| 2. SK/CZ SN MEET | |
|
+31lentilka Ettie FeeBee janicag rockflower Kristine Kacena222 Weronička Chrystelle renáta lenkka calla SNlois Zizi Soniq ivan2321 sonca12 Kaja Madlen Lex dion-fortune dzajnisko nikita Samabel Anwiel janka410 Sarinka LenkaX22 Faith Silvia SkreechTina 35 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 07.11.08 20:52 | |
| aaa tak to je super, že sa zvolilo toto jedlo moje obľúbené, paráda | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .............. 07.11.08 20:56 | |
| Hlasujem za 1 | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 08.11.08 14:59 | |
| Tini tak s tymto jedalnickom absolutne suhlasim skvele | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 09.11.08 0:02 | |
| Rada by som upozornila na ďalší bod programu a tou je - doprava domov. Hlavné bude sa dostať z Donovál do BB, odkiaľ by sa naše cesty rozišli, teda tam by sa meet oficiálne ukončil. Teraz mi ide o to, že či z BB - autobusová stanica alebo BB - vlaková stanica vám vyhovujú spoje vyraziť domov. Pre baby z CZ som pozerala vlaky, idú priamo z BB, cez BA, do Prahy na hlavnú stanicu. Takže mi ide o to, že či BB môžem považovať ako miesto "odpichu", odkiaľ budete vedieť potom prísť domov. Prepáčte, že som si to nechala takto na poslednú chvíľu :shame: EDIT: Možno zbytočná otázka, ale tí, ktorých tam zavezú rodičia, známy a pod., tak vás aj odvezú? | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 09.11.08 10:37 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 09.11.08 17:31 | |
| Ja mam taku malu otazku ze kedy v nedelu pojdme prec z lampasika alebo kedy budeme v BB aby som vedela o kolkej mam pozriet bus alebo vlak | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 09.11.08 21:20 | |
| Lenkka, pracuje sa na tom, aby ste všetky boli do večera doma, ešte v pondelok budem vybavovať dopravu, takže neboj, včas sa dozviete všetky časy a presné termíny všetkého, aby ste si mohli zistiť potom spoje Zatiaľ to priebežne vyzerá, že okolo obeda odtiaľ pôjdeme, ale to je naozaj len teoretické predpokladanie | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 10.11.08 18:33 | |
| Našťastie sa moje prosby vyplnili a od Donovál nás odvezie iný minubus do BB presne na tieto 2 miesta - autobusovú stanicu a vlakovú stanicu. Do 14:00 by sme mali odísť z Lampášika, ale čo som pozerala, aby ste boli naozaj do večera doma (myslím tým od 18:00 do 20:00) tak by sme mohli od penzióna ísť okolo 10:30 - 11:00? Tipujem trvanie cesty okolo hodiny, súdiac podľa autobusov, ako idú. Neviem ešte, aké bude počasie, neodchytila som si múdru rosničku z lesa, ale aby sme to všetko pekne stihli, myslím že by ten čas mohol byť Zajtra vypíšem všetky časy, aby ste si vedeli potom nájsť všetky potrebné spoje Tak isto vypíšem aj ceny za cestovné pre tých, čo pôjdu minibusom, ale nebojte sa, počítam s tým, aby vás ubytko a cesta po SVK nevyšla draho | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 10.11.08 20:09 | |
| Takže já jdu smutně oznámit, že se Mikulášského meetu nemůžu účastnit Našim se se mnou jet nechce a samotnou mě nepustí... Tak si to tam moc pěkně užijte i za mě! | |
|
| |
lenkka Winchester
| |
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 11.11.08 23:40 | |
| Tretí určite bude Znova by som rada upozornila na zmeny v topicu so všeobecnými infos o meete. Ide presnejšie o tieto zmeny: Typ minubusu na cestu z BA na Donovaly. Cenník cestovného pre tých, čo pôjdu minibusom. Zmenený zoznam a doplnený zoznam, čo sa týka dopravy. Upresnené časy odchodov dňa 5.12 a aj 7.12. Batožinu odvezieme naším autom, ktorý ma dosť veľký kufor, takže sa nemusíte báť poriadne zbaliť na cestu. Rada by som dala na pozornosť, že nakoľko platíte za polpenziu, znamená to, že od raňajok do večere v tú sobotu...no ak budete mať možnosť si priniesť so sebou nejaké kekse alebo tak....tak by to bolo OK. V piatok večer sa pokúsim s mamou dohodnúť na chlebíčkoch, ktoré by sme mali so sebou a čajíku v termoskách. Opýtala by som sa ešte pani z Lampášika, či si tam môžeme doniesť nejaké jedlo, ktoré ale netreba tepelne upravovať. Ešte posledná vec, čo sa týka hlavne báb z CZ - poistenie. Že vraj ak idete do zahraničia, tak by ste sa mali poistiť, ale to je vaše osobné rozhodnutie, ako budete chcieť. Mama mi to dnes spomenula kvôli tomu, že čo keby náhodou....čo samozrejme nechcem nič zlého privolávať, ale aby bolo všetko tip-top, tak si skúste rozmyslieť, že čo a ako. Myslím, že to je na dnes odo mňa všetko. Ešte čakám na potvrdenie minibusu z Donovál a o prípadných infos vás budem informovať | |
|
| |
Lex Pocestný duch
Počet príspevkov : 84 Age : 32 Bydlisko : DNV Nálada : prisposobuje sa okoliu Registration date : 17.06.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 18.11.08 13:31 | |
| Ludia...ja som sa prave zrutil z toho, co vsetko som tu prepasol... Bol som tri mesiace bez compu a vy ste to tu rozbehli, neskutocne... najviac mi je smutno, ze prepasnem ten meet, moze to byt uplne super Ale ako vidim, jedna vec sa nezmenila...Este stale tu mame trochu malo chalanov... | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 24.11.08 21:53 | |
| Tento týždeň prebiehajú posledné úpravy objednávok a cien, bolo by dobré potom od 1.12. sledovať topic so zoznamom ľudí a inými infoškami. Dopíšem tam potom aj nejaké upozornenia, ktoré by bolo dobré brať na vedomie, aby sme potom v Lampášiku nezistili, že ups, a nemáme toto a toto. Takže to je zatim odo mňa vše | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 25.11.08 10:22 | |
| ja chcem upozorniť na to, že ak idete autom jednoznačne nezabudnúť reťaze a to isté poprosím aj Tinu, aby na to upozornila šoféra minibusu. Neviem, či ste sledovali dopravu na Donovaloch, ale nevyzerá to tam práve najlepšie. Preto by som sa tiež chcela opýtať, že v prípade ak sa to nezlepší, tak moja rodina bude nútená vziať auto s náhonom 4x4, čiže sa k nám zmestia iba tri baby. tým pádom by jedna musela ísť minibusom, tak neviem ako ste tam na tom so sedadlami, ale bolo by fajn, ak by ste to zariadili tak, aby jedno bolo núdzové. thanks. | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 26.11.08 19:12 | |
| možem mít takovou blbou otázku??? na kolik dni se bude to ubytování platit??? je to 300 za noc...a mi předpokládám tam budeme jednu noc takže těch 300 nebo víc?? pardon ..omlouvám se za svou stupidní otázku už předem, ale jistota je jistota | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 26.11.08 22:31 | |
| Nebudeme tam dve noci? Z piatka na sobotu a zo soboty na nedeľu? Aspoň ja som to tak pochopila... | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .............. 26.11.08 23:54 | |
| Jasne že dva noci, pochopitelne to dosť pletie to, že sa tam ide v piatok. V iglu tak to je super | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 27.11.08 16:59 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.11.08 1:54 | |
| Už som to tam pomenila a teda takto: Nakoľko sa jedná o dve noci, tak je to - (300x2) + 180 = 780.-Sk Treba potom k tomu pripočítať cestovné za minibus tam a potom aj späť. Potom každý zvlášť si spočíta cestovné na miesta určenia + niečo aj na kúpu bagety v BB (našu mierne netradičnú piatkovú večeru) , kde sa zastavíme na hodinku a potom budeme pokračovať v ceste ďalej. Tentokrát je toho dosť, ale snažila som sa skresávať ceny, ako najviac sa dalo SNlois: Nie je to hlúpa otázka, naopak, je dobrá a možno si aj teraz helfla niektorým, čo si pripravujú vreckové na meet a tak Ak by bolo ešte niečo nejasné, napíšte. Rady by som Vás ešte poprosila naozaj pozorne čítať prvý príspevok až do konca Dik | |
|
| |
SNlois Winchester
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.11.08 18:30 | |
| Je to menší škrt cez rozpočet, ale za to to určite stojí.. sa nemôžem dočkať, o týždeň o takomto čase už budeme v BB... dámy, akože...aaaa len som zvedavá, kam všetky tie veci nabalím a ako to bude so zimnými topánkami, keďže zima v Blave nikdy nie je poriadna a ani sneh nie a som zvyknutá nosiť tenisky stále.. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.11.08 18:47 | |
| Taky sem zvědavá co já si sebou vezmu... na horách sem ještě nikdy nebyla a boty mam vlastně jenom jedny a to Steely. Ale ty sou moji miláčkové, takže prostě sou jistý. Vážně se nemůžu dočkat!!! Už za tejden!!! Tahle akce bude suprová!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET | |
| |
|
| |
| 2. SK/CZ SN MEET | |
|