|
| Heaven and Hell | |
|
+17Dark Angel shelby Ettie Samabel KACICKA 12NicolAlysska SNlois Madlen Faith calla Soniq renáta wiktoriano cleo Detmar SkreechTina dion-fortune 21 posters | |
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Heaven and Hell 04.11.08 14:33 | |
| When you get caught in the rain With nowhere to run When you´re distraught and in pain Without anyone We keep praying to be saved But nobody comes And you feel so far away Dnes som sa vrátil do minulosti. Opäť som videl mamu a otca. Nemohol som uveriť vlastným očiam. Obaja boli plní nádeje. Boli zamilovaní. Boli šťastní. Ani vo sne by mi nenapadlo, že mama bola lovkyňa. Rozmýšľam, či o tom otec vedel. Strávil predsa roky skúmaním minulosti a pátraním po žltookom démonovi. Navyše to bol skvelý lovec. Nemyslím, že by mu niečo tak dôležité ako fakt, že mama bola lovkyňa uniklo. Najviac ma však ranilo, keď mi povedala, že neznáša takýto život. Že nedopustí, aby aj jej deti boli vychovávané ako ona. Veľmi mi vtedy pripomenula Sammyho. Vždy som sa chcel podobať na otca. Snažil som sa ho napodobňovať vo všetko, čo som robil, no aj tak som mal pocit, že skrátka nikdy nebudem ako on. Sammy sa na druhú stranu na otca veľmi podobal. Možno nezdieľali rovnaké názory, ale obaja boli rovnako tvrdohlaví a vytrvalí. Sam dokonca aj vyzerá ako otec. Vysoký s hnedými vlasmi... Aj preto som zrejme usúdil, že ja som viac po mame. Keď som bol malý otec mi zvykol hovoriť ako veľmi sa na ňu podobám. Vždy bol potom smutný. Vravel, že mám rovnaký pohľad ako mala ona. Vraj keď sa mi niekedy pozrel do očí videl v nich Mary. Keď som ju dnes zbadal, šokovalo ma ako sa na ňu naozaj podobám. Blond vlasy, pehy... No potom ako povedala ako veľmi tento život nenávidí, som pochopil, že nie je ako ja. Nevravím, že by som netúžil po vlastnej rodine, len si myslím, že to čo robím je správne. Pomáham predsa ľuďom. Zachraňujem životy. Čo je na tom zlé? Ale aspoň sa opäť raz preukázalo aká baba je Samantha. Možno som to ja, kto dostal meno po starej mame, ale status ženskej v našej rodine patrí aj naďalej môjmu bračekovi. A už keď sme pri Sammym, musím povedať, že mám o ňho fakt veľký strach. To čo mi Castiel povedal... Že ak ho nezastavím spravia to oni? Prisahám, že sa mi v tom momente zastavilo srdce. Prečo mi to len robia? Akoby nestačilo, že ho musím chrániť pred psychopatickými lovcami akým bol Gordon a Lilith a jej pätolizačmi, teraz idú po Samovi ešte aj anjeli? Všetko je to moja chyba. Keby som len bol zastavil Azazela, keď som mal šancu... Ako som dopekla mohol minúť?! Mhpf. Cas povedal, že na seba nemám byť tak tvrdý. Že som to nemohol zmeniť. No určite. Ako keby som už dávno nevedel, že za všetko môžem ja. Keby som len bol silnejší... Ja...Aj tak na tom už teraz nezáleží. Dôležité je, aby som našiel Sama a zastavil ho, nech už robí čokoľvek. Nemôžem ho stratiť. Jeho nie. Nikdy viac. I can make it through the rain I can stand up once again On my own and I know That I´m strong enough to mend And every time I feel afraid I hold tighter to my faith And I live one more day And I make it through the rain Tak už viem prečo mi Boh vtedy ukázal časť Deanovho detstva. Chcel ma pripraviť na cestu do minulosti, ktorú som práve absolvoval spolu s Deanom. Viem, že by mi zrejme neuveril ak by som mu povedal to všetko o jeho rodine a hlavne Samovi, ale aj tak nechápem prečo to musel všetko prežiť. Prečo ho len tak trápia? Bol som s ním po takmer celý čas, čo bol v minulosti a musím povedať, že ma veľmi ranilo, keď som videl čím všetkým prechádza. No mal som svoje rozkazy a tie som nemohol porušiť. Nemohol som sa mu zjaviť viackrát než mi bolo povolené a tiež som ani nemohol ostať dlhšie a odpovedať na všetky jeho otázky. Najviac ma prekvapil v aute, keď priznal, že by bol schopný obetovať životy všetkých tých nevinných ľudí pre jeho rodinu. Veľmi ma tým sklamal. Bolo to prvýkrát, čo som začal o ňom pochybovať a myslieť si, že je predsa len sebecký. No vtom si ma opäť povolal Boh a ukázal mi ďalšiu Deanovu spomienku. Videl som ako ostal uväznený v džinovom