Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Jakou hudbu posloucháte?

Goto down 
+50
Marion0889
kaja666
Fay
nuni1977
kattie
Husitka
str8tking
janicag
wiktoriano
Dzowika4
cleo
Faith
Lirael
Ewis
bareness
lenkka
evetka
calla
sonca12
dzajnisko
Violet
SNAdeline
Hiro666
Anwiel
Weronička
nikita
keksiiq
CrazyD
ivan2321
Ettie
Madlen
Chrystelle
Zizi
sisel
Kaja
Soniq
LenkaX22
bookika
Kristine
SkreechTina
SNlois
aryana7
Silvia
janka410
zoehart
Samabel
dion-fortune
Kika
Sarinka
Night Angel
54 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31  Next
AutorSpráva
bookika
Winchester
Winchester
bookika

Počet príspevkov : 1748
Registration date : 05.12.2007

Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty13.04.08 20:23

presne to iste si myslim aj ja.... sice osobne ziadneho emaka nepoznam a preto ich radsej posudzovat nebudem 603 603 tak mi to cele vzdy pride ako nejaka skupinova terapia alebo nieco podobne...proste ludia sa chcu zviest na vlne celebrit a toho co je prave cool Sleep Sleep a z toho je mi zle...

btw: my tu este nemame zvracajuceho smajla... nedalo by sa to zariadit? 702 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/chicazd
sisel
Žltočočko
Žltočočko
sisel

Počet príspevkov : 754
Nálada : skúškové obdobie :D
Registration date : 12.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty13.04.08 20:43

hej ja som okolo seba par emakov videl, aspon si myslim ze to boli akoze oni. emo je prve co ma napadne ked vidim niekoho s ciernou ofinou. a to sa s kamosmi potom smejeme, ze E.M.O.- Extremne Mastna Ofina Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937

inac toto ja pocuvam
50 Cent, Alien Ant Farm, Bad Company, Bloodhound Gang, Bodyjar, Breaking Benjamin, Cypress Hill, CKY, Disturbed, Del the funky homosapien, Depeche Mode, Desmod, Eminem, Fat Boy Slim, Fort Minor, Galactic Industries, Gorillaz, Guns N'Roses, Guttermouth, Horkyze Slize, Ine Kafe, Iron Butterfly, Limp Bizkit, Linkin Park, Mattafix, Moby, Motorhead, Nextmen, Outkast, Papa Roach, Prodigy, P.O.D., Rammstein, Red Hot Chilli Peppers, Rob Dougan, Robbie Williams, Roy Jones Jr., Scooter, Serj Tankian, Styx, The Adolescents, The mad capsule markets, The Ramones, The Doors, Tupac Shakur

su tam aj taki co mam od nich len jednu pesnicku, a zoznam este nie je kompletnytakze tak Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty13.04.08 20:45

Robbie Williams... Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 284389 Si môj človek.. Wink
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
bookika
Winchester
Winchester
bookika

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty13.04.08 20:48

pozeram ze si pedantny vypisujes nam to sem pekne podla abecedy Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 asi opisujes tracky z playlistu co? Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 316745 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 316745 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 284389
ale tiez taky bloodhound gang ci depeche nie su slzi Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 284389 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 284389
od Bloodhoung gang milujem pesnicku foxtror unifom charlie kilo(F.U.C.K) Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 316745 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 316745 proste bananovy muz nema konkurenciu Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 316745 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 316745
Návrat hore Goto down
sisel
Žltočočko
Žltočočko
sisel

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty13.04.08 21:33

no od Bloodhound Gang mam iba jednu pesnicku...Bad Touch, zatial som sa nedopracoval ku kompletnemu stiahnutiu hudby od nich, ale verim ze raz sa k tomu dostanem.
a neverili by ste, moji 2 najlepsi kamosi nepocuvaju ani jedno z toho co som napisal(no mozno nieco, co ja mam iba jednu piesen)
vlastne skoro nikto z mojho okolia co poznam nepocuva to co ja Rolling Eyes

a ze som pedantny? to nie ale ked je to podla abecedy lahsie sa v tom orientuje, napokon ved aj keby som tam chcel este ja nieco doplnit tak rychlejsie zistim ci to tam uz nemam, a nepisal som to z playlistu, otvoril som priecinok s hudbou, mobil a papier na kotrom mam zaznamenane co som si uz stiahol a co este nie
Návrat hore Goto down
Kristine
Winchester
Winchester
Kristine

Počet príspevkov : 1538
Nálada : always great :)
Registration date : 05.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty13.04.08 22:06

jeeeej..ja som zabudla na depeche Rolling Eyes Rolling Eyes
no oni zrovna nezapadajú do môjho štýlu, ale proste je to perfektná skupina, mám všetky ich albumy a chystám sa na koncert (niekedy Suspect )...ked sa ma niekto pýta na to, čo počúvam aj ja niekde medzi metallicou a Led Zeppelin poviem Depeche mode, tak sa na mňa pozerajú dosť zvláštne Rolling Eyes Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 ale nemôžem za to, jednoducho sa mi páčia , dokonca som o nich čítala knihu Laughing
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

Počet príspevkov : 1232
Registration date : 07.01.2008

OdoslaťPredmet: ...........   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty14.04.08 0:00

sisel: Dion to napísala dobre Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 312566 ťažko sa to vysvetľuje,čo sa týka štýlov je to ešte horšie ako sa zdá niekedy sa uvadzaju ešte rôzne odvodené názvy od tých povodných hlavných štýlov teda napr. ak sa týka niečo Rocku ta niekedy pre niekoho nestačí povedať len Rock ale ešte niečo oveľa presnejšie.Niektorí ludia su na to dosť hákliví,ak napriklád ma niekto oblubených interpretov a niekto ich štýl - teda druh hudby ktoru hraju pomenuje uplne inak,nie až-tak mimo ale o dosť vedľa tak to vie dosť ludí nahnevať.Aj napriek tomu,že su tam len nepatrné rozdiely.
A čo sa týka toho hip-hopu a rapu ako si povedal.Tak naozaj su hip-hopove skladby v ktorých sa nerapuje,aj ked sa to možno nezdá,na svete je miliarda ludí ktorí produkuju takýto štýl takže nie su len tí ktorí maju všetko pokombinovane v jednom.Ale su aj takí ktorí nemaju hip-hopovvu skladbu ale rapuju tam ale samozrejme hudba nie je rapová ale niejakeho ineho charakteru,takže presne tak ako Dion povedal je to hovorené slovo a ine veci okolo toho.Niekto by sa možno čudoval mne len na tomto štýle čo sa týka hip-hopu príde smiešne to,že aj tí ktorí sa považuju za najväčších hip-hoperov a ine blbosti okolo toho sami netušia aku ma historiu ich štýl hudby.Keby to vedeli možno by zutekali,mnohí to absolutne nevedia,mám skladby od tých ktorí hi-hop začali ood nich sa rozvíja historia tochto štýlu absolutne sa nepodobá na to čo je teraz tento štýl al bohužiaľ historiu si už nezmenia.Už nehccem o tom rozprávať pretože budem vyzreť ako keby som mala rada tento štýl len to je veľmi mýlne Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 666500 utekám preč lebo mi bude zlé.
Návrat hore Goto down
sisel
Žltočočko
Žltočočko
sisel

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty14.04.08 19:27

kludne napis nieco o rape a hip-hope, ja budem len rad, ze sa dozviem nieco nove Wink
Návrat hore Goto down
bookika
Winchester
Winchester
bookika

