| 04x10 Heaven and Hell | |
|
+28Chrystelle 12NicolAlysska Madlen Zizi majo Samabel lenkka keksiiq Hiro666 Lirael Dzowika4 Klenotka Weronička Mystic SNlois Anwiel lentilka Kristine str8tking Fazulina Ettie Sarinka SkreechTina janicag wiktoriano bookika Faith cleo 32 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 0:13 | |
| Um, dva měsíce do dalšího dílu! To není takhle na večer moc příjemná novinka... Po tak dobré epce je to docela na zabití. Anna mi byla sympatická už minule a potom co se změnila z oběti na někoho, koho už nemusí strkat do skříně pokaždé, když se něco děje, to platí dvojnásob. Návrat Pam mě taky hodně potěšil. Jak z ní byl Sam hezky nervózní Souboj na konci byl bombovní, taky jsem nečekala, že bitva mezi nebem a zemí bude na pěsti Taky je fajn, že existence Boha, stejně jako Lucifera, vůbec není jistá... Aby to nakonec nebylo jen o válce dvou skupinek fanatiků, kterým je tak nějak ukradené, co se stane s naším světem. U seriálů sice brečím opravdu málokdy, ale přiznávám, že když Dean vyprávěl o pekle, měla jsem na krajíčku. 40 let... Jak moc to může člověka změnit? (zanamená to že je vlastně duševně důchodce? ) Cas si u mě hrozně šplhl (pokud to teda ještě jde), když nezabil Sama. Teda jsem přesvědčená, že Uriel by to udělal, když se bratři postavili proti nim (i když pak by vlastně neměl čím Deana vydírat). Nemůžu si pomoct, Misha je prostě zlatý... Jsem z toho trošku mimo, tak se omlouvám, jestli to bylo zmatenější než normálně | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 12:37 | |
| Tak dalsia skvela epizoda. Bol som prekvapeny ,ze Anna je byvaly anjel. Som sokovany ze Dean stravil v pekle 40 rokov . A ze mucil ine duse. Ja sa asi zblaznim , kto ma teraz cakat 2 mesiace | |
|
| |
keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 14:01 | |
| Ja som to prave dopozerala no nemam slov to bola uzasna epka..a ten koniec..Chudak Dean tak som plakala ..Ani sa necudujem preco nechcel vraviet o pekle Aj to mucenie Ruby omg tej teda dali..A Castiel ja z neho nemozem..Proste este sa spamatavam z epky..a naozaj teraZ cakat..OmG | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 15:21 | |
| No ja som si to vcera v noci mrkla a poviem vam ze som nemohla zaspat ked som si uvedomila ze to bola posledna epka pred prestavkou. No ale k epke. bola absolutne super. Boj na ktori sme tak dlho cakali Castiel a uriel proti demonom. no ti vole bolo to priam super ani nie moc prehnane ani malo. Dean a Annn v aute mile damy myaslim si ze k tomu sa ani nemusim vyjadrovat. bolo to super. Je zaujimave ze Sam posobi viac citovo zalozeny viete pokeci s bratom a tak a v posteli je tvrdak a Dean ktori hra nedobitneho ze ziadne city nema je v posteli taky citlivi. Zaverecna scena kde Dean sa priznal Samovi so spomienkami a co vsetko robili jemu a co on ostatnym no tak tam som revala tiež Kripke sa znovu ukazal ze je king a ze vzdy si pre nas prichysta nieco nove s cim sme vobec ale vobec neratali. Ma u mna velku poklonu a zato mu skladam klobuk! | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 17:02 | |
| V poledne se mi to konečně podařilo dotáhnout, tak se musím podělit i o své dojmy. Co na tuhle epku říct, abych to vystihla co nejlépe... Když to skončilo, brečela jsem jako želva... no dostalo mě to. Když Dean vyprávěl o pekle... ty pohledy a emoce a že by nechtěl cítit nic. Chudáček. Vždycky jsem si představovala, jak to peklo může být hrozné, ale jak se přiznal, že ta bolest byla až tak nesnesitelná, že přijmul Alastairovu dohodu a sám prováděl jiným ty hrozné věci, aby už necítil fyzickou bolest... a takhle si vlastně zase přidával psychickou, protože jeho vědomí se takové věci hnusí a má smysl pro