| 2. SK/CZ SN MEET | |
|
+31lentilka Ettie FeeBee janicag rockflower Kristine Kacena222 Weronička Chrystelle renáta lenkka calla SNlois Zizi Soniq ivan2321 sonca12 Kaja Madlen Lex dion-fortune dzajnisko nikita Samabel Anwiel janka410 Sarinka LenkaX22 Faith Silvia SkreechTina 35 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 28.11.08 19:46 | |
| |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 29.11.08 12:44 | |
| Tak ešte mám otázočku, pretože nemám odhad koľko asi trvá cesta z Donoval do BB a moja mama sa rozhodla, že by pre mňa možno v nedeľu prišla do BB. Takže by som potrebovala aspoň približne vedieť čas kedy sa dostaneme do BB, aby tam zbytočne dlho nečakala. PS: viete moja mama je zarytý odporca mobilov z toho vyplýva, že žiadny nemá (ona tvrdí, že má Pevnú linku), takže sa s ňou musím dohodnúť kde a kedy má stáť, inak to bude riadna sranda | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 29.11.08 21:40 | |
| So zúfalstvom v očiach a s novým zvýšením krvným tlakom vám oznamujem, že doprava TAM sa bude meniť. Ide presne o takúto zmenu plánu: Z BA ideme busom, ktorý z BA vyráža až o 15:50. V BB sme o 19:00. Spoločnosťou sa všetky na jeden šup a jedným busom dostaneme potom na Donovaly, takže nebude treba chodiť viacerými autami. Medzitým máme dosť času si potom v BB kúpiť tie bagety, ale nebodaj McDonald, čo sa bude chcieť. Minibus sa zrušil, nakoľko som mala menší výplach žalúdka za blbú časť organizácie s dopravou. Baby, ktoré mali ísť so mnou, s tými sa skontaktujem osobne a dohodneme sa, aby platilo to, čo som im sľúbila. Z vlakovej stanice vás už preveziem ja a rodičia na autobusovú stanicu. Zajtra idem rezervovať lístky aj miestenky aj batožinu, na každú budem počítať 1 batoh. Naozaj ma to nesmierne mrzí takáto zmena plánu | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 29.11.08 22:24 | |
| Tini, pohodka, ja mám rada busy... inak sa tiež ponúkam, že môžem z vlakovej stanice odviesť na autobusovú tri baby, prípadne štyri, ak sa dozadu natlačíte... vezie ma tam totiž brat, takže neni problém hocikoho odviesť... | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 29.11.08 22:55 | |
| Okey Sarinka, ak teda môžem, tak by som s tebou počítala na ten odvoz na autobusovú stanicu. Na vlakovej si zvyšné baby podelíme, nahádžeme batožinu do kufra a vyrazíme. Ešte raz dik moc za pomoc | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 30.11.08 11:03 | |
| zizi: poviem to asi takto, cesta z donovalov do bb sa nedá povedať ako dlho bude trvať. v lete je to okolo pol hodinky, ale ak počúvaš expres, tak minule prosím hlásili, že donovalom sa vyhneme veľkým oblúkom pokiaľ sa dá. Proste akonáhle napadne sneh je to v pi.. je tam ľad, sú tam zákruty. no akože autá poniektoré zapadnú, iné sa vyvrátia, nákladiaky sú totálne v riti.... takže pokiaľ budeme v zápche alebo sa stane pred nami nejaká nehoda... no cesta môže trvať aj dve hodiny. naši tadiaľ dnes idú, tak povyzvedám aká je situácia a napíšem vám poobede. no pripravte sa na to, že to sranda nebude. takže neviem presne zizi ti povedať. v podstate vyrážame niekedy doobeda, to by sme sa tiež mohli už presne na čase dohodnúť, že kedy a potom to bude trocha jasnejšie. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 30.11.08 12:56 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 30.11.08 15:07 | |
| Aha no jasne. Díki dion za vyčerpávajúcu odpoveď ja to už nejako s mamou dohodnem (možno ju prinútim zobrať na pár hodín bratov mobil). Inak krásne si opísala situáciu na cestách. Hej na exprese majú také "pozitívne" správy veľmi v obľube Tak ešte raz dík - predstavu som si spravila | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 02.12.08 4:40 | |
| Taaaakže, dnes som komplet prerobila topic s infoškami o meete, zozname a pod veci. Sú tam ešte niektoré veci, ktoré bude treba dovybavovať a tak, hlavné je ozvať sa mi nejakou formou, akou sa dá. Na mňa buď cez pokec (RP, nick Skreech18) alebo ICQ, alebo mail, alebo telefonicky (teda ten, kto má číslo). Na Dion tiež cez podobné cesty na ICQ, Skype alebo jednoducho tu pomocou PM-ky. Ak som na niečo zabudla a nie je to tam, napíšte sem a doplním to. Ohľade dopravy som zatiaľ vypisovala možné spoje domov, aké som zatiaľ našla, ale ak máte inú predstavu o doprave domov a ešte ste to tu, alebo niekde inde nenapísali, dajte vedieť, nech budem vedieť, kde čo a ako rezervovať lístky a pod veci. Už len 4 dni ľudkovia, tak sa pomaly chystajte, idem úspešne hodiť šipku do pelechu | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 02.12.08 12:28 | |
| okey takže keď naši išli cez donovaly po prvýkrát, tak to bola katastrofa, ale druhýkrát len pršalo, takže boli z donovál v bb za takú pol hodinku. v podstate súčasný stav počasia v BB je taký, že sneh sa už takmer roztopil a len leje, takže pokiaľ to takto bude aj v piatok, donovaly by nemali byť problém. ak sa však ochladí a všetka tá voda zamrzne, tak to bude už trocha horšie | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 02.12.08 12:32 | |
| No podľa predpovede (viem,že tá môže niekedy klamať - vlastne klame dosť často) je predpoveď priemerne 6 stupňov na víkend Ale kto vie | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 02.12.08 14:51 | |
| A čo sniežik, bude? resp. je? Bo tu v BA je ako na jeseň, chodím v jesennej bunde...také nanič..ja len aby sme sa mali čím ohadzovať... Mne už mama povedala, že v teniskách či čižmách na opätku na hory rozhodne nejdem, nech na to zabudnem, že si mám kúpiť do piatku čižmy nejaké a bez opätku.. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 02.12.08 16:19 | |
| Sarinka: Už aj teba naháňajú s topánkami na Donovaly? Ja beriem tenisky, ja sa nedám | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 02.12.08 17:03 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 02.12.08 17:06 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 02.12.08 17:47 | |
| hmm no nedá sa povedať, že by bol sneh toto sa ešte nestalo, aby sa roztopil, keď ho už bolo tak veľa, ale tým koľko pršalo | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 02.12.08 18:19 | |
| No ja mam zase opacny problem ja som si chchela kupit tenickove cizmi a nasi povedali nie musis mat nieco elegantne tak ma prehlasovali ale to neva ked platia oni nech kupuju Tak baby toto ja uz asi nevydrzim nech uz je piatok jan sa tak strasne tesim a dufam ze aspon trocha snehu bude na tu nasu snehovu vojnu. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 02.12.08 19:12 | |
| Já mam svoje milovaný steel a jen ve výjmečných případech si vezmu na nohy svoje pohorky.... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 02.12.08 19:45 | |
| Žiadny sneh? Jejdaaa... a ja som sa tak tešila, ako si hodím šipku do poriadnej kopy snehu, bo dlho som taký poriadne nezažila... Ale tak z tej druhej strany, tenisky to istia... | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 02.12.08 19:48 | |
| hehe presne tak umelý sneh proste musí byť, to by ma sakramensky sklamali ak by nebol | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 02.12.08 19:51 | |
| No tak aspoň ten umelý, ale tam nás nenaberú lyžiari? Ja len, že či si mám hodiť šipku a hneď utekať... Od dnes, ako pôjdem spať, začnem vyvolávať sneh a on príde, musí.. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 02.12.08 22:50 | |
| Presne tak, prejdeme si pár metrov a niekde pod zjazdovkou budeme šipkovať ostošesť alebo im rovno čmajzneme to umelé zasnežovadlo a urobíme si vlastný sneh pri Lampášiku Pevne verím, že možno budeme milo prekvapení, ako tam toho snehu bude a budeeeee Ale inak tá situácia a tá vec, ktorá je inak nočnou morou každého vodiča - poľadovica na ceste, to dúfam sa nám nestane a že v pohodičke prídeme do vyhriateho penziónika. Inak baby, ktorá z vás bude sa chcieť saunovať? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET | |
| |
|
| |
| 2. SK/CZ SN MEET | |
|