|
| 04x03 In the Beginning | |
|
+33Chrystelle SNlois cleo Violet rockflower pipo Night Angel Peter67 renáta calla lenkka Sarinka sisel Soniq keksiiq onomyfriend janka410 Hiro666 Samabel Madlen CrazyD Kristine Anwiel Pa001 Mystic Zizi Faith wiktoriano Fazulina janicag SkreechTina dion-fortune bookika 37 posters | |
Autor | Správa |
---|
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: 04x03 In the Beginning 03.10.08 6:03 | |
| | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 7:51 | |
| ooookey, som mŕtva. oficiálne to be continued ma zabilo akože wtf???? ja chcem ďalšiu časť!!! okey ale tak poďme pekne po poriadku: sam a rubi? kam asi išli? heh no jasné, vybaviť pár démonov, že? bože mňa z toho Sama trafí, toto bude fakt husté john bol teda zlatý a spolu s mary boli skvelý pár starý otec nemal chybu ten bol fakt skvelý a YED!!!! tak ten hviezdil a dopekla on zabil johna!!!!! a chúďa mary a dean ten záber na nich na konci alebo keď mu povedala, že to najhoršie, čo si vie predstaviť, je život lovca pre jej deti a ako jej Dean povedal nech nevychádza z postele s tými slzami v očiach ježiši, táto epka bola strašne smutná ale tak mala aj svoje vtipné momenty to deanovo mom is a babe už sme to aj v spoileroch rozoberali, ale fakt je to asi naj hláška dielu páčilo sa mi aj deanovo, že čo ste našli na webe a potom ako to začal vysvetľovať a na konci, keď mu povedali, že im to príde poštou fakt to bolo super. a tiež ako tam prišiel grandpa Samuel ako kňaz a Dean, že senior, senior otec no a ten výraz Samuela ale tak v tomto diely Jensen ozaj bodoval, ja som bola celý diel akože podal fakt brilantný výkon a tie jeho rozhovory s johnom, mary, starými rodčmi, azazelom a castielom ma vždy dostali keď sa azazel objavil v grandpa Samuelovi, tak som to totálne nečakala a skoro som dostala infarkt. no super ho dean, sundal, že ja ťa zabijem no ale chudák, že to musel všetko prežiť ale castiel bol zase super fakt na začiatku na tej posteli ale prisahám, že ten koniec ma dorazil. že so stop it or we will a potom len tbc.... kripke, toto nie je vtipné!!!! no ale fakt to bola skvelá epka a dean bol perfektný totálne som si prišla na svoje. myslím, že v budúcej epizóde by mohli ukázať, čo robil Sam a asi bude viac o ňom, nie? musím zbehnúť pozrieť spoilery každopádne, som sa najprv bála, že mi tu Sam bude chýbať, ale nakoniec mi to až tak nevadilo ow a skoro som zabudla, deana a samuel no to ma odrovnalo, dean má meno po starej mame | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 8:33 | |
| Epka bola brilantná a dozvedieť sa, že Mary bola hunter Herecké výkony boli ešte lepšie všetkých, hlavne Evil!Grandpa Sam, John, Dean, no proste skvelé. Ďalšia skvelá časť pána Kripkeho. Ten koniec!!!!! Možno mi už šibe, ale sa vytešujem Lebo to znamená začiatok čierneho scénaru, ktorý nám Kripke naservíroval od prvej epky. Dean bude musieť zastaviť Sama, dozvie sa tie jeho praktiky s Ruby, okrem Démonov ide po Samovom zadku aj Anjel, no to bude fight jak hell Kripke dáva zabrať Som naozaj mooooc zvedavá, čo a ako so Samom, lebo keď vlastne spoločne s Deanom začneme odhaľovať tie jeho secrets, no len aby nás potom z toho nepiclo, keď na nás potom vyskočí možno aj Evil!Sammy! Ufff, okey, idem to predýchať pustením si to ešte raz :shame: | |
| | | janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 8:43 | |
