| Vianoceeee! | |
|
+41niki-morgan janča JMMM Fay Portable.Device dzajnisko Ewis Anwiel pipo Kristine calla Ellen Hiro666 Mystic kaja666 Ettie Weronička str8tking SkreechTina cleo funny Madlen Faith LenkaX22 lenkka Soniq Lirael Dzowika4 janicag Kaja wiktoriano lentilka Zizi Silvia janka410 Chrystelle dion-fortune Samabel Katka Night Angel Sarinka 45 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| |
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 19:44 | |
| toto je ozaj zaujímavá tema tiež milujem vianoce a neviem sa dočkať. akurát tiež ešte netuším čo kúpim rodine ale svoje darčeky som si už tiež vybrala a niekto mi to kúpi. nemám rada prekvapenia tak sú už zvyknutý. asi sa tiež spýtam sestry mamy a tak čo by chceli a bude po probleme | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 20:00 | |
| No tak ja celkom predstavu mám komu čo, len ešte nemám vôbec nič...ale tak Aupark mám po ceste do práce, takže deň pred Vianocami stačí tam zájsť... Od rodičov dostanem peniaze, mama to povedala, čo ma teší, nič lepšie človeka tak nepoteší.. a Vianoce mám aj tak každý mesiac, len čo dostanem výplatu... Ale tento sviatok zbožňujem, proste má svoju atmosféru, čaro...mi stačí stromček a vôňa kapustnice a je to... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 20:11 | |
| hmm no aj mám akurátne kúpený ten foťák pre ségru. ostatné vybavím tiež niekedy, keď budem v našom nákupnom centre | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 20:41 | |
| zasa to skončí tak že im kúpim nejaký sprchový šampón a veľkú čokoládu a oni mne tiež Joj baby, ale ja sa musím priznať ja mám takú Vianočnú úchylku - ja proste milujem zemiakový šalát a už sa naň teším (viem, že tento smilík je off ale je úžasný) | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............. 02.12.08 20:46 | |
| Deň predtým stačí pre mňa na darčeky | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 21:17 | |
| |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 21:28 | |
| ja mám najradšej na vianociach sladkosti a samorzejme aj darčeky. najlepšie je ked niekto ozbobí stromček vianočnou kolekciou a potom to s toho všetko zjeme ešte pred večerou alebo koláče čo pečie moja starká.teda aak sa podaria. už aby to tu bolo. tento smailík je fakt super | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 22:29 | |
| nám sa mama doprosuje aby sme salónky zo stromčeka najedli aspoň do štedrého večera, tak objednáme len tú stranu ktorá je k stene v januári máme stromček plný papierikov | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 22:55 | |
| Little Devil to robí aj môj brat. a ked idem zobrať salonku zo stromčeka ja už sú tam len papieriky. mama dáva pre istotu jedno balenie aj na stol pod stormček ale ani to nepomôže. možno to potom vydrží najviac o den dlhšie | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 22:58 | |
| Tak to vám pošlem potom od nás, nás babky vždy nabalia neviem koľkými rôznymi kolekciami salóniek a nevieme, čo s tým...nikto to neje a vždy je niekoľko mís ich potom, aj po navešaní na stromček... tento rok nám tuším jedna z babiek dala aj euro dukátiky... keby boli ozajstné, nič proti... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 23:11 | |
| ako u nas by cisto teoreticky tie salonky mohli prezit aj druhy sviatok vianocny ale tak velku sancu im nedavam a zasa je fakt ze ja vacsinou mame zakazujem tym ovesavat stromcek neviem ale mne sa to nepaci |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 23:22 | |
| LittleDevil, tak to nie si sama, komu sa to nepáči, ale tiež ako tvoja mama, ale moja je nimi posadnutá.. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| |
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 23:27 | |
| Haha...takze salonky su na pretrase? Po minule roky som este mala snahu vesat ich na stromcek ale od minuleho roku som zmenila strategiu a davam ich tak nonšalantne na misu - alá hod medzi ihlicie a ovocie. Je to fakt lepsie, kto to ma zvesovat zo stromceka. Ani sa to nedalo utajit, lebo stromcek bol vzdy rozkývaný po kazdeho nálete Takze uvidime, ako to dopadne. Snad vydrzia aspon do 26.12 Mimochodom, ti mikulaski smajlici su nieco uzasne... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 23:29 | |
| Tak to poznáme a tie svetielka sú najhoršie, vždy mi buď nevyjdú alebo zostane kusisko a neviem, čo s tým.. alebo salónky prepichovať háčikmi, bo vešať šnúrky, no to iste... a polku vždy roztrhnem... A nám kedysi aj pes zvykol salónky zo stromčeka obžierať, ale už ho to prešlo, u nás proste nikomu nechutia..
Naposledy upravil Sarinka dňa 02.12.08 23:30, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 23:29 | |
| ja s týmto problém nemám. akurát stromček nevyzerá dobre ked je obvešaný len prázdnimi papierkmi. ale ja už niekoľko rokov stromček nezdobím tak sa ani nestarám o to čo je ma nom ale skor o to čo je pod ním . | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 23:32 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 23:35 | |
| janicag, hovoríš mi z duše, tiež by sme ho asi ani nemali.. možno mama by sa potom naštvala, že ho nikto nespravil, odbehla od kapustnice ako fúria a rýchlo by naň niečo hodila... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 23:40 | |
| |
|
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: Vianoceeee! 02.12.08 23:47 | |
| tak to je fakt dojímavé. ale aj snaha sa cení. zase ak by to záležalo odomna tak by sme stromček tiež nemali a darčeky by sme siasi dali len tak na stôl. ešteže moja babka je ním posadnutá ozdobí ho už aj 20 a potom tam straší aj do 29 januára lebo sa jej ho nechce odložiť | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Vianoceeee! | |
| |
|
| |
| Vianoceeee! | |
|