| Jakou hudbu posloucháte? | |
|
+50Marion0889 kaja666 Fay nuni1977 kattie Husitka str8tking janicag wiktoriano Dzowika4 cleo Faith Lirael Ewis bareness lenkka evetka calla sonca12 dzajnisko Violet SNAdeline Hiro666 Anwiel Weronička nikita keksiiq CrazyD ivan2321 Ettie Madlen Chrystelle Zizi sisel Kaja Soniq LenkaX22 bookika Kristine SkreechTina SNlois aryana7 Silvia janka410 zoehart Samabel dion-fortune Kika Sarinka Night Angel 54 posters |
|
Autor | Správa |
---|
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 20:23 | |
| | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 20:43 | |
| hej ja som okolo seba par emakov videl, aspon si myslim ze to boli akoze oni. emo je prve co ma napadne ked vidim niekoho s ciernou ofinou. a to sa s kamosmi potom smejeme, ze E.M.O.- Extremne Mastna Ofina inac toto ja pocuvam 50 Cent, Alien Ant Farm, Bad Company, Bloodhound Gang, Bodyjar, Breaking Benjamin, Cypress Hill, CKY, Disturbed, Del the funky homosapien, Depeche Mode, Desmod, Eminem, Fat Boy Slim, Fort Minor, Galactic Industries, Gorillaz, Guns N'Roses, Guttermouth, Horkyze Slize, Ine Kafe, Iron Butterfly, Limp Bizkit, Linkin Park, Mattafix, Moby, Motorhead, Nextmen, Outkast, Papa Roach, Prodigy, P.O.D., Rammstein, Red Hot Chilli Peppers, Rob Dougan, Robbie Williams, Roy Jones Jr., Scooter, Serj Tankian, Styx, The Adolescents, The mad capsule markets, The Ramones, The Doors, Tupac Shakur su tam aj taki co mam od nich len jednu pesnicku, a zoznam este nie je kompletnytakze tak | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 20:45 | |
| Robbie Williams... Si môj človek.. | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 20:48 | |
| | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 21:33 | |
| no od Bloodhound Gang mam iba jednu pesnicku...Bad Touch, zatial som sa nedopracoval ku kompletnemu stiahnutiu hudby od nich, ale verim ze raz sa k tomu dostanem. a neverili by ste, moji 2 najlepsi kamosi nepocuvaju ani jedno z toho co som napisal(no mozno nieco, co ja mam iba jednu piesen) vlastne skoro nikto z mojho okolia co poznam nepocuva to co ja a ze som pedantny? to nie ale ked je to podla abecedy lahsie sa v tom orientuje, napokon ved aj keby som tam chcel este ja nieco doplnit tak rychlejsie zistim ci to tam uz nemam, a nepisal som to z playlistu, otvoril som priecinok s hudbou, mobil a papier na kotrom mam zaznamenane co som si uz stiahol a co este nie | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 13.04.08 22:06 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ........... 14.04.08 0:00 | |
| sisel: Dion to napísala dobre ťažko sa to vysvetľuje,čo sa týka štýlov je to ešte horšie ako sa zdá niekedy sa uvadzaju ešte rôzne odvodené názvy od tých povodných hlavných štýlov teda napr. ak sa týka niečo Rocku ta niekedy pre niekoho nestačí povedať len Rock ale ešte niečo oveľa presnejšie.Niektorí ludia su na to dosť hákliví,ak napriklád ma niekto oblubených interpretov a niekto ich štýl - teda druh hudby ktoru hraju pomenuje uplne inak,nie až-tak mimo ale o dosť vedľa tak to vie dosť ludí nahnevať.Aj napriek tomu,že su tam len nepatrné rozdiely. A čo sa týka toho hip-hopu a rapu ako si povedal.Tak naozaj su hip-hopove skladby v ktorých sa nerapuje,aj ked sa to možno nezdá,na svete je miliarda ludí ktorí produkuju takýto štýl takže nie su len tí ktorí maju všetko pokombinovane v jednom.Ale su aj takí ktorí nemaju hip-hopovvu skladbu ale rapuju tam ale samozrejme hudba nie je rapová ale niejakeho ineho charakteru,takže presne tak ako Dion povedal je to hovorené slovo a ine veci okolo toho.Niekto by sa možno čudoval mne len na tomto štýle čo sa týka hip-hopu príde smiešne to,že aj tí ktorí sa považuju za najväčších hip-hoperov a ine blbosti okolo toho sami netušia aku ma historiu ich štýl hudby.Keby to vedeli možno by zutekali,mnohí to absolutne nevedia,mám skladby od tých ktorí hi-hop začali ood nich sa rozvíja historia tochto štýlu absolutne sa nepodobá na to čo je teraz tento štýl al bohužiaľ historiu si už nezmenia.Už nehccem o tom rozprávať pretože budem vyzreť ako keby som mala rada tento štýl len to je veľmi mýlne utekám preč lebo mi bude zlé. | |
|
| |
sisel Žltočočko
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 14.04.08 19:27 | |
| kludne napis nieco o rape a hip-hope, ja budem len rad, ze sa dozviem nieco nove | |
|
| |
bookika Winchester
| |
| |
sisel Žltočočko
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 14.04.08 19:48 | |
