| Dean Winchester | |
|
+58bohdy Fay janča cleo Portable.Device majtika01 Lucy86 Marion0889 tauria Husitka inga lentilka wiktoriano janicag 12NicolAlysska Ellen Ewis Dzowika4 rockflower lenkka calla evetka Pa001 FeeBee sonca12 Faith Kacena222 petrapetrincova Fazulina Violet dzajnisko Anwiel Soniq CrazyD sisel Zizi Weronička bookika keksiiq dantík SkreechTina funny Sarinka Kaja LenkaX22 ivan2321 Kristine SNlois Chrystelle Madlen Kika Silvia janka410 Samabel Night Angel zoehart dion-fortune Willo 62 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.05.08 9:58 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.05.08 10:07 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.05.08 11:09 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.05.08 14:01 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
| |
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 25.05.08 14:09 | |
| ilovejensensam to musim aj ja... | |
|
| |
Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 02.06.08 9:02 | |
| - Zizi napísal:
- U mňa síce vedie môj jedinečný a množstvom ľudí neznámy herec Joe Flanigan, ale ako tak sledujem, zbiehajú sa tu ľudia s podobným vkusom.
Ahoj Zizi a zdravím všechny na tomto fóru... Já vím, že jdu s křížkem po funuse, ale k Supernatural jsem se dostala až teď, kdy jsem minulý týden byla zvědavá po díle 2.21, jak to se Samem dopadne a od té doby jsem zvládla celou třetí a půlku druhé série (já vím, rochu opačné pořadí:-)). Mno, Zizi, já musím přiznat, že John má dost vážného konkurenta v Deanovi, a to dost dost... To bude tím, že ty postavy jsou tak podobné:-). Ale Dean, božíčku, ten když má tu citovou chvilku, já fakt nemůžu..., fakt žeru tu jejich bratrskou lásku, Dean jak pod povrchem drsňáka schovává emoce a snaží se tvářit, jako že je vše OK... Asi nedočkám podzimu, chudák nám teď trpí v pekle... Ježiš, já jsem se na to neměla dívat, to je zase závislost... Jediná světlá chvilka na tom je, že SGA začne v červenci, tak si užiju Johna.... No nic, jsem se potřebovala svěřit, protože nikdo z mého okolí není tak praštěnej jako já:-)... | |
|
| |
petrapetrincova Nevinná obeť
Počet príspevkov : 1 Age : 43 Bydlisko : Zvolen Nálada : podla počasia Registration date : 08.04.2008
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 03.06.08 19:13 | |
| Fazulina: Vitaj Som rada, že si sa sem prihlásila. To s tým Deanom si úplne vystihla, vlastne si to vystihla úplne so všetkým. Do jesene prežijem len s dávkou Atlantisu a Johna samozrejme. A potom sa odrovnám ďalšími časťami s Deanom. Som rozmýšlala kedy kto s SGA-P podľahne kúzlu supernatural. | |
|
| |
| Predmet: Re: Dean Winchester 04.06.08 9:44 | |
| No, říkám si, co mě tak dlouho trvalo... Ale viděla jsem na Primě díl 2.21, jak na konci Sam umře a to mě nenechalo chladnou, během jednoho dne jsem stáhla 2.22 a celou třetí sérii a bylo zaděláno. Dean je teď na mém telefonu i na ploše PC a chudák John asi někde pláče:-)... Docela mě překvapuje, že zde na tomto fóru nejsou žádné fotky, znáš to, jak jsme zvyklé z našich hochů... , je to snad zde zakázané, vystavovat fotky přímo do textu? Třeba takhle pěkné? *Dala jsem ti ten obrázek do miniatury a pro tentokrát už ho tady nechám, ale další wally už dávej, prosím, tam kam jsem psala níže, ano? Díky. Chrystelle | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean Winchester 04.06.08 10:54 | |
| - Fazulina napísal:
- Docela mě překvapuje, že zde na tomto fóru nejsou žádné fotky, znáš to, jak jsme zvyklé z našich hochů... , je to snad zde zakázané, vystavovat fotky přímo do textu?
Mě zase docela překvapuje, jak jsi přišla na to, že zde na foru nejsou žádné fotky. Jen já osobně jsem jich sem nahrála několik set, možná tisícovku. Jen musíš projít příslušná témata. I zde v topicu Deana je několik jeho obrázků, ale jinak obrázky vytvořené fanoušky, jako je např. tahle od tebe, dáváme sem: Jeeeej - obrázky. Je to hlavně z toho důvodu, že by se za chvilku v tomto tématu probíraly jen wallpapery hlavních hrdinů a podobně. Proto na to máme vyhrazenou sekci. Ať se tady může povídat vyloženě jen o postavách a ne o tom, jak je který wallpaper hezky udělaný. A jinak co se týče vkládání fotek na forum, vkládat se můžou pouze v miniaturách, nikdy ne v plné velikosti. Pokud nevíš, jak na to, tak se ptej v sekci Off topic, kde je na to vyhrazeno téma "HELP: Otázky a odpovědi". A nebo napiš mně, když ti nebude něco jasné. | |
|
| |
| Predmet: Re: Dean Winchester 04.06.08 11:21 | |
| Ok, ten wallpaper jsem nedělala já, jen jsem ho někde našla a líbí se mi na něm Dean. Jsem prostě zvyklá z jiného fóra, kde probíráme naše milé postavy, že píšeme o postavách i vkládáme fotečky v jednom topicu, takže tím jsem myslela, že nejsou přímo tady, v topicu o Deanovi:-). Ok, beru na vědomí a podle toho se zařídím:-) a jdu do jeeeeej obrázků:-). | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dean Winchester 04.06.08 11:51 | |
| Ale jo, i sem můžeš dávat fotky, ale spíš opravdu jen záběry ze seriálu (screeny), prostě když budeš chtít probrat nějaký Deanův výraz nebo ksichtík, není problém. Kdybys prolistovala celý tenhle topic, určitě na podobné debaty s fotkami taky narazíš. Ale jinak veškerou tvorbu, ať už tvoji nebo cokoliv z netu, dáváme do multimédií. Protože opravdu nechceme z této sekce udělat debatu (v našem případě obvykle tzv. "slintací" ) o obrázích všeho druhu. Jinak, pokud si budeš chtít vyloženě zaslintat nad některým z brášků , tak můžeš mimo "Jeeej - obrázky" i v topicu High Quality Screencaps, který je k tomu vyloženě určený Dávají se tam jen ty velké screeny. Nevím, nakolik máš forum prolezlé, ale pokud jsi ještě nenarazila na topic s fotkami Jareda a Jensena, včetně promofotek ze SN, tak je tady: Oficiální fotky Jareda a Jensena - společnéTak to by myslím prozatím stačilo. | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 05.06.08 18:21 | |
| jj holky! máte uuplnu pravdu DEAN je proste jednotka! nielenže je straaaasne peknunky ale aj super ... tie jeho ftipky nikdy nemaju chybu! a to ako mooc ma rad Sammyho a ako sa ho snaží ochraňovať, no proste naadheraaa ale tiež nemožem zabudnuť na Sammyho bez ktorého by to nebolo ONO obaja su supeer i ked Dean o trošičku u mna vedie | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 05.06.08 18:25 | |
| ja Deana Winchestra milujem a vlastne od prvej chvile, co som ho videla:) milujeme jeho ksichtiky, jeho usmev,jeho foriky; to,ako sa stara o Sama, proste vsetko, je to skvela postava a kiezby taky chlap existoval :geek: | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
Počet príspevkov : 792 Age : 31 Bydlisko : Kúty Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu Registration date : 10.05.2008
| |
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 05.06.08 19:07 | |
| aj ja by som chcela zazit takuto surodenecku lasku ja mam jedneho brata a nadovsetko ho mam rada, ale zeby sme mali niekedy takyto vztah, sice je to uplne ina situacia, ale ako sa Dean dokaze obetovat... krasne to bolo, ked v 2x22 Sam zomrel a Dean ho nechcel pochovat a ako sa s nim vtedy "rozpraval" , vtedy mi az trhalo srdce | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
| |
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Dean Winchester 05.06.08 21:53 | |
| | |
|
| |
FeeBee Nevinná obeť
Počet príspevkov : 30 Registration date : 25.05.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 05.06.08 22:03 | |
| | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
| Predmet: Re: Dean Winchester 05.06.08 22:04 | |
| | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
Počet príspevkov : 792 Age : 31 Bydlisko : Kúty Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 06.06.08 12:54 | |
| ale baby ved ked mu chuti tak ho nechajme ....urcite by sa nam nepacil keby bol vychudniky a t enky ako prst a Kacena222 dakujem aj mne sa ten obrazek paci taky tam je podalenyyy | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
| Predmet: Re: Dean Winchester 06.06.08 17:14 | |
| presneee tak nech sa len pekne napapaaa, ako si povedala, nebolo by dobre, keby bol vychtrlý jako vyžlaa mne sa mooc pači, ked papa..bo vtedy je taky zlatuunky a tie jecho xsichtíky no prostee naaadhera sonca12: nemáš začo, niečo take peknee za pochváliť musí to by bol hriech,keby sa tak nestalo | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Dean Winchester 06.06.08 17:17 | |
| ne ne ne, Dean a jíslo patří k sobě!!!!! | |
|
| |
sonca12 Žltočočko
| Predmet: Re: Dean Winchester 06.06.08 17:19 | |
| preeesne on je taky podareny ked papaaa a ja som nemohla ked som nasla ten obrazok co tam bol k akemusi zivocichovi prirovny co mal plne "skrane" naplnene ..joj no na spapanie | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Dean Winchester | |
| |
|
| |
| Dean Winchester | |
|