svete a počul som, čo povedal pri hrobe jeho otca. Keď sa prebodol, aby sa vrátil do reality uvedomil som si, že jeho konanie v minulosti vôbec nebolo sebecké. Chcel ich zachrániť, pretože im chcel dopriať všetko to, po čom túžili. Pretože ich miloval. A nie preto, že by chcel lepší život pre seba. Keď sa vrátil späť a začal sa obviňovať, už som to viac nevydržal. Možno som mu nemohol poskytnúť útechu akú potreboval, ale musel som sa aspoň pokúsiť zmierniť jeho bolesť. Nenávidel som sa za fakt, že po tom všetko, čím si musel prejsť, som mu ešte ukázal ako sa jeho brat v noci vytráca. A to, čo som povedal pred odchodom... Ďalšia vyhrážka. Ničí ma to vo vnútri, že mu tak veľmi ubližujem. Myslím, že si toho všimol aj Boh. Zakázal sa mi s ním v najbližšej dobe stretnúť a vyslal ma do boja. Zrejme sa bojí, že tento Dean Winchester bude zdrojom môjho pádu. A ktovie, možno sa bojí oprávnene...A možno je už príliš neskoro na obavy. | |
| | | Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 04.11.08 14:54 | |
| booze, akurat som si spomenula na tu cast, kedy boli v minulosti...krasne si to opisala (zasa raz). ako si pekne opisala, ze sa Sam viac podoba na otca.. a zasa Dean sa podoba na mamu, ale to,co povedala... :cry: a Castielo ho vystrasil,chudacik Dean a Castiel...juj,to sa ani vyjadrovat nebudem,lebo sak velka moja laska to je ale vidno, ze je to proste anjel s dobrym srdieckom a velmi by chcel Deanovi pomoct, no rozkazy su rozkazy a Dean...zdroj padu...bozinku toto...krasne napisane pokracko Dion mne sa po nom vzdy chce tak filozoficky uvazovat | |
| | | Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 04.11.08 15:18 | |
| Tak toto bola úplne ,že mega obrovsko úžasná časť normálne mi došli slová ja neviem čo mám napísať kks táto časť je neskutočná nechápem kde sa to v tebe dievča bere ja proste nedokážem uveriť ,že toto fakt niekto dokážne napísať skutočne každá časť je lepšia a lepšia ,ale riadne lepšia Deanove pocity ma úplne dostali niečo prekrásne ako tam bolo ,že Sammy je po otcovi a on po mame ako mu to John aj hovorieval ,že mu ju strašne pripomína pohladom, očami to ma zabilo totálne potom Castiel no WOW ked ta bolo to ,že ho Dean sklamal a ,že mu to prišlo dosť sebecké a potom ,že ked mu boh ukázal ako Deana dostal ten Džin a ,že už zmenil názor a všetko pochopil a myslí si ,že sa Boh bojí ,že Dean bude zdrojom jeho pádu a Cass to aj priznal ,že je to možné proste BOMBA ,ale úplná je to také úžasné fúúú ja túto ff proste neskutočne milujem ,ale strašne ju milujem už som ju prečítala aj bratov a jemu sa tiež strašne páčila čo ma úplne prekvapilo lebo jemu ,ak sa niečo páči to je zázrak a aj to dokazuje ,že si najlepšia perfektná práca (opäť )už sa teším na ďalšiu časť | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Heaven and Hell 04.11.08 19:41 | |
| faith: filozoficky uvažovať, hej? no netuším prečo no som veľmi rada, že sa poviedka páči soniq: wow, zase veľmi krásny komentár ja som proste hotová... fakt mám veľkú radosť, že sa ti poviedka páči a odkáž aj bratovi, že ma teší, že je s poviedkou spokojný ohľadom tej podobnosti... tak mne to už dlhšie vŕtalo v hlave, pretože fakt sa sam podobá na johna a dean na mary, len som to nemala kam zakomponovať, nikde sa to nehodilo. som fakt rada, že tu sa vám to páčilo. rovnako aj castielové pocity. tomu sa ešte budem venovať no a som rada, že sa lepším, lebo je toho fakt ešte dosť, čo musím zlepšiť. | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Heaven and Hell 04.11.08 20:39 | |
| | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 05.11.08 1:57 | |
| krása Dion toto sa ti naozaj podarilo. pri čítaní sa mi až chcelo plakať tak krásne si to opísala. tak ako všetci píšu je to úžasná poviedka a ty píšeš zo dňa na den lepšie. Mne sa vždy Dean podobal na otca a Sam na matku ale to len povahou. a tak ako si to napísala to tiež perfektne sedí. Castiela milujem aj preto ako tu opisuješ jeho pocity stále viac. veľmi sa teším na pokračko | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 05.11.08 5:23 | |
