|
| 04x06 Yellow Fever | |
|
+33sisel lentilka Zizi Ellen janka410 Night Angel rockflower Ewis Madlen Sarinka SNlois Lirael keksiiq Chrystelle Dzowika4 Samabel beruss Violet calla Soniq Hiro666 Kristine lenkka dion-fortune cleo summer SkreechTina Fazulina str8tking Anwiel janicag wiktoriano bookika 37 posters | |
Autor | Správa |
---|
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 14:36 | |
| ja som pozerala tu epku s bratom a neskutocne sme umierali Najprv nerozumiem zaciatku Dean bezi o zivot a nakoniec sa pred nim objavi roztomily psik s ruzovou masliskou to ma dostalo Musim povedat,ze celkovo ma najviac zlozi Deanov vykrik pri tej macke a jeho vyraz to ma zlozilo A ked videl akoze Evi!Sama a tie jeho zlte oci omG on bol neskutocny Tie oci ten vyraz ten hlas a na konci Jansenov vykon na Eye of tiger to bolo nieco uzasne chalani su proste bozsky A myslim,ze casom sa zacnu veci tocit aj okolo Sama,len divaci su nedockavi a chcu vediet co bude dalej..Mna dorazila ta Deanova vidina Sama,kde je evi!..Mozno ho za chvilku takeho uvidiime,ale clovek nikdy nevie.. | |
| | | Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 14:43 | |
| Z některejch lidí je mi vážně zle!!! Kdyby takhle reagoval každej, tak by to Eric asi brzo zabalil... Já nechápu proč to všechno musej neustále komentovat, všechno řešit a ještě k tomu timhle způsobem! Sakra, i kdyby Sammy řek o Deanovi, že je dick a myslel to vážně no a? Mezi sourozencema je to úplně normální a když si vezmu, co všechno už řek Dean Samovi... Nechápu, proč nadávaj, že se málo prozradilo o Samovi, dyť je to jenom dobře, koho by byvilo sledovat seriál, kde všechno důležitý prozraděj hnedka na začátku??? Mě ne, já sem hrozně ráda, že se to teprv bude dozvídat... | |
| | | Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 18:38 | |
| Taky občas nechápu proč někteří fanové takové věci vůbec řeší Ale k dílu: líbilo se mi to. Bylo fajn, že Dean konečně není za tvrďáka - i když občas mi to přišlo trochu přehnané. Ten útěk před před psem nebo to neustále nasávání mě poslaly pod stůl, ale třebas s tou kočkou už mi to moc vtipné nepřišlo. To, čeho se opravdu bojí mě nepřekvapilo, ale stejně z halucinací šel mráz po zádech. Sam byl v tomhle díle skvělý, hrozně se mi líbilo, jak vždycky to Deanovo šílení přešel jen takovím tím stoickým pohledem. Myslím, že třeba v první serii by to ještě takhle nebral - vůbec mám pocit, že teď ta role sedne Jaredovy mnohem víc než "puppy aye Sammy" ze začátku. A Bobby je skvělý vždycky, že Taky je zajímavé, jak se pomalu mezi bratry rozšiřuje ta propast. Ale zároveň mi na téhle sérii začíná vadit to samé co na té předchozí - blíží se konec světa a kluci si zas někde v Horních Kotěhůlkách hrají na honěnou s nějakou druhořadou potvorou. Což teda platí spíš o s4 jako takové, než o téhle epce, kde to přecejenom bylo docela akutní (éé, to je dost zmatené, snad chápete, co se snažím říct ). | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 18:42 | |
| ok konečně čas vyjádřit se k této epizodě: Nevidím do budoucnosti ale jsem si na 90% jistá že toto bude vždy moje srdcovka a nejlepší epizoda co se týče just smíchu, kreativity a mistrných hereckých i hlasových výkonů Můžu fakt říct, že koukat se na to ráno před odjezdem do školy je velmi riskantní podnik, celý den se potom koukáte do stěny a smějete se, takže vaše šance na odvoz od chlapců s bílými plášti jsou zvětšené na 100%, nehledě na to když myslím dva nebo den předtím vidíte v televizy ředitele Bohnic Už jen začátek a DEan utíkající jako oživot(nezminuju jeho atletické výkony) no ale pak se tam ukáže mini psíček z mašlí, který by ublížil možná tak mravenci. Prostě jen pohled na bezdomovce, který si říká tak buď ml víc piv než já nebo už magořím...no prostě Následně scéna v márnici...jej ten Deanův pohled na to srdce a on mu pak řekne aby ho podržel..a pak na Sammyho stříkne tekutinu ze sleziny a jen ten Deanův zadostiučeněnej pohled hotovo prostě.. pak si zajdeme k panu "VENTUROVI" kde Dean sedí jako boží umučení, a hledá kudy by unikl no way ...tohle už sem nemohla..jak Sam říkal něco o strachu a záběr na Deanovi rty a oči vystupující s důlků "savety is a crime now?" hotel alá I'M not a suicider prostě už tady jste se musely mistrovi mistrů kripkemu obdivovat....samozřejmě i J2..tem se ale obdivuju každou sekundu už od prvního dílu takže.....no nebudeme to řešit pak prostě ten nezapomenutelný výkon Jareda když Dean odhodí jídlo..to prostě nechápu jak to mohl udělat... dále Dean rozbíjející hodiny a nošení betarky...a ten pohled kdy uzří ducha a uteče s baterkou ven jako by mu hořela prdel..potřebovala jsem kyslík OMG já zpoměla na kočičku..no to se nedá vypovedět jak sem čuměla a nemohla se zastavit smát...(už je mi to trapný sem dávat ty smějící se smajly) Pak oddalšího výbuchu přecházíme do stádia nemohoucnosti když nastává scéna s odznaky a "no řeknetě, kdo by předstíral, že je agentem FBI" A HERE IS A SECOND PLACE.. DEanův rohovor (spíše asistovaná samomluva k samovi) ohledně toho co dělaj se svými životy...klesání hlasu pod a nad limit unosného levelu..jeho vytřeštěný oči a mimika....odpadla jem po první větě a dál už sem se jen dusila a u každého slova chytala dech.a proč? abych se mohla smát a smát znovu....Samova plynatost mě nakonec uzemnila uplně... (dear god, thank you for keeping me relax) a Bobbyho japonština byla prostě nezapomenutelný..já jen čumím a moje pusa... Pak nastává již část real SN kdy z jednoho šoku jdete do smichu a dál k nekonečným zásobám pocitům..tahání ducha na řetězu, lilith u Dean, Dean držící holy bible, prostě všechno..to nezmiŇuju to že právě TADY za tu scénu s Lillith by měl Jensen dostat nobelovku, metál, emmy, gramy, slavíka, anděla, všechno dohromady prostě unbelievable ten jeho hlas, postavení, ruce všechno..to bylo prstě totálně uchvatné... a pak muj oblíbený konec a Samovi alá lizards eyes....(to byl jako hybrid mezi samočočkem a ještěrkou?? pokud se nepletu ty jeho žlutočočky naskočili ze strany....sem blázen už z toho) A THE WINNER.Jensenův výkon u eye of the tigerrrrrrrrrr jop jup jupí jeej nic tak sexy, srandovní, neuvěřitelný, neskutečný, hot, výborný, nečekaný, srandovní, smrtící, potící(aneb účinek na mě), jásající, heart bící, srdcelomný, nejelegantnější, odvážný, nenucený a nembombastičtější sem v životě neviděla... už moje sestra ví, že to byl THE BEST DAY OF MY LIFE když jsem ho viděla lézt na tu Impalu a hrát si na vlastní nohu při dabingu mé srdci velmi blízké písničky....prostě Jensen je za tohle bůh ------- ("oh god"---"call me DEan" ===== ZÁSADNĚ NESOUHLASÍM...BOŽE hmm že bych se trochu rozepsala?? ne ne to vás jen klame zrak.. no maybe not..ale to už je jiná pohádka..to vás zase klame to hulení co máte ve skříni a vůbec já si tu můžu napsat padestát stran protě TOHO BYLO NEJVÍC.. ..THANKS ERIC... ..THANKS JENSEN... ...THANKS JARED... .....i guess thank my pc, internet a lidem co to nahrávaj...bookika, uložisko a dalším 50 lídem co za to můžou......peace | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 18:56 | |