spravednost. No mě se po tvářích vážně koulely slzy jako hrachy. Jak Anna poslala Castiela s Urielem pryč... teda, to jsem taky jen koukala milostná scéna byla pěkná... hudba super... no, jediná chybička na ní byla, že tam figurovala ta Anna Ruby mě překvapila... dokonce bych řekla, že tady občas Genevieve předvedla i jiný typ obličeje... ale zase nic extra. Když vezmu samotnou postavu Ruby, tak ta byla skvělá. to mučení byl hnus No a Castiel málem přišel o život Jak byl překvapený, že to na Alastaira neúčinkovalo... no, ještěže Dean se předvedl. Shrnutí... bezva, bezva epka ... prostě úžasná a já teď jen úpím, protože pokračování bude za tááák dlouho a já chci vědět, jak ty pocity a emoce mezi sebou bráškové budou řešit dál. | |
|
| |
majo Nevinná obeť
Počet príspevkov : 8 Age : 38 Nálada : I'm awesome Registration date : 22.11.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 17:37 | |
| Super epizóda, hlavne ten koniec ako Anna dostala svoju grace. Som zvedavý, čo sa nakoniec s Annou stalo, lebo toto sa jej asi len tak neprepečie. - cleo napísal:
- Ja si stojím za tým že city má...potom by nemohla mať city ani Ruby - démon...a má...Anna mu len chcela ublížiť - Casovi
Ale Ruby nie je padlý anjel, bola kedysi človekom, preto (asi) má city. Ak niekoho zaujíma preklad "vymietania" castiela alastairom tak som oprášil základy mojej chátrajucej latiny a "Potestas Inferna, Me Confirma" znamená niečo v zmysle "Moc pekla, posilni ma" | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 17:45 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 17:55 | |
| to keby som si si tam namiesto Anny predstavila tú inú osobu myslím tým seba tak by to bolo super. ved s Deanom a ešte v impale no a Majo dik za preklad. včera som aj trochu uvažovala čo to Alastair opakoval. to je nejaký anjelský exorcizmus či čo ja s latiny rozumiem niekedy nejaké slovo pretože je podobná španielčine a sú viem myslím že dosť dobre. ale tu som rozumela len to pekla | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 17:56 | |
| Jj tie puppy eyes boli skvelé...Alastair Casa natriasal jak plyšáka... - citácia :
- Ale Ruby nie je padlý anjel, bola kedysi človekom, preto (asi) má city.
Keď boli démoni ludmi, anjeli mohli byť tiež...Anna vravela že su ako mramorové sochy a že len oddane poslúchaju...Prečo potom Castiel povedal že sa vzpiera a má pochybnosti..už len to že sa mu to nepáči je nejaký cit... | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 18:03 | |
| Kkdyby byl ale jen mramorová socha, tak by nemohl přece mít sympatie k Deanovi JJ... Dean, Impala a já ... prostoru v ní je dost Jo, taky jsem si říkala, co přesně ta latina znamenala. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 18:17 | |
| No vidim že pred Impalou bude dlhá rada rezervácie na rok dopredu...ja by som si zas rezervovala nejaky obláčik s Casom samabel jj práve a Kripke chce aby Misha hral Casa tak ako ho hrá a v jeho podaní Cas predvádza tolko citov...napr. v 4x3 s Deanom pri konci ten smutný a chapajúci pohlad...a načo to I´m sorry? Určite to myslel vážne..pred kým by sa predvádzal? Pred Deanom? Už na začiatku mu povedal že je son of a bitch and? Načo by teraz hral chrumkavého? A mysliš že to čo Cas na začiatku povedal že ma ďaleko od nevinnej bolo len to že sa stala človekom? | |
|
| |
majo Nevinná obeť
Počet príspevkov : 8 Age : 38 Nálada : I'm awesome Registration date : 22.11.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 18:20 | |
| - cleo napísal:
- Keď boli démoni ludmi, anjeli mohli byť tiež...Anna vravela že su ako mramorové sochy a že len oddane poslúchaju...Prečo potom Castiel povedal že sa vzpiera a má pochybnosti..už len to že sa mu to nepáči je nejaký cit...
Myslím, že je to skôr prejav slobodnej vôle ako citov. Hádam nám to tvorcovia vysvetlia. Keď spomínali, že Anna bola medzi anjelmi káder, čo myslíte, aké bolo jej anjelské meno? - wiktoriano napísal:
- to je nejaký anjelský exorcizmus či čo
Neviem, ale keď môžu vymietať/zabíjať anjeli démonov, tak to platí asi aj naopak. Tuším som tu jediný, ktorého to neláka byť s Deanom v Impale | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 18:26 | |
| Ale k tomu aby si mal slobodnú vôlu musíš niečo cítiť...No snáď nám to vysvetlia lebo toto ma zaujíma...A meno...to netuším...možno bola Anna...ale skôr asi nejaké to anjelske meno... | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 18:28 | |
| Hahaha.... Mozno nie byt s Deanom ale byt nim, nie Majo? Mne sa ta "scena" pacila, najma preto ze Anna /jej herecka/ nie je typicka barbie, ale je taka zvlastne etericka... Mozno anjeli nic necitia...ale Cas nam nejako pochybuje a chce citit, mozno ako niekto spominal aj on si skoci dole na zem...asi tazko, to uz len tak vymyslam | |
|
| |
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 18:34 | |
| Nojo, tak jsem si zase trochu zasnila..booože, to je zase poprask cleo: Určitě nemá potřebu plýtvat slovy...podle mě všechno co řekne má nějaký význam. A proč by Deanovi na lavičce říkal, že má pochybnosti a není ze železa, když by to nebyla pravda... to už může zatajovat jiné věci, ale nevím, proč by to dělal zrovna tady. Anna žila několik tisíc let jako anděl.. kdoví, co všechno provedla. ok, tak má svobodnou vůli... a to si prostě řekne... Deana jsem vytáhnul z pekla..tím pádem je dobrý a ne špatný a jsem k němu schovívvý, ale city nemám?! To je divný. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 18:38 | |
| no teraz už neviem ako fakt neviem čo si mám myslieť o Castielovi a tých citoch. ja nemám práve najradšej Annu takže jej neverím každé slovo. Možno je on nejaká výnimka a tiež by to chcel vzdať ale ak by si tiež skočil tak ako Anna neznamenalo by to že by sa potom narodil ako malé dieťa a to by nám asi veľmi nevyhovovalo. skôr tak že by prestal byť anjelom ale ostal vo svojom tele. to by som brala | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 18:43 | |
| No práve že Anna mohla klamať...oblbovala Deana...nemám ju rada...dúfam že sa už nevráti...A už len to že Uriel povedal že Cas ma Deana rád (čo je aj vidno teraz to len potvrdil) znamená že musí mať city... A len nech Cas ostane anjelom žiadne dieťa A keď Uriel povedal že Anna je horšia ako démon...ja neviem či by len to že sa vzdala krídiel bolo take hrozné... | |
|
| |
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 18:46 | |
| To že se vzdala křídel bylo pro anděli špatné v tom, že se jí mohli zmocnit démoni... ale kdyby se provinila jen tím, tak nechápu, proč by jí nedovolili se zase vrátit do nebe. I tak o sobě moc věcí bráškům neřekla... jediné, za co jsem ráda, že trochu upokojila Deana a že se svěřil Samovi... což by jinak asi neudělal, ale stejně. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 20:21 | |
| Majo: Naozaj dik za preklad s tou latinou, je to naozaj super vedieť takto do detailu pekne A čo sa týka toho miesta s Deanom, ja chápem, že ťa to asi neláka, ale myslím, že Kripke hodil celkom sympatické herečky v 4 season | |
|
| |
majo Nevinná obeť
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 20:29 | |
| - janicag napísal:
- Hahaha....