| Niet nič krajšie, ako si to pomaličky a v kľude čítať, nikým a ničím nerušená, dokonale pohltená dejom tejto poviedky. Prebehla som si to od začiatku, až po zatiaľ poslednú časť a som WOW! O tom, ako sa mi to páči, už vieš, takže sa musím sústrediť teraz na nové pochvaly, ktoré ani nie sú v slovníku Bolo to úžasne Castielovské, dokonca som akoby zacítila (ale len trošku) malý nádych torturingu, ako sa chudák Cass obviňoval z toho, že Deana len desí, že nezabránil Lilith v prelomení pečate, atď... Parádne vymyslené a ešte krajšie opísané potom som bola WOW z Uriela. Nečakala som, že ho tam hodíš, o to viac ho teraz mám chuť Zlý archanjel, zlý.... Dean bol v tvojom podaní....je ešte niečo od slova úžasný? Tie jeho pocity ma chytajú za srdce a zabila si ma spomienkou na výlet do minulosti. Chudátko, ten si toho musí vytrpieť. Vtipná časť nemala chybu, už som si predstavila, ako Castiel nazýva ľudí nie "ovečky božie" ale "dudes" Dion, jednoducho paráda a teším sa na pokráčko | |
| | | calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 05.11.08 7:30 | |
| | |
| | | Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 05.11.08 18:39 | |
| | |
| | | shelby Pocestný duch
Počet príspevkov : 94 Age : 33 Bydlisko : Skalica Registration date : 07.11.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 07.11.08 20:36 | |
| ahoj dion, som tu ešte celkom nová, ale aj tak mi nedá nepochváliť tvoj perfektný štýl písania. úplne obdivujem, ako sa dokážeš vcítiť do pocitov či už deana alebo castiela len tak ďalej, už sa teším na pokračovanie | |
| Predmet: Re: Heaven and Hell 07.11.08 21:10 | |
| samabel: no wow, tx som rada, že si si prečítala doterajšie časti no a ehm... akože viem, že to, čo píšem asi v niektorých prípadoch reálne nie je, ale tak ja som si castiela krásne zidealizovala, takže wiktoriano: ja som to brala hlavne výzorovo, a tam mi to takto sedelo, myslím a tá podobnosť, ale práve preto som tam napísala, že dean sa snažil byť ako otec, preto tak aj pôsobil, ale vo vnútri to tak necítil. tiež som tam spomenula tú vec so Samom, že sa na mamu podobá kvôli tým jeho názorom. no a tx za koment teší ma, že sa poviedka páči. SkreechTina: jéééj ďakujem krásne akože uriel ešte bude, poriadne sa na ňom odreagujem no a bude aj torturing casa len a k tomu sakra musím dopracovať, ale taký miernejší bude už aj v najbližšej časti no a inak som fakt veľmi rada, že sa poviedka páči. calla: aj tebe veľmi pekne ďakujem za koment som rada, že sa ti moje dielka aj naďalej páčia. Ettie: thanks posnažím sa shelby: tak vitaj na fóre veľmi ma teší, že sa poviedka páči a nový štýl mal úspech. pokračovanie by som chcela napísať zajtra, ale keďže idem zase do roboty, tak neviem či stihnem ale pokúsim sa. už by som o 7 mala byť doma, takže | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Heaven and Hell 07.11.08 22:07 | |
| Skvělý pokračování Jejich pocity ohledně návratu do minulosti, super! Strašně se mi líbí, že to píšeš tak netradičně - povídka založená na jejich pocitech | |
| | | Dark Angel Nevinná obeť
Počet príspevkov : 10 Age : 39 Bydlisko : In Heaven with Angel.. Nálada : dark... Registration date : 08.11.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 09.11.08 15:37 | |
| Ty si výborná spisovateľka tvoja práca je úžasná ..Veľmi sa mi páči štýl akým píšeš teším sa na pokračovanie | |
| Predmet: Re: Heaven and Hell 10.11.08 16:56 | |
| okey veľmi krásne vám všetkým ďakujem a je mi ľúto, ale akosi nestíham dnes napísať viac no aspoň kúsok vám sem hodím, takže:
Lord knows Dreams are hard to follow But don't let anyone Tear them away Hold on There will be tomorrow In time You'll find the way Uch. V posledných dňoch akosi nie som vo svojej koži. Počas bojov sa nedokážem sústrediť. Akoby som bol mysľou stále niekde inde. Cítim, že je zo mňa Boh sklamaný. Mrzí ma, že nedokážem splniť to, o čo ma žiadal. No chýba mi. Nikdy by som si nepomyslel, že to raz priznám, ale je to tak. Chýba mi jeho sarkazmus a spochybňovanie mojej viery. Chýba mi jeho vyzývavý pohľad a sebavedomý úškrn. Chýba mi Dean Winchester. Boh to vie. Aj preto sa na mňa tak zvláštne pozerá, aj preto si o mne ostatní anjeli šuškajú. No nedeje sa so mnou to, čo si myslia. Ja Deana nemilujem. Aspoň nie tak, ako vravia. Keď som ho vytiahol z pekla vytvorilo sa medzi nami puto. Neviem to vysvetliť slovami a silne pochybujem, že to niekto niekedy pochopí. Toto sa skrátka pochopiť nedá. Ako som sa dotkol jeho ramena, akoby mnou prešiel blesk. Proste sa stal mojou súčasťou. Sme prepojení. Ja... Ach. Dnes ma zase zranili. Nestihol som včas zareagovať a opäť schytal priamy zásah. Opäť musím pripustiť, že sa to v poslednej dobe stáva dosť často. Už po tretí krát som v nemocničnom oddelení a to len za tento týždeň! Tuším ma Boh čoskoro odvolá z priamych bojov a nechá ma len robiť výskum alebo niečo podobne zábavné. Huh. Tuším som zase začal krvácať. Došľaka, asi by som mal zavolať sestričku. Ow áno. Máme sestričky aj v nebi. Ouch. To zabolelo. Uch. Necítim sa veľmi dobre, asi by som ozaj mal tú sestričku zavolať. Len čo som sa zodvihol, celý svet sa mi roztancoval pred očami. Hech. Takže postaviť sa nebol dobrý nápad. Inak môžem definitívne potvrdiť, že znovu krvácam. Tuším viac ako by som mal. Cítim ako sa začínam ponárať do tmy. Dúfam, že ma tu niekto rýchlo nájde, pretože sa ozaj necítim dobre...Myslím, že to tentokrát so mnou môže byť vážnejšie. Oveľa vážnejšie.
Naposledy upravil dion-fortune dňa 10.11.08 17:17, celkom upravené 1 krát. | |
| | | lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 10.11.08 17:03 | |
| vynikajúce pokračovanie len tak ďalej:512: Castiel je zranený čo sa mu stalo chudáčik | |
| | | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Heaven and Hell 10.11.08 17:21 | |
| | |
| Predmet: Re: Heaven and Hell 10.11.08 17:40 | |
| samabel: ono to ešte bude dovysvetľované tie sestričky nie sú klasické ako si my predstavujeme, ale proste sú to tiež niečo ako anjeli, ibažeich úlohou je starať sa o zranených. viac to opíšem v najbližšom pokračovaní no tx | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
| Predmet: Re: Heaven and Hell 10.11.08 18:22 | |
| | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 10.11.08 19:12 | |
| | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Heaven and Hell 10.11.08 19:40 | |
| Chudák Castiel je zraněný. Doufám, že to nebude s ním tak vážné, ale věřím, že ty boje musí být hrozné. Boj dobra se zlem... Pouto mezi ním a Deanem, to zní zajímavě, jsem zvědavá, co se z toho vyklube. | |
| | | 12NicolAlysska Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 176 Age : 31 Bydlisko : Morava 4ever Nálada : Když je SPN tak to jde:):) Registration date : 13.10.2008
| Predmet: . 10.11.08 20:35 | |
| | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 11.11.08 7:25 | |
| Dion ty si naozaj číslo toto sa ti podarilo. že si anjeli šepkajú že Cas je do Deana zamilovaný to bolo super a jeho zranenie teším sa ako sa na ňom vyblázniš. nemocnica v nebi teda čo ty nevymyslíš som zvedavá čo vymyslíš dalej | |
| | | calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 11.11.08 16:42 | |
| | |
| | | Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Heaven and Hell 21.11.08 14:06 | |
| Torturing!Castiel akosi sa dostavam do toho torturingu, Dion, zle/dobre na mna vplyvas ale strasne hrozitansky sa mi to paci...raneny, krvacajuci Castiel, ponarajuci sa do tmy...oou,proste nadhera - citácia :
- Ja Deana nemilujem. Aspoň nie tak, ako vravia. Keď som ho vytiahol z pekla vytvorilo sa medzi nami puto. Neviem to vysvetliť slovami a silne pochybujem, že to niekto niekedy pochopí. Toto sa skrátka pochopiť nedá
ja Castiela celkom chapem, je to moj clovek som rada, ze mu Dean tak "prischol" a ma ho rad. Je to take mile... je to proste anjelik. skvele pokracko Dion,ale pozeram, ze teraz nemas vela casu (pocas skoly asi viacero z nas )ale pevne verim, ze coskoro si ten cas najdes a hodis sem dalsie pokracko | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Heaven and Hell | |
| |
| | | | Heaven and Hell | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |