| Vianoceeee! | |
|
+41niki-morgan janča JMMM Fay Portable.Device dzajnisko Ewis Anwiel pipo Kristine calla Ellen Hiro666 Mystic kaja666 Ettie Weronička str8tking SkreechTina cleo funny Madlen Faith LenkaX22 lenkka Soniq Lirael Dzowika4 janicag Kaja wiktoriano lentilka Zizi Silvia janka410 Chrystelle dion-fortune Samabel Katka Night Angel Sarinka 45 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Vianoceeee! 13.12.07 13:32 | |
| Tak sa nám Vianoce pomaly, ale isto blížia. :mikulas2: Ako u vás vyzerá Štedrý deň, prípadne, ako tento najkrajší sviatok v roku vnímate? Ja sa musím priznať, že aj keď sú Vianoce za týždeň aj volačo, jediné, čo to u nás pripomína, je vianočný veniec na dverách a tým naša výzdoba zatiaľ končí... Darčeky pôjdem nakupovať dva dni pred Vianocami a budem nervačiť, že čo mám komu kúpiť..inak to je naozaj môj najobľúbenejší sviatok, ešte by tak mohlo nasnežiť... :snowman:
Naposledy upravil dňa 13.12.07 21:17, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 13.12.07 16:01 | |
| Já se hlavně těšim, že bude volno. Letos se ale vůbec nikomu nechce nic dělat. Ani jsme ještě nezačali s cukrovím. Dárky ale už mám (ještě mi brácha dluží 200 za dárek co jsem mu koupila pro mamku) - pro mámu jsem koupila spolu s bráchou kosmetický balíček a rozdělila jsem ho na tři části - denní krém, noční krém, taštička. Pro tátu mám šňůru na mobil. Problém mi dělaj jenom spolužáci, pro holky dárky mám a pro jednoho z kluků jsme dneska koupili společnej s kámoškou ale pro ostatní musim ještě něco vymyslet | |
|
| |
Katka Nevinná obeť
Počet príspevkov : 9 Age : 34 Bydlisko : A town called Hypocrisy Nálada : Great xD Registration date : 08.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 13.12.07 20:05 | |
| Vianoce -jednoznacne najkrajsie obdobie v celom roku.Sa tesim.Darceky som kupila take blbosti ale moja rodina si uz zvykla.V pondelok uz konecne napecieme perniky a ine haluze.Jednoznacne sa ale najviac tesim na prazky lebo nic lepsie byt ani nemoze.Este sneh a bude to dokonale | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 13.12.07 20:39 | |
| Vánoce! ... letos je to tak hektický a divný... dárky ještě nemám...vůbec netuším, kde na nakupování vezmu čas. Se třídou připravujeme Akademii pro celou školu ... říkala jsem si, že aspoň ve škole se už příští týden nebude nic dít, ale omyl....pondělí je tak hrozný, že se na příští týden snad ani netěším cukroví tky ještě nemáme... fakt nevím, jak to stihnem | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 13.12.07 21:16 | |
| Tak to ti nezávidím, Samabel. Ja na budúci týždeň idem len v pondelok do školy, takže budem mať dosť času na nakupovanie darčekov a na riešenie iných vecí. Tento rok to celé akosi rýchlo ide. Vôbec mi nepripadá, že sú za chvíľu Vianoce, možno to je tým snehom alebo čo.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 13.12.07 22:10 | |
| no mne to strasne rychlo ubehlo, takze tiez mi je to take divne, ze vianoce su uz tu. darceky viac menej uz mam nakupene este zajtra idem dofinishovat vianocne nakupy. no pre mna je to tiez hekticky lebo domov odlietam 22. a prilet mam 23. vecer. A to vo Viedni takze este ta cesta domov a zastvka u starkych, no a potom konecne doma! no a to budem pravdepodobne totalne unavena takze sa zobudim na dalsi den okolo obeda a to uz budu riadne vianoce!!!!je sa tesim, lebo to budu prve v novom dome a tiez je to moj naj sviatok-ved kto by nemal rad darceky, tu bozsku veceru, vianocny stromcek a dalsiu vyzdobu. na vianoce su predsa vsetci tak akosi stastnejsi. takze jupiii uz je to takmer tu | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 17.12.07 16:30 | |
| Konečně jsem se dostala k tomu, abych pořídila nějaký dárky. tahle vánoční horečka je fakt hrozná letos je to prostě kritický. vůbec nestíhám. Vážně už se těším, až bude ten Štědrý večer a celý den nebudu nic dělat ( kromě sezení u pc , jedení cukroví a povinného dívání se na pohádku se ségrou ) | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Vianoceeee! 17.12.07 20:12 | |
| Ja chcem sneeeeh, zasa nemám nejakú vianočnú náladu ako minulý rok. Už mi nepomáhajú ani tie vianočné pesničky. Btw, ktorá vianočná pesnička je podľa vás naj? Mojou srdcovkou je a vždy bude Melanie Thornton - Wonderfull Dreams, škoda, že už nie je medzi nami.. - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=vAufBDep4gY | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 17.12.07 20:50 | |
| Tak tuhle písničku taky miluju. Ale jinak jsem vděčná téměř za každou vánoční, kde se ozvou rolničky, vánoční zvony a podobně. Já Vánoce naprosto miluji, pro mě je to nejkrásnější doba v roce a snažím se pořádně si je užívat, bez shonu a nervování. Ne vždy se to daří přesně podle představ, ale to už se nedá nic dělat. Už se těším, až budu celé dny jen sedět u TV (PC ), pojídat cukroví a užívat si pohodičku. Aspoň doufám, že to tak bude. I když poslední dobou moc nemusím to ježdění po rodinách...nějak se nám toho nakupilo, takže kdybych se to nesnažila omezovat, tak ztrávím víc času na cestách, než doma u "rodinného krbu". Letos už mám opět všechny dárky nakoupené a 80% i zabaleno. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 17.12.07 21:04 | |
| Musím se přidat, Vánoce taky úplně zbožňuju -nejkrásnější svátky a vždycky se na ně strašně moc těším Dárky mám nakoupeny, jen dokoupit nějakou maličkost,zabaleny je ještě nemám. Cukroví mám už skoro všechno hotovo - prostě paráda Vánoční písničky taky miluju, jakékoliv.Ale stejně mě nejvíc vždycky dostane Tichá noc No a na co se vždycky těším, to jsou pohádky v telce- a i když jsem je viděla tolikrát, tak ty nej...si vždycky pustím. A ted mě tak napadlo, napiště jaká je vaše nejoblíbenější hraná pohádka. Moje teda zaručeně Tři oříšky pro Popelku | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 17.12.07 21:09 | |
| Tak takových nás asi bude víc. U mě taky Tři oříšky pro Popelku jasně vede. A jinak mám ještě strašně ráda např. Jak se budí princezny nebo S čerty nejsou žerty. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 17.12.07 21:16 | |
| Jééé tak to se taky přidávám - Jak se budí princezny-klasika a Máchale spadlo ti to,asi větříček -tak tuhle pohádku taky moooc můžu (Ondra Vetchý je kouzelnej čert :shame: ) | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Vianoceeee! 17.12.07 21:30 | |
| Tri oriešky pre Popolušku jednoznačne vedú, mama je na tom závislá, máme to na dvd a ešte si to vždy pozrie aj v telke a určite si to nenechá ujsť ani na Štedrý večer, rýchlo nás bude hnať, aby sme dojedli, bo ona bude chcieť vidieť Tri oriešky pre Popolušku... Okrem toho sa mi ešte páči Perinbaba a na ďalšie si teraz nespomeniem, no z filmov to je jednoznačne Sám doma a jeho aaaaaaaa... Súhlasím s vami, nie je nič krajšie. ako si nabrať plný tanier rôznych koláčov a zasadnúť k telke či PC, len škoda, že sa celé Vianoce budem musieť učiť na skúšky, i keď sa vidím, ako sa na to vykašlem a radšej si 150krát pozriem Popolušku, Princeznú z mlyna či Šipkovú Rúženku... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 19.12.07 5:52 | |
| ja uz mam nakupene aj zabalene, ale ma len mrzi, ze si tych zakuskov a inych sladkosti vela neuzijem, pretoze potrebujem schudnut a vypracovat si postavicku, ale tak uz sa vidim ako na to cez sviatky zabudnem a namiesto fitka sa budem prezierat pred telkou a pocitacom. no ale uz sa neskutocne tesim na darceky a aj na rodinku a kamosov-ach posledny necely tyzden boze ale som vzrusena, uz aj nosim moju vianocnu capicku do skolicky no a pesnicka to mam rada vela asi najviac tie take klasicke ako jingle bells, silent night, alebo aj co boli okey hity vianocne a tak- no po poslednej epizode sn jednoznacne silent night | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Vianoceeee! 23.12.07 23:48 | |
| Tak a je to tu, zhruba o 15 minút sa dočkáme Vianoc roku 2007. Tešíte sa? Ja som kedysi Vianoce úplne zbožňovala, ale čím je človek starší, tým sa jeho pohľad na ne mení. Niežeby som teraz Vianoce neznášala alebo čo, len už nie je také ako kedysi. Vtedy som sa tešila na darčeky a tak, no teraz mi už na darčekoch tak nezáleží...teraz sa teším na ten pokoj, výzdoby v oknách, stromček....na takú inú atmosféru...aj keby boli Vianoce neviem aké, toto je vždy to najkrajšie. Sneh nám zrejme ani tento rok nevyjde, no nevadí, ešte stále môže nasnežiť na Nový rok... Tak čo, aj vás už pochytila ta atmosféra?? | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.07 0:03 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.07 0:08 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.07 0:23 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.07 11:31 | |
| | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.07 15:01 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Vianoceeee! 25.12.07 14:09 | |
| JEE to su nadherne slova aj obrazky ja som sem vcera nedosla len tak na sekundu takze opozdene vam aj ja prajem stastne a vesle! | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 16:47 | |
| Počujte čo takto spraviť si tu menšiu inšpiratívnu Vianočnú darčekovú poradňu. Ja mám totiž 2 starších bratov - 23 a 24 rokov a vôbec ma nenapadá žiadny darček pre nich. Proste ja nemám ešte pre nikoho žiadny darček a nápady sú niekde na dovolenke. Tak, že by sme si tu tak dopredu pokecali o Vianociach a navzájom sa inšpirovali | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 16:53 | |
| |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 17:12 | |
| môj zoznam darčekov ktoré sa chystám kúpiť zatiaľ: slúchadlá brat nejaký strieborný prsteň na palec druhý brat euro peňaženka mama / knihy klasicky bláznivé ponožky všetkým a ešte kopu drobností moje darčeky mám už kúpené dám si ich preplatiť a šup s nimi pod stromček lebo všetci my kupujú blbosti, a potom že ty aké dobré darčeky si nám kúpila a my neviem nikdy čo tebe , tak som to vyriešila typ na darček nikdy nekupujte čo sa páči vám ale čo zaujíma toho komu to kupujete, mne sa to vždy oplatilo mali z toho ohromnú radosť a ja ešte väčšiu JA MILUJEM VIANOCE hurááááááááá | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 17:37 | |
| tak ja kupujem: sestra 11 rokov- digitálny foťák sestra 6 rokov- petshop otec- asi sponu na kravatu mama- niečo na oblečenie alebo niečo zo svarovského kryštálu kamarátky- bižutéria alebo kozmetika ja tiež milujem vianoce a tiež som si už vybrala sama darčeky proste ja si vždy napíšem, čo chcem a naši to len kúpia | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Vianoceeee! | |
| |
|
| |
| Vianoceeee! | |
|