| 2. SK/CZ SN MEET | |
|
+31lentilka Ettie FeeBee janicag rockflower Kristine Kacena222 Weronička Chrystelle renáta lenkka calla SNlois Zizi Soniq ivan2321 sonca12 Kaja Madlen Lex dion-fortune dzajnisko nikita Samabel Anwiel janka410 Sarinka LenkaX22 Faith Silvia SkreechTina 35 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 14:35 | |
| Na to hromadné sledování nové epky se těším... ale protože to bude nový díl, tak se nedivte, že budu tichá jako myška a jen sedět v úžasu Lidí je řádná kopa! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 14:38 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 16:03 | |
| Tina no obaja by určite nesli...teda aspon oco... ale mamu by som ukecala na takú babskú jazdu.. teda s tim odvozom...mna by ocino odviezol a aj by po nas prisiel...ak mi dovolí isť... :cry: na tričká sa strasne teším... ak neprídem tak si ho určite objednám... | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 16:23 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 17:04 | |
| Teeeda, vidím zmeny, už aj ich idem zapísať Dionka: Dik moc, že si sa popýtala, pomohlo mi to Zatiaľ takto, do konca septembra mi dajte vedieť, či pôjdete sami alebo s niekým (platí to pre tých, čo sa ešte nevie na 100% a tak ) Weronička: Potom daj vedieť, ako by si na tom bola s odvozom po schválení a tak Našla som jednu firmu, čo za myslím slušnú sumu by nás TAM odviezla, aj s tým, že v cene by bol batožinový vozík na naše veci a aj lyže, len sa ešte idem popýtať tam na niečo, ale celkovo to cestovné beriem tak, že by vás to stálo ako cesta vlakom, alebo busom, a to myslím že bolo okolo cca tých 300.-Sk. Vyhovuje takáto suma? Viem, malo ma to napadnúť skôr, ale ešte by som chcela vedieť, že kto príde busom a kto vlakom do BA. Napíšte mi to do PM alebo na mail, jedno z toho. Nie je problém v tom, že vás spoločne už s tým mini busom vyzdvihneme priamo na stanici. Ešte by som chcela vedieť čas, o koľkej by ste tak mohli/chceli do BA prísť. Ak som dobre pochopila, je to až 5 hodín cesty, tak aby nám s SN pomocou do Lampášika vyšlo tam prísť maximálne do tej 20:00 hod. Ale viem, že je ešte v piatok škola/práca, tak preto povedzte, ako by ste na tom boli časovo. Čo sa týka premietania, alebo novej epky na chate, na výbavičke pracujem (lepšie povedané na sponzorovi ) ohľade toho dataprojektoru, inak už repráky do laptopu kupujem asi na budúci mesiac, nech máme pekné ozvučenie. Takže to buď po ceste tam alebo priamo na chate stiahnem a s titulkami sa môžeme zabávať spoločne Teraz mi napadla taká predstava spoločného prekladania titulkov No bude zábava určite Snáď som zatiaľ na nič nezabudla.... | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 17:49 | |
| pozeram, ze sa to tu pekne rozbieha. Som velmi rada, ze ten zoznam je taky plnucky a ze ide aj kopec novych tvariciek,co nebolo na prvom meete. juj,ludkovia, tak sa na vas tesim ja v ten piatok ani nejdem do skoly...akoze naco s tou epkou je to skvely napad, take spolocne tvorenie titulkov, no to by bola haluz ja este neviem vobec,ako sa kde dostanem, nic este som nedohodla s mamou... neviem,ci si je vobec vedoma, ze na Mikulasa nebudem doma... nejak o to nema zaujem.vsak ono jej to potom dojde, ked ju budem pytat peniaze inak Tini, ty si sa do toho pekne oprela, si skvela, ze to takto vsetko zaobstaravas, velka poklona pre teba | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 18:11 | |
| tina: v pohode takže ja idem sama na 100 percent a pridávam sa k poklone, že to všetko organizuješ len ešte k tomu odvozu. myslím, že niektorým, napr. z východu je zbytočné sa trepať do BA a odtiaľ na donovaly. takže pokiaľ by niektorý mali zájem prísť skôr do bystrice, tak mi dajte vedieť, že akým spojom a kedy asi by ste sem došli, nech vás môžem ísť čakať a nech môžme vymyslieť vašu prepravu odtiaľ na donovaly. pokiaľ by išlo len o tých 4 ľudí, tak vás vezme ja, pokiaľ viac, musíme pozrieť nejaký bus. a ešte otázka, my tam teda strávime dva noci? z piatka na sobotu a zo soboty na nedelu? no a tí, čo by sme teda rovno prišli na Donovaly, kde si dáme stretnutie? na zastávke, kam vy prídete? | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 18:14 | |
| Dion tak to mas teda pravdu... trebars ja neviem,ci by som sa chcela trepat z LE do BA takze keby to slo, tak by som dosla do BB. inak, aj tebe poklona,ze sa staras o tieto vecicky, dikes moc,ste proste skvele | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 18:16 | |
| okey Faith idem si ťa zapísať a v pohodke, ja rada pomôžem, nemusíš ďakovať | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 18:27 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 18:30 | |
| Takže já jedu 99,9% vlakem... a příjezd v pátek do BA, to se musíte domluvit vy, protože já v pátek určitě do školy nejdu, když jedu z Prahy. ... takže jen budeme s FeeBee potřebovat vědět, do kdy nejpozději bychom tak měli do BA razit. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 18:32 | |
| dzajnisko: jasné už máš rezervované miesto v našom autíčku, hneď vedľa Faith | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 18:34 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 18:37 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 18:37 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 19:28 | |
| Takže zatiaľ Faith a Dzajnisko majú odpustené platenie cestovného v minubuse a vlastne je celkom logické, že načo by ste išli do Ba a potom do Bb, heh Takže u Dionky sú ešte voľné 2 miesta, tak baby potom dajte vedieť, nech vieme čo a ako. Ďakovať nemusíte, sme len zatiaľ na začiatku Ale tak samozrejme, pochvala vždy poteší Čo sa týka tvojej otázky Dion, snáď sme sa dobre pochopili aj s tou pani z Lampášika, že sa jedná o dve noci, ja som jej tam presne napísala, že večer v piatok by sme došli a v nedeľu ráno skoro odišli, alebo niekto ešte skôr, podľa toho, ako sa ešte dohodneme na ceste naspäť. Inak ako tak pozerám, v piatok máte voľno Nie že kvôli meetu niekoho ešte naučíme záškoláctvu | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 19:35 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 19:45 | |
| okey super už sa teším tie dve noci su perfiš a ešte ohľadom toho stretnutia, trebalo by, aby sme sa nejako zkordinovali a dorazili na donovaly zhruba v tom istom čase a dali si stretnutie buď to rovno pred chatou, len to neviem, či by sme s otcom neblúdili tam alebo na zastávke, kam prídete vy- to by asi bolo lepšie, neviem plus ja som našla cenník parku snov donovaly: - kód:
-
http://www.parksnow.sk/donovaly-zima/cennik-ceny.php teda pre tých, čo by sa šli aj lyžovať, ak by nás bolo 20 tak máme skupinovú zľavu 10%. 1 deň vychádza na 560.00 Sk čo sa mi zdá byť trocha prehnané myslím, že keďže budeme mať v piatok "rušnú noc" ráno budeme asi chcieť spinkať a tiež si myslím, že by nás celý deň na lyžiach dosť unavil a kľudne by nám mohli stačiť aj 3 hodiny za 440.00 Sk alebo cenovo výhodnejšie od 14.00 + večer 380.00 Sk. plus tu sú nejaké fotky strediska: - kód:
-
http://www.parksnow.sk/donovaly-zima/zabava-pohladnice.php edit: plus tu je mapa strediska a trate: - kód:
-
http://www.parksnow.sk/donovaly-zima/lyzovanie-trasy.php ja som bola na donovaloch asi len 2krát, keďže je to taká hodinka od BB a my máme lyžiarske strediská aj priamo v meste a preto chodím väčšinou na tieto zjazdovky. na donovaloch je však ozaj široký výber vlekov a prídu si na svoje aj náročný lyžiari. samozrejme sú aj detské vleky ak má niekto doma lyže, ale ešte napr nevie lyžovať, tak dám zdarma hodiny lyžovania pokiaľ by bol záujem ja osobne lyžujem asi od 6-7 rokov, ale posledné dva roky som veľmi na lyžiach nestála, takže budem potrebovať chvíľku na "zalyžovanie sa" ale potom by som si trúfla ísť s nejakými odvážlivcami aj na strmšie svahy. navrhovala by som, ale aby sme všetci ostali pri sebe a zvolili preto nejaký prijateľný svah pre všetkých, čo pôjdu lyžovať. edit2: je aj možnosť večerného lyžovania práve od 7.12. tak neviem, ak by mal niekto záujem... ja som ešte na večerné lyžovanie na donovaloch nebola, ale v tatrách to bolo niečo úžasné a bavilo ma to ešte viac ako cez deň, keďže tam bolo aj menej ľudí a také to ticho všade... no proste to bol nezabudnuteľný zážitok a toto ponúkajú len väčšie lyžiarske strediská. ja však rozhodne vrelo odporúčam túto možnosť využiť, pokiaľ ste ešte nikdy neboli na večernom lyžovaní. dokonca si trúfam povedať, že by bolo lepšie ísť na večerné lyžovanie ako na denné. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 20:20 | |
| ja som sa s lenkkou rozprávala a nakoniec sme sa zhodli, že bude menej komplikované nasadnúť na priamy autobusový spoj do BB, takže dion môžeš počítať ešte s nami dvomi Pozerala som na cp.sk príchody a zatiaľ to vyzerá tak, že ten autobus by mal do BB doraziť okolo 16:15 | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 20:24 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 20:27 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 20:29 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 20:33 | |
| | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 20:36 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 17.09.08 20:36 | |
| teraz sa len modlite, aby do toho otcovi niečo nevošlo ale tak prinajhoršom pôjdeme všetci busom z bb. to určite nejaký na donovaly pôjde aj každú hodinu tuším počas sezóny jazdia tieto ski busy ale tak zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že by nás otec mal odviesť a mohli by ste prosím napísať, že koľkí by ste teda mali záujem o lyžovanie? dajú sa tam lyže aj požičať, pokiaľ chcete, nech viem zhruba zistiť ceny na vleky a podobne. tiež napíšte ako dobrí lyžiari ste, nech môžem vybrať nejaký vlek... ja možno na donovaly zbehnem pred meetom si zalyžovať a omrknúť terén a potom poviem, že čo a ako ps: viem, že na programe sa ešte pracuje, ale pokiaľ bude sneh a možnosť večerného lyžovania, ja by som navrhovala, aby sme to využili. ono by to lyžovanie bolo cca do pol desiatej, aspoň myslím, že to tak býva a pokiaľ si tam zakúpime ten lístok, že od 14. 00 tak tam tuším je aj v cene to večerné lyžovanie to sa ešte poinformujem a dám vedieť. tiež by možno bola väčšia sranda sa ísť cez deň spoločne blázniť a potom večer by sme skupinka mohli ísť aj lyžovať a ostatní by mohli ostať na chate alebo sa prísť pokochať pohľadom, lebo na donovaloch je ozaj nádherne... len sa modlite, aby bol sneh | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET | |
| |
|
| |
| 2. SK/CZ SN MEET | |
|