| no neda sa povedat zeby som mal hip-hop nejak extra rad, len je par skupin ktore pocuvam. napriklad vacsinu americkych raperov nemozem ani vystat, a to ani nehovorim o slovenskom hip-hope(uz sa mi nechce pisat furt aj hip hop aj rap, takze budem pisat raz to raz ono). a stylovo- obliekanie a vystupovanie uz vobec nesmeruje k tomuto. moja celkovo uplne najoblubenejsia pesnicka, ktora ma vzdy dokaze spravne naladit - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=_Y5gbdIU1hM *Bacha na "code"! Janna | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............ 14.04.08 22:24 | |
| sisel:dobre teda mňa len k tomu napadá podeliť sa a proovnať terajší hip-hop a jeho začiatky - - kód:
-
http://uk.youtube.com/watch?v=S7dAxvj2mlU Herbie Hancock - kód:
-
http://uk.youtube.com/watch?v=POviI6ty98s - Afrika Bambataa- tomuto zoskupeniu sa pripisuju začiatky hip-hopu - kód:
-
http://uk.youtube.com/watch?v=wdHhE_9omr8 Všetky tieto skladby su začiatky hip-hopu,ako to vzniklo a z čoho.Tak si to kludne porovnajte s dneškom ,neviem ako to povedať presnejšie kebyže toto pustiš niekomu tak ti povie že sa o hip-hop nejedná je to rôzna zmes rôzneho štýlu,flash,free style,blues,pomiešaný blues disco štýl a všetko možne ale oni tieto skladby maju na svedomí to ,že hip-hop sa vôbedz rozbehol a začal a postupne sa formoval a menil ale stále aj na tých začiatkoch to bol hip-hop len teraz je po pojmom hip-hop uplne iná predstava,niečo uplne ine ,pretože sa to formovalo a vzniklo to čo je hip-hop v terajšej dobre. | |
|
| |
sisel Žltočočko
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 15.04.08 16:56 | |
| - Kaja napísal:
- kód:
-
http://uk.youtube.com/watch?v=S7dAxvj2mlU Herbie Hancock
jeeej to som nedavno zazrel v telke! akurat ze uz iba viac-menej koniec | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 16.04.08 8:38 | |
| No ked som to počula prvý krát tak rozhodne to nebol Jensen ,ale teraz sa mi zdá ,že ano lebo niečo z jeho hlasu ja neviem | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 16.04.08 8:40 | |
| podla mna to nie je on... ja som ho tam zacala pocut, ked ste sem napisali, ze je a mala som to podla mna vsugerovane, ale ked som si to znovu pustila, no proste mi to neznie ako jensen.... takze, nezabite ma, ale ja si ozaj nemyslim, ze to spieva on... | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 16.04.08 9:42 | |
| No je to možné asi to ozaj neni on možno neviem | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 16.04.08 10:19 | |
| ja tiez neviem ci to je,alebo nie je on.. ...ale akoze ten hlas sa mi trosku podoba na jensenov,fakt netusiim .. ale no proste,pesnicka to je pekna..rada ju pocuvam | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 16.04.08 15:22 | |
| Tak písničku jsem si stáhla a nevím nevím.... jestli to je on. Řekla bych spíš že ne. Nepříjde mi to jako jeho hlas, i když ve zpěvu může znít trochu jinak. A Janni myslím si taky, že kdyby něco takového nazpíval, tak bychom na to narazili už dřív. Ale písnička je to pěkná. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 16.04.08 16:00 | |
| Ja to vôbec neriešim. Tá pesnička je krásna a keď ju počujem, tak či tak ma pri nej napadne Jensen. Je mi jedno či to spieva, alebo nie, proste keď tú pesničku počujem, tak sa vždy zamyslím nad Jensenom. | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 16.04.08 17:01 | |
| teraz ma asi zabijete...a budem torchu off...ale vyriesila som nasu zahadu... nezabijajte ma..mne to len nedalo...a objavila som krutu pravdu okj...toz...pesnicka sa nevola ze just you...ale Illusions a v originale to spieva Matt Nathanson... no podla youtube co tam mal videa na tu pesnicku ten hlas je celkovo divny...toz neviem ale viem nazov uz aaaa kto si chce spievat tu je lyric: - kód:
-
http://www.azlyrics.com/lyrics/mattnathanson/illusions.html a tu je pre porovnanie video s Mattom: - kód:
-
http://ca.youtube.com/watch?v=y0lQyf8JA5I&feature=related ten hlas mi dakedy do toho nesedi..je sice fakt ze po nahrati v studiu to zneje inak... tak ci onak..kasny song don´t kill me pls | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 16.04.08 17:05 | |
| já tě stopro nezabiju..já to čekala ...ale neva, stejně jí mám v přehrávači...a díky za text | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 16.04.08 17:06 | |
| ow urcite ta nejedem zabijat, prave naopak super, ze si to rozlustila skoda, ze to nie je on, ale ono sa to dalo cakat a vdaka za text piesne uz aj si budem spievat, ked nikto nebude doma | |
|
| |
bookika Winchester
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 16.04.08 17:07 | |
| | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 16.04.08 17:13 | |
| ale ešte je tu jedna alička možnosť že to prespieval Jeny...hoci velmi malilinkata | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? 16.04.08 17:23 | |
| | |
|
| |
Ettie Winchester
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Jakou hudbu posloucháte? | |
| |
|
| |
| Jakou hudbu posloucháte? | |
|