| Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! | |
|
+39niki-morgan Nemix Panthera Fay EngieB cleo str8tking lentilka shelby bookika Madlen LenkaX22 SNlois Ellen Kacena222 wilicek Mystic Dzowika4 Sarinka Weronička Kaja CrazyD Faith Soniq Ewis evetka Fazulina calla janicag janka410 lenkka Chrystelle Zizi Kristine Samabel wiktoriano Anwiel dzajnisko dion-fortune 43 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 26.11.08 16:42 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 26.11.08 17:54 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 26.11.08 17:58 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 26.11.08 19:04 | |
| Ochh baby tie scény, ktoré píšete sú neuveriteľné. Vždy mi pri nich tak zovrie srdce a slzy sa mi tisnú do očí. Dean je taký úžasný človek a toto si vôbec nezaslúžil. Najhoršie je preňho, že aj keď bol v minulosti nedokázal nič zmeniť Už len tieto fotky ma dokážu rozplakať Thanks za screeny dion a fazulina | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 27.11.08 11:48 | |
| no veru... ja som pri tej scéne strašne plakala neviem, ako to on robí, ale vždy, keď ma slzy v očiach musím ich mať aj ja. ja som sa dnes trocha hrala s IrfanView, takže mám ďalšie screeny, tentokrát z 4.09. kvalitka je trocha horšia, keďže sa bohužiaľ pri scénach, kde je Dean zranený dosť hýbali, ale čo už snažila som sa tú kvalitu trochu vylepšiť, ale zatiaľ sa len učím upravovať screeny, takže to ešte nie je žiadna sláva, ale tak hádam aj tak poteší. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 27.11.08 12:18 | |
| Dion diki za dalšie nádherné screeny. tie z In the begininng ma úplne dostali milujem tú scénu aj ked je dalšia s tých pri ktorých revem ako malá a tie s 4x09 aspoň trochu fyzického torturingu ktorý mám najradšej. aj ked viac som si v tej scéne vychutnávala Sama viac ako Deana ale aj to sa ráta. | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 27.11.08 14:27 | |
| dion dakujem za super screeny. Asi si pôjdem pozrieť 4x09. Torturing!Dean v tejto časti je úžasný Na screenoch je to skvelo vydieť. Milujem scénu, kde Sam "ošetruje" Deana | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 27.11.08 17:05 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 27.11.08 19:23 | |
| fúha dion tak tá časť bola riadne na moje nervy chudáčik. Inak keď tam Alastair tak namyslene napochodoval a držal Deana normálne som čakala, že povie, že je Azazel Tí démoni sú všetci na jedno kopyto a potom keď začal mučiť Deana som bola KO. Chudáčik a potom ako čakal, aby mu Sam napravil rameno uff a ako to potom puklo no to mnou prešiel ten zvláštny pocit strachu a úlavy, že je OK. Proste skvelé, presne toto mám rada. Viete ten zvláštny pocit v žalúdku, keď je náš Dean zranený | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 27.11.08 19:42 | |
| Zizi tak toto si opísala presne tak ako to cítim aj ja. len som to nevedela opísať slovami. presne taký pocit mám ked je Dean zranený a potom si musiím tú scénu puštať stále dokola lebo sa toho pocitu neviem nabažiť | |
|
| |
shelby Pocestný duch
Počet príspevkov : 94 Age : 33 Bydlisko : Skalica Registration date : 07.11.2008
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 27.11.08 20:52 | |
| dion, ďakujem za krásne obrázky , úžasne mi pripomenuli ten posledný diel, ktorý som si fakt užila ohľadne torturing Deana To bolo tak krásne zahrané a naozaj mi nedá neprehrávať si tú poslednú scénu dokola Už to viem snáď naspamäť Inak, všimli ste si, že Dean vždy keď plače, utiera si slzy tak čudne, jednou rukou ich vždy pretrie, to pravé väčšinou len palcom Ja neviem, ja to robím vždy dvomi To len taký môj malý postreh | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 03.12.08 15:42 | |
| Dion to boli ale nádherné obrásky ty kks mi vyrazili normalne dych sa mi páči keď dean proste plačka vtedy je nesmierne zlatučky a sexi henď by som mu podala rameno ale on je všade úúúžasný keď mu niekto tresne a on len sa tak pozre a vráti mu to alebo sa pozre s takým pohladom na neho ze waaaaaa:twisted: | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 03.12.08 18:11 | |
| nemáte začo no a shelby to je ozaj zaujímavý postreh ja som nad tým premýšľala a fakt je to divné ja si ale napríklad utieram slzy tiež iba jednou rukou, ale tak že si prstami prejdem po oku. najprv jednom a potom druhom. | |
|
| |
shelby Pocestný duch
Počet príspevkov : 94 Age : 33 Bydlisko : Skalica Registration date : 07.11.2008
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 08.12.08 19:01 | |
| dion, ja viem, občas si všímam čudné veci, ale keď to mi vždy tak udrelo do očí Však každý plačeme inak, nie? A on je u toho tak či tak krásny, keď tak trpí . | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 08.12.08 20:51 | |
| | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 09.12.08 17:49 | |
| po tom co shelby napísala to s tou rukov ako si umýva slzi som si to šla poriadne pozreť vedela som že to robí ale nikdy som si to moc nevšímala ale proste je úžasný.......on keĎ plače je priam roskošny niekedy je na neho až taký proste nádherný pohľad ( čo je vlasne vždy) On keď vlasne trpí je strašne zlatý proste on je výnimočný chlap | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 13.12.08 19:36 | |
| Zizi hovoríš mi z duše tiež ked ho vidím takého smutného najradšej by som ho objala a povedala mu že všetko bude dobre a kedže to nemôžem tak aspoň plačem s ním. len to je také užasné ked on čo sa vždy hrá na drsného chlapa sa dokáže takto krásne rozplakať | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 14.12.08 10:34 | |
| | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 14.12.08 10:54 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 30.01.09 12:05 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| |
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 30.01.09 12:13 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! 30.01.09 12:22 | |
| no tak u mňa je torturing všetko snažila som sa spraviť aj screeny z tej motelovej izby, ale tie už neboli tak dobré, takže som to nechala len takto, no a myslím si, že keď ti je zle, tak to žiadna sranda nie je... chudák dean a jeho sandwich no a predtým tie cukríky... ale ako si žul pokojne ďalej no ja skrátka tieto scény milujem | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! | |
| |
|
| |
| Torturing!Dean Fan Club - pozor SPOILERY! | |
|