| 04x17 It's a Terrible Life | |
|
+18SkreechTina Lucy86 cleo Samabel Weronička Dzowika4 Marion0889 Lirael Hiro666 tauria janicag lentilka Anwiel str8tking lenkka dion-fortune paty wiktoriano 22 posters |
|
Autor | Správa |
---|
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: 04x17 It's a Terrible Life 27.03.09 5:29 | |
| tak toto bola vázne super epka hned od začiatku som sa musela strašne smiat. Dean v tej modrej pásikovel košely a ešte v tom aute ja som nemohla a potom Sam v tom zltom tričku no ale zlatý boli obaja tie ich stretnutia vo výtahu boli super. a ako si Sam začal spomínat a Dean nie. a dobrá ironia ze sa učili od Ghostfacers ako lovit duchov inak ten duch ich pekne otrieskal tá scéna vo výtahu ako Sama ostriekala tá krv to bolo trochu drsné ale dalo sa. tie sa mi páčilo ako zničili toho ducha. a ako Sam roztrepal ten telefon a ten rozhovor na konci Deana s tým Zachariahom. vela som nerozumela ale bolo to super fakt pekná dalo by sa povedat humorná čast | |
|
| |
paty Nevinná obeť
Počet príspevkov : 12 Bydlisko : Košice Nálada : som hladná Registration date : 07.03.2009
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 27.03.09 7:02 | |
| súhlasím aj keď boli aj lepšie epizódy podľa mňa. No to roztrieskanie telefonu Samom na konci bolo super a chudák, to čo sa stalo vo výťahu ale čakala som to . A jo, irónia, ako sa učili od Ghostfacers čo robiť no to bolo super vymyslené plus sa mi páčil koniec, aj keď mi to prišlo divné, fakt boli aj lepšie epizódy no chudák Dean, čo to musel nosiť a Samovi to tričko oživila aspoň krv ...hej a ako povedal Dean Samovi staré dobré a známe "Sammy" niečo asi: -Did you just call me Sammy? -Did I? -I think you did. Yeah...Don´t. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 27.03.09 7:09 | |
| no nebola to zlá epka, ale zase ani nič moc toho vtipu je v tejto sérií akosi priveľa, ale tak musím pripustiť, že som sa smiala a dobre bavila ako niektoré scény nemali chybu. tie ich outfity a to, čo si hovorili, ja som myslela, že nedám Sammy bol zlatý ako sa snažil k deanovi dostať a ten stále nič. Som rada, že nakoniec spolu začali robiť a potom ako sa tešili z toho, ako im to ide, akože wow a ghostfacers boli super. som len pozerala, že tak toto sa im fakt podarilo no a ten zachariah na konci, akože ach jaj. hlas mal strašne super ten anjel. veľmi sa mi páčila tá intonácia hlasu a všetko. len si mohol lepší vessel vybrať ale to, čo povedal deanovi.... no som zvedavá, či mu to pomôže. hádam trochu hej. celkovo hodnotím epizódu pozitívne, ale dúfam, že už viac vtipných epiek nebude | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 27.03.09 8:04 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 27.03.09 11:17 | |
| Tak mne sa začiatok ohromne páčil. Ako sa Dean pripravuje do práce a všetko možné okolo toho No a keď som videl, že je ten nejaký šalátik tak ja len že WTF. Dean a je šaláty. Čo som na zlej adrese ale páčilo sa mi to strašne moc. Potom keď Sam mal tú víziu som si myslel, že hneď na všetko dojde a ide mu to povedať ale predsa nie. No ako si ten jeho kamoš vpichol tú ceruzku do krku a Dean tam len tak bezradne stojí za ním. Úprimne som si myslel, že zase bude niečo ako v 406 že začne ziapať a odíde No a keď ten výťah dostal toho policajta a Sammy nechcel odtial vyjsť. TAk to bolo trošku CELKOM predvídateľné ale čo už. A samova reakcia nato, že no čo už. A keď ho Dean nazval Sammym a ten sa nad tým čudoval bolo super. A na konci ten anjel sa mi strašne moc pácil, aj keď ho hrá Kurt Fuller ale anyway. No ale tie veci, že je to dané osudom a tak a som si myslel, že mu jednu fakticky vrazí. No škoda nestalo sa. A Sam bol najlepší ako rozbil telefón a potom len že "I´m quit" a krásne si odíde. Tak myslím, že zatiaľ odomňa toľko. Ale bola to super epka. A tí dveja tupci majú šťastie, že tam boli len tak krátko. Ale to vysvetlovanie stálo zato. Huha som sa rozpísal. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 27.03.09 19:39 | |
| Začátek byl dobrý, vážně, ale zase na druhou stranu, v téhle sérii už bylo dost srandovních epizod... Celou dobu jsem doufala, že by za tím mohl být trickster, no, co mam řikat, anděl na konci mi celou epizodu zase zkazil... zbavíme se jednoho a hned se tam nadrne další... A musim říct, že ještě jednou se dočkam konce bez Sama, ale zato s Deanem a nějakym nebezkym blbečkem, tak se kouknu až na poslední díl série a bude mi to vážně stačit... | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 27.03.09 19:53 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 27.03.09 20:01 | |
| | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 27.03.09 20:06 | |
| tak to netuším čo to tam mal ale ja som si zase všimla dve zaujímavé náhody. Dean povedal ze jeho otec je Bob mama Ellen a sestra a Jo. a potom tie ich mená Dean Smith a Sam Wesson nepripomína vám to niečo akoze najprv Winchester a teraz toto | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 27.03.09 20:09 | |
| | |
|
| |
tauria Pocestný duch
Počet príspevkov : 100 Bydlisko : česká republika Nálada : dreaming about green-eyed angel..... Registration date : 18.11.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 27.03.09 20:21 | |
| Naprosto famozní epizoda když už si člověk říká, že ho nemůžou ničím překvapit, příjde taková pecka a Dean byl snad sladký jako snad nikdy, myslím, že jsem se zamilovala ještě víc, pokud to teda jde | |
|
| |
Hiro666 Crossroads demon
Počet príspevkov : 562 Age : 37 Bydlisko : Michalovce Nálada : good Registration date : 28.12.2007
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 27.03.09 21:56 | |
| Naprosto famozna epizoda. Perfekny song na zaciatku. Bolo zaujimave pozerat ako si poradia s duchom ,ked nevedeli spociatku ako na to. | |
|
| |
Lirael Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 35 Bydlisko : Jedna bohem i ďáblem zapomenutá vesnička v Jeseníkách Nálada : Totálně vygumová od učení... Registration date : 25.10.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 27.03.09 22:52 | |
| - wiktoriano napísal:
- a potom tie ich mená Dean Smith a Sam Wesson nepripomína vám to niečo
akoze najprv Winchester a teraz toto Taky mě to napadlo To nebude náhoda Chtěla bych jít proti proudu, ale nepovede se to ani tentokrát... Prostě se mi ten díl moc líbil Jen si nemyslím, že to měla být vyloženě humorná epka. Ten konec jsem sice čekala od začátku (že za to můžou andělé i že chlapcům nakonec dojde, že tohle není práce pro ně). Ta počáteční bezradnost bratru byla až roztomilá Vůbec to oba celé moc hezky zahráli... Vadila mi jen jediná věc - že na konci nebyl Sam (i když jeho závěrečná reakce na telefon byla bombovní - kdo z nás si občas nepřál udělat to samé? ), fakt v poslední scéně scházel... A to prosím říká člověk, který si při sledování první série přál, aby Dean někde Sammymu ujel a už se pro něj nevracel... | |
|
| |
Marion0889 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 157 Bydlisko : no kde? u Jareda v jeho postýlce...hi, hi Nálada : jsem jak v začarovaném kruhu... Registration date : 09.03.2009
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 27.03.09 23:01 | |
| Tak epka už je za mnou a jasně byla to taková veselá oddechovka. Dean a pruhy na košilce spolu s kravatou to nemělo chybu + zdravé stravování, no to už jsem nemohla. Ty výtahové řeči se Sammym byli taky na spapání, a pohledy typu... Co ten chlápek po mě chce? Deane, to bylo dokonalé... Jinak jsem ráda, že se dali pěkně dohromady i přes počáteční rozpaky. A jak Dean řekl Samovi... Sammy, to se mi moc líbilo. Smůla, že on nadšený nebyl... Uf, ale učit se lovit duchy od těch dvou trapáků... no děs běs a síla. A ještě tam na naše chlapce házeli špínu, hm preventívně se jich do budoucna zbavit. Duch byl suprový a na jeho vzhled a věk byl i dost rychlý, ale moc to klukům neulehčoval. Jééé, ale pořádně nakrknutý Sammy alá domlácený telefon a ten jeho pohled, když řekl že končí aaaaaaach. Dean a Zachariah... no byla jsem na toho nového anděla zvědavá a no ujde. Jako líbilo se mi, jak přiložil ty prstíky Deanovi na čelo a hups, zhasla světla a Deanovi se rozsvítilo. A taky se mi líbilo to, jak se snažil Deana nakopnout a že by se měl přestat litovat a začít něco dělat, tak uvidíme jestli si jeho radu vezme k srdci. wiktoriano: taky jsem si všimla těch podobností... Bob=Bobby, Ellen a Jo a Sammy se vytasil s Madison. Takže další shoda nebo ne? Smith a Wesson.. že by zbraně? | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 28.03.09 18:58 | |
| No takže táto nová epka bola dobrá no čakala som trochu viac toho. neviem ale dean tam mal inakšie tie vlasy take ulyzane skoro by som povedala moc sa mi to nepáčilo a sammy nevizeral bohvie ako v tom žltom tričku nevadí aj tak su krásny. čakala som že tam bude viac torturing ale neako nebolo. To ako sa tam mlátili nebolo nič . Ale no v podstate to bolo dosť dobré a páčilo sa mi to. len čakám ako to spravia s tým luciferom . ako dean sa do toho zapojí a tak proste nech už to vidííím | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 28.03.09 21:54 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 28.03.09 23:47 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 28.03.09 23:57 | |
| Mne ten nový anjel prišiel skvelý. Konečne Deanovi niekto povedal aby prestal fňukať... | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 29.03.09 0:01 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 29.03.09 0:02 | |
| cleo: Jo, to máš pravdu... za to má u mě jedno obrovitánské PLUS! Myslím si, že když by na Deana byl takový drzý z takovýhle důvodů (tedy že mu tím chce ve skutečnosti hlavně pomoct), bylo by to naprosto super. A je pravda, že tenhle "sen" byl pro Deana něco, co mu konečně trochu otvřelo oči. Jako jestli mu bude ten anděl udělovat výchