| Z pera Dzowiky | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Z pera Dzowiky 03.11.08 22:43 | |
| Toto je moja prvotinka takze neni to bohvie co!!! .....tak ale dufam ze sa vam aspon trosku bude pacit dakujem do predu za prectanie Prečo práve my?
Bol si taky malý nič netušiaci, no vedel si ze sa musiš starať o bračeka. Otec často na cestách, bratia samy v postieľkach. Dean pod vankúšom vždy pištoľ opatrný sa snažil byť za dvoch. Nemá rád príšeri lebo, im život zničili. Snazií sa byť silný, nahnevaný, túžiaci po pomste no aj tak vždy Sammy vie aký je v duchu slaby. Často si davaju otázku. Prečo práve my? Prečo práve my, lovime duchov? Prečo práve my,máme iny život? Prečo práve my, stracame všetko? To je časta otázka No odpoveď nemá však neva o nich sa povedať neda, žeby to všetko nezvládli. Poslu do pekla každého zlého demona čo po svete bludiť nema. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Dzowiky 03.11.08 22:51 | |
| Dzowika4 krásna prvotinka. Mňa okúzlil hneď ten začiatok - citácia :
- Bol si taky malý nič netušiaci,
no vedel si ze sa musiš starať o bračeka. Podľa mňa sa ti podarila Dúfam, že budú aj ďalšie | |
|
| |
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Dzowiky 04.11.08 14:18 | |
| Ďakujéééém móóóc pekne že sa ti to páčilo...... .......som rada že aspon trošku sa to páčilo | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| |
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
| |
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| |
| |
| Predmet: Re: Z pera Dzowiky 12.11.08 21:51 | |
| Tááák neviem či sa vám bude páčiť táto básnička nóó som sa aj tak rozhodla ju sem dať......to som si písala v jeden večer keď ma napadali dosť rými a tak som to využila pre prospech SN Nechcená smrť
Odbilo práve dvanásť hodín, ty si s pohľadom smutnym pozrel na Sama a len si si prial aby to bol klam. Vravel si že sa nebojíš ale aj tak ti to neuveril nik. Lilith sa ti posmievala, pekelných psov na teba hnala. Tí ťa zo stola strhli, na tvojom tele hnusné rany robili. Sammy sa pozeral a v duchu nariekal, že ti pomôcť nemôže lebo lilith nepremôže. Potom sa to skončilo a strašnú bolesť u Sama zanechalo. Mŕtvého Deana obímal a potoky sĺz vypúšťal. Ani rozlúčka nebola preto plakať Sam bude dookola. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Dzowiky 13.11.08 9:41 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Z pera Dzowiky 13.11.08 18:30 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Z pera Dzowiky 13.11.08 18:43 | |
| lenkka,zizi dakujééém váám velmi pekne baby....nóó museli sme sa vrátiť ku epke kde dean zomrel ale nevadi presne ako lenkka napísala sa to skončilo dobre tak nemáme mať prečo strach že sa dačo stane našému deanovi ďakujééééém ešte raz ste móóóc zlatéééé | |
|
| |
| Predmet: Re: Z pera Dzowiky 17.11.08 11:55 | |
| taka krátka básnička keď som nemala čo robiť v škole som si len tak písala. neviem či je aspon trochu dobrá ale aspon sa dačo rýmuje okey napíšte prosím svoje skutočné názory na ňu ďakujééém vopred Spomienky
Sam sa zamyslene do okna pozeral a spomýnal čo s Deanom všetko postváral. Tíško sa len podusmial. Staré časy boli pekné no bez Deana sa mu nič nechce. Spomienky na neho sú krásne čas isto zahojí všetky boľavé rany. Dean bol proste starší brat, Sam ho mal kôli všetkému čo spravil pre neho strašne rád. No teraz musí pravde čeliť. Bez brata sa musí zaobísť v ťažkom boji. Každý démon sa ho bojí v boji, pretože vie že jeho čary pošlú ho do záhuby. | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| |
| |
Zizi Winchester
| |
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Dzowiky 17.11.08 17:37 | |
| Dzowika4 Krásne básne radosť čítať len tak ďalej už sa teším na ďalšie | |
|
| |
| Predmet: Re: Z pera Dzowiky 17.11.08 17:40 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Z pera Dzowiky 18.11.08 23:00 | |
| Nóó dúfam, že sa Vám bude páčiť to ma len tak napadlo Deanove užívanie si Sam sa dookola pozeral a zbadal Deana ako sa na blonďavé baby stále usmieva. Vedel čo má za ľubom no to bolo Deanovym zvykom. Keď sa Dean pozrel na Sama naznačíl mu, že tá baba je móóc pekná. Sam mu ju schválil a Dean už jedna radosť balil. Deana nezaujímal Samov názor len tak zo zvedavosti sa spýtal na ňu. Sam v krčme sám už ostáva a vie, že v hotelovej izbe Dean sa zabáva. Tak tam musel sám len sedieť. Nóó aspon nad démonmi mohol poriadne myslieť. Táto práca ho zabáva no niekedy je pekne otrávna. Po dlhšiej dobe príde do izby Dean si sám leží spokojný a sviežy. Na Sama sa len usmeje a komentovať radčej nebude. Sam si ľahne do postielky a obaja snívaju krásne sníčky. Ráno sa len zobudia a už je pre ních práca hotová. Zas sa píše v novinách,žepodivnou smrťou zomrel jeden chlap. Nasadnú do impali a rozmýšlajú aký démon spravil tie neštastné náhody. Dean hned myslí na jedlo po dlhšej dobe a ľutuje,že není včerajší večer čo zabával sa až do rána. Nóó ale ako vždy nájdu démona a spolu jazdia znovu naspäť do motela. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Dzowiky 18.11.08 23:48 | |
| Tá je zábavná pekne si ho vystihla bad boy I love it | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Z pera Dzowiky 19.11.08 14:29 | |
| Júúj tak moc pekne vydarená básnička..sa mi moc páči.. ....... - citácia :
- Sam v krčme sám už ostáva
a vie, že v hotelovej izbe Dean sa zabáva. Tak tam musel sám len sedieť. Nóó aspon nad démonmi mohol poriadne myslieť. tak toto ma dostalo... ..sa mi to strášne páčilo ako si to napísala..Teším sa na tvoje Ďalšie básničky... | |
|
| |
| Predmet: Re: Z pera Dzowiky 22.11.08 13:48 | |
| lentilka, Ewis
ďakujéééém,že sa Vám to páčilo heh trošku srandy trebalo priniesť medzi mojích pár básničiek ale aj tak veľkééé ďakujéééém | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Z pera Dzowiky 23.11.08 15:44 | |
| jej prečítala som si zameškané básničky. Všetky sa ti podarili. Veľmi pekné Najviac sa mi páčila báseň Spomienky táto posledná bola super absolútna pravda | |
|
| |
| Predmet: Re: Z pera Dzowiky 23.11.08 19:50 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Z pera Dzowiky 23.11.08 21:49 | |
| Som napísala túto básničku keď skončila epka heaven and hell Som sa trošku nehala innšpirovať ako aj ostatný Dúfam, že sa Vám bude páčiť Utrpenie Zo zelenými očami si sa pozeral dodola a Samovi si rozprával čo sa ti stalo, keď si bol dole v pekle a strašné to časi si na to len pomyslieť. Trpel si tam ako ostatný a ponuky si mal nó stále si bol silný a preto si 30 rokov odmietal. No nedalo sa to už vydržať bolesť, strach, panika, hrôza to všetko ťa ničilo. Spávať ti absolutne nič nedalo len ťa to na marné kúsky trhalo. Mal si to tam strašne ťažké človek by to len tak nezvládol. Ty si vydržal dosť dĺho no nakoniec si podľahol. Nik ti to nedáva za vinu si predca nechcel snažil si sa vydržať ale nedalo sa moc ťa to bolelo. Tak si začal aj ty týrať a mučiť iné duše. Strašne si to vyčítaš a ťa to bolí. 10 rokov si tam strávil tak že si bol dole z hákov ale nemal si s toho potešenie len zúfalstvo a bolesť. No keď si to Samovi povedal ten ťa hneď pochopil a bral to tak,že si sa snažil sám seba neak zachrániť. No nečakal si že Castiel ťa vytiahne s pekla a čo má za ľubom. Sam ti bol opäť podporov proste správny brat ty si pri ňom plakal a on ťa má strašne rád. Jasné,že to zvládnete veď ste správna dvojka ste bratia a nič si Vás nepodá. | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Dzowiky 23.11.08 23:18 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Z pera Dzowiky 24.11.08 16:01 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Z pera Dzowiky | |
| |
|
| |
| Z pera Dzowiky | |
|