Ufff na pokraji infarktu Sú ako vždy úžasní. Ja som taký menší vlasový fanatik, tak mi to nedá - majú úžasné vlasy. Jaredovi to takto sekne, takáto dlžka je podľa mňa tá vhodná. Čo sa týka Jensena - ja tie jeho vlasy milujem - proste krátky zostrih s postavenou ofinou je na zožratie. Hlavne na ňom
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
Zizi suhlasim s tebou,hoci nie som fanatik na vlasy hlavne jensenove vlasy milujem
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
ok nějak mě dostala ta nálada z meetu a taky madlenky obrázek a tak sem ted narychlo u sledování televize před pěti minutami doknčila tento ryhclý výkres naší Impalky :alien: :alien:
Let's go metallicar
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
SNlois to je nádhera naše Impalka opět v plné kráse Holky vy jste teda tak šikovné já bych tak chtěla umět kreslit....ale to u mě nehrozí. Budu se moc těšit na vaše další práce..... třeba opět některého z našich J2 .....sorry J3
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
Všem moc děkuji...bylo to jen tak narychlo pro potěšení a zábavení mě u televize...ale pomohlo to a jani nebud smutná časem třeba obvěvíme toho donatella v tobě a jestli chceš já ti tu Impalku klidně daruju
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
Jééééééééééé SNlois že by osobní věnování od autora a třeba tak dneska se nebudeš nudit a takovej malilinkatej portrétíček Sammyho to víš, podáš prst........ No a já a malř tohle byl ale výbornej for
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
what??? Sammyho? nooooooooooooooooo I can't do that...no já to neumím..neumím malovat ksichty vždyt víš že jsem ten obraz Jareda A4 malovala rok..já sem strašně líná a najednou ksichty nemaluju já vždycky jednou za dva měsíce na chvilku k tomu sednu mimochodem ten Jared pořád tu košili nemám domalovanou..už sice jakže všechno dokresleno ale předělám to takže jakože tohle faaakt nevím..asi na 90% ne..jedině bych zvládla tak něco jako ty krásné komiksové portrétky..ale teda fakt nevím jestli ksicht..to by to poto mohlo dopadnout hooooooooooooodně šatně a příště nikomu žádej prst nepodám..ani nehet dámy
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
jemine, tie fotky su uzasne ta fotka ma tiez dostala,co si sem dala. on je uplne uzasny on bol take zlatunke babo,ked bol malinky. a tie jeho fotky zamlada a tak... no ja slintam. je dokonaly
Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
nevieeem náhodou či som to už niekedy nespomínala,ale doslova zbožňujeem fotky na ktorých sú chalani s malým babatinkom a Zizi tááto fotka Jensena s tým malým krpcom je uužaasnaaa Janka410: veru,tie zábery sa naozaj moooc podarili tie ich úsmevy su jednoducho na zjedenie