| VŠEOBECNÁ DISKUSIA | |
|
+17nikita Soniq bookika Kristine rebeca Jimmy LenkaX22 Kaja SNlois Madlen jana7413 Chrystelle Blanka Samabel janka410 dion-fortune Sarinka 21 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 19.12.07 5:58 | |
| SUPERNATURAL-OBETOVANIE SA
Dean cakal na Sama v motelovej izbe a nervozne pozeral na hodinky. Coho tak zdrzalo? Isiel si len kupit sodu. To by nemalo trvat dlhsie nez desat minut. Ak vezmeme do uvahy tu peknu predavacku, kvoli ktorej tam Sammy chodil po sodu kazdy den trikrat, tak pol hodinku. No Sam bol prec uz hodinu. Dean sa snazil ukludnit tym, ze sa mozno rozhodol ist poprechadzat, ved Sam bol ten “prechadzkovy” typ. Ale preco nezavolal? Dean vytiahol svoj mobil a vytocil Samovo cislo, na to zacalo vyzvanat vrecko v bunde zavesenej pri dverach. Aha, tak preto… Dean opat pozrel na hodinky. Hodina a pol. To uz bolo pridlho. Dean si navliekol bundu a vybral sa hladat brata. Vosiel do obchodu s tou peknou predavackou a spytal sa na Sama. Ta mu odpovedala, ze sa tu zastavil asi tak pred hodinou, ale ked uvidel skupinku podivinov vchadzat do obchodu, rychlo sa vytratil zadnymi dvermi. “Aka skupinka?”nervozne sa spytal Dean. “No vsetci vyzerali dost strasidelne. Bledi, obleceni v ciernom. Vyzerali ako upiri, teda ak by nejaki existovali.”odvetila predavacka. “Vdaka,”zamrmlal Dean. Upiri?No toho teda upokojilo. Vybral sa dozadu za obchod pohladat stopy, ktore by ho zaviedli k Sammymu. Uz pri prvom pohlade ho zamrazilo. Vyzeralo to tam ako po boji. Na zemi pri jednom s kontajnerov nasiel kvapky krvi. “Do pekla, Sam!” Dean sa zacal preklinat, ze ho nechal ist sameho. Bol este primlady, mal len dvanast, mal byt s nim. Slubil, ze sa onho postara, ze nanho da pozor, ale slub nedodrzal, nechal ho napospas tym upirom uplne sameho. “Nie, nie, nie…” Rychlo sa vratil do izby a zacal hladat odlahle budovy v okoli mesta, kde by sa upiri mohli zdrziavat. Dospel k zaveru, ze najpravdepodobnejsia je stara farma 20 km od mesta. Pripravil si zbrane a nasadol do Impali. Ked dorazil k farme vsimol si stopy po pneumatikach, ktore viedli dozadu, za farmu. Potichu tam prikracal a uvidel otvorene dvere do stodoly. Opatrne nazrel dnu. Bolo tam sest upirov, vsetci zhromazdeni okolo sputaneho vazna. “Sam…….” Deanovi presiel mraz po chrbte. Sest bolo prilis vela. Sam nemal sancu dostat ich vsetkych, ale nemal cas zavolat niekoho na pomoc. Oni ho chceli premenit, videl im to v ociach. Nie, nemohol cakat uz ani chvilu dlhsie. Najprv odputal ich pozornost hodenim par kamenov od stodoly. Traja z upirov to odisli skontrolovat, traja ostali. Dean tam vbehol a zasiahol ich sipmi otrvenymi krvou mrtveho muza. Potom rychlo odputal Sammyho a prikazal mu utekat. Nemali vela casu. Sammy sa nanho ustarostene pozrel. “Ale co ty, Dean?” “Sam, prosim ta, bez. Skry sa v izbe a zavolaj otcovi. Nemal by byt daleko. Nic nepodnikaj, kym nepride, okey?” “Sam?” “To je rozkaz! A teraz bez a neobzeraj sa spat. Nech sa deje cokolvek nezastavuj, rozumies?” Sam prikyvol a zacal utekat. Dean sa obzrel, uz prichadzali. Rychlo popravil tych troch, co sa tam valali v bolestiach na zemi a otravenymi sipmi stihol zasiahnut este dvoch dalsich, ale posledny ho zdrapol a hodil o steno. Dean citil ako mu praskaju kosti v tele. “To nie je dobre, to nie je vobec dobre…” Jedine na co vsak dokazal mysliet bol Sammy. Dostal sa dostatocne daleko? S namahou otvoril oci a videl Sammyho len ako tien v dialke. Avsak posledneho upira ta vzdialenost zjavne neodradila a chystal sa Sama prenasledovat. To Dean nemohol dopustit. Zacal pomaly vstavat. Musi nieco urobit, nieco vymysliet. Musi mu ziskat cas!
