| Heaven and Hell | |
|
+17Dark Angel shelby Ettie Samabel KACICKA 12NicolAlysska SNlois Madlen Faith calla Soniq renáta wiktoriano cleo Detmar SkreechTina dion-fortune 21 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Heaven and Hell 27.10.08 16:31 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Heaven and Hell 27.10.08 16:40 | |
| calla: tak to som rada, že ti stačí dean ver mi, že si ho ešte užiješ a ďakujem za nádherný koment madlen: tak dúfam, že som aspoň trocha vystihla, čo by si dean mohol myslieť som rada, že sa štýl páči SNlois: no jééj ďakujem krásne ten tvoj príspevok zase raz nemal chybu no a hneď ako sa naučím geo, by som sa rada dala do pokračka, takže pokiaľ bude múza, tak dnes večer ho tu nájdete | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Heaven and Hell 27.10.08 17:47 | |
| You can't give up, looking for a diamond in the rough You never know, when it shows up, make sure you're holding on Cause it could be the one, the one you're waiting on Cause nobody wants to be the last one there And everyone wants to feel like someone cares
No, naša prvá konverzácia neprebehla práve podľa plánov. Vôbec mi neveril a pochybujem, že moje malé zamachrovanie s krídlami ho presvedčilo o tom, že som anjel. Moment, zamachrovanie? Tuším trávim príliš veľa času pozorovaním môjho zverenca. Začína to mať negatívny vplyv na moje vyjadrovanie. Ale k veci. Toto bude ťažšie ako som si myslel. Boh mi síce povedal, že Dean trpí sebapodceňovacím komplexom, ale netušil som, že je presvedčený o tom, že jeho život nemá absolútne žiadnu hodnotu. Veď on si nemyslí, že si zaslúžil byť zachránený! Povedzte mi, kto si môže myslieť tak málo sám o sebe? Aj tí najväčší hriešnici sa v pekle zmenia a prosia o spasenie. On nie. Hoci prosil, aby sa jeho utrpenie skončilo, nikdy nežiadal o odpustenie. Akoby bol presvedčený, že patrí do pekla. Pripúšťam, že neviem o všetkom, čo sa stalo v jeho živote a tiež celkom nechápem, prečo je tak dôležitý pre môjho Pána, ale cítim, že je výnimočný. Že som urobil správne, keď som ho zachránil. Samozrejme, je trocha otravný a ten jeho sarkazmus ma nesmierne vytáča, ale aj tak... Proste má niečo v očiach. Zatiaľ som ešte neprišiel na to, čo to presne je, ale môj inštinkt ma dosiaľ nikdy nesklamal. Takže Dean Winchester priprav sa, lebo mňa sa tak skoro nezbavíš. Naša cesta sa ešte len začína...
when we meet our maker we'll ask him why and we stab him in the back just as he did to us Na tomto svete sú ľudia, ktorí vravia, že tam hore je niekto, kto na nich dáva pozor. Keby len tušili, akú majú pravdu. Boh ich miluje viac, ako si tí úbožiaci vedia predstaviť. Sú len obyčajnými smrteľníkmi, ktorí celý život nerobia nič iné než hrešia a Boh ich aj tak miluje celým jeho srdcom. A ten Dean Winchester. Nový vyvolený. Dovoľte sa mi zasmiať. Ten chlap v sebe nemá štipku niečoho, čo by stálo za záchranu. Dievčatá v posteli mení častejšie ako ponožky, neustále sa len napcháva, kradne, klame, zabíja... No povedzte, ako úbohe je veriť, že niekto ako on môže znamenať nádej pre tento svet? Lucifer urobil správne, keď odišiel. Ak Boh uprednostňuje tieto... tieto opice pred nami, potom je to on, kto si nezaslúži našu lásku. A nie naopak. Už mám toho dosť. Až príde môj čas, tak ja, Uriel, už viac nebudem Archanjelom Božím... | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 27.10.08 18:04 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Heaven and Hell 27.10.08 18:13 | |
| no hej snažím sa písať čo najviac, lebo to proste milujem a okrem supenaturalu a fóra je to jediná vec, ktorá ma v poslednej dobe drží nad vodou Ďakujem krásne za poklonu no a musím sa už trocha venovať aj tej vojne medzi peklom a nebom... hoci sa prevažne sústreďujem na deana a castiela, aj tomuto musím venovať trochu priestoru, keďže je to v podstate jedna z hlavných línii poviedky... no a Uriel mal byť pôvodne Gabriel ako to bolo v Prophecy filme, ale keďže na nás v Supernaturale čaká Uriel ako badass, tak som si povedala what the hell a dala som ho tam možno ma aj v piatok viac osvieti ohľadom jeho charakteru, keďže fakt bude v SN. Ešte musím vyriešiť toho nášho záhadného rozprávača zo začiatku no uvidíme s čím moja evil mind príde už mám strašnú chuť napísať torturing, tak sa musím poponáhľať, aby som sa dostala na správny časový úsek kam to zakomponujem. | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Heaven and Hell 27.10.08 18:21 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| |
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 27.10.08 19:56 | |
| This not REALLY!!OMG!!! Lúčim sa s týmto svetom ...tak toto bolo ..bolo velkolepé ....táto hláška ma dostala, kde ty na to chodíš - citácia :
- pochybujem, že moje malé zamachrovanie s krídlami ho presvedčilo o tom, že som anjel. Moment, zamachrovanie? Tuším trávim príliš veľa času pozorovaním môjho zverenca. Začína to mať negatívny vplyv na moje vyjadrovanie.
ja asi umrem ....ja neviem toto bolo také skvelé toto už je mimo ludské schopnosti niečo takéto napísať no nie ...nejsi ty nejaká nadprirodzená bytosť ja už tu trepem blbosti ,ale aj tak ty kks...strašne sa mi páčilo čo povedal Castiel - citácia :
- Takže Dean Winchester priprav sa, lebo mňa sa tak skoro nezbavíš. Naša cesta sa ešte len začína...
to je total sila ..skutočne excelentno-fenomenálno-úžasno-perfektno-dokonale napísané vyvalujem oči jak blázen teda Uriel nemal chybu to ako rozprával o Deanovi hned som si naňho urobila svoj názor tupec naopak Castielovo vyjadrovanie o Deanovi a tak ,že je to v jeho očiach ,že nevie čo to je ,ale to tam bože to bolo také úžasné všetko a mimochodom ako rýchlo pokráčko wow teda som prekvapená ,že na scénu dorzil aj Uriel som zvedavá čo má zalubom proste ja som zvedavá na všetko už sa príšerne moc teším na pokračovanie tohto dokonalého diela | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Heaven and Hell 27.10.08 19:59 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 27.10.08 20:06 | |
| jej uzasne pokračko ako tu už bolo spomenuté Castielove hlášky sú super on proste nemá chybu. no a Uriel ten mi bol nesympatický v ukážke teraz aj v tvojej poviedke a v SN to asi nebude o nič lepšie. tak som zvedavá čo s ním máš v pláne. aj ja sa už neviem dočkať torturingu tak len tak dalej a píš týmto tempom ak to stíhaš | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Heaven and Hell 27.10.08 20:18 | |
| Soniq: keď som zbadala ten tvoj príspevok, tak bola len akože ja nemám slov na niečo také... snáď len ďakujem a dostaneš pokračko SNlois: no veru škola ja fakt neviem, ako to ja mienim zvládnuť, ale tak čo už no wiktoriano: aj tebe samozrejme ďakujem za koment a písať rovnakým tempom, há? som myslela, že chcete, aby som písala ešte rýchlejšie a ono času nie je nikdy dosť, ale ja som dnes rezignovala a idem ešte písať a potom večer si dám ešte takú polhodinku geo a dovi dopo mimochodom, čo sa týka tej nadprirodzenej bytosti, tak pšššt, ale ja som úpir, veľmi ľudomilný a poctivý vegetarián ow a fight bude uriel vs castiel a nedopadne to dobre pre nášho hottie with the wings | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 27.10.08 20:31 | |
| Dion no keby si písala päť častí denne nestíhala by som to čítať a myslím že píšeš dosť rýchlo tuto poviedku aj rýchlešie ako ja. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Heaven and Hell 27.10.08 20:45 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Heaven and Hell 27.10.08 21:00 | |
| wiktoriano: no však pokiaľ mám múzu musím písať, lebo potom sa zase preorientujem na iné moje poviedky a som jasná... mám to trošken blbé teraz, keďže pracujem na troch, ale tak čo už no a tak ty mávaš dlhšie pokračka ako ja, takže vieš... Madlen: tak to som rada, že sa časť páčila konečne sa mi podarilo byť aj trošku vtipná no a už mám napísanú asi polku pokračka, takže ešte chvíľku a hodím ho sem | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Heaven and Hell 27.10.08 21:33 | |
| Don't you forget about me, don't you forget about me. You were soft and young, in a world of innocence. Don't you forget about me, don't you forget all of your dreams. Dnes som to ozaj pokašľal. Bol som nečakane vyslaný pomôcť božím vojskám pri obrane jednej z pečatí, no zlyhal som. Nedokázal som Lilith zastaviť a len som bezmocne hľadel ako šesť mojich bratov umiera v rukách démonov. Horšie však je, že som sa zničený a nahnevaný po nevydarenom boji vybral za Deanom. Nezvládol som svoj temperament a hoci som sa veľmi snažil ostať pokojný po Deanových posmešných slovách som vybuchol. To, čo som mu povedal... Ako som len niečo také mohol vypustiť z úst? Vôbec som nerozmýšľal. Až keď som zbadal strach v jeho očiach, uvedomil som si môj omyl. Možno si stále presne nepamätá aké to bolo tam dole, no viem, že ten pocit zúfalstva, bezmocnosti a večnej bolesti si pamätá veľmi dobre. Ako ho mám presvedčiť, aby uveril, keď jediné, čo som doteraz urobil bolo, že som ho vydesil? Boh mi ukázal časť jeho minulosti. Vzal ma do obdobia, kedy bola ešte jeho mama nažive. Ukázal mi ako nevinný a šťastný vtedy bol. Ako sa každý večer spolu s Mary modlil, ako sníval o tom, že sa stane hasičom... Mohol som ho vidieť ako dieťa, ktoré bolo milované, a ktoré milovalo. Keď sa pozriem na Deana dnes vidím 4 mesiace strávené v pekle, roky trápenia a večnosť bez nádeje. Sarkazmus je len maska, za ktorú sa snaží Dean skryť svoje skutočné pocity. Nerád to pripúšťam, ale ani ja som ešte nedokázal preniknúť cez všetky jeho štíty, no párkrát som ho pristihol nepripraveného. Napríklad keď som sa mu prvýkrát ukázal a prezradil mu moju skutočnú totožnosť. Vycítil som, že si nemyslí, že si zaslúžil byť zachránený. Rovnako aj dnes, keď som mu povedal, že ho môžem poslať späť do pekla som videl ako sa v ňom niečo zlomilo a strach, ktorý sa mu objavil v očiach... Ach Bože. Prečo som ho len tak vydesil? Prečo som dopustil, aby mohol opäť pochybovať? When skies are gray And the rain may fall Somehow through it all You're always with me Nie je to tak, že by som nechcel veriť. Je len ľahšie neveriť. Nie je práve najľahšie pripustiť, že ste na misii od Boha. Navyše ak ani neviete, čo vlastne máte urobiť. Čo ak zlyhám? Čo ak to nezvládnem? Pošle ma Castiel späť? Dlho som rozmýšľal o tom, čo mi povedal prvýkrát keď sme sa stretli a čím viac som sa o anjeloch dozvedel, tým viac som začal dúfať, že je to ozaj pravda. Že možno, iba možno, tu je niekto, komu na mne naozaj zaleží. Niekto, kto prešiel peklom, aby ma zachránil. Doslovne. No dnes sa to všetko opäť zmenilo. Samozrejme, že Bohu či Castielovi na mne nezáleží. Vytiahli ma z pekla len preto, že pre mňa majú prácu. Cass to dnes pekne objasnil. Buď spravím, o čo ma žiadajú alebo skončím opäť tam dole. Ale ako mám plniť božiu vôľu, keď v Boha ani len neverím? Už len to, že o ňom premýšľam mi príde komické. Akože seriózne, Boh? Ach... Som zvedavý, čo ma pre mňa teda pripravené. A dúfam, fakt, fakt dúfam, že to nepokazím, lebo sa mi vážne nechce ísť späť. Cass však spomenul Lucifera. Už odkedy mi o ňom povedala tá démonka Cassie mi vŕtalo v hlave, či by mohol ozaj existovať. Samozrejme som usúdil, že nie, ale teraz... Čo ak je ozaj skutočný? Dofrasa, čo ak anjeli nezastavia Lilith a po svete si začne fakticky behať Pán Diabol osobne? Shit. Tak táto predstava je ozaj znepokojujúca. Možno by som sa predsa len mal začať modliť...? | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Heaven and Hell 27.10.08 21:57 | |
| | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Heaven and Hell 27.10.08 22:13 | |
| och baby vy ma dojímate tx za vaše úžasné slová vždy ma tak skvelo inšpirujete a dala som vám dnes väčšiu dávku, lebo zajtra sa asi ničoho nedočkáte a v stredu určite nie, takže aj keď ja stále verím v zázraky a možno si nájdem čas | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Heaven and Hell 28.10.08 6:22 | |
| zase krásne pokračko ako sa chudák Castiel obviňoval za to Deanovi povedal výborne napísane. a to Deanove sebapodceňovanie. držím ti palce aby si to zvládla v tej škole a zase si našla na písanie. | |
|
| |
12NicolAlysska Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 176 Age : 31 Bydlisko : Morava 4ever Nálada : Když je SPN tak to jde:):) Registration date : 13.10.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 28.10.08 14:47 | |
| Moc pěkné hlavně Castielovi pocity a jak je smutný z toho, co mu řekl... . Chudáček Dean ten musí mít strach . Neposílejte ho do pekla Moc se mi tvoje povídka líbí. Pěkně píšeš a navíc Castiel a Dean jsou moje nej. postavy Pokráčkooo | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 28.10.08 19:28 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 28.10.08 19:37 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 30.10.08 21:26 | |
| krasne pokracovania Dion. Sa mi paci,ako to dalej tak opisujes, tie myslienky a pocity Castiela aj Deana. Castiel je moj milacik, takze to uplne zeriem skvela praca | |
|
| |
KACICKA Nevinná obeť
Počet príspevkov : 33 Age : 30 Registration date : 25.09.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 31.10.08 23:09 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Heaven and Hell 01.11.08 0:30 | |
| wow thank you ste úžasné, že ma tak podporujete, ani neviete ako veľa to pre mňa znamená pokračovanie idem práve písať, takže by sa tu mohlo čonevidieť objaviť kacicka: no wow, to si teda fakt nepamätám, že som ťa sem pritiahla ale tak som rada, že sa ti tu páči a samozrejme ma teší, že sa ti páči aj moja poviedka ste úžasní fans | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Heaven and Hell | |
| |
|
| |
| Heaven and Hell | |
|