| Vianoceeee! | |
|
+41niki-morgan janča JMMM Fay Portable.Device dzajnisko Ewis Anwiel pipo Kristine calla Ellen Hiro666 Mystic kaja666 Ettie Weronička str8tking SkreechTina cleo funny Madlen Faith LenkaX22 lenkka Soniq Lirael Dzowika4 janicag Kaja wiktoriano lentilka Zizi Silvia janka410 Chrystelle dion-fortune Samabel Katka Night Angel Sarinka 45 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Vianoceeee! 04.12.09 14:27 | |
| - cleo napísal:
- Milujem ked mu hadzem snehove gule a on bezi jak srna a gula sa rozpadne a on tupo kuka kam zmizla
alebo keď ich chytá do pysku a potom 3 dni kašle.. koza šalená.. ale jj, tie WTF pohľady stoja za to - Chrys napísal:
- A to s těmi pohádkami v telce jsi taky nemyslela doslova, že? Myslím, že většina z nás si celkem živě dovede představit, jaké "pohádky" jsi měla na mysli a rozhodně nejsou vhodné pro děti.
a koľko takých je.. či už v písanej, audio alebo video forme.. joooj, to budú vianoce, hehe.. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| |
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 04.12.09 14:50 | |
| no vidím, že to tu žije ja sa priznám, že zatiaľ mi ten sneh nechýba... mám ho rada, ba dokonca ho priam milujem, keďže milujem lyžovanie a nie je nič krajšie ako keď lyžujete dolu kopcom a vychutnávate si pohľad na tú krásnu zasneženú krajinu všade okolo (samozrejme pokiaľ vám práve neruplo v bedni a vy neskúšate zlomiť osobný rekord v rýchlosti na lyžiach a rútite sa dolu tak, že vidíte všetko rozmazane- podotýkam, že takéto zjazdy sa väčšinou končia dosť drsným pádom na držku...) no neznášam čľapkanice a tuhé mrazy, keď musím mať na sebe tri bundy, šál jak na sibír a dvojo rukavíc, aby mi prsty neodpadli... akože thanks, but no thanks takže mne vyhovuje, že je takto pekne.... aj keď na štedrý večer by to aspoň trochu toho snehu chcelo predsa len to patrí k vianociam.... ja som zažila vianočnú atmosféru bez snehu a nie je to ono.... ako vianočný stromček postavený na záhrade a okolo zelená tráva a slno svieti, ehm mno... ja sa sviatkov tento rok dosť desím, keďže hneď po nich mi začína skúškové a ja fakt neviem, čo očakávať, takže mierne z toho panikárim.... každopádne sa teším aj na klasické rozprávny pre deti alá popoluška, ale aj tak majoritná časť môjho voľného času bude venovaná práve tým naším rozprávkam a z darčekov mám nočné mory... netuším čo komu kúpim | |
|
| |
Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: Vianoceeee! 04.12.09 15:18 | |
| - citácia :
- či výjde na papy pre Logísa..
vzhledem k tomu že mě pak vezeš do NR, tak to klidně vezmu na sebe nečiní mi to nejmenší problém. Za předpokladu že tu bude sněh . - citácia :
- Hlavně si "užívám" shrnování sněhu několikrát za den.
Doufám že sněhová kalamita se letos vyhne jistému datu kdy mám službu u nás na Dlážděné a zároven i mají službu naši. Předminulý rok jsem proto v práci (v Turnově) odházel sníh od knihovny, aby se slepcům nerozskočili kostičky na náladí, pak jsem jel na centrálu do Liberce, kde jsem na přivítanou dostal čaj s rumem a lopatu a když jsem dolezl domů, tak mi spolubydla připoměli že mám tento den službu já.... Je třeba se zmiňovat že jsem potom ještě ráno odhazoval rodiče a dědovu garáž? - citácia :
- keďže milujem lyžovanie a nie je nič krajšie ako keď lyžujete dolu kopcom a vychutnávate si pohľad na tú krásnu zasneženú krajinu všade okolo (samozrejme pokiaľ vám práve neruplo v bedni a vy neskúšate zlomiť osobný rekord v rýchlosti na lyžiach a rútite sa dolu tak, že vidíte všetko rozmazane- podotýkam, že takéto zjazdy sa väčšinou končia dosť drsným pádom na držku...)
Souhlasím. Minulý rok jsem si pořídil nové lyže a pak si zlomil bércovou kost, takže jsem se na ně mohl tak akorát dívat. Pokud napadne ideální sníh a budou ideální podmínky, možná se zase i letos proběhnu | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 04.12.09 15:52 | |
| - Chrystelle napísal:
- chudera Janka by mohla vyprávět, ta už ze mě musí být zralá na psychinu, co si všechno ode mně vyslechne.
Neboj....já se jen tak nedám ...jsem jedno velké ucho...klidně se vypovídej - Chrystelle napísal:
- Janko, ty už sis z nějakého toho svařáku ale pořádně lokla, ne? Jinak si nedovedu vysvětlit co jsi napsala. Mám ti připomenout, jak miluješ hromady sněhu, když napadne jediný týden v roce a to zrovna, když máš v baráku úklid?
Svařák jsem ještě neviděla ani z rychlíku...musím napravit čeká nás opravdu nááááročnej víkend ...že Fay a Lentil No a jinak jako Chrys já ti to neříkala?? mě se konečně podařilo u nás v paneláku (se zabedněnejma důchodcema jsou to fakt nervy...zkouška horší jak maturita) prosadit úklid sněhu po jednom dne ...super se teď aspoň prostřídáme. Tak ten jeden den kdy mě nafláká nějak přežiju a potom klidně a't si sněží jak dlouho bude chtít - Chrystelle napísal:
- Myslím, že většina z nás si celkem živě dovede představit, jaké "pohádky" jsi měla na mysli a rozhodně nejsou vhodné pro děti.
Zase jsi mě odhalila ale tak tyhle naše pohádky jsou daleko lepší jak nějaké v telce - Porty napísal:
- Letos možná konečně uvaříme vaječňák tak, aby vydržel i do druhého dne
Taky máte ten problém,aby vám to vydrželo? Já nevím čím to je,že ten vaječák se nějak záhadným způsob vždycky vypaří A ty fotky co jsi hodil jsou supr...taky jsme tu měli už docela sníh ...a výhled z okna ...Jeseníky a Praděd jak na dlani tak to mě přišlo,že je snad prosinec a ne říjen. Teď bohužel jen samá mlha...mlha a mlha | |
|
| |
janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: Vianoceeee! 20.12.09 20:44 | |
| Chtěla bych všem popřát krásné vánoční svátky prožité v klidu a pohodě | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Vianoceeee! 20.12.09 21:25 | |
| dnes si maminka kúpila vianočný dáreček: - kód:
-
http://i876.photobucket.com/albums/ab321/FaySNteam/PC200060.jpg straaašne sa z neho tešííme všetci (len psíci ešte nevedia ) | |
|
| |
Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: Vianoceeee! 21.12.09 11:46 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Vianoceeee! 21.12.09 13:19 | |
| Chrys: tak čo povedia baby som zvedavá aj ja.. alebo skôr čo povie on na ne (meno držím v tajnosti, v prípade záujmu v nore ). momentálne sa chystáme navštíviť veterinára (pretože kitten má blchy ). inak je rozkošný a dokonalý (stále pod posteľou, aspoň poupratuje). Na "zničenie" bytu sme pripravení - kúpili sme mu mega obrovské škrabadlo - ja mu to rýchlo vysvetlím. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.09 8:46 | |
| | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.09 9:01 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.09 11:03 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.09 11:17 | |
| ŠŤASTNÉ A VESELÉ VIANOCE PRAJEM Sniežik padá za oknom Sedíš sama pred krbom, Ohník v krbe tíško praská Na poschodí čosi trieska Zrazu stromček zabliká Vypadne elektrika Cez dvere sa mihne tieň Toto má byť štedrý deň? Zvláštne zvuky počuť zvonku Šuchot už je pri stromčeku Strachom srdce buchoce „Veselé“ sú Vianoce. Prudké svetlo, niečí hlas Všetok strach hneď bokom dáš. S darčekmi tam stoja lovci Sú to bratia Winchestrovci. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.09 12:22 | |
| želám všetkým krááásne Vianoce ( idem ďalej mučiť kocúra, zjavne sa mu to páááči), veľa štastíčka, zdravíčka a aby stromček vydržal aspoň do 6. januára.. | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.09 12:23 | |
| Zizi & Fay: perfektní přání XD Já taky přeju Veselé Vánoce a protože nejsem "přací typ" tak jsem ukradla básničku na netu... Urazil se na mně kapr, že ho važně neberem, nejvíce se ho však dotklo, že ho večer sežerem.
Tvařil se moc potměšile, když mne viděl s paličkou, ukazoval na mně z vany, sprostá gesta ploutvičkou.
Vyhrožoval sebevraždou, prý vypustí si vanu, nechce župan ze strouhanky, nesnese tu hanu.
I vyhověli jsme mu přece - v obýváku bazének, ať si s nami oslavuje, i náš rybí kretének. A abych nekradla všechno: Přeju vám všem Šťastné a Veselé Vánoce, hafo dárků, skvělou náladu a dobrou chuť | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.09 12:36 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.09 13:10 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.09 13:17 | |
| | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.09 13:56 | |
| To jsou krásný obrázky!!! XD Ten Sammyho naštvanej výraz nebo ten Castielův zmučenej... | |
|
| |
niki-morgan Pocestný duch
Počet príspevkov : 108 Age : 35 Bydlisko : Praha Registration date : 05.06.2008
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.09 15:27 | |
| Každý strom i střechu zdobí bílá čepice, rampouch o rampouch si cinká, budou Vánoce, vločky nám napsaly přes celou oblohu, že přejí všem jen štěstí, klid a pohodu. I já přeji Vánoce krásné jak padlý sníh a příští rok zdraví, radost, lásku a smích. VESELÉ VÁNOCE | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Vianoceeee! 24.12.09 15:58 | |
| | |
|
| |
JMMM Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 208 Age : 37 Bydlisko : Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro Nálada : daždivá Registration date : 21.11.2009
| Predmet: Re: Vianoceeee! 22.11.10 22:35 | |
| Už len niečo vyše mesiaca ... Sa mi to až nezdá, že začínam mať vianočnú náladu. Posledné roky ma obchádzala (a objavovala sa v máji ), ale tento rok začínam byť nabudená . | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Vianoceeee! | |
| |
|
| |
| Vianoceeee! | |
|