| |
|
| |
Blanka Pocestný duch
Počet príspevkov : 135 Age : 36 Bydlisko : Lužianky Nálada : Stále skvelá Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 19.12.07 13:38 | |
| Skvelá poviedka, už sa teším na pokračovanie. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 19.12.07 14:04 | |
| Super...vidíš není čeho se bát... zápletka dobrá ... konec napínavý... Dean zraněný.... prostě ukázka klasického SN dnu Těším se na pokračování | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 19.12.07 14:07 | |
| d-f no a jako ted mi řekni jak mám vydržet na pokračování jo? Super, napínavý a chudáček Dean to zase schytal Samabel a jak tvoje pokračování povídky | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 19.12.07 14:21 | |
| Janka: Moje?.... no tak furt čekám, kdy na českým webu přestanou být líný a dají to tam... a sem Sarince jsem zatím poslala čtyři části. Ojda, jsem vážně zvědavá, co budeš říkat až budeš tu 6.část číst | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 19.12.07 14:26 | |
| No ty jsi mě vážně úplně vyděsila co jsi tam provedla :pale: A tak jako jenom tak nějak trošičku naznačit ......... to by asi nešlo,že???? Jééé já jsem tak zvědavá | |
|
| |
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 19.12.07 14:33 | |
| Když já se bojím něco říct Měla si vidět výraz kamarádky, která to moje dílo taky čte. Jé, ale stjně, já ohledně toho neměla radši psát vůbec nic.... a naznačovat něco... počkej prostě a uvidíš... Jo a BTW-dneska mě napadla třetí varianta, kterou mám na pokračování... o Vánocích budu pracovat na 7. části. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 19.12.07 21:33 | |
| Pokiaľ si niekto chcete prečítať prvú časť poviedky od Samabel, práve som ju nahodila na web: extras-fanfiction-Metus Tenebrae-Metus Tenebrae part1 Nebudem sem dávať priamy odkaz, bo sa to zobrazí na celej obrazovke a je to divné potom celé...Ostatné ešte treba prerobiť do html a tie budú už aj v aktuálke, o ktorej ja nerozhodujem, kedy bude.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 19.12.07 21:38 | |
| no ja si pocka na aktualku ale sa tesim. znie to dobre ta poviedka | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 20.12.07 20:12 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 20.12.07 20:14 | |
| Nooo, já jsem si myslela, že to asi vezmeš trochu.....ehm, že mě budeš chtít přizabít :oops: :pale: | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 20.12.07 20:19 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 20.12.07 20:26 | |
| Ojda no, tak nevím jestli to je pro tebe dobrá zpráva, ale o Vánocích budu pracovat na další části... A ehm, když se odprostíme od té maličkosti :oops: , že mě chceš přizabít... co si o tom myslíš? Jako jaký to je a tak.... hodilo by se pár poznatků jestli se ti to nechce dát sem, tak mi písni na mail...normálně samabel...na seznamu... a prosím...ať to nejsou jen samý výhružky | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 20.12.07 20:30 | |
| PANEBOŽE!!!!! TO ČO MÁ BYŤ? Čo si to vlastne spravila, keď ťa chcú všetci zabiť, ja len že sa pridám alebo tak... | |
|
| |
janka410 Winchester
| |
| |
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 20.12.07 20:33 | |
| Přidat se.... ach jo, vás ještě bude :pale: :oops: :cry: zjistíš až ti pošlu ty zbývající dvě části Sarinka :shame:
Janka: tak hih....zvesela na mail(nemůžu uvěřit, že používám tenhle výraz) | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 20.12.07 20:39 | |
| Tak to sa neviem dočkať, keď sa tiež dostanem do tej "vraždiacej" nálady... | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 20.12.07 21:12 | |
| Samabel tak abych tady něco neprozrazovala, tak já ti to tady hodím do soukromé zprávy jo? Ať můžu použít i smajlíky a to si piš, že teda některé s radostí použiju | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 20.12.07 21:52 | |
| boze to aby som si uz aj ja tu poviedku sakra precitala ked tu vsetci tak nervacia-samabel co im to robis? hadam si nas nechces pohnevat tak rychlo chod pisat nech ta nezabiju | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 20.12.07 22:29 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 20.12.07 22:32 | |
| AJAJAJAJAJAJAJAJ to jsem si fakt zavařila...další zabiják :pale: když ono to tak nějak přišlo zčistajasna samo ten závěr :oops: | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 20.12.07 22:35 | |
| hmm no mozte mi prosim niekto povedat kde si tu poviedku citate alebo kedy bude tu alebo na stranke? ja by som si naozaj chcela precitat toto "vrazedne" dielko ale akosi nemam stastie a nikde ho nedokazem najst please | |
|
| |
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 20.12.07 22:38 | |
| Sarinka hodí na stránky první dvě části a postupně další. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 20.12.07 22:40 | |
| tak dufam ze uz skoro-nemozem sa dockat | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA 20.12.07 23:00 | |
| Samabel, ty masochystka... Aj keď neviem, čo tam spravíš, ako vidím, baby sú z toho nejako mimo... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: VŠEOBECNÁ DISKUSIA | |
| |
|
| |
| VŠEOBECNÁ DISKUSIA | |
|