Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!

Goto down 
+39
niki-morgan
Nemix
Panthera
Fay
EngieB
cleo
str8tking
lentilka
shelby
bookika
Madlen
LenkaX22
SNlois
Ellen
Kacena222
wilicek
Mystic
Dzowika4
Sarinka
Weronička
Kaja
CrazyD
Faith
Soniq
Ewis
evetka
Fazulina
calla
janicag
janka410
lenkka
Chrystelle
Zizi
Kristine
Samabel
wiktoriano
Anwiel
dzajnisko
dion-fortune
43 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
AutorSpráva
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!
Registration date : 01.12.2007

Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty09.10.08 15:31

No a já musím reagovat na tu fotku, protože to mě na této scéně nejvíc dostalo. Jak on se chudák snažil do poslední chvíle zůstat statečný, nenechat se zlomit, zadržoval tu bolest v sobě ze všech sil, ale přitom už jsme viděli, jak je na dně. Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 199226 A když pak do toho ještě zakřičel a nakonec se stejně rozbrečel, to mě prostě odrovnalo a řvala jsem jak smyslů zbavená. Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 568939 On tohle dokáže Jensen úžasně zahrát. Dean je většinou za drsňáka, takže o to víc, potom prožívám tyhle situace, kdy je na konci svých sil a nedokáže se už přetvařovat. Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 568939

Naposledy upravil Chrystelle dňa 15.10.08 10:17, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty09.10.08 15:34

Taky musím reagovat. My všichni víme, jak on je uvnitř uplně rozdrásaný, ale i přesto, že ho nikdo nevidí, tak se do poslední chvíle brání tomu, aby to co cítí vyplavalo na povrch. A pak už je to jen on mrtvý Sam a hráz se protrhne a on řve a řve, protože ví, že všechno, v co usiloval. To jediné, o co doopravdy usiloval je ztraceno. Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 568939

Naposledy upravil Samabel dňa 09.10.08 16:31, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Fazulina
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Fazulina

Počet príspevkov : 183
Registration date : 31.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty09.10.08 15:51

Holky máte pravdu. A jak jsem už psala, z těchto důvodů mě dostala ta scéna v epizodě Heart, kde nakonec Dean brečí, když Sam jde zabít tu vlkodlačí slečnu. Dělá drsňáka, že to zvládne, že to udělá sám, samo, že chce Sama uchránit před tím utrpením, raději bude trpět sám... já jsem prostě nejvíc brečela u tohohle... To bylo pro mě citové trápení Nr. 1... A hlavně mě děsně štvalo, že to Sam nevidí... což je na tom samozřejmě to nejpřitažlivější... že nevidí, že Dean není takovej drsňák, že mu není jedno, že o život přijde mladá holka a Sam u toho bude trpět a vůbec... ach jo. Jen na to pomyslím, svírá se mi srdce.

A ta fotka je úžasná, musím na ni pořád koukat....
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty09.10.08 16:28

baby vy mi čítate myšlienky a beriete slová z úst. úplne sa vami súhlasím. to ako sa dean tvári, že ho nič netrápi a potom sa mu pozriete do tých jeho očí a viete, že klame... skrátka zakaždým, keď plače musím aj ja. Scéna v Heart ma tiež dostala. Za prvé preto, že som to fakt takto nečakala a za druhé preto, že vidieť ako vyronil práve tú jednu slzu bolo niečo pre mňa psychicky takmer nezvládnuteľné Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 71416 túto fotku som našla na livejournale, raloria tuším,... a keď som ju zbadala bola som jasná... tam vidieť, že jensen je proste herec s veľkým H. takto to zahrať... no obdivuhodné.
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty09.10.08 16:35

Jedna slza a my už víme, že i ta jedna slza znamená pro Deana moc.
Já ještě nemohla z WIAWSNB, jak tam stál, kolem něj všichni ti, kteří miluje, jak mu říkají, aby zůstal a on tam stojí s tím plačících výrazem a je rozhodnutý se probodnout, aby se probudil ze spánku. Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 71416 To byla dvojitá bolest... nejdřív psychická a pak ještě ztráta té krve a ... myslíte, že vážně cítit, jak se probodával? Jako myslím cítil jako cítil, že když se probudil, tak to tam ještě přetrvávalo.
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty09.10.08 16:56

no ja myslím, že to teda ešte cítil Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 71416 a tiež ma to veľmi dostalo. tam som tuším čítala, že keď stál vo WIAWSNB pri tom hrobe jeho otca, vraj všetci kameramani a štáb a proste všetci okolo plakali spolu s jensenom Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 430869 no a ja samozrejme tiež.... wiawsnb je celkovo jedna z tých naj epizód, kde si dean užil fakt veľa emocionálneho mučenia. veď ani s bratom nevychádzal dobre. neviem, ale podľa mňa ho to vážne dosť trápilo.. a tá konečná scéna s tým ako ho prosili, aby ostal Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 87642 to je fakt niečo úžasné, tým sa kripke vytiahol. a to prebodnutie potom.. no neviem, ale ja som bola totálne KO.
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

Počet príspevkov : 2781
Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim...
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty10.10.08 2:13

Baby úplne súhlasím s tým čo tu píšete. tie scény sú úplne užasné pri Heart sa na konci vždy rozrevem aj ja aj na x-krát. ked vidím Deana trpieť tak si nikdy nemôžem pomôcť a prežívam to s ním a pritom sa mi páči ked trpí neviem či to nieje nejaký druh masochismu ale nevadí Very Happy no a WIAWSNB som pozerala aj tento týžden a bola som z toho úplne mimo. Chudáčik Dean si naozaj vytrpel a ked povedal že je si na 90% percent istý a to mu stačí tak to bolo niečo. v tej poslednej scény som bola úplne mimo len už len to bolo pre neho tažké že musel opustiť ten svet. či to cítil ako sa prebodol to neviem ale ked sa prebral aj tak mal bolesti tak sa to rátalo. a ešte ten rozhovor so Samom na konci. naozaj jedna z naj časti
Návrat hore Goto down
http://sashanovely.blog.cz/
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty10.10.08 9:05

dion, tak fotka je výstižná Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 71416 Stačilo mi se jen na ni podívat a hned se mi celá ta scéna objevila před očima... To jak padajícího Sama zachytí a uklidňuje ho, že všechno bude zase dobré... přitom vlastně, ale uklidňuje sebe, že ještě není vše straceno... a pak Sam dodýchá a jen srdcervoucí Deanův výkřik... plno emocí a já řvu s ním Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 568939
Ve třetí sérii mě dostalo taky to, jak mu Ruby řekla pravdu o pekle, že se změní lidské duše v démony... jak tam Dean stál a dělal jakože je všechno v pohodě, přitom ale bylo jasné, že to nebere jen tak, že mu to všechno šrotuje v hlavě, důkazem toho bylo i to, jak v následujícím díle řekl Samovi, že začne spolupracovat, aby našli cestu ven z dohody.
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Ellen
Žltočočko
Žltočočko
Ellen

Počet príspevkov : 694
Nálada : hope never dies...
Registration date : 23.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty26.10.08 20:30

Náš fanclub nejak zabudol na Torturing!Dean! To musím hneď napraviť!

V poslednej epke 4.06 Yellow Fever som sa najviac vyžívala v tom, ako "žltooký" Sam trápil Deana. Na chvíľu som si myslela, že to naozaj. Ako ho šmaril jedným pohybom ruky na stenu, všetko čo mu hovoril a potom ako ho škrtil. No paráda! Škoda len, že to bola iba Deanova halucinácia.

Spoiler:
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty27.10.08 4:56

Ellen to máš pravdu fak sme nejako torturig Deana zanedbali tak sa tiež pridám. tá scéna ked ho trápil Sam bola super ale oveľa viac sa mi páčila tá scéna z Lilith .to trvalo dlhšie a ešte aj viac trpel. skrátka užasný pohľad ako tam ležal na zemi s rukou na srdci a ako sa prí tom tváril. jednoducho nádhera 702
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty27.10.08 7:02

no tak WIAWSNB milujem Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 430869 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 430869 táto epka je totálne bohovská už som ju videla asi 20x a mám stále chuť sa na ňu pozerať jednoducho tam bolo všetko úžasné psychické mučenie aj fyzické joj som sa nabažila 702 Twisted Evil Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 430869 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 170639 Dion ty už si všetko povedala čo by som napísala aj ja takže sa nebudem opakovať...No v 4x06 bolo úžasné torturing takže tiež milujem tú scénu ,keď ho žltooký Sam začne škrtiť a hovoriť mu tie veci Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 707500 a potom sa Dean vráti do reality a ako ho tam už skutočný Sam utešuje to som si vychutnala Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 258431 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 284389 ....potom tá Lilith a Dean rútiaci sa k zemi a ako sa drží za to srdiečko bože to bolo také úžasné Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 325299 dance dúfam ,že aj v dalšej epke bude aspoň trocha torturing lebo ma porazí Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 202744
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty27.10.08 19:18

juu WIAWSNB je vážne skvelé. Ten koniec a vôbec všetko. Twisted Evil
4x06 bola krásna. Evil!Sammy bol super. Jaj som ani nedýchala ked Deana šmaril o stenu. Ale viac sa mi páčila scéna s Lilith. To jej bum, bum a ten Deanov vydesený pohľad. Twisted Evil
A keď sa bil s tým policajtom. Mohlo to byť trochu dlhšie 603 ale aj tak to malo svoje Torturing 702
v 4x05 to bolo tiež fajn. Keď sa mlátili s "Draculom". Ale znova krátke.
Dúfam, že v najbližšej si prídeme na svoje a Deana bude aspoň trochu bolieť hlavička 603 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 430869
Návrat hore Goto down
shelby
Pocestný duch
Pocestný duch
shelby

Počet príspevkov : 94
Registration date : 07.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty13.11.08 21:20

Ahoooooj, môžem sa aj ja zahlásiť? Snažila som sa tomu zabrániť, ale zistila som, že som jednoducho maniak, keď vidím Deana v nejakej bolestivej situácii 702 Ale ako vidím, aspoň nie som jediná Rolling Eyes lol! a že je to úplne Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 261136 normálne Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 261136 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 449740
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty13.11.08 21:24

no si tam shelby Wink vitaj medzi nami cheers
Návrat hore Goto down
Fazulina
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Fazulina

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty21.11.08 22:43

Myslím, že jsme si dneska užili dost Torturing!Dean, aspoň já teda jo, ta psychická torura mě úplně dostala:

Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 4x10x3sn2.thTorturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Thpix Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 4x10x1uc1.thTorturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Thpix
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty21.11.08 22:59

Dnešní díl byl opravdu úchvatnej co se týče torturing!Deana!!! Užívala sem si každou sekundu!!! 603 702 drool
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty25.11.08 22:25

Aj ja by som sa rada prihlásila do klubu Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 430869 , milujem scény s torturingom Deana, Twisted Evil , keď má človek ohromnú chuť ísť ho utešiť, obviazať rany, pofúkať a tak, 701 aspoň nie som jediná ktorej sa to páči Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 733500
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty25.11.08 22:31

No to mi povídejte... závěrečná scéna 40... to byl torturing! balzám pro mé oči i duši a vůbec. 702
Já u toho tak brečela Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 199226 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 199226 a prožívala to a všechno... no prostě to bylo senza. Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 49896

lentilka: Jdu tě přihodit do naší "zkažené" partičky. Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 284389
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty25.11.08 22:41

Ak máte blbú náladu a ste sami a chce sa vám plakať zo všetkých možných dôvodov. Pozrite si fotky čo sem hodila Fazulina, pozrite si záver 4x10 a verte mi, že slzy nezadržíte, tak ako práve ja, ale verte mi, že kým epizóda skončí a kým Dean dopovie jeho posledné slová o tom ako si praje, aby nič necítil, uvedomíte si, že váš zlý deň nebol vlastne až tak naprd, pretože niekto ho mal určite horší.
Dean musí riadne trpieť a ja mu vôbec nezávidím. Aby ho už nemučili, musel on mučiť duše. Možno to boli častokrát rovnako nevinné duše ako on - možno to boli duše zapredané, aby niekto iný mohol ďalej žiť. Jedno som však pochopila. Žiadny človek a ani jeho duša - nech už spravil v živote čokoľvek by nemala zažiť takéto peklo ako Dean a už vôbec nie, keď v pekle skončí z tých najčistejších dôvodov. Záchrany osoby bez ktorej by jej život aj tak nemal zmysel. Možno ho niektorý nazvú mučedníkom, spravia z neho slabocha, ale ja s ním cítim, pretože trpel za dobrú vec a konečne to zo seba dostal - takýto zážitok by totiž ani hrdina Dean nemal znášať sám. Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 71416 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 71416 Joj byť tam tak namiesto Sama a môcť ho objať najpevnejšie ako viem, aby vedel, že to všetko sú už len zlé spomienky Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 199226 603 702
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty25.11.08 23:00

Zizi úplne s tebou súhlasím o niečom podobnom som uvažovala už cez víkend. a prišla som na to že tým že musel mučiť iné duše musel trpieť ešte viac ako ked mučili jeho. on vždy taký hrdina chcel len pomáhať a teraz ho tak zlomili že musel ubližovať on. chápem aké to pre neho muselo byť aj ked si také niečo vôbec neviem ani len predstaviť. ako ja mám rada ked Dean trpí ale toto je pre mňa priveľa. už som si tú svénu ked o tom hovorí pozrela niekoľko krát ale vždy mi z toho idú slzy do očí a nemôžem si pomôcť Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 199226 rozpmýšľala som aj o tom že keby som tam bola namiesto Sama čo by som mu povedala aby som ho utešila a zmiernila jeho trápenie ale nič mi nenapadá pretože aj ked je už potom nikdy na to nebude môcť zabudnuť.
p.s. Lentilka pekne ťa vítam v našom klube zvrátencou Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 23107 vidím že sa krásne rozrastáme
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty25.11.08 23:03

Jo, já myslím, že u téhle scény budu brečet vždycky. Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 199226 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 199226
Z hlediska torturing je to vážně největší kalibr.
Je mi hrozně smutno a jak povídal, že by si přál, aby necítil vůbec nic. Ani se mu nedivím, to, že byl donucen k tomu, aby musel mučit ostatní... tady je vidět, že to peklo je vážně něco nepředstavitelnýho. Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 199226 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 199226
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty25.11.08 23:10

aj ja si myslím že ono bolo prenho peklom to čo musel robiť ako tá bolesť, Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 199226 a to že sa nevedel na sama ani pozerať keď mu to rozprával, lebo by sa celkom zlomil a ako si zotrel slzy že čo si to dovoľujem plakať Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 199226 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 199226
a neviem či aj to sem môžem napísať ale ten pohľad v očiach keď mu uriel vravel že ho pošle spat do pekla a on že tak rob, tak to bola sila potom čo zažil

wiktoriano ďakujem
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty26.11.08 10:10

lentilka: vitaj! Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 23107

No a idem sa vyjadriť aj ja. Takže najprv k tej scéne. Tá ma úplne dostala Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 199226 Presne ako píšete, to všetko si myslím aj ja. Proste ja sa o peklo a nebo a takéto vecičky dosť zaujímam, keďže sa im pomerne dosť venujem aj v poviedkach a je zaujímavé vidieť ako si pod tým každý predstaví niečo iné. Ako to každý berie nejako inak. Zastávam preto názor, že aj peklo samotné je pre každého z nás iné. Veľmi sa mi páči ercovo ponímanie pekla. To ako sme najprv videli iba Deana zaveseného na tých reťaziach. Nuž mne hneď napadlo, že je to symbol toho, čoho sa najviac bojí a to byť sám. Teraz ako nám to bližšie sám priblížil... nuž ja myslím, že presne toto bol ich cieľ. Zlomiť ho, aby on začal spôsobovať utrpenie, lebo vedeli, že ten pocit viny, ktorý potom bude mať, bude horší než akékoľvek iné mučenie. Nedokážem si ani predstaviť aké to musí pre Deana byť. Veľmi ho ľutujem a súcítim s ním Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 71416 chápem prečo urobil to, čo urobil a anna si ma získala práve tým, že keď ju "zradil" a vydal anjelom, tak mu povedala, že mu odpúšťa. Presne toto potreboval Dean počuť. Potrebuje, aby mu niekto odpustil to, čo spravil, lebo on si sám sebe toto zlyhanie nikdy neodpustí a to ho zožiera.

Ako lentilka spomína ten návrat do pekla... No ja som z toho tiež bola v šoku. Veď keď to prvýkrát Anna spomenula, tak mal na tvári doslova zdesený výraz. Bolo vidieť, že do pekla FAKT nechce ísť, no aj tak bol pripravený sa opäť obetovať. Viem, že to má v povahe, vždy každého postaviť pred seba, ale myslím, že teraz za tým bolo ešte niečo. To, čo vykonal v pekle...Neviem, ale myslím si, že sa cíti vinný, a že je presvedčený o tom, že patrí do pekla, že si zaslúži byť potrestaný. Fakt mi je ho veľmi ľúto.

Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 4x10_d10 ešte jeden screencap, ktorý vám zlomí srdce Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 199226

edit: no tak som predsa len ešte urobila pár screenov aj ja

Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Th_snapshot20081126105533 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Th_snapshot20081126105821 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Th_snapshot20081126105808 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Th_snapshot20081126105753 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Th_snapshot20081126105659 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Th_snapshot20081126105606 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Th_snapshot20081126105633 Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Th_snapshot20081126105646
Návrat hore Goto down
Fazulina
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Fazulina

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty26.11.08 16:02

Ach můj bože! Já se picnu... to se nedá vydržet:-))) Díky, skvělé screeny...
Návrat hore Goto down
wiktoriano
Winchester
Winchester
wiktoriano

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty26.11.08 16:18

Dion to nás už chceš úplne doraziť? tie screeny mi lámu srdce Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 199226 chudáčik Dean. ale inak sú nádherné som hotová.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!   Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! - Stránka 8 Empty

Návrat hore Goto down

Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY!
Návrat hore 
Strana 8 z 12Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Dean & Sam as brothers - pozor SPOILERY!
» Evil!Sam Fan Club - pozor SPOILERY!
» Whumping!Cas Fan Club - pozor SPOILERY!
» Castiel Angel - pozor SPOILERY!

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Postavy :: Sam a Dean-
Prejdi na: