| 04x17 It's a Terrible Life | |
|
+10Zizi Marion0889 tauria str8tking Weronička Sarinka Chrystelle Samabel wiktoriano Silvia 14 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 23.03.09 19:59 | |
| Tohle už se k někomu z vás dostalo? - citácia :
- From http://www.imdb.com/title/tt0460681/board/thread/133721534
First scene is the two of them in the elevator with Sam saying, "Do I know you?" and Dean saying, "I don't think so."
Second scene is Dean in his shirtsleeves walking in his office a bit like a caged animal saying to Sam's, "I feel like I know you", "Yeah, me, too."
Sam, voiceover of an above shot of Sam drawing monster faces in his cubicle, "I just can't shake this feeling that I don't belong here
Dean in the coat and red tie in front of an office plaque that says "Dean Smith: Director, Sales and Marketing ([shudder] so that's Hell]).
Dean, outside, in his shirtsleeves, with blood on his forehead: "You're trying to say that we've been injected with fake memories?!"
Dean standing in the bathroom in shirtsleeves, tie and checkered?! suspenders and hair slicked back, looking very weirded out as the automatic sinks come on full blast with pink water.
Guy in the same "tech guy" yellow polyester shirt as Sam's (but not Sam), hitting the button on a microwave with his head stuck inside and the close/shut-off mechanism jammed with a plastic spork, screaming. Sam voiceover: "Something weird is definitely going on in here, right?"
Dean and Sam at Dean's home when Dean finds the Ghostfacers site (just like the third director's cut clip). Bwahahahahaaaa! Dean's got a Soloflex machine!
Dean: "I just found the best site, ever! Real actual ghosthunters! "
Ghostfacers: "You've got a problem--a ghost problem...ghost- related problem."
Dean [as Sam comes over to look]: "These guys are *genius*." Hmm, falešné vzpomínky...kdo asi bude příčinou. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 24.03.09 20:40 | |
| hmmm ďalšia vtipná epka niežeby som vtipné epky v sn nemala rada, ale túto sériu ich je akosi priveľa každopádne ti klipy nemali chybu ako to v tom výťahu je best že you overshared no ja nedám.... ako si dean myslel, že ho sam balí no oh my.... a potom tí ghostfacers pomoc vyzerá to ozaj celkom zaujímavo a som zvedavá, že čo sa vlastne dozvieme a prečo boli infikovaní a tak... v podstate ja spoilery nečítam,takže bližšie info neviem, ale tie ukážky sú ozaj cool | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 24.03.09 20:48 | |
| lol, ja som nedavno pisal, do temy trickster, ze by sa este mohol objavit, a toto tomu nasvedcuje, teda aspon mne sa zda ze to isto bude jeho pricinenim... ja mam asi nejaky siesty zmysel, alebo co, lebo pomaly ale isto budem moct predpovedat kazdu epku v tomto super seriali | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 25.03.09 16:04 | |
| neviem sisel,ale ja nemyslím si,žeby za tým stál trickster už znova skôr by som to tipla na "niekoho" kto chce bratom ukázať kto sú a čo dokážu ako keď sa hovorí,že si niečo nevážiš a skutočnú hodnotu odhalíš až keď to stratíš. hlavne po tom závery v minulej epizode | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 25.03.09 16:25 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 25.03.09 16:40 | |
| Silvia jj
*Dean and Sam are living normal and separate lives. Dean is a corporate man who enjoys health drinks and listens to news radio vs. rock stations. He works at a company called Sandover Bridge & Iron Company alongside Sam who is in Tech Support. It seems as if the two do not know each other. After co-workers start committing suicide at an alarming rate, the two work side by side to solve the murders. [Official Synopsis]
* Dean loves driving a Prius.
* Dean has been wiped of his memories and convinced he’s an office worker named Phil by his boss, Mr. Adler (actually the angel, Zachariah, who got called to duty because of trouble with Anna or Castiel [played by Kurt Fuller]); he was trying to prove that Dean is destined to be a hunter regardless of everything else
* Sam is caught breaking into an office building by a Security Guard who ends up halved by a malfunctioning (via ghost) elevator
* Sam and Dean save a guy from an old man ghost (one Dean has already seen earlier)
* This episode is comedic, with Dean in a suit, sipping latte. Sam as tech support nerd. It’s SPN’s tribute to ‘The Office’ | |
|
| |
Silvia Winchester
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 25.03.09 17:07 | |
| a táák Vďaka Cleo ,že si to sem pridala,nejak som naozaj na ňu nenarazila,alebo len tá veta mi nejak vypadla,takže ďalší anjel uhmmm | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 25.03.09 19:01 | |
| joj ale bol by som rad ak by sa tam objavil znova Trickster... ved on je taky srandista... lol dufam ze sa este v seriali objavi... | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 25.03.09 19:04 | |
| | |
|
| |
Marion0889 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 157 Bydlisko : no kde? u Jareda v jeho postýlce...hi, hi Nálada : jsem jak v začarovaném kruhu... Registration date : 09.03.2009
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 25.03.09 22:19 | |
| Nový anděl na scéně? Tak to vypadá zajímaně, jen doufám že to není náhrada za Uriela. A jinak mi tohle trochu připomíná dílek 02x20. Dean byl lovec, ale měl možnost žít normálním životem a teď to vypadá tak trochu naopak... z normálu se má stát lovcem. | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 25.03.09 22:24 | |
| No taká menšia náhrada za Uriela to bude...aspoň podľa výzoru - kód:
-
http://www.imdb.com/media/rm1884592128/nm0298281 | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| |
| |
Počet príspevkov : 157 Bydlisko : no kde? u Jareda v jeho postýlce...hi, hi Nálada : jsem jak v začarovaném kruhu... Registration date : 09.03.2009
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 25.03.09 22:49 | |
| Tak jsem na něj koukla... no možná trošku postava. Jinak na té fotce se usmívá a já ani nevím jestli jsem viděla Uriela se stejně usmívat. Ale tak bude to asi pěkný nářez. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 25.03.09 22:57 | |
| jedného anjela sme sa zbavili a hned tam strčia dalšieho neviem prečo ale tí anjeli mi začínajú vadit. Cas nie ten je výnimka len tí ostatný tento podla fotky neviem posúdit az ked si pozriem epku vytvorím si nanho názor. ozaj neviete či sa objaví aj v dalších častiach | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 25.03.09 23:10 | |
| Asi nie... Potom by tam mal byť zvovu Castiel. Ten bude určite v 4x20 - 4x21 a 4x22 a v ešte jednom diely, ale neviem v ktorom. Teraz asi nebude a v 4x18 myslím tiež nie tak asi až 4x19 alebo teraz bude a potom nebude. A fakt to už preháňajú s tými anjelmi... Lama, Uriel, Zach...a démonov minimum... hlavne, že tam bol Teddy bear alebo dracula | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 26.03.09 12:22 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 27.03.09 0:30 | |
| Hm, já teda nevím... ale pořád narážím na to, že se má Kurt Fuller objevit ve třech epizodách. Jsem teda docela zmatená. A na nový dílek se už těším.. no nebude to dlouho trvat a šup na něj. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life | |
| |
|
| |
| 04x17 It's a Terrible Life | |
|