| Ja tiez neviem, kde mam zacat Perfektne to bolo...grandpaSAM rules Ked sa objavili obidvaja ako knazi, skoro som sa pocurala od smiechu Hned ma napadla ta scena Deana a Sama ako knazov...ostalo to v rodine. Mary ma dostala s tymi jej chmatmi...citala som ze grandpa bol lovec, ale nevedela som ze aj Mary A ten Deanov pohlad na nu ked jej hovoril, aby nesla z postele aj ked hocico uvidi alebo pocuje Chudaacik!!! Ja som bola ista, slzy v ociach tiez DEAN VAN HALEN a John bol zlaty, boze ako mu YED vykrutil krk a uz som vedela ze Mary uzavrie dohodu aby ho zachranila Kripke je fakt , vsetko to do seba zapada Sam mi trochu chybal...ale o to viac sa tesim na novu epi...OR WE WILL DO IT!!! Fakt to vyzera, ze to smeruje k suboju uvidime...och a Castiel mal zase super vlasy Chudak Dean, tie Castielove nahle prichody a odchody ho privedu do blazinca... Asi uz nestiham si to pozriet este raz...musim ist, ale bolo to opat
Naposledy upravil janicag dňa 03.10.08 17:31, celkom upravené 1 krát. | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 9:12 | |
| ja som to zmákla ešter az a musím povedať, že ma strašne dostal castiel na tej ceste, keď sa tak smutne pozrela na zlomeného deana, no smrk smrk. Tina: akože mi čítaš asi myšlienky alebo čo, lebo ja som myslela na to isté toto bude taký nárez, že ja som fakt ohromne zvedavá, čo všetko Sam skrýva a ja som bola tiež šoknutá, že Mary bola lovec to bol fakt taký šok, že koniec. celá epka bola totálne brilantná, akože kripke je macher veď konečne vieme, prečo sa Samovi ospravedlňovala, prečo poznala YEDa, že so Samom fakt "niečo nie je v poriadku" toto museli mať od začiatku nejako premyslené, keď začal točiť supernatural, no kripke je proste boh | |
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 9:22 | |
| Ľudovo povedané, táto epka "sadla ako zadok na šerbeľ" Dozvedeli sme sa naozaj veci, ktoré nás hodne trápili od 1 epky season 1 a teraz bum, tu to máme Bolo mi naozaj Deana ľúto, že si myslel, že jeho úlohou od Castiela bolo zabrániť Maryinej smrti a následnemu sledu udalostí po tom, ale ako vidno, osud neokašleš EDIT: Jedinú malú výhradu mám - nebola žiadna pesnička na začiatku, teda taká, čo by si človek pospevoval ešte týždeň po pozretí EDI2: Musím povedať, že je aj negatívna odozva zo strany nie-až-tak-moc-zažratého diváka, alias mojej family. Ako povedali, bolo to zaujímavé, ale že to hlavné sa dozvedeli aj tak až na konci | |
| | | Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 11:04 | |
| Tak už to mám taky za sebou, to bylo super. Myslím, že SamGirls si dneska moc nepřijdou na své:-)), zato my, Dean Girls, pro nás to byl svátek, celá epizodka takhle plná Deana, ještě k tomu ty smutné scény a slzy!!!!
Jinak co se týče toho, zda Dean pozměnil budoucnost, já jsem to pochopila tak, že se to nestalo, že ho tam Castiel zavedl ve snu, aby se dozvěděl o tom, co se stalo předtím, ne? Protože jinak by ji ovlivnil teda dost, auto, dohoda i smrt dědečka, protože kdyby jim Dean neřekl o YED, tak by o něm nevěděli a nešli by do toho domu, kde právě uzavíral dohodu. Podle mě to byl způsob, jak Deanovi ukázat udásloti před jeho narozením a že i kdyby se tam dostal, že setjně nezabrání tragédii. Navíc, říkala jsem si, že třeba John Winchester poté, co Dean vyroste, by mohl Deana poznat, ne? Zvlášť ve chvíli, kdy by mu daroval Impalu, vždyť on mu ji sám předhodil... A pokud by se tohle stalo v minulosti, Dean by od začátku o všem věděl... o tom, že jeho matka byla lovec... blablabla, ale to je taková ta nekonečná smyčka... Zkrátka já myslím, že to nebyla realita, jen sen speciálně made for Dean.
Mě se líbilo, jak mluvili o Johnovi u stolu, že je jen takovej kluk od vedle, který nemá náturu lovce apod... Ty Deanovy pohledy typu "To byste ho měli vidět", já jsem chtěla tak strašně zařvat, že John je přece lovec jak blázen...
Ten herec, co hrál Johna, mu nesahal ani po kotníky (myslím opravdovému Johnovi JDM:-)), takovej s prominutím chcípáček, ale asi chtěli tím zdůraznit, že původně nebyl vůbec typ lovce apod... Přišel mi víc podobný Castielovi, který je mi mimochodem strašně nesympatickej... jak herec, tak postava.....
Jinak opravdu super epizoda, pěkně to všechno zapadlo. Myslíte, že John se později od Mary dozvěděl, že byla lovec? | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 11:15 | |
| tak táto epka to bolo niečo ešte som pár vecí nepochopila tak sa vyjadrím len k tomu čo mi je jasné. no tak Dean bol celý čas krásny a Castiel tiež John mi nebol veľmi sympatický ale nevadí a Sam mi vôbec nechýbal ved som Dean girl a jeho som mala viac než dosť. páčilo sa mi ako sa Dean opäť prezliekol za knaza. neuveritelne mu to pristane bol by z neho krásny kňaz to ked YED posadol Deanovho deda to bol naozaj šok to som nečakala. inak v tejto epke som rozumela dosť veľa asi som sa pri SN doučila anglicky čo nie je na škodu. ešte počkám na titulky a uvídim či som rozumela správne. | |
| | | Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 13:01 | |
| toto bolo take neskutocne suhlasim s Tinou, ze mi tam chybal na zaciatku song Sam si odisiel hned na zaciatku s Ruby,co to to?? aj ked som vedela, ze tam nebude... mala som to vynadhradene ale Castielom,ktory sa objavil viac krat a nielen v zavere panabeka, on vzdy tak skvele zaklincuje vsetko bola to dalsia skvela cast. Mary ako lovkyna. Nechce sa mi verit. Babka a dedko boli tiez skveli, ked sa predstavili, ako Dean zazeral ked sa Azazel prevtelil do Sama, tak som hned tusila, ze daco je v neporiadku,lebo nejak rychlo prijal ten fakt o tej buducnosti a potom jak dosla rec na kolt chudacik Deanna a Mary nakoniec uzavrela dohodu.Ked som videla Deana,aky face tam hodil,ked ich tam videl a Castiel na konci ... hmmm,dokonale. "So stop it. Or we will" daco nadherne... koxo, fakt uz ide do tuheho!! a este nemozem nespomenut, ked Dean sledoval Mary a Johna za oknom a to jeho "Sammy, wherever you are...mom is a babe. I'm going to hell. Again" z tohto som nemohla | |
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 14:38 | |
| okey ja sa vyjadrím k tomu času a faktu, že si john nepamätal,že sa s Deanom stretol. Neviem, prečo to tak rozoberáte, ale ja som to pochopila, teda vysvetlila som si to tak, že všetko je na svete relatívne, hej? Čiže keď John ešte žil, v tom čase sa Dean do minulosti ešte nevrátil a on nemal dôvod si ho pamätať, ale keďže sa potom stalo to, čo sa stalo, tak sa Dean do minulosti vrátil. Ak by John ešte žil, spomienky na Deana v minulosti by dostal hneď ako by sa Dean v minulosti objavil, lenže keďže je už mŕtvy, tak si to nepamätal. Neviem, ale aspoň mne to dáva logiku. pesnička aj mne trocha chýbala ale tak zase to je len taký "detail". súhlasím s wiktoriano Dean bol božský kňaz no ale spať k minulosti, ja myslím, že ak ju Dean pozmenil tak len minimálne, ale všetko, čo sa stalo by sa aj tak nejako podobne bolo stalo a Deanovi chcel Castiel ukázať práve to, že to nemohol zmeniť aj keď chcel. Tam šlo o to, aby sa dozvedel pravdu o Samovi a teraz ho mohol záchraniť alebo zastaviť. no a aj keby sa mi castiel doteraz nepáčil, čo sa mi akože páči ohromne, tak tým pohľadom, ktorý venoval Deanovi na konci na tej ceste, keď bol dean zničený z toho, že Mary uzavrela tú dohodu by ma dokázal okamžite presvedčiť, aby som ho milovala. Neviem, ale tá scéna ma proste dostala | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 15:44 | |
| ze sa uz maryna dohoda objavila v nejakej fanfiction? mam taky pocit ze to bolo nieco od sarinky v kazdom pripade sme sa dozvedeli ze Yed deti ziskal tym, ze matky uzavreli dohodu. ale to mi zas nesedi monica tusim ci ako sa to volala v 1.21 ona nic nespomenula a to nie je vec na ktoru sa zabuda a ona tvrdila ze ho nepozna teda ak si dobre pamatam, idem si to pustit znovu | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 15:51 | |
| | |
| | | Mystic Pocestný duch
Počet príspevkov : 148 Age : 34 Bydlisko : Senica Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 16:40 | |
| OMG... no keď to takto pojde ďalej tak zinfarktujem uprostred série. Akože čakala som všeličo, dokonca som čakala Dean heavy epizódu, ale táto vážilôa snáď tonu. Dean v minulosti a prvý na koho natrafí je ocinko... myslela som, že mi oči vypadnú. Potom je z Mary lovec a ja už nedýcham, pretože ona fakt "válí". A ako sa Dean tváril, keď si vypočul mená svojich starých rodičov Na scénu sa vrátil zase na chviľu YED... už už som čakala kedy to z toho chalana vypadne, keď spomenul ten zvláštny odlesk. Teraz ma tak zarazilo, že ako Dean porozprával Azazelovi príbeh svojej rodiny, či ho vlastne sám nespustil... ale asi nie, skôr to asi bol sen, nie? No a tá dohoda.... OMG, chúďatko Mary, žiť s vedomím niečoho takého... Konečne vieme za čo sa Mary Samovi ospravedlňovala v prvej sérke... stalo sa im presne to, čo pre nich nechcela... aj po smrti ju to trápilo... No a nakoniec, Musíš ho zastaviť... OMG chudáčisko Dean... | |
| | | Pa001 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 192 Age : 31 Bydlisko : Karlovice (Zlín) Nálada : Jak kdy, jak kde. Registration date : 20.04.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 17:25 | |
| Tak tento díl...no prostě paráda. Konečně se vysvětlila taková spousta věcí, na kterých sem si mohla nehty zkousat.... Taky mě docela překvapilo, že Mary a její rodiče byli taky lovci-trochu sem nemohla z toho, jak se Dean zeptal Mary jeký je John a ta mu řekla, že lovec ne-řekla to jinak, ale to mi přesně vypadlo z hlavy. Vy to pochopíte. Mě to totiž vymázla ta zkutečnost, že Dean se už dozvěděl o těch Samových tajemstvích-jako, že má tu démonskou krev atd (Ne všechny, ale něco si přece musí nechat na příští díl . Ještě to "Zastav ho ty nebo to uděláme my." To prostě...ještě nikdy sem nenáviděla slovo Pokračování víc Jinak zdá se to trochu zvláštní jenom mě?: Maryjina dohoda, Johnova dohoda, Deanova dohoda...už jenom čekám kdy s něčím příjde Sam (Seřazeno chronologicky ) | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 18:29 | |
| No, tak už je taky na čase, abych se vyjídřila na tuhle epku. Zatim sem si jí teda nemohla pořádně vychutnat, protože sem pořád musela dělat něco okolo.... Tak celkovej pocit z epky je moc dobrej, ikdyž mi tu vadí pár věcí. Třeba to že tam neni Sam mě provázelo celejch 41 minut a nějak sem se toho nemohla zbavit, hrozně mi to vadilo!!!!! Marry a John byli vážně úžasnej pár!!!!! Hrozně jim to spolu slušelo!!!! Ale to že byla Marry lovec by mě nikdy nenapadlo Vážně sem vypadala takhle Samuel a Deana, to mě neskutečně pobavilo!!!!! A ten Deanův výraz, když to zjistil!!!! Ale co mi nejvíc vadilo a nikdy, nikdy se přes to nepřenesu je ten maličkej fakt, že YED normálně ZABIL JOHNA!!!!!!!!!! Vlastně už po druhý (teda poprvý, ale tak my si rozumíme). Jak si to moh dovolit!!!!! Jenom tak mu zlomit vaz!!!!!!! A ten konec, přesně tohle sem čekala, že Dean bude muset zastavit Sammyho, jinak dopadne mnohem, mnohem hůř!!!! Už se moc těšim na pokračování!!!! Zase na druhou stranu sem byla zase zklamaná z postavi Castiela... Já nevim, každou nevou epku čekam, kdy mě zaujme tak jako (skoro) všechny ostatní.... Mě furt připadá takovej nijakej....... | |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 19:15 | |
| wtf??? akože vážne...WTF???? tak toto bola inak infarktová epka no ja som nemohla už od začiatku... teda song mi tiež chýbal, ale tá rekapitulácia sa mi páčila a potom už len prchajúci Sam určite išli zas s Ruby vymiesť pár démonov spinkajúci Dean no čo viac dodať? a aký bol potom zmätený, keď sa prebral a ten jeho pohľad, keď nejakého "týpka v bare" oslovili John Winchester to bolo super a keď mu radil pri kúpe auta, no to proste nejaká dodávka nemá šancu keď tam Dean ospevujem 67 Chevy a to "mom si a babe" "I´m going to hell. Again" to som skoro neprežila no ale potom išlo do tuhého...že Mary bola lovec to ma až tak nešokovalo, už som o tom rozmýšlala aj ja, ale to všetko čo sa tam dialo grandma a grandpa boli super, ale keď chcel Samuel ten kolt, to už som začínala mať ísté podozrenie, lebo ma hneď napadlo, ako chcel John/YED zbraň v 1x22 a ono fakt to som bola ale prekvapená, že on vlastne od tých žien nechcel duše ale deti a keď sa tam rozprával s Deanom a ako ich tam potom všetkých zakiloval, no to som len kukala, že sa nejako rozparádil no a ten rozhovor Dean s Mary to som revala jak blbá tie pohlady čo tam Dean hádzal a slzičky, keď jej hovoril, aby nevstávala a ten pohľad na konci, keď videl ako tam sedí a objíma mŕtveho Johna a on tomu všetkému nemohol zabrániť och, to bolo strašné.... ale konečne máme odpovede, na ktoré sme toľko čakali mne už z toho prepínalo fakt jediné, čo mi naozaj vadilo bolo, že tam nebol Sammy prišlo mi to strašne zvláštne také prázdne, stále som čakala, že sa tam nejako objaví alebo ešte na konci tam bude a ono nič toto nech si nezvykajú a teda to TBC ma dorazilo, ešte keď to skončilo takto...že stop it or we will a nič...to akože čo malo byť??? bože, veď toto neprežijem boj no to je koniec do budúcej časti nevydržím och, ja už končím, lebo som sa akosi nechala uniesť, sorry väščina vecí už tu asi bola, ale ja som sa musela vykecať | |
| | | CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 20:10 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 21:21 | |
| Tenhle díl byl úžasný Deanův návrat do minulosti! No wow.... Jen jedinou chybu měl, postrádala jsem tam Sammyho, když je Dean v akci sám, tak to není to pravé, jako když je tam s ním i bráška.... Konečně jsme se dozvěděli jak to bylo... Celej ten díl ve mě zanechal hluboký dojem... tolik nových věcí, co vyšlo najevo... Ten začátek, jak Dean se potkal v baru se svým otce a následně jak na něj koukal a sledoval ho - to mi připomněla Návrat do budoucnosti Vybírání Impaly a následné setkání s Mary To bylo krásný Tak Mary byla lovec! Něco podobnýho mě už napadlo, ale teď to mám i potvrzený! A i seznámení se Samuelem a Deannou Ještě jak Dean udiveně opakoval její jméno A jak se je úpěnlivě snažil zachránit... bylo mi líto, když jsem viděla, jak se to všechno začalo zvrtávat... Jak Azazel posedl a zabil Maryina otce, následně i matku a nakonec Johna. To jsem si říkala, že to prostě není možný, aby ho zabil, že tím by pozměnil celou budoucnost, kdyby byl John mrtvý... pak mi ale zase začal pracovat mozek a já si uvědomila tu hroznou skutečnost, že Mary uzavře TUTO smlouvu A ještě ten konec, jak Castielo říká Deanovi, že buď zastaví bratra on nebo oni Moje konečná! Mám pocit, že brzo budou stát bráškové proti sobě... Jinak ještě se mi líbilo, jak Dean říkal do očí Azazelovi, že ho jednoho dne zabije a jak on mu nevěřil Kdyby jen věděl, že toto nebyl jen planý slib | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 21:38 | |
| | |
| | | Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 22:11 | |
| Opat super epizoda. Pacila sa mi scena ked Dean sleduje Johna a a Marry a hovori si pre seba, Ze mama je kocka A on skonci v pekle , znovu Tak isto pre man bolo sokom , ze Marry bola lovcom. A ze uzvrela dohotu zo zltoockom, preto aby zahranila mrtveho Johna. No koniec ten som este poriadne nerozdychal. Podla mna v zavere sezony mozem boj medzi | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 22:31 | |
| | |
| | | onomyfriend Nevinná obeť
Počet príspevkov : 7 Age : 33 Bydlisko : Tyrnavia Nálada : Naprirodzená :D Registration date : 19.09.2008
| | | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 03.10.08 23:57 | |
| onomyfriendtak to napadlo aj mne ked som to videla. no trochu nechutné to bolo, bozkávať takto svojho otca ale nejako tú dohodu spečaťit museli | |
| | | keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 0:14 | |
| Prave som to dopozerala a uf mam co rozdychavat..Hajajuci Dean a ta jeho poloha no koniec a potom Castiel .. Deanov vyraz ked spoznal mladeho Johna..tie jeho ocka.nakladacka od Mary no ta mu ale dala Mne sa uz slzy tlacili do oci ked Dean prosil Mary aby nevychadzala v tu noc s postele aby mu to slubila ja som nemohla..Tie jeho ocka.Neskutocne boli...a ten vyraz Tie necakane prichody Castiela ja z neho nemozem Mna tato cast fakt pomalinky ale isto skladala..Hlavne to ked som sa dozvedela konecne preco uzavrela Mary tu dohodu..A to bozkavanie no des ..A potom TBC? To bolo uz na mna totaaalne moc co bude dalej..ak to pojde takto isto skoncim | |
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 1:10 | |
| Po xxx-tom pozrení má "trápi" jedna z mnohých vecí, a to je John, teda young John. Pardon za výraz, ale mala som z neho pocit, že tu stvárňuje takého....."t..ka" alebo "nemastný-neslaný týpek". V tom čase, ako sme sa v bare dozvedeli, už bol desiatnikom a už mal niečo za sebou, ale tu mi prišiel, akoby len predvčerom vyšiel z nejakej strednej v neďalekom mestečku. Trošku ma aj šokla infoška, že on už pochádzal z rodiny automechanikov, bola som v tom, že to bola len jeho záľuba spoločne s kamošom Mikeom, vŕtať sa v autách. Ako okey, John o tom všetkom nevedel a mal byť taký iný ako sú lovci, ale ja neviem, niečo mi na ňom vadilo. Herec to bol sympatický, ale naozaj to pôsobilo divne. Trochu mi nejde do hlavy, prečo si Dean spočiatku myslel, že John už v tom čase bol lovcom, pričom sám MUSEL vedieť (na základe zápiskov v denníku) že lovcom sa stal až po Marynej smrti. Alebo potom neviem, že prečo sa práve jeho pýtal na také veci.....Žeby to bolo v rámci vyšetrovania po démonovi? John bol inak riadne žažraný do lovu Azaziela, lebo keď sa dostal až k tomu, že kedy kde koho navštívil (fakt musel hlavička, keď to všetko našiel.) Ešte jedna vec, prečo všetci, čo sa poznali s Mary, boli mŕtvy? To tak dopadli aj iní, čo boli známi nejakej mamičky, čo bola predurčená YED-om na výchovu Evil!Kids? Už len malá poznámka k tomu všemu, všimli ste si, že Dean chudák často spí? Dokonca tak tvrdo, že ho nezobudí ani odchod jeho mladšieho brášku? To mi napadá, že chudák mal "pekne veselo" v pekle To je na dnes odo mňa asi vše | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning | |
| |
| | | | 04x03 In the Beginning | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |