| 04x03 In the Beginning | |
|
+33Chrystelle SNlois cleo Violet rockflower pipo Night Angel Peter67 renáta calla lenkka Sarinka sisel Soniq keksiiq onomyfriend janka410 Hiro666 Samabel Madlen CrazyD Kristine Anwiel Pa001 Mystic Zizi Faith wiktoriano Fazulina janicag SkreechTina dion-fortune bookika 37 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 8:12 | |
| Takže idem sa vyjadriť k tejto brutálnej epka ,ktorá koncuje s mojim zdravím rozumom som v takom nevyjadritelnom šoku ,že neviem či sa mi podarí niečo napísať neviem ,ale Sammy ma rozčuliuje proste už to vážne neni náš starý Sam a v tejto epke som si to už overila večer sa vykráda aj s tou Ruby a ani samotný Anjel netuší aký je Azazelov konečný plán Sammy jediný prežil zo všetkých tích deciek takže konečný plán bude upadať na neho ok teraz Deanov návrat do minulosti bol fakt skvelý potom stretnutie s Johnom haha to nemalo chybu výber Impaly myslíte ,že keby mu Dean neporadil ,že si má kupiť Impalu tak by si ju nekúpil a Dean by v prítomnosti jazdil na niečom inom?? Mary teda skoro som umrela s toho odhalenia ,že Mary a jej rodinka sú lovci bolo to strašne podarené ,keď k nim Dean zavítal také zvlášne ,že to sú vlastne jeho starí rodičia alebo jak sa ten jeho dedko prezliekol za toho kňaza a otvorili mu dvere a tam ako kňaz stál Dean no ja som nemohla alebo jeho dedko sa volal Samuel a babka Deanna tak to bolo dobré no ,ale potom sa všetko pekné skončilo a prišiel na scénu náš "milovaný" YED ,ktorý to všetko totálne pokašlal zabil starých rodičov jaj bože dobre ,že ho už Dean zabil lebo no a potom ,že Johna to už som kompletne kolabovala hneď mi bolo jasné čo Mary spravý ,že uzavre dohodu no ,ale keby jej v tom Dean zabránil tak by sa nikdy nenarodil a ani nič by sa proste nestalo takže nič sa nedalo robiť No a ešte ked Dean prosil Mary ,aby nevychádzala s postele v tú noc tie jeho slzyčky bože to bolo tak nádherné Ešte ,aby som nezabudla mladý John bol fakt kus chlapa Mary bolo tiež hrozne pekná baba a dedko a babka sa mi tiež hrozne lúbili škoda ,že museli zomrieť :cry: .....No a ešte Castiel ja ho tak milujem toho nášho anjelika je úžasný proste ten jeho nádherný hlas a oči jaj proste som nemohla a to ,že Dean často spinká som si všimla no po pravde sa mu nečudujem všetkým čím si prešiel :alien: no ,ale to TBC ma tak napálilo to nemám šancu vydržať do dalšej epky ved sa zbláznim už úplne túto epku som si zamilovala | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 9:32 | |
| no ja som sa skoro celu epku pucil smiechom.... to je taka haluz ked Castiello prilozi prst na celo, to vyzera akoby ho vypinal potom sa mi pacilo jak Dean vsetko objasnoval a vsetko vedel. a musim povedat, ze herec co hral Samuela, bol uplne super, hlavne vtedy ked ho posadol Azazel. cela ta stylistika reci a mimika tvare, akoby som tam znova videl Fredrica Lehneho co hral Azazela cely cas.... presne toto mi chyba pri Ruby, nemam ten pocit akoby to bola ta ista osoba, v tejto serii je uplne ina(nemam na mysli vyzorovo)... a celkovo je SN teraz ine, lepsie, tak ako v ostatnych seriach na konci, taka je teraz 4. seria uz od zaciatku- napinava, strhujuca, ohurujuca | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 10:53 | |
| Oki, takže opäť mierne po funuse... Aj napriek Samovej absencii, ak to spravia ešte raz, nedožijú sa rána.... sa mi epizóda páčila. Neviem prečo, ale fakt, že je Mary lovec a tak ma vôbec neprekvapil, tuším som to vedela zo spoilerov..alebo nie?.. Mladý John, noooo, uf, ja neviem, nejako mi na Johna nesedel, bol až moc sladký, ono keď poznáme staršieho Johna, Johna lovca, tak to proste vyzerá divne..Johnny ako krasotinka... Starí rodičia boli super...škoda, že ich YEAD zabil...celá tá vec s vyberaním dokonalých rodičov ma opäť tak moc neprekvapila, a Maryina dohoda už vôbec nie, nejako som to čakala... Naopak som zostala... že ju uzavrela kvôli Johnovi a že ho YED zabil...len mi nejde do hlavy, prečo to Johnovi po smrti Mary nedošlo...veď tam videl toho jej mŕtveho otca, takže ako ho nezaujímalo, čo sa stalo? Beriem to teda tak, že všetky matky museli s YEDom uzavrieť dohodu, aby mohol slobodne vojsť do domu a ak by tam do tej izby nevliezli, aj Mary, žili by...to vysvetľuje, prečo nie všetky matky zomreli...len mi tak akosi nesedí Monika, ako mi rozhodne nepripadala, že by uzaverla dohodu alebo čo... Ďalej Castiel, no on je snáď kapitola sama o sebe...po tejto epizóde ho mám snáď ešte radšej, ak to vôbec ide... Jeho nečakané príchody a odchody zatiaľ čo si tam Dean ešte vykecával.. Podľa mňa dobre vie o tom, že sa Deanovi vracajú spomienky na peklo, preto sa ho pýtal, čo sa mu snívalo... Akože koniec tejto epizódy, proste WAW....myslím od chvíle, čo Dean zistil, že Mary uzavrela dohodu. Ten pohľad, aký mu Castiel venoval, keď ho chytil za rameno...podľa mňa je Castielovi Deana ľúto...a Sama má tak nejako v zuboch...tá jeho výstraha na konci, a ako zmenil aj tón hlasu...no chudák Dean, asi by mal Sama niekde zavrieť alebo čo, ak o neho nechce prísť...ale zasa, na druhú stranu, je od nich "milé", že Sama hneď nezlikvidovali a dajú mu možnosť zísť z tej škaredej cesty...podľa mňa tam aj tak zostúpi, ale nevadí.. lebo ako sám Castiel povedal, osud nemožno zmeniť a Samov osud je jasný... Dedko Samuel ako YED, no nečakla som to, ale musím sa priznať, že ma občas tie grimasy, ktoré boli charakteristické pre žltočočka v jeho podaní iritovali..holt, Frederic je len jeden... Inak, ako sa tu bavíte o tom bozku, tak podľa mňa bol dosť nechutný, už len kvôli tomu, že je ten herec od tej herečky o dosť mladší a navyše mali byť dcéra a syn, no ja sa jej fakt čudujem, ako to mohla dokázať...inak mi ešte potom dosť pripadala v pohode, keď zistila, že jej rodičia sú dead...ale inak sa mi jej podanie páčilo. No čo dodať...snáď hurú na ďalšiu časť, že... | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 11:14 | |
| | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 11:21 | |
|
Naposledy upravil SkreechTina dňa 04.10.08 11:24, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 11:24 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| |
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 14:11 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 14:34 | |
| | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 14:39 | |
| To je vážně hrozná představa!!!! Ale já si myslim, že by to ani nevydrželo, kdyby si s tim John dal trošku práce, tak by to vydrželo možná i rok, ale víc bych tomu nedávala!!!!! | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| |
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 16:00 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 16:10 | |
| | |
|
| |
renáta Pocestný duch
Počet príspevkov : 128 Nálada : black and white Registration date : 27.05.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 16:30 | |
| Pozerám na to čo ste tu už napísali a musím sa smiať, hlavne o tom aute, ale veď mne bolo smiešne už to na čom sa v tejto epke Dean premával, hrozné a k tomu tá okrová farba. Inak som čakala, že niekomu sa táto epizoda nebude páčiť, to je asi iba môj prípad, nemôžem si pomôcť. Nie že by tu neboli aj nejaké svetlé momenty. | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 16:37 | |
| renáta čoo tebe sa táto epka nepáčila?? | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 16:47 | |
| renáta: Neboj, nejsi jediná... teda, ne že by se mi vyloženě nelíbila, byla moc dobrá, ale bez Sammyho se mi do srdce nezapíše ani náhodou a ty dvě předtim byly prostě bomba!!!!! | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 16:52 | |
| Ta scéna s autem byla dost dobrá. Jsem vážně nemohla, že si chtěl pořídit původně minivan renáta: No tak co, Kripke se nemůže zavděčit úplně všem... ale já jsem hodně spokojená, abych pravdu řekla, třeba mě osobně až tolik nezaujala druhá epizoda... myslím jako celek... bylo tam spousta skvělých prvotřídních momentů, ale něco mi tam chybělo... tahle oproti tomu byla skvělá, až na to To be continued... | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 16:53 | |
| | |
|
| |
Peter67 Pocestný duch
Počet príspevkov : 54 Age : 35 Bydlisko : Skalica :D Nálada : Šetrím na nové auto..to staré som akosi rozdrb*l :D Registration date : 30.09.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 17:03 | |
| No mne sa táto epka lúbila no musím ohodnotit to auto,v ktorom sedel Dean katastrofa vyzeral v nom divne no ,ale ked dorazil John v Impale to už bolo niečo iné mladá Mary bola kost fakt a ešte k tomu aj lovkina dedko a babka boli coolový a plus návrat do minulosti no zaujimave super vymyslené | |
|
| |
renáta Pocestný duch
Počet príspevkov : 128 Nálada : black and white Registration date : 27.05.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 17:15 | |
| Nie, že by sa mi vôbec nepáčila, ale proste to asi nebolo to moje. V prvom rade tí herci a bolo ich tam veľa, napr. mladý John sa mi zdal až príliš pekný, taký ten... neviem ako to napísať. Samuel /starý otec/ mi tam tiež nejako nesedel ani jeho manželka, pripadalo mi, že tá postava chcela trochu staršiu herečku. Na druhej strane sa nemôžem sťažovať, táto epka priniesla nové info, takže asi to bolo v tých hercoch. Kvalitná epka, vtipné momenty, ale mne nesadla ako tie predchádzajúce. Myslím, že Samabel to vystihla, Kripke sa vždy nemôže zavďačiť všetkým to by bolo dosť otravné. Peter viem presne čo myslíš, to auto... . Dúfam, že som tu nikoho neurazila. EDIT:Ešte raz ja, presne Anwiel, bez Sama ... mám rada pekne pokope a rovnako by som sa na to pozerala aj keby tam bol naopak iba Sam. | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 19:54 | |
| Konečně jsem viděla tu epku... Wow! Tohle se mi moc líbilo, i když musím říct, že John byl víc podobnej Castielovi než sobě... Každopádně si myslím, že Ruby má prsty v tom Žlutočočkově zakončení. Vypadá to, že to všechno bylo proto, aby Sam uvěřil, že všechno dělá pro Dobro, ale aby se zároveň tomu Dobru vzdaloval. Nevím jaký to zakončení může být a ještě není ani dost informací, abych mohla vytvářet nějaký scénář, ale je mi jasý, že Ruby v něm bude mít hlavní roli. | |
|
| |
pipo Pocestný duch
Počet príspevkov : 73 Bydlisko : Lučenec :) Registration date : 05.09.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 20:39 | |
| | |
|
| |
rockflower Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Age : 33 Bydlisko : Košice Nálada : mierne destruktivna, napoly kreativna, zcasti pozitivna a dalsia ina ...ivna:) Registration date : 31.07.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 21:34 | |
| tak z tejto epky som fakt nemohla. este stale to predychavam som teda cakal cokolvek, ale urcite nie to, ze mary bola hunter a ze john umrel a ze mary uzavrela dohodu s azazelom.. fakt ma to soklo, to som fakt necakala som fakticky zvedava, ako to pojde dalej, ale ak to bude takto pokracovat, tak ma asi picne | |
|
| |
Violet Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 295 Nálada : :) Registration date : 15.02.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 22:26 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning 04.10.08 22:36 | |
| Violet ty mi čítaš myšlienky toto som chcela aj ja napísať hned na začiatku ale nakoniec som nie. to keby bol Dean kňazom ja by som šla do pekla lebo chodiť do kostola len aby som mohla slintať nad kňazom je asi fakt veľký hriech | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 04x03 In the Beginning | |
| |
|
| |
| 04x03 In the Beginning | |
|