| Castiel Angel - pozor SPOILERY! | |
|
+28Nemix bohdy Fay Panthera Anwiel Husitka Weronička Dzowika4 Lex lentilka SNlois 12NicolAlysska Lirael Madlen Sarinka bookika cleo Ellen Soniq dion-fortune Chrystelle Samabel CrazyD calla Faith janicag wiktoriano SkreechTina 32 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 21.03.12 20:39 | |
| Nestraš, že by k němu dovedla Deana za ručičku? | |
|
| |
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 21.03.12 20:42 | |
| - Panthera napísal:
- Nestraš, že by k němu dovedla Deana za ručičku?
Ne, oni mu řeknou, ať jde někam hledat léčitele, on zaťuká na dveře, otevře Meg... No, to snad ne... Já totiž stále nechápu, proč tam vlastně Meg je. Nejdřív jsem si říkala, že třeba je schopná vidět ty Samovy halucinace, ale to asi těžko, když jsou to halucinace. | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 21.03.12 20:43 | |
| Těžko říct, mě dost mate, že stojí vedle Deana. Chjop, už aby byla sobota hooodně ráno. | |
|
| |
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 21.03.12 20:45 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 21.03.12 20:51 | |
| Budu-li nemohoucí v poloze ležmo, tak to bude jasný. | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 19.05.12 8:38 | |
| Cháchá a co takhle po vzoru emocionálně vypjatých diskuzí rozebrat poslední scénu závěru sedmé série? Dean se otočí, ale Kobliha je pryč...+ proč by Deana vůbec budil + proč by mu říkal, kde jsou - proč zmizel Brání Deana - kód:
-
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m494c9mjcC1qg076no1_500.gif ...a dostane zas na budku - kód:
-
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m494c9mjcC1qg076no2_500.gif | |
|
| |
Ver Pocestný duch
Počet príspevkov : 120 Age : 38 Bydlisko : Brno Nálada : záleží na mnoha faktorech Registration date : 18.05.2010
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 21.05.12 15:25 | |
| - Panthera napísal:
- Cháchá a co takhle po vzoru emocionálně vypjatých diskuzí rozebrat poslední scénu závěru sedmé série?
Dean se otočí, ale Kobliha je pryč...
+ proč by Deana vůbec budil + proč by mu říkal, kde jsou
- proč zmizel Tohle jsem jako jedné z mnoha nejasností (Opička zůstala sama a v létě bude co? Randit s Meganou?) také neporozumněla. Možná to byla tichá Castielova pomsta za Deanovo chování? Jako " ŠUP Deane, vstávej a podívej se do jakých sra**k si nás zase dostal a frrrrrr - já u toho nebudu, knedlo!"Na jednu stranu si to Dean zasluží (trošku srazit hřebínek) ale přeci jen - s jeho fóbií na pejsky, nechat ho tam ve slintající tlupě červenookých čehosi - polopsů??? To je snad trošku moc a kruté na někoho, kdo miluje včelky. A třeba si letěl jen pro popcorn, aby na tu bojovou podívanou měl mls, když už to má z první řady... | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 21.05.12 15:48 | |
| - Ver napísal:
- "ŠUP Deane, vstávej a podívej se do jakých sra**k si nás zase dostal a frrrrrr - já u toho nebudu, knedlo!"
Na jednu stranu si to Dean zasluží (trošku srazit hřebínek) ale přeci jen - s jeho fóbií na pejsky, nechat ho tam ve slintající tlupě červenookých čehosi - polopsů??? To je snad trošku moc a kruté na někoho, kdo miluje včelky.
A třeba si letěl jen pro popcorn, aby na tu bojovou podívanou měl mls, když už to má z první řady...
Koblih sedící na větvi, chroupající popík a bedlivě sledující, jak z Deana červenooké "psovité" šelmy škubají oblečení... Slash poznámka - Spoiler:
Proti gustu... na druhou stranu, ještě aby to stihl a zachránil nepoškozené holé tělo. Řekněme si to narovinu, pokud by ho ty potvory zbavily i oné chlouby, tak by byl Koblih odsouzený k doživotní dominanci...
| |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! | |
| |
|
| |
| Castiel Angel - pozor SPOILERY! | |
|