| Z pera Ewis | |
|
|
|
Autor | Správa |
---|
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Z pera Ewis 19.09.08 19:21 | |
| Prečo to tak musí byť?!
Čas ubieha tak rýchlo. Tak rýchlo, že sa všetko blíži ku koncu. Ten koniec nastane za rok. Otázka, ktorá mi ostáva v hlave je prečo. Prečo sa to má tak skončiť? Práve teraz,keď sme sa opäť našli sa to musí skončiť.
Pamätám na to ako sme vyrástali. Vyrástali sme ako bojovníci. Bojovníci, ktorých úlohou je loviť démonov. Prečo? Prečo sme nemohli byť obyčajný ako iný? Myslím, že na to nie je žiadna odpoveď.
Prečo nás náš otec opustil v tej najťažšej chvýli? Práve vtedy keď sme ho najviac potrebovali? Zomrel, aby zachránil svojho syna Deana. Dean bydel vo svojom otcovi vzor. A teraz? Teraz sa to skončí tým, že sa Dean obetoval za mňa.
Vždy mi vedel pomôcť, zachráňoval ma a pomáhal mi v najťažších chvíľach. A teraz, keď sa to blíži ku koncu, si uvedomujem čo pre mňa znamená. Je to môj starší braček, ktorého mám veľmi rád a na ktorom mi záleži.
No aj keď Dean bol na povrchu mocný, drsný a ničoho sa nebál, vo vnútri ho niečo zožieralo. A to bol strach z jeho smrti. A keď tá smrť nastala, čas sa pre mňa navždy zastavil. Predtým som si to ani neuvedomoval, ale teraz si to uvedomujem. Ostalo som na tomto svete sám.
Najprv mama, potom Jessica, môj otec a nakoniec Dean. Prečo? Prečo to tak má byť? Prečo tí na ktorých mi záleži umierajú? Táto otázka mi ostane v hlave navždy. A odpoveď na ňu?Tú sa asi nikdy NEDOZVIEM! | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Ewis 19.09.08 19:44 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Z pera Ewis 19.09.08 20:29 | |
| Jejo, ďakujem ti veľmi pekne..a neboj sa budem sa snažiť sprawiť ešte viacej, a lepšie než je táto.. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Z pera Ewis 19.09.08 21:14 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Ewis 19.09.08 21:43 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Z pera Ewis 20.09.08 11:20 | |
| Ešte raz Vám všetkým veľľmi pekne ďakujem...Som rada že sa vám to všetkým páči..Dúfam že sa mi podari ešte napísať viacej básničiek.....Budem sa snažiť!!!... | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Ewis 20.09.08 12:51 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Z pera Ewis 10.11.08 15:02 | |
| Minolosť! Sam bol taký malinký a taký bezradný. Bol taký nevinný keď sa len pozeral z postieľky. Pozeral na to čo sa stalo. Stalo sa to o čom som nikdy nerozmýšlal. Nerozmýšlal nad tým, ako má zomrieť mama. Ona ma vychvávala. Pomáhala mi s prvými krôčikmi. Prvé krôčiky, ktoré by som asi bez nej nikdy nedokázal. Učila ma rozprávať. Čítala mi rozprávky, ktoré som mal tak rád. No a teraz si uvedomujem, že tu nie je. Vtedy Sam bol malinký. Odohrávalo sa to v jeho izbe. Nad jeho detskou postieľkou. Ja si len pamätám na to ako začal Sammy plakať a tak som šiel za ním no to čo som videl nikdy na to nezabudnem. Videl som ako v Samovej izbe naraz strop zachvátil oheň. Otec mi dal Sama do rúk a kričal po mne aby som ho odtiaľ vyviedol von. Dom v ktrom som vyrástal naraz zachvátil plameň. Čakal som na to ako mama spolu s ocom odtiaľ vyndú von. No vyšiel iba otec. Vredy som si sľúbil, že na Samyho dám pozor a nedopustím, aby sa mu dačo stalo a nedopustím ani na to aby sa to opakovalo. Opakovalo točo sa stalo mojou nočnou morou. Nočnou morou, ktorá ma prenasleduje celý môj život. Keď sa ma Sam prvykrát opýtal, čo sa vlastne stalo ostal som len bezhybne stáť a začal som sa triasť. Nedokázal som mu nič povedať. No ale nakoniec som mu to povedal. V tom momente keď som videl jeho tvár ako mal na krajíčku slzy, spomenul som si na to čo sa v minulosti odohralo. Vtedy som si sľúbil, že ak sa dačo takéhoto podobného stane udržím to v tajnosti aj keby som mal trpieť. Pretože on si už vytrpel toho v živote veľa a nezaslúži si to aj keď v ňom koluje zlá krv, stále je to môj braček. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Z pera Ewis 10.11.08 17:02 | |
| hmm zaujímavo zvolený štýl opakovania slov a veľmi pekná myšlienka fakt si to krásne opísala, máš moju poklonu | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| |
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Z pera Ewis 10.11.08 21:11 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Z pera Ewis 17.11.08 17:19 | |
| Tak toto som sa dneska nudila a tak som vymyslela túto básničku. Snáď sa Vám bude páčuť. No len je dosť krátka a za to by som sa chcela ospravedlniť. DOHODA! Ten deň mi navždy ostane v pamäti. Ten pohľad na jeho tvári keď umrel môj otec na zemi. S démonom spútaný. Z môjho srdca sa to nikdy nevymaže mojou vinnou zomrel a teraz mu už nikto pomôcť nemôže. v mukach trpel bezvládne. Jeho posledný výdych mi v hlave stále znie. No tak toto je všetko.Vravela som že je dosť krátka..Prepáčte!!! | |
|
| |
| Predmet: Re: Z pera Ewis 17.11.08 17:23 | |
| Ewis noo to je móóóc peknááá básnička......sa mi móóc Lúúúúbi....ja viem keď som to čítala pred šklou že som inak reagovala ako teraz.....proste je to nádhera a nevadi že je to krátke ale je to móc pekné za to.... ty ešte tolko toho vymyslíš a napíšeš tak peknééé a dlhé že proste úžasne nebóój práve preto ti patrí moja poklona moc pekne | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Z pera Ewis 17.11.08 18:10 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Z pera Ewis 17.11.08 18:17 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Ewis 17.11.08 18:39 | |
| Ewis ta basnicka je velmi velmi pekna. a za to ze je kratsia sa vobec nemusis ospravedlnovat takze naozaj skvela praca moc sa mi to pacilo. | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Z pera Ewis 20.11.08 14:08 | |
| Hell vs. Heaven Ten pocit mi v hlave znie, tie veci hrôzy vidieť stále, tie ťažké sny o pekle. Nenájdem pocit zabudnúť na ne. Noci predbdené a dni v strachu, tie čudné zvuky v rozmachu. Spomínať si na ňu, na Lilith v ťažkom hrechu. Dúfam, že sa mi to splní, že Lucifer ostane v zajatí, že Lilith všetky pečate neprelomí a my všetci ostaneme v bezpečí. Ruby nám v tom pomáha, no ona sama démonom ostáva. Aj keď Sam verí, že nás nesklame, Castiel nám v tom pomôcť nemôže. Nebo a peklo medzi nami stojí, Ruby proti Luciferovi bojovať sa bojí. Ten pocit kto vyhrá nás lomí. Náš rod Winchestrovcov snáď Zem zachráni pred peklom smrti! ...No tak koniec mojej básničky..Snáď sa vám páčila | |
|
| |
| Predmet: Re: Z pera Ewis 20.11.08 14:48 | |
| Nóó Ewis naozaj krásna básnička veľmi pekne napísaná teším sa na ďalšiu ktorú sem dáš pretože veľmi pekne píšeš a naviše tvoje texty maju hloubku scery movie noo ale odbočila som od témy...... Strašne peknéé a táto strofa sa mi veľmi páčila - citácia :
- Nebo a peklo medzi nami stojí,
Ruby proti Luciferovi bojovať sa bojí. Ten pocit kto vyhrá nás lomí. Náš rod Winchestrovcov snáď Zem zachráni pred peklom smrti! A fakt nádhera!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
lentilka Winchester
| |
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Ewis 20.11.08 18:54 | |
| | |
|
| |
Ewis Lovec v plienkach
| |
| |
Ewis Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Z pera Ewis 20.11.08 20:47 | |
| Dneska som sa zase nudila..tak som napísala básnčku...Tu ju máte.. Brothers! Bolo to hrózne. Tie dni strávané tam dole. V prekliatom pekle. Strašné utrpenie. V zlomku okamihu, som si myslel, že mám vidinu. A to môžem ďakovať iba Bohu, že som sa opäť ocitol na zemskom povrchu. Po informovaní Bobba, že som sa vrátil a že som doma, ale reakcia bola iná, že to niesom ja, že to je vidina. No po overení, že som to ja, som zacítil iba Bobbyho objatia. Po otázke ako sa Sam má, na ňu reakcia bola však iná. Sam odtiaľto odišiel, hľadať Lilith sa pokúšal, ale ju nenašiel. Dovolať sa mu nevedel, kde je a kam odišiel. Po zistení kde je, pýtal som sa Bobbyho či so mnou ide. nastúpili sme do auta a vybrali sme sa za Samom do mesta. Po otvorení dverí, Sam ma vidí ale neverí. No ale po jeho objetí, sme opäť spolu a naše bratstvo nás už nikdy nerozdelí. | |
|
| |
| Predmet: Re: Z pera Ewis 20.11.08 22:09 | |
| Nóó ako vidím som sa dočkala konečne básničkyyyy vážne pekná to všetko bola spomienka na 4 / 01 epka....juuuuj to bolo pekneee vááážne teším sa na dalšie | |
|
| |
lentilka Winchester
| Predmet: Re: Z pera Ewis 20.11.08 22:57 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Z pera Ewis | |
| |
|