| | |
| | | wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 19:01 | |
| SNlois tak toto je asi rekordne najdhší príspevok ja takú dlhú nenapíšem ani jednu casť poviedky. ale inak súhlasím s tým čo si napísala a urobila si mi taku chuť že si to musím ísť pustiť znovu. | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 19:05 | |
| Neviem, či to padne na úrodnú pôdu tu, ale vypísala som si všetky zľaknutia, strachy a iné vecičky, čo sa chudákovi Deanovi udiali 1. Strach z "veľkého a hrozitánskeho pekelného" psíka 2. Pubeťáci pri Impale 3. Strach z plazov, pavúkov a hlavne z Mary 4. Zľaknutie sa Sama, keď otvoril dvere Impaly 5. Strach z rýchlej jazdy 6. Strach z niečoho, čo po ňom išlo 7. Zľaknutie sa pri blbnutí "Eye of the tiger" 8. Strach z výšok 9. Strach z tmavých priestorov továrne 10. Strach zo zbrane 11. Zľaknutie sa Sama, keď ho zrazu zastavil 12. Zľaknutie sa mačky v skrinke 13. Zľaknutie sa z náhle spustených strojov v továrni 14. Strach z ducha 15. Zľaknutie sa babky na chodbe 16. Strach z prezradenia z podvodu falošných preukazov 17. Strach zo smrti (alebo všeobecne to bol strach v tej scéne pri Impale, kde Dean povedal, že s tým všetkým končí) 18. Strach z premeny Sama na YED-a 19. Strach zo šerifa s čiernymi očami 20. Strach z návratu do Pekla To by bolo asi vše, čo som napísala Ohľade témy "Dean is a dick" no ono to bolo už treba chápať na konci pri tom rozhovore s Lilith, ale naozaj nechápem tých strelených fanúšikov, čo vedia nafúknuť malú vec v riadnu blbinu. Amíci by asi chceli vedieť hneď všetko na začiatku alebo čo Táto série sa zatiaľ zdá byť viac o Deanovi, ale postupom epiek a času sa to vyrovná, lebo Kripke nemôže donekonečna pred nami tajiť, či bude alebo nebude Evil!Sammy No, ale mrzí ma, že Kripke si musí čítať tie ICH bludy a nie tie NAŠE komentáre EDIT: SNlois - ty ma raz zabiješ Si druhá v poradí po Kripkošovi | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 19:12 | |
| | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 20:20 | |
| Kto sa tu opovažuje nadávať na Kripkeho... koho mám roztrhať na márne kúsky... Je pravda, že Sam sa od začiatku štvrtej série objavuje pomenej ako Dean, ale ja proste verím, nie som si istá, že Samov čas ešte len príde a to budú všetci čumieť.. Ohľadom epky, mne sa oveľa viac páčila ako tá predtým, dokonca som sa na nej viac nasmiala ako na tej predtým, tam mi to totiž miestami prišli silené a u to človek proste nečakal. Dean a jeho zdrhanie pred yorkšírikom s mašličkou... ten jeho krik na mačku, zdrhanie pred duchom...no koniec.. Inak fakt sa v poslednej dobe dozvedáme zaujímavé veci...v minulej časti, že je Dean znova-panic a v tejto, že Sam trpí vetrami a potom smrdí ako tchor...OMG... Sam sa mi v tejto epizóde veľmi páčil, konečne on zachraňoval situáciu, on bol ten, kto si zachoval chladnú hlavu a muž činu... Suma summárum, epizóda to bola oveľa lepšia ako tá predtým, to rozhodne, i keď u mňa nie naj, zatiaľ jasne vedie štvrtá, uvidíme, kedy ju nejaká porazí, možno tie ďalšie... | |
| | | Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 20:21 | |
| | |
| | | calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 21:33 | |
| SNlois krásny komentár presne si vystihla moje pocity pri Deanovom Eye of the tiger Tina ja už len ked som to videla napísané musela som sa smiat mne sa ešte páčil Deanov monológ keď odišli od toho starého pána ako sa rozrečnil a potom odišiel ja som to kukala 3 krat dneska a až na ten 3 krat som si vsimla to zablisnutie sa Samovych oci na konci ako som to pozerala tak som si vsimla že Sam sa moc nestrachoval o Deana. Teda ako nenerváčil alebo tak. Proste bol pokojný. Strasne sa mi páčili tie jeho pohlady co hádzal po Deanovi | |
| | | Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| | | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 25.10.08 21:52 | |
| Konečně se můžu i já trochu vyjádřit k novému dílu. Musím si ho ale pustit nejméně ještě jednou... včera byl u nás bratranec a ten si neodpustil komentáře a rušil mě při sledování, tak mi plno věcí uniklo... Začátek byl opravdu ohromný, jak byly ty ukázky Deanova snu na konci třetí série, jak ho honil hellhound a pak začátek tohoto dílů, jak taky utíkal před psem a pak se z toho vyklubal takový roztomilý prcek! Líbilo se mi jak se všeho bál, bylo to takové kouzelné... a konec s malou Lilith byl super. Celá epizoda mě dost zaujala a těším se až se na ni podívám znovu! | |
| | | Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 26.10.08 15:21 | |
| | |
| | | rockflower Nevinná obeť
Počet príspevkov : 21 Age : 33 Bydlisko : Košice Nálada : mierne destruktivna, napoly kreativna, zcasti pozitivna a dalsia ina ...ivna:) Registration date : 31.07.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 26.10.08 17:13 | |
| moj prvy dojem, ked som si citala minuly tyzden spoiler bol: "super, nejaka vazna cast."no hned na zaciatku ma Dean vyviedol z omylu. Od okamihu s tym psom az po posledne "prekvapko" som sa nemohla prestat smiat Cakal som vselico, ale toto urcite nie No vobec ma nehneva, ze tato cast nebola vazna. Ved ako som uz spominala, zasmiat sa treba, ved smiech je zdravy. A ked este mate aj na kom, tak je to uplne super Takze tato epka u mna zabodovala na plnej ciare, ale som aj celkom rada, ze dalsia uz bude vazna (teda, aspon sa tak javi, snad ma zasa neosudia ) | |
| | | Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 26.10.08 19:37 | |
| Koečně jsem to viděla. Páááááni!!! To byla skvělá epka! Jak se mi minulá nelíbila, tak tahle byla úplně na druhým konci stupnice. Normálně se u sledování nesměju nahlas ale tady jsem měla hned dva obrovský výprsky smíchu - u scény s kočkou a u závěrečného "EYE OF THE TIGER" tohle byla fakt jedna z nejlepších epizod!!! Akorát mi trochu vadilo, že do funny epizody dávaj děj, kterej je hodně podstatnej. Zajímá mě jak to s tím Samem bude... Ale každopádně: DEAN 4EVER | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 26.10.08 20:47 | |
| Ok, takže já jsem se ještě nevyjádřila, jak se mi epizoda líbila...neměla jsem prostě sílu. Tohle je jedna z nejlepších epizod SN. Prostě nemám slov. To, co zde předvedl Jensen s Jaredem, bylo hotové mistrovské dílo, to snad ani není možné, aby to všechno tak dokonale zahráli. Nebudu zde vypisovat všechno, co už je v tomto topicu napsané několikrát, chtěla bych zmínit jen pár scén, které mě také strašně pobavily a myslím, že zde ještě nikdo nezmínil nebo jsem to aspoň tolikrát nezaznamenala, jako ty ostatní scény. Např. když seděli před kaceláří šerifa a culil se na ně ten "recepční". Já jsem z toho nemohla a pak tomu dal korunu šerif, když po nich chtěl, aby se vyzuli a ještě si pořád na ruce kydal tu desinfekci nebo co to bylo a ten zvuk u toho....no mazéc! Ty pohledy, co u toho házeli bráchové, ani nemusím zmiňovat, že. Taky se mi strašně líbila scéna v autě, když řekl Sam Deanovi "Dude,you're going 20." On to řekl zase tím svým "samovským" způsobem, prostě už to se mi líbilo. A pak ten výraz Deana/Jensena při větách " Did I just say that? That was kind of weird" to je vážně na Oskara. Tam ani nejde o to, co řekne, člověk se musí chlámat už jen při tom jeho podání. Další super scéna, když se Dean přidržuje Samovy ruky v té fabrice. Ten jejich pohled na ruku a pak na sebe=další můj nekonečný výbuch smíchu!! A pak když se ho Dean chytal za ruku znovu, jak se vydávali za FBI, to už mi fakt připadal jako čtyřleté dítě v domu hrůzy. No a další scéna, u které jsem z Deana nemohla...když byl už totálně na šrot a říkal tomu fešákovi u šerifa "You´re awesome" a začal si tu ruku strkat do kapsy, přičemž žádnou nenahmátnul. No prostě... A poslední scéna, která se mi stále promítá před očima, je Dean sledující kreslený pořad a jeho výraz, když chytnou toho koníka do lasa... ..."Oh,this isn't helping." No comment... Neuvěřitelné, prostě neuveřitelné, co ten Jensen dokáže. Skládám poklonu nejen jemu a Jaredovi za opět úžasně odvedenou práci, ale hlavně tomu, kdo tuhle epizodu napsal, protože to nemělo chybu. Jediné, co mi tam taky trochu nesedělo a už to zde i někdo zmiňoval, byl Samův nezvyklý klid, když věděl, že Dean má tak 2 hodiny života. To mi tam nějak nesedělo, že se s Bobbym tak klidně vybavoval, přitom nemohl ještě tušit, jestli má Bobby řešení jejich problému. | |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 26.10.08 20:59 | |
| | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 26.10.08 20:59 | |
| - Chrystelle napísal:
- Jediné, co mi tam taky trochu nesedělo a už to zde i někdo zmiňoval, byl Samův nezvyklý klid, když věděl, že Dean má tak 2 hodiny života. To mi tam nějak nesedělo, že se s Bobbym tak klidně vybavoval, přitom nemohl ještě tušit, jestli má Bobby řešení jejich problému.
Jo tak s tímhle teda Chrys souhlasím. To bylo vážně dost zvláštní jak klidnej Sammy byl v tenhle okamžik A právě v té souvislosti (s tím,kolik zbývalo Deanovi života) mě napadá jedna otázka....myslíte si,že by ho přišel v poslední okamžik nějak zachránit Castiel to by mě teda vážne zajímalo. Protože teda jako by jinak bylo naprosto zbytečné,aby ho tahal z pekla Ale jinak teda vážně tahle epka nemá chybu a můžu říct,že ted mě asi nejvíc dostává to Deanovo That was scary! po tom jeho úžasném křiku,kdy ho tak skvěle vyděsila ta kočka Jako ten výraz,kterej tady Jensne nahodil a pak do toho ještě i ta Samova reakce....to fakt se pomalu válím pod stolem smíchy | |
| | | Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 26.10.08 21:20 | |
| - Chrystelle napísal:
- Jediné, co mi tam taky trochu nesedělo a už to zde i někdo zmiňoval, byl Samův nezvyklý klid, když věděl, že Dean má tak 2 hodiny života. To mi tam nějak nesedělo, že se s Bobbym tak klidně vybavoval, přitom nemohl ještě tušit, jestli má Bobby řešení jejich problému.
Aj mne to vadilo, ako keby to Sama až tak netrápilo, že Dean možno umiera a oni nemajú žiadny reálny plán na jeho záchranu. Ale je pravda, že Sam sa počas bratovej neprítomnosti naozaj veľmi zmenil, a možno práve v tom je odpoveď. Možno si uvedomil, že strachovaním sa o Deana, brata nezachráni, preto to teraz riešil navonok pokojne. Myslím, že Sam teraz menej dáva najavo, čo ho trápi, nie ako predtým. A aj menej o tom, čo ho trápi rozpráva. neverím, že by bol naozaj taký ľahostajný, ako sa teraz javí. | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 26.10.08 23:04 | |
| To ma tiež dosť šokovalo, ako si tam sadol na impalu a salám párky, taký vysmiaty akoby nič.. alebo to možno bral aj tak, že fakt keby prišlo k najhoršiemu, prišiel by ho Castiel zachrániť, určite by mal tú moc, myslím, že aj Dean to tak bral, hlavne v tej chvíli mi to tak pripadalo, keď vzal do rúk Bibliu, že proste tým svojim spôsobom obracal na Boha, aby ho nenechal zomrieť.... | |
| | | SNlois Winchester
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 27.10.08 10:18 | |
| | |
| | | Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 27.10.08 22:12 | |
| Tak síce som si stihla v piatok pozrieť epku bez titulkou, tak dnes som sa k nej dostala aj s titulkami a naplno som si to užila. Tento smilík to asi všetko vystihuje najlepšie Môj názor na Jensenov výkon vystihol Bobby vetou "Je rozkošný" Smiala som sa od začiatku až do konca a málokedy sa dá povedať, že sa človek zasmeje aj po koci - teda to Eye of the tiger ma asi zabilo. Tento chlap má talent na to čo robí a ja ho zbožňujem. Aby som však Jareda nezanedbala - Sammy bol v tejto epke tiež úžasný, tie jeho pohľady keď sa Dean zľakol a vrieskal, keď prešiel cez ulicu lebo sa mu tie deti zdali čudné - no proste všetko bolo skvelé. Neodpustím si vrátiť sa ešte k tej časti ako sa Sam snažil Deana ukľudniť, nádych výdych a spýtal sa - cítiš sa lepšie a Dean že nie No a ten Deanov monológ pri aute, kedy skonštatoval, že sú obaja šialení bol skvelý. Malú štekačku s mašličkou už ani radšej nekomentujem - no aj tak neprebila eye of the tiger Jensen je skvelý herec a inak by ma zaujímalo na koľkokrát to všetko natáčali - lebo si viem predstaviť Jareda ako vybuchuje smiechom No proste skvelá epka - len tak náhodou neviete, čo to mal Bobby za auto? Zdalo sa mi, že je to mustang, ale to len náhodou. Ja sa v autách nevyznám | |
| | | lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 28.10.08 15:03 | |
| Ja mám taký dojem že sa Sammy dajako veľmi osamostatnil akoby si zvykol že Dean s ním už nieje prestal byť tím "mysliteľom" a je akosi viac akčný a naopak v Deanovi sa objavuje trochu Sammyho viery z ktorej sa vždy vysmieval Zdá sa že sa dosť zmenili ešte jedna poznámka nechápem prečo si Sam aj Dean mysleli že keď Dean zomrie tak pojde naspat do pekla veď Dean svoju časť zmluvy naplnil zomrel a skončil v pekle a tým sa zmluva skončila no nie to že sa odtiaľ dostal by mala byť už iná vec veď keby sa stal v pekle démonom aj tak odtiaľ môže vypadnúť resp. ujsť ako to robia ostatný demoni | |
| | | Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever 28.10.08 16:05 | |
| lentilka: Castiell predsa Deanovi povedal, že ho z pekla síce vytiahol, ale môže ho tam aj vrátiť späť. Z toho usudzujem, že "zmluva" ešte trvá. Asi tam bol podľa nejakých duchovných zákonov prikrátko. P.S. lentilka, ak chceš doplniť svoj posledný príspevok, využi tlačítko edit vpravo. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 04x06 Yellow Fever | |
| |
| | | | 04x06 Yellow Fever | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |