| Castiel Angel - pozor SPOILERY! | |
|
+28Nemix bohdy Fay Panthera Anwiel Husitka Weronička Dzowika4 Lex lentilka SNlois 12NicolAlysska Lirael Madlen Sarinka bookika cleo Ellen Soniq dion-fortune Chrystelle Samabel CrazyD calla Faith janicag wiktoriano SkreechTina 32 posters |
|
Autor | Správa |
---|
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| |
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 07.10.08 18:10 | |
| Postava Castiella mě taky hodně zaujala. Je to zase trochu jinačí, když se tam objevila postava coby posel od boha... ale musím říct, že jsem mu ze začátku nevěřila, že je ten za koho se vydává i teď stále mám malilinkaté pochybnosti... no uvidím Líbí se mi styl jakým s Deanem mluví a i jeho pohledy | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 07.10.08 18:32 | |
| no presne cleo, už len za to, že mi vytiahol deana z pekla ho totálne milujem ellen: mne to vyhrážanie vôbec nevadí neviem, ale myslím, že si to obaja aj tak troška zaslúžia dean s tým, ako sa správa k niekomu, kto ho zachránil a sam s tým, že sa paktuje s tou čubkou ruby ale inak super pripomienka s tými očami a perami a ja, že čo sa mi na ňom stále tak neskutočne páči a to bude tým, že vyzerá tak zničene madlen: no podľa mňa to je anjel, len ešte čo-to skrýva | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 07.10.08 18:39 | |
| Lol...zrovna nad tými kruhmi pod očami som rozmýšľala, že je anjel a oni asi nespia, nie? Ale asi je to na neho chudáka veľa... tie suché pery mal len 04x02, čo si pamätám...to sa zrejme vrátil z battlu...takže si asi nestihol dať balzam.. Ale inak sa pripájam ku všeobecnému názoru, že čím väčšie kruhy a pod, tým lepšie pôsobí... Inak si myslíte, že tie kruhy, čo majú pod očami, nielen Castiel, ale aj Dean a pod, im robia maskéri, či to majú chudáci z nedostatku spánku..i keď ja také nemám ani po týždni bez spánku... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 07.10.08 18:45 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 07.10.08 18:48 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 07.10.08 18:50 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 07.10.08 18:51 | |
| Mne pripadá, že Dean na neho vrieska a on má "silno v paži".... tak ale keď nahodí tie oči, tak to je koniec sveta...nečudujem sa, že iným ich vypáli... Mňa proste takéto podstavy vždy fascinovali...to bol jeden z dôvodov, prečo som sa totálne zabuchla do Angela v Buffy, ešte v prvej sérii a vždy som mala nervy, keď v nejakej časti nebol...možno by aj Castiel mohol dostať vlastný spin off... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 07.10.08 18:54 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 07.10.08 18:57 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 07.10.08 19:00 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 07.10.08 19:02 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 07.10.08 19:04 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 07.10.08 19:04 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 07.10.08 19:09 | |
|
Naposledy upravil Sarinka dňa 07.10.08 19:10, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 07.10.08 19:21 | |
| Pozrela som na foto a späť sa na mňa pozrel Anjel, krásnym menom Castiel.... Ehm, toto som pociťovala pri fotos, čo sem dala Chrys (neskonalá vďaka ) a skoro som vytápala izbu Jaký on vie hodiť pohľad, nechňápam Cleo: Musím pochváliť iconku, páči sa mi, aj to čo máš v podpise, vlastne všetko, je jasné, že si Castiel-girl Sarinka: Dikes moc, ak to upneš | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 07.10.08 20:58 | |
| okey, takže späť ku castielovi, ja mám pre vás takú malú básničku nie je to nič moc a je to totálna fikcia, ale tak budiš, snáď sa aj tak bude páčiť: Videl si ako trpí, Videl si, ako sa trápi, No nemohol si ho utešiť, Nemohol si ho povzbudiť, Lebo si vedel, že on musí ostať silný, A ty božím príkazom verný. No aj tak si sa za ňho prihováral, Boha o jeho dôležitosti presviedčal. A keď si súhlas získal, Do pekla si sa hneď vybral. Len jednu dušu si odtiaľ chcel vytiahnuť, A na hruď si ju pritiahnuť. Nič z toho, však nebolo možné, Príkazy z hora boli jasné. Tak si sa mu vyhrážal, do minulosti ho posielal, Ako sa láme, si ticho sledoval A vo vnútri si krvácal, Sám seba preklínal. Tvojou úlohou bolo byť mu strážcom, Jeho poradcom a ochrancom. Vedel si, že zlyhávaš, Že prehrávaš, Že sa ťa bojí a vôbec ti neverí. No ty sa sa nevzdával, stále si dúfal, že sa ti zverí a ty budeš môcť aj naďalej byť, jeho strážny anjel menom Castiel.
| |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| |
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 12.10.08 21:34 | |
| Par dôvodov prečo by sme mali Castiela MILOVAŤ... - Because he gripped Dean tight and rised him up from perdition - Because he follows Gods command - Because he has wings - Because he's an angel - Because nothing can hurt him - Because he didn't kill Bobby - Because with just one look he can see Dean doesn't think he deserves to be saved. - Because he burns peoples eyes out with his beauty - Because he has the voice of an angel - Because he thought Dean was special - Because he demands respect - Because he's walking on earth for the first time - Because he's honest with Dean | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 12.10.08 21:43 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 12.10.08 21:54 | |
| tak to su pekne dovody cleo normalne z nich nemozem because he idnt kill bobby | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 12.10.08 23:41 | |
| Ježiš, tie dôvody nemajú chybu a nemôžem s nimi nič len súhlasiť... a najlepší je ten, čo dion písala, že vypáli svojou krásou oči.. Ja som inak dúfala, že sa na konci tejto epky objaví, aspoň na chvíľku...viem, že by nemal čo povedať...ale tak možno aj ahoj by stačilo... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 13.10.08 1:45 | |
| Cleo naozaj dobré dôvody a sa to hodí. presne preto Castiela milujem. a ja by som ho tiež chcela vidieť v každej časti aj keby naozaj prišiel len na chvíľu a povedal by len ahoj.
Naposledy upravil wiktoriano dňa 13.10.08 19:59, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! 13.10.08 10:08 | |
| Sarinka: podobné myšlienky, veď ho tam mohli na pár sekúnd šupnúť aspoň za okno, ako sleduje Deana, svojho zverenca Inak, teraz mi napadlo, Castiel sa doťahoval s Deanom, že nie je strážny Anjel, aby mu sedel na pleci, ale Evil!Grandpa Sam mu hovoril, že má na pleci asi nejakého anjela, čo (asi viete, čo myslím) Je to len narážka na tú jeho jazvu, čo tam má? Bude mať Dean tú jazvu navždy, alebo ak sa s Castielom (nedajbože) niečo stane, zmizne mu to? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Castiel Angel - pozor SPOILERY! | |
| |
|
| |
| Castiel Angel - pozor SPOILERY! | |
|