| 2. SK/CZ SN MEET | |
|
+31lentilka Ettie FeeBee janicag rockflower Kristine Kacena222 Weronička Chrystelle renáta lenkka calla SNlois Zizi Soniq ivan2321 sonca12 Kaja Madlen Lex dion-fortune dzajnisko nikita Samabel Anwiel janka410 Sarinka LenkaX22 Faith Silvia SkreechTina 35 posters |
|
Autor | Správa |
---|
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 06.12.08 0:12 | |
| vidím že sa dobre bavíte. fakt vám asi trošku závidím. teda až na tie spoje. a toho Mikuláša pustite na chvíľu aj k nám. ja som bola celý rok dobrá tak si niečo zaslúžim. tak všetkým dobrú noc | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 06.12.08 0:17 | |
| krásne odkazy prajem vynikajúcu zábavu nikoho v snehu nestratte aj keď nie je žltý prajem krásneho Mikiho dobrú noc | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 06.12.08 8:59 | |
| Ahojky holky Tak jak tak čtu,tak si meet nádherně užíváte. No teda úplně vás tam vidím. A vzpomínám na vás ....já chci taky dion,Samabel ....tak co,už jste všechno probraly a zjistily co která četla a co ne? doufám,že mě potom napíšete Faith ....no včera mě ta káva tady ale vůbec nechutnala....když jsem si představila,že jsem ji mohla mít tam s váma Všem holky přeju,at se vám tam líbí, užijete si nádhernej víkend a dejte nám vědět, jak se máte. | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 06.12.08 11:25 | |
| spoločné foto zo sobotňajšieho dopoludňajšieho programu staré asi hodinu... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 06.12.08 12:02 | |
| Jeee sneh....bavte sa baby a doneste aj do BA trochu snehu zajtra | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 06.12.08 12:06 | |
| Díky holky za fotku .... je fajn,že tam máte sníh.... tak co,už proběhla nějaká ta sněhová bitva Všechny vás moc zdravím | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 06.12.08 13:37 | |
| tak vy tam máme sneh tak sa tem pekne vyguľujte a postavte snehuliahov. a užite si aj popoludnajší program | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 06.12.08 17:34 | |
| Jé to je super, že jste se ozvaly! Ach jo... tak ráda bych tam byla taky" A je fajn, že si to tam tak pěkně užíváte a dokonce i ten sníh tam máte Jinak doufám, že mi potom k nějaké fotce hodíte popis, některé vás poznávám, ale u dalších nevím kdo je kdo... | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 07.12.08 13:27 | |
| tak dion je doma! už som krásne napapaná aj osprchovaná, už na mňa len posteľ čaká kým tam vhupnem no baby, akože myslím, že meet dopadol super. úžasne sme sa zabavili, veď však bude report tak uvidíte. ešte by som tam bola ostala no ale tak som hrdá na svoj výkon, že 4 hodiny spánku za celý víkend a iba dve kávy! takže mne už momentálne fakt mierne prepína a musím ísť dobiť baterky, ale ešte sa večer určite uvidíme, keď budem robiť seminárky a písať report | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 07.12.08 13:29 | |
| ahojteeeeeeee ja som prave dosla domov,vybalila som sa a idem natiahnut fotoaparat, aby ste sa vsetci co najskor mohli pokochat na tie super bombasticke fotky vsetkym strasne moc dakujem, ktori ste tam boli a dakujem za to, ze ste aki ste,pretoze ste perfektni a bolo mi s vami jednoducho perfektne vdaka za vsetky darceky,sladkosti a vinecko ja akosi nemam slov... ja som bola troska emocionalne rozpolozena,ked som sa lucila, takze sa mi opat tisnu slzy do oci, ked si spomeniem, ze uz je to za nami... proste velke dik vsetkym a idem teda hadzat fotky do compu a potom Sarinke, aby ich mohla zretusovat, ako sme sa dohodli, i ked asi nebude treba,pretoze my, Winchestrovie dievcata, sme dokonale | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 07.12.08 13:51 | |
| No Cawteeeeee.... ja som uz taktiez doma....uz vybalena...vsetko ok....len ma trochu rozculoval ten pofiderny sofér..ale tak vydrzala som....no ja Dakujem vsetkym za tento skvely MEET s velkym M.. ..za sladkosti za darceky za Fernet a hlavne nasej organizatorke SchreechTine a moc sa tesim na reporty Bol to uuuuuzasny vikend moj prvy Mikulas inde nez doma....no vsetky ste boli skvele...trosku ma mrzi ze som nebola tak celkom v centre diania ako ine baby....ale sak hadam na buduce aj tak bollo squelleeeee.... Uz sa tesim na fotecky moc Na nasich nabuchanych snehuliacikova na vsetko.... Takze ja idem tiez iste zalahnut bo tie noci to bol zabijak... P.S.: Inac este neni promo fotka na dnesny den v kaledari | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 07.12.08 14:40 | |
| Ahojteeeeeeeeeeee Piešťanská rodina hlási tiež príchod - asi okolo 14:00. Za tento skorí návrat a pohodlnú cestu patrí poklona mojej obetavej mamine A teraz to prečo sem píšem. Baby toto bol úlet v mojom živote, ktorý sa zaradil na prvú priečku extrémností. Výlet s ľuďmi, ktorých som niektorých nikdy nevidela a ako dioniny rodičia povedali - nie je to nejaká sekta? Ale bolo nádherne, úžasne a tak som sa nasmiala, že asi naozaj budem mať z toho na bruchu tie kocky ako Jared Napriek všetkým snahám neprajného škriatka, ktorý v piatok pracoval veľmi usilovne na tom, aby sme sa nedostali na správne miesta stretnutí v správnych časoch, sme ho Supernaturálovsky prekabátili a všetko skvelo dopadlo. Týmto chcem poďakovať Tine za jej pevné nervy a úžasné organizátorské schopnosti A chcem povedať, že lepší víkend a tiež Mikuláša som ešte nezažila. Ste banda skvelých ľudí a ohrozenie mojich obličiek, či pľúcnych vakov stálo za to riziko Viac zo seba asi nedostanem, lebo ešte stále spracovávam, čo som prežila. Ešte chcem povedať, že som veľmi, veľmi happy zo všetkých darčekov a tiež trička - idem si ho vyprať v rukách, aby som mohla reprezentovať SN aj zajtra No proste koniec hlásenia - ja sa ešte vyjadrím, len proste si musím urovnať, čo sa vlastne posledné dni dialo PS: Tiež poskytnem tých niekoľko fotiek + extra špeciál 10 min video debaty dion a Samabel, ale asi sa mi to podarí až v pondelok večer - lebo tento net to asi nezvládne PS2: utekám sa vybaliť a zžiť s prostredím | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| |
| |
nikita Crossroads demon
Počet príspevkov : 313 Age : 38 Bydlisko : za zrkadlom Nálada : need more coffee!!! Registration date : 08.03.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 07.12.08 16:03 | |
| helou!!! poslušne hlásim, síce nie návrat domov v tejto konkrétnej chvíli. heh ja som z vás dorazila domov asi ako prvá, ešte pred 12:00 heh . ale hlásim, že som práve vyrovnala SVOJ spánkový deficit za víkend. aj keď to včera/dnes mohlo na izbe vyzerať, že som spala . ale ja som vás Dion a Dzajnisko počula (aspoň úsečne) a potom ma Faith a Tina zobudili a koniec. zaspala som potom až keď nastalo v izbe hrobové ticho. inak sa aj ja pridávam do klubu spokojných výletníkov a tohtoročný Mikuláš naozaj nemal konkurenciu. jednoducho SQWELEEEE, SQWELEEEE, SQWELEEEEEEEEE!!!! viac ani nie je čo dodať. takže giga ĎAKUJEM všetkým čo sa do toho zapojili, zorganizovali, pripravili, vymysleli atď a aj tým ľudkom, čo prišli a bola zábava (bezslovné vyjadrenie toho, čo sa nám tam zhruba prihodilo ) | |
|
| |
rockflower Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Age : 33 Bydlisko : Košice Nálada : mierne destruktivna, napoly kreativna, zcasti pozitivna a dalsia ina ...ivna:) Registration date : 31.07.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 07.12.08 17:12 | |
| KE hlasia, ze tu tiez vsetko dopadlo v poriadku, co sa cesty tyka. A kratky, ale vystizny report ku meetu : Strasne dobra gulovacka, vobec ziadna sankovacka, no snehuliaci boli skveli, smola, ked ste tam neboli. Takze tak. Strasne supa bola, diki baby. Tesim sa na dalsi | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............... 07.12.08 17:58 | |
| Ahoooojte všetci Ja som už dávno doma, možno by to bolo približne v čase ako Faith teda veľmi skoro, ale musela som vyriešiť ine povinnosti. Bol to super meet zvládnuť 10 častí SN za jeden deň to som si ani v dobrom sne nepredstavovala. A ešte časti zo 4 serii, preskočila som celu trietiu. Dakujem všetkým, ktorí tam boli, že tam boli. Konečne som videla všetkých nie len na fotkách, ale aj na živo. Hoci, ste sa už všetci poznali a zrazu človek tam príde skoro všetci sa poznáte a vidí množstvo nových tvári tak to je dosť náročne zaťaženie na mozog čo sa týka toho, kto je kto, pretože niektorých som si zapamätala len vdaká fotkám. Dakujem za skvelý program a orgánizaciu Tine a darčeky, ktore sme dostávali, za tie tiež tuším jej a Dion, ak som dobre počula kto sa na tom podieľal. A rockflower za odvoz - Veľká Vdaka. Ale hlavne všetkým, čo tam boli a robili dosť dobru zábavu a náladu. Zdalo sa mi to veľmi krátke a že to prešlo veľmi rýchlo, snád bude daľší meet už čoskoro, veľmi rada by som sa zúčastnila a síce som bola veľmi ticho a skôr z toho v šoku, že som tam tak dúfam, že už potom sa to zmení, u mňa je to normálne potrebujem viac času ako iní ľuda a a menej ľudí - na mňa to je veľa, ale to že ste boli tak veľa som bola rada, len na mňa to je zložité, no ale škoda, že som zmeškala ten prvý meet, veľa spraví práve to a hlavne to že mnohí sa poznáte predsa viac a aj skôr a dúfam, že som vás neznervozňovala, tým. Takže sa už teším na daľší meet, DAKUJEM Všetkým bol to skvelý meet. Dúfam, že ste všetci zvládli cestu v pohode | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 07.12.08 18:00 | |
