| 2. SK/CZ SN MEET | |
|
+31lentilka Ettie FeeBee janicag rockflower Kristine Kacena222 Weronička Chrystelle renáta lenkka calla SNlois Zizi Soniq ivan2321 sonca12 Kaja Madlen Lex dion-fortune dzajnisko nikita Samabel Anwiel janka410 Sarinka LenkaX22 Faith Silvia SkreechTina 35 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 07.12.08 21:54 | |
| Zizi: Skús od niekoho zohnať káblik z foťáku do laptopu, prenes si to tam a potom odtiaľ do usb. Ale ako nie som v tom expert, ale tak skús | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 07.12.08 22:38 | |
| Hlásim úspěšně příchod domu!!!! Teda, nejrači bych tam byla ještě hodně, hodně dlouho!!!! Zrovna mi přestala jít myš, tak se omlouvam, že můj příspěvek bude ochuzený o smajlíky, pak je doplnim. Meet byl jednoduše nepředstavitelně dokonalej!!! Líbilo se mi tam úplně všechno, ale tak to v přítomnosti tak úžasnejch bab (a Ivana) prostě je samozřejmost!!! Doufam, že se tu co nejdřív ukážou fotky, videa a sepsaný hlášky (PRECOOOOO!!!!). Jen mě moc mrzí, že sem si sebou domu nemohla vzít tu kočku!!!! Všem hrozně moc děkuju!!! Děkuju za úplně všechno, za to že ste tam byli, za dárky, za trošičku úchylné stavění sněhuláků i extrémně zábavné noci!!! Teď se du hodně rychle hodit do vany a pak hurá (velmi ironické hurá) na přípravu do školy. Myslim, že to zejtra ve škole nedopadne dobře. Ale nejdřív se mi musí podařit odeslat tenhle příspěvek, jinak se odtud nehnu!!! | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 08.12.08 11:47 | |
| Ešte by som chcela dodatočne poďakovať Kristine za title na premietanie a celkovo za možnosť netu na chate (asi naozaj prejdem od nového roka k T-mobilu ) a aj Nikite za P.S. tajný Jeff club bol v siedmom nebi ak nie vyššie Btw, pardon niektorým (vy asi viete) ale ja som ozaj nahluchlá, takže na mňa môžete kričať, neurazím sa | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| |
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 08.12.08 13:36 | |
| Všechny vás vítám "doma". Sice zatím z těch vašich příspěvků nevím hlavu ani patu, ale doufám, že reporty to brzy napraví. Hlavní je, že jste se všichni skvěle bavili, to jsem za všechny moc ráda. Mrzí mě, že jsem tam nemohla být s vámi, snad se mi jednou konečně taky poštěstí. I když s tím, co se u nás momentálně děje, to v následujích měsích nevidím vůbec růžově, takže moc nadějí si nedávám. Ale jak se říká, naděje umírá poslední. | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 08.12.08 16:22 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 08.12.08 17:09 | |
| | |
|
| |
ivan2321 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 290 Age : 42 Bydlisko : Sereď Nálada : v pohode Registration date : 16.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 08.12.08 17:52 | |
| Ludkovia hlásim sa trochu oneskorene ale predsa.Momenbtálne v tejto chvýli nahrávam na ulozto.cz druhú polovičku videi a fotiek.Linky pošlem len Sarinke aby mohli prejsť ťažkou cenzúrou a budem sám zvedavý čo s toho zostane. P.s: Tinka veľká vďaka ti patrí za to že si si dala tú námahu a spravila nádherný výkend pre nás. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 08.12.08 18:37 | |
| | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 08.12.08 20:26 | |
| No jo ja stale tiez myslim na meet... . Ja sa uz nemozem dockat fotieeeeek.. hlavne na nasích snehových Winchestrovcov a samozrejme Kripkeho...a ozaj Sarinka aj ty sem budes davat foto z mobilu co si fotila?...a avidea co si natacala??? | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 08.12.08 20:33 | |
| Tak všechny zdravím a pozoruju,že jste se měli vážně super teda jak já vám závidím ten super skvělej víkend Už se moc těším na vaše reporty, fotky, videa....prostě na všechen ten úžasnej materiál,kterým mě aspoň trošku ukážete tu vaši parádní víkendovou sešlost tak nešetřete detailama a šup sem s tím ....at můžu ještě víc závidět | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 08.12.08 21:36 | |
| Zatiaľ len všeobecne, ale je to dohodnuté, že 3 meet bude v CZ (na Morave) na Halloween-a. Viac okolo toho sa nevie, ale asi tak po skončení školy by som sa do toho pustila, to je potom jasné, že budem tam potrebovať potom "predĺženú ručku šmátralku" na vybavovanie daných vecí Myslím, že termín na Veľkú noc je moc priskoro, teda to je môj poskromný osobný názor Naozaj škoda, že sa to naše "človeče" nenahralo a to premietanie, ja mám ešte stále v spomienkach tie teórie, hlášky, naozaj detailné zistenia a iné veci do toho Nesmieme zabudnúť aj na legendárny "zrýchlený spoj" Aj vám sa inak stávalo, že ste sa "len-tak a bezdôvodne" začali uchechtávať? poprípade rehotať na celé kolo
Naposledy upravil SkreechTina dňa 08.12.08 21:40, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 08.12.08 21:38 | |
| Tina na Halloween?? to s Moravou som vedela, ale som myslela, ze to bude niekedy v lete... | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 08.12.08 21:44 | |
| Tak ja hlásim, že fotky sú úspešne odoslané Sarinke na PM a čakajú na cenzúru a retuš To video sa mi skopírovať nepodarilo, tak asi až cez víkend - skúsim dať kartu bratovi do notebooku a hádam to pôjde, bola by to škoda keby ste nevideli ako sa dion a Samabel nedajú vyrušiť A ešte jedna vec sa mi stala - video so Sarinkiným príhovorom som zabudla skopírovať, takže tiež zostalo doma Ale žiadny strach to sa napraví Tina: ja tiež vybuchujem smiechom a to vždy v nevhodnú dobu. Dnes ráno brat povedal na jeden TV program, že ho vytvorili greepeace a ja výbuch smiechu lebo ma napadla Anna. Potom na ekonomike Finančná kríza - výbuch - predstava ako Lucifer skučí, že prišiel o svoje akcie No a cesta okolo kruhového objazdu ma skoro zabila Ja viem, že dohoda na 3 meet bola, že bude v CZ a no neviem či by to nebolo lepšie namiesto halloweenu dať na leto, lebo neviem, koľkých z nás nás pustia počas školy do CZ. Ale tak to je jedno ja by som bola najradšej keby ten meet bol každý víkend | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 08.12.08 21:46 | |
| Tina tak to som pritom asi nebola napad je skvely, superanuralovsky velmi, len tiez ako Zizi spominala... netusim, ci vsetkych pustia cez skolu a dokonca do CR apropo- aj ja som uz odoslala Sarinke fotecky aj jedno videjko, s tzv pripitkom, takze coskoro si to vychutnate | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 08.12.08 21:48 | |
| Tini ja sa na to pamatam ze na Halloween takze neboj. a to mas pravdu to clovece sa malo natacat. To sme predpovedali ako skonci SN. a smejem a na kazdej malej spomienke na vikend a na tie nase hlody a premietanie. ty koki. A ked si spomeniem na tie moje zapisky:d " Dajte mi dzus" Tak ale chapem. Juj tiez by som sla na meet kazdy vikend | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 08.12.08 21:50 | |
| |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 08.12.08 21:54 | |
| No jo, ten 3 meet je teda hlavné to, že bude v CZ a potom by sme mohli čisto improvizovať (kedy nie? ) že si cez leto dáme Letný Halloween. Ale už radšej končím, bo mama berie do rúk knihy a má v očiach ten záblesk - "škola hrou zabijak" | |
|
| |
lenkka Winchester
| |
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 08.12.08 21:56 | |
| |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 08.12.08 21:57 | |
| Baby ja mám stále Spánkový deficit a zajtra mám vstať o 6:00 tak už radšej miznem lebo ma vyhostia z SR za nelegalnu šikmookú migráciu | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET 08.12.08 21:58 | |
| Já se na třetí meet hlásim, ať bude kdekoliv!!! Tohle si člověk prostě nemůže nechat ujít!!! | |
|
| |
lenkka Winchester
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 2. SK/CZ SN MEET | |
| |
|
| |
| 2. SK/CZ SN MEET | |
|