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty14.04.08 19:35

sisel - podla tvojho zoznamu pozeram, ze mas rad hip - hop
zaujimalo by ma teda aka ti pripada hudba v sn 603 603 lebo vacsina hip-hoperov ju nevie ani citit Very Happy Very Happy (to chcem vediet iba pre zaujimavost) 703 Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
sisel
Žltočočko
Žltočočko
sisel

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty14.04.08 19:48

no neda sa povedat zeby som mal hip-hop nejak extra rad, len je par skupin ktore pocuvam. napriklad vacsinu americkych raperov nemozem ani vystat, a to ani nehovorim o slovenskom hip-hope(uz sa mi nechce pisat furt aj hip hop aj rap, takze budem pisat raz to raz ono).
a stylovo- obliekanie a vystupovanie uz vobec nesmeruje k tomuto.

moja celkovo uplne najoblubenejsia pesnicka, ktora ma vzdy dokaze spravne naladit
kód:
http://www.youtube.com/watch?v=_Y5gbdIU1hM

*Bacha na "code"! Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 518608 Janna
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

Počet príspevkov : 1232
Registration date : 07.01.2008

OdoslaťPredmet: ............   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty14.04.08 22:24

sisel:dobre teda mňa len k tomu napadá podeliť sa a proovnať terajší hip-hop a jeho začiatky - Wink
kód:
http://uk.youtube.com/watch?v=S7dAxvj2mlU
Herbie Hancock

kód:
http://uk.youtube.com/watch?v=POviI6ty98s
- Afrika Bambataa- tomuto zoskupeniu sa pripisuju začiatky hip-hopu

kód:
http://uk.youtube.com/watch?v=wdHhE_9omr8

Všetky tieto skladby su začiatky hip-hopu,ako to vzniklo a z čoho.Tak si to kludne porovnajte s dneškom ,neviem ako to povedať presnejšie kebyže toto pustiš niekomu tak ti povie že sa o hip-hop nejedná je to rôzna zmes rôzneho štýlu,flash,free style,blues,pomiešaný blues disco štýl a všetko možne ale oni tieto skladby maju na svedomí to ,že hip-hop sa vôbedz rozbehol a začal a postupne sa formoval a menil ale stále aj na tých začiatkoch to bol hip-hop len teraz je po pojmom hip-hop uplne iná predstava,niečo uplne ine ,pretože sa to formovalo a vzniklo to čo je hip-hop v terajšej dobre. lol!
Návrat hore Goto down
sisel
Žltočočko
Žltočočko
sisel

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty15.04.08 16:56

Kaja napísal:

kód:
http://uk.youtube.com/watch?v=S7dAxvj2mlU
Herbie Hancock
jeeej to som nedavno zazrel v telke! Laughing
akurat ze uz iba viac-menej koniec
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty16.04.08 8:38

No ked som to počula prvý krát tak rozhodne to nebol Jensen ,ale teraz sa mi zdá ,že ano lebo niečo z jeho hlasu ja neviem Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 666500
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty16.04.08 8:40

podla mna to nie je on... ja som ho tam zacala pocut, ked ste sem napisali, ze je a mala som to podla mna vsugerovane, ale ked som si to znovu pustila, no proste mi to neznie ako jensen.... takze, nezabite ma, ale ja si ozaj nemyslim, ze to spieva on...
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty16.04.08 9:42

No je to možné asi to ozaj neni on možno neviem Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 999804
Návrat hore Goto down
LenkaX22
Winchester
Winchester
LenkaX22

Počet príspevkov : 1639
Nálada : look at me.... i´m happy :D
Registration date : 03.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty16.04.08 10:19

ja tiez neviem ci to je,alebo nie je on.. Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 999804 ...ale akoze ten hlas sa mi trosku podoba na jensenov,fakt netusiim .. Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 999804 ale no proste,pesnicka to je pekna..rada ju pocuvam Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 316745
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty16.04.08 15:22

Tak písničku jsem si stáhla a nevím nevím.... Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 999804 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 999804 jestli to je on. Řekla bych spíš že ne. Nepříjde mi to jako jeho hlas, i když ve zpěvu může znít trochu jinak. A Janni myslím si taky, že kdyby něco takového nazpíval, tak bychom na to narazili už dřív. Ale písnička je to pěkná.
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty16.04.08 16:00

Ja to vôbec neriešim. Tá pesnička je krásna a keď ju počujem, tak či tak ma pri nej napadne Jensen. Je mi jedno či to spieva, alebo nie, proste keď tú pesničku počujem, tak sa vždy zamyslím nad Jensenom. Smile
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

Počet príspevkov : 1500
Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue..
Registration date : 13.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty16.04.08 17:01

teraz ma asi zabijete...a budem torchu off...ale vyriesila som nasu zahadu...
nezabijajte ma..mne to len nedalo...a objavila som krutu pravdu Rolling Eyes
okj...toz...pesnicka sa nevola ze just you...ale Illusions a v originale to spieva
Matt Nathanson... Suspect no podla youtube co tam mal videa na tu pesnicku ten hlas je celkovo divny...toz neviem Very Happy Very Happy Very Happy
ale viem nazov uz Very Happy aaaa kto si chce spievat tu je lyric:
kód:
http://www.azlyrics.com/lyrics/mattnathanson/illusions.html
a tu je pre porovnanie video s Mattom:
kód:
http://ca.youtube.com/watch?v=y0lQyf8JA5I&feature=related
ten hlas mi dakedy do toho nesedi..je sice fakt ze po nahrati v studiu to zneje inak...
tak ci onak..kasny song Smile

Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 328356

don´t kill me pls Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 260605
Návrat hore Goto down
http://modrestuhy.blog.cz/
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty16.04.08 17:05

já tě stopro nezabiju..já to čekala lol! ...ale neva, stejně jí mám v přehrávači...a díky za text Wink
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty16.04.08 17:06

ow urcite ta nejedem zabijat, prave naopak super, ze si to rozlustila Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 312566 skoda, ze to nie je on, ale ono sa to dalo cakat Very Happy a vdaka za text piesne Wink uz aj si budem spievat, ked nikto nebude doma Very Happy
Návrat hore Goto down
bookika
Winchester
Winchester
bookika

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty16.04.08 17:07

Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 vy ma tu dnes zabijete Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937
prekvapive zistenie Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 99937
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty16.04.08 17:13

ale ešte je tu jedna alička možnosť že to prespieval Jeny...hoci velmi malilinkata Very Happy
Návrat hore Goto down
Kristine
Winchester
Winchester
Kristine

Počet príspevkov : 1538
Nálada : always great :)
Registration date : 05.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty16.04.08 17:23

no tak škoda Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 71416 ...ale verím tomu že Jensen by to krásne prespieval Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 284389 603 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 328356
Ettie: neprespieval to...ja som totiž tiež zapátrala a našla som normálnu nahrávku tej pesníčky v podaní Matta...a je to tá istá čo máme Rolling Eyes takže smola Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 460216 Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 316745
ale aj tak je to krásna pesníčka... Very Happy
Návrat hore Goto down
Ettie
Winchester
Winchester
Ettie

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty16.04.08 17:26

jj ja viem Smile ja so to myslela trochu inak Smile
niekto by to mal oznámiť aj tým..čo to uverejnili na tej stranke Very Happy Very Happy Very Happy
chcela by som vidieť jensena keby sa ho dakto nahodou spytal o ton singl a on by o nicom chudak nevedel Very Happy
ale ta predstava ako to dakomu spieva.. Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 430869
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Jakou hudbu posloucháte?   Jakou hudbu posloucháte? - Stránka 4 Empty

Návrat hore Goto down

Jakou hudbu posloucháte?
Návrat hore 
Strana 4 z 31Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Ostatné :: Off topic :: Čo nás baví-
Prejdi na: