Kaja: tak tie vlasy nemajú fakt chybu..ale žial mne sa nepáčia ani na jednom z nich
Janka410: ten obrázok žalujúceho Jareda je jednoducho úúžasnýýý a zááávisť?? prosím ťa to je čoo?? jaasne,že nezááávidím..ani na sekundu som nad takým niečim neuvažovala.. :507:a inak ked sa na tú babu viaac zahladím,musím povedať, že mám veeeľmi podobne vlasy jako ona
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
Dneska jsem zase narazila na spoustu avatarů z dílu 2.02 - Everybody Loves a Clown hmmmmmmmmmm..... dalo by se tam vybrat, to určitě třeba tenhle ....nebo tenhle ...nebo ten
....pomoooc, oni všechny jsou úžasné Tady jich je víc
Ta se povedla... kdysi jsem se taky o jendu pokoušela, ale nějak se mi ten papír ztratil... naštěstí jsem tam měla jen úplný základní náčrt...no, k novému pokusu jsem se nedostala .... vážně moc pěkný
Tak to je fakt parada Madlen ... to muselo dat robotu ... mne dala zabrat uz len ta k tym mojim kreslenym take nervy som z nej mala ... skutocne krasne to je
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
waaaaaaaaaaw.. ... nemam slov ... ved su tam obaja uuplne krasny ..a tie ocickaaaaaaaaaaaaa
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
takže moc a mooc krásná impalka se ti povedla..opravdu...to se mi líbí a ten předek to stínování, ta pneumatika a postraní zrcátko jsou dokonalé fakt pěkný obrázek jsi king madlenko
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008