Mozno nie byt s Deanom ale byt nim, nie Majo? Mne sa ta "scena" pacila, najma preto ze Anna /jej herecka/ nie je typicka barbie, ale je taka zvlastne etericka... Mozno anjeli nic necitia...ale Cas nam nejako pochybuje a chce citit, mozno ako niekto spominal aj on si skoci dole na zem...asi tazko, to uz len tak vymyslam Anna je v pohode. Súhlasím, že je iná ako ostatné herečky v SN, a to je dobre. Ináč, mohla by sa spraviť anketa. S kým by ste radi skočili do Impaly? a) s Deanom, b) so Samom c) s Castielom... S tým súhlasím, že Castiel chce cítiť. Je to pre neho niečo nové a nepoznané. V SN by sa to mohlo začať točiť trocha viac okolo anjelov a démonov. Ani si nechcem predstaviť čo bude koniec série aká pecka. - SkreechTina napísal:
Majo: Naozaj dik za preklad s tou latinou, je to naozaj super vedieť takto do detailu pekne A čo sa týka toho miesta s Deanom, ja chápem, že ťa to asi neláka, ale myslím, že Kripke hodil celkom sympatické herečky v 4 season
Za málo. Dean ma fakt neláka, ale pokecať by som si s ním do Impaly išiel. V SN je to taký správny chlap. Na herečky sa nesťažujem, je to OK. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| |
| |
majo Nevinná obeť
| |
| |
wiktoriano Winchester
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 20:46 | |
| no tak u mna je to jasné A: s Deanom. no aj ked Majo toto je tá najtažšia anketa aký som keby videla. všetci štyria by stali za hriech a ked ide o Johna myslím že skôr staršiu verziu. to je aspon môj názor | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 20:50 | |
| Taaaaaak konečne som si pozrela epku aj s titulkami. Jasné, že včera som ju musela vidieť aj bez, ale tak vyjadrím sa proste až teraz. Viem, že množstvo mojich postrehov sa tu už rozoberali, ale nechcelo sa mi čítať všetko tak sa budem asi opakovať. Táto epka bola podľa mňa opäť úžasná, za čo chcem poďakovať Ericovi, Jensenovi, Jaredovi a všetkým, ktorý sa na nej podielali ako aj naším dievčatám s titulkového klubu Trošku som si pokazila prekvapenie a minulý týždeň pozrela spoilerové videá, čiže o Deanovi a Anne som vedela dopredu. Ale prekne poporiadku Bobby a Dominikánska republika No, ale tak dúfam, že si užije teplé podnebie. Pamela - táto postava je úžasná. Plná energie a humoru a to ako pleskla Sama po zadku - no vedela kam šáhnuť Ruby - bolo zlaté ako jej Dean poďakoval a povedal jej menom. Akože stále neviem aké pocity a postoj mám chovať k Ruby. V podaní Katie som ju mala rada bez problémov, ale teraz neviem, no stále som naklonená k pozitívnemu názoru na ňu. Predsalen nechala sa mučiť, aby pomohla. Všimli ste si tú nablískanú Impalku, keď šli k tomu dubu? Neviem, kedy to Winchestrovci stíhajú takto si ju voskovať a leštiť Dean a Anna pri aute a dôvody prečo sa stala človekom - Neviem prečo, ale proste sa nečudujem, že nakoniec skončili spolu, pretože v tejto chvíli som mala vážne pocit akoby to vravel Dean. Naproti tomu on si tam mlel len tie pesimistické kecy - sakra chlapče dobre svet je prežratý zlom, ale aj za ten najmenší kúsok radosti, šťastia a dobra sa oplatí bojovať a žiť. (sorry sentimentálna vsuvka ) No a napokon Dean a Anna in action - uuuuuu no :shame: Neviem si pomôcť, ale Annu som tak dokonalo sfiltrovala, že som vnímala len jeho. A bol taký zlatý, že som si priala byť tam s ním Len neviem, ale na to, že boli v aute pripadali mi, že sa tam majú až moc pohodlne. Aj keď na druhej strane v jeho náručí ...Lol nechám to tak lebo to zachvíľu začne byť neprístupné mládeži. Anna a Cas - ja som známa tým, že Cas si u mňa proste musí pozitívnu náklonnosť vybojovať a postupne sa šplhá po rebríčku hore. (LittleDevil mi na to povedala, že Dean si moju náklonnosť vybojovať nemusel - áno to je pravda, ale to je iný príbeh ). Trošku dosť sa ma dotklo, keď Anna vyletela na Castiela, že ho to úprimne vôbec nemrzí. A predsa som v jeho očiach videla sklamanie a bolesť z toho, že ju musia zabiť. Možno je Cas niečo ako Číslo 5, žije! Viete možno by anjeli nemali nič cítiť, ale on proste cíti. No a nakoniec záver, ktorým ma Eric zabil, pretože neviem ako prežijem do 15. januára. To čo vravel Dean, tie jeho spomienky a to ako 30 rokov vzdoroval, ale napokon sa zlomil, že ubližoval dušiam a ani ich už potom nepočítal - Chudáčik môj - som bulila ako malá Tak toľko k môjmu citovému rozpoloženiu. Sorry za sloh. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell 22.11.08 20:52 | |
| Já určitě s Johnem!!!! (já vim, je to velice nečekaný a všechny vás to určitě totálně zaskočilo, ale je to tak). A myslim, že je úplně jasný, že s Johnem v pohání Jeffa!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 04x10 Heaven and Hell | |
| |
|
| |
| 04x10 Heaven and Hell | |
|