon menom láska - Stránka 2 99937 Démon menom láska - Stránka 2 99937 Démon menom láska - Stránka 2 99937 Démon menom láska - Stránka 2 99937 Démon menom láska - Stránka 2 99937
tak ja to tu uz obkukavam, ci nebude nahodou nove poracovanie dnes Wink
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty20.07.08 16:11

na začiatok sa vám chcem podakovať za komentíky
Démon menom láska - Stránka 2 92299 veľmi na teší že vás poviedka zaujala a vidím že už mám dosť čitateliek tak teda tu je dalšia časť

Dean sedel sám v izbe. Snažil sa utriediť si myšlienky a pochopiť čo sa to vlastne stalo myslel si že sa každú chvíľu vráti Sam a všetko mu vysvetlí ale to sa nestalo, prešla hodina a stále nič keď už bola takmer pol noc Deanovi už dochádzala trpezlivosť, nevedel presne či je na svojho mladšieho brata nahnevaný alebo sa o neho iba bojí ale bol stále nervóznejší pri pomyslení na to že nevie kde teraz Sam je. Stále viac ho premáhal pocit úzkosti, už nevydržal len tak nečinne sedieť a čakať že sa ozve tak sa rozhodol že mu zavolá, skúšal to niekoľko krát no Sam to vôbec nedvíhal. Dean sa však nevzdával skúšal to znova a znova, už ani nevedel na koľký pokus sa to podarilo a Sam zdvihol „Čo chceš?“ opýtal sa podráždene.
„Pol hodinu sa ti pokúšam dovolať.“ Vyčítal mu Dean keď pochopil že jeho strach bol neopodstatnený a on je pravdepodobne s tou Nicole.
„Áno viem.“
„Nedvíhal si.“
„Áno nedvíhal.“
„Kde vlastne si? Sammy mal som o teba strach.“
,,Prestaň mi už konečne hovoriť Sammy jasné?!“ vykríkol Sam, Nikdy nemal rád keď mu niekto hovoril Sammy ale pri Deanovi to vždy toleroval lebo je jeho starší brat. Teraz však bol nahnevaný a preto to nemohol nechať tak.
„No dobre ako chceš. Ak sa na mňa hneváš tak...“
„To si vybavíme keď sa vrátim, teraz nie, pokiaľ nejde o život tak mi daj pokoj!“ Sam skríkol do mobilu tak až si Dean musel dať mobil ďalej od ucha a potom zložil. Dean ostal šokovaný z tohto pre Sama netypického správania „teda tá kočka s ním robí divy,“ pomyslel si aj keď sa mu ani nečudoval veď sa páčila aj jemu, chcel myslieť na niečo iné ako na Sama a tak chcel zistiť niečo démonoch čo boli v meste pretože ho znervózňoval fakt že stále nič nepodnikli bol by rád keby poznal spôsob ako zistiť presnejšie kde práve sú, keby ich vedel vystopovať to však nevedel, možno by to vedel Bobby ale toho o tomto čase už nechcel otravovať. Bolo niečo po jednej keď sa vrátil Sam.
„Teda vraciaš sa o takomto čase? To musela byť divoká noc.“ Poznamenal Dean hneď ako uvidel brata.
„Počuj Dean neviem čo si predstavuješ ale ja nie som ako ty!“ odpovedal mu stále nahnevaný Sam, Deana mrzelo že sa na neho jeho brat hnevá a cítil sa pred ním tak trápne ako nikdy predtým. Pozrel sa na Sama veľmi zvláštny pohľadom, ktorým mu chcel naznačiť že ho mrzí že si začal s tou istou ženou ako on hoci o tom nevedel. Chvíľu neprehovoril ani jeden z nich potom ticho prerušil Dean.
„Nicole je vážne tá baba s ktorou si mal včera rande?“
,,Áno je to ona.“ Sam odpovedal stručne pretože vôbec nemal náladu na rozhovor s Deanom.
,,Vidím že sa na mňa hneváš ale nechápem prečo, keby som vedel že sa z Nicole poznáš aj ty nikdy by som si s ňou nedohodol rande ale ja som to nevedel.“
„Nejde o to či si to vedel alebo nie! Dean ja ťa už vôbec nespoznávam za poslednú dobu si sa tak zmenil už sa ani nevieš správať k ženám. a nevieš že máš prestať keď žena povie nie!“
„Nerozumiem o čom to hovoríš.“
„Nerozumieš? Hneď ako sem Nicole prišla si sa na ňu vrhol a aj keď si povedala aby asi prestal neprestal si čo by sa bolo stalo keby som neprišiel bol by si ju znásilnil?“ Kričal Sam, aj keď sa zo začiatku nechcel o tom z bratom baviť to že s tým začal ho ešte viac nahnevalo a povedal mu všetko čo mal na srdci.
,,O čom to hovoríš? Neviem čo ti povedala Nicole, ale ona sa vôbec nebránila, práve naopak, a ak by so mnou nič nechcela mať neprišla by hneď sem, uvažuj Sammy ty si jej všetko uveril hoci vôbec nepoznáš a pochybuješ o mne aj keď som tvoj brat. Celá táto záležitosť sa mi zdá veľmi podozrivá, naozaj si myslíš že to bola náhoda že nás pozná oboch?“
„Áno určite je to náhoda. Mňa stretla v tom bare a teba potom keď sa vracala domov pretože bola Warnerovou susedkou. Nie je na to vôbec nič zvláštne.“
,,Uznávam že je to veľmi pekná žena ktorá by mohla pripraviť o rozum každého chlapa, ale ty si bol vždy ten čo najprv uvažoval a až potom konal, tak sa nad tým trochu zamysli. Spomínaš si na pascu o ktorej hovoril Bobby? Čo ak ona je toho súčasťou? Čo ak je to démonka?“
,,Tak to už stačilo Dean! Nedovolím aby si ju očierňoval a už sa o tom nebudem viac baviť som veľmi unavený a chcel by som si pospať.“
Dean pochopil že nemá zmysel pokračovať v rozhovore. Síce by bratovi želal aby si našiel ženu s ktorou by bol šťastný a nebol by sám vtedy keď už pri ňom nebude ale neveril že by tou ženou mohla byť Nicole, pretože to ako ju poznal za ten krátky čas Dean bolo úplne odlišné od Samovej mienky o nej a teraz už voči Nicole nemal žiadnu dôveru.
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty20.07.08 16:29