| No tak uz som v PN dlhsie ale no ako to byva zvykom az teraz som sa dostala naozaj domov a ku PC. a hlavne na toto uzasne forum so skvelymi ludmi Po dlhom uvazovani som sa rozhodla ze teda tiez napisem report. Hlavne z Clovece opi sa! a tie hlody tam dievcata urcite nebudu chybat. Tina ja neviem ako ti mam podakovat lebo toto bol moj najlepsi vikend a mikulas v mojom zivote. Dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem a neboj ponozky zozenem musimmmmm! Takze idem sa pustit do prace P.S.: PRECOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.... Ja nemam hlas! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 07.12.08 18:17 | |
| ľudia, tak tomu neuveríte, ale nejde mi vista že vraj ju nemám legálnu, dobre že je 100percent legálna no nasral ma riadne môj pc, takže neviem, ale report sa mi asi nebude dať písať až trocha neskôr, ale určite bude musím predsa zdokumentovať, čo sa dialo na izbe č.5 tak ja sa chcem tiež veľmi krásne poďakovať Tine, ktorá to všetko úžasne zorganizovala a zariadila ty proste rocks dievča! samozrejme ďakujem aj ujovi šoférovi s minibusom, že nás zaviezol. tete z lampášika, ktorá bola veľmi milá. 4 snehuliankom, že sa nechali znásilňovať... No a samozrejme najväčšie vďaka patrí všetkým, čo ste sa zúčastnili, lebo bez vás by sa to nedalo zorganizovať ja som sa úžasne zabavila so všetkými a som veľmi rada, že prišli aj nové dušičky. Musím priznať, že to bol rozhodne jeden z NAJ mikulášov EVER ak nie ten NAJ. Tak a teraz sa idem učiť Peace! | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 07.12.08 18:52 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 07.12.08 19:13 | |
| Úspešné hlásim, že som tiež v pohode doma a nemusím ísť do roboty, až zajtra! Takže môžem dnes vstrebávať všetky zážitky z tohoto víkendu. BABY ALL! Ehm, a samozrejme aj Ivana Neviem moc písať reporty, prenechám túto robotu zdatnejším dušičkám Ale musím povedať, že všetci ste boli Super-natural Som happy, že som spoznala nové tváre z fóra a že aj napriek menším chybičkám sme nakoniec dosiahli, čo sme chceli - sneh, zábava, premietanie a kecanie do neskorých ranných hodín. Zistila som, že človeče vie byť veľmi zaujímavá a neskutočne super hra po niektorých tých hláškach som bola skoro dead a dostalo ma premietanie Proste 10 epiek, odpovede na všetky otázky, nové zistenia a odhalenia a kopec iných povzdychových detailov, ktoré môže človek prežiť spolu s ostatnými, no WOW Ešte raz diki ľudkovia, že sme sa mohli takto stretnúť a zažiť takýto SN Mikuláš EDIT: Ešte som zabudla poďakovať ľudkom, čo tu na fóre na nás mysleli a aj my na nich, veľmi často, pevne verím, že v na tom budúcom sa vidíme na 100% | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 07.12.08 19:51 | |
| Všetci zúčastnení, zas a znova som sa presvedčila, akí skvelí , ohromní a úžasní ľudia chodia na toto fórum. Boli ste super, až nemám slov jednoducho... Počas sledovania tých desiatich epizód som sa v živote nenasmiala, teraz ma vždy pri scéne s Annou alebo Casom napadne Littledevil a jej "i believe i can fly"... a u Uriela Ariela zasa černoško, čo zatvára dvere... proste koniec toto, toľko hlodov, čo tento víkend padlo... démon z kruhového objazdu... Nesmiem zabudnúť na guľovačku, stavanie J3 + mojej lásky, ich následné znásilňovanie... super Človeče, opi sa...(Littledevil, môj hnev stále pretrváva, ja nezabúdam... ) Samabel a jej namotávanie na anime... úžasného Mikoho od Tiny a dion... Ivana a jeho "nenápadný" pokus nás opiť, že? Bol to môj naj, naj, naj, naj Miki v živote, úplne mi bolo smutno, keď bol koniec.... Tini, si proste KING, že si nám umožnila prežiť takéto ohromné stretko a všetko vybavila... Na tento weekend nadosmrti nezabudnem (myslím, že aj teta z Lampášika nie.. )a ďakujem, že ste všetci prišli... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 07.12.08 20:11 | |
| |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET | |
| |
|
| |
| 2. SK/CZ SN MEET | |
|