tak toto... akoze ja som za Sammyho,ale toto uz vazne prehnal! teraz stojim pri Deanovi. ved ja si tiez nemyslim, ze by sa k nej spraval nasilne ci hrubo a Sam to aspon mohol zvazit alebo si ho aspon vypocut.a v tom telefone mohol byt aj laskavejsi.co sa to s nim dopekla deje??? ona mu pocarovala ta Nicole,ci co???? Démon menom láska - Stránka 2 707500 toto je fakt hrozne...nechapem,co sa deje Démon menom láska - Stránka 2 202744 Démon menom láska - Stránka 2 202744 Démon menom láska - Stránka 2 202744
moj komentar mal znamenat, ze pokracko je skvele a zasa ma dostalo Démon menom láska - Stránka 2 258431
Návrat hore Goto down
Kacena222
Žltočočko
Žltočočko
Kacena222

Počet príspevkov : 608

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty20.07.08 16:31

wiktoriano som veeľmi rada,že ďalšie pokračovania prišlo takto skoro lol! dúfam,že ani s tým ďaším sa nebueš mooc zdržiavaať,pretože teraz to medzi Démon menom láska - Stránka 2 335560 vyzeraa veeľmi napínavo...a to všecko len kvoli Nicol affraid ako som už vravela v predchádzajúcom komente pri jej postave som doosť na pochybáám..a len sa v tom utvrdzujeem Démon menom láska - Stránka 2 316745 pretože sa mi totiž zdáá,že Nicol si Sama obtočila okolo prsta..a to sa mi teda mooc nepozdááva Démon menom láska - Stránka 2 284389 opäť veeľmi dobráá práááca! Démon menom láska - Stránka 2 949816 Démon menom láska - Stránka 2 949816 Démon menom láska - Stránka 2 949816
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty20.07.08 19:15

Sam ma sokoval.... affraid affraid suhlasim s Deanom... Very Happy
Ako napisala Faith co sa sním do pekla deje?? confused
pokracko ale rychlo bo si zacnem namyslat blbosti... 603
ale nemôžem zabudnut na pochvalu... Démon menom láska - Stránka 2 214863 Démon menom láska - Stránka 2 214863 Démon menom láska - Stránka 2 214863 Démon menom láska - Stránka 2 214863 Démon menom láska - Stránka 2 214863 Démon menom láska - Stránka 2 312566 Démon menom láska - Stránka 2 312566 Démon menom láska - Stránka 2 312566
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Démon menom láska   Démon menom láska - Stránka 2 Empty

Návrat hore Goto down

Démon menom láska
Návrat hore 
Strana 2 z 5Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Wiktoriano-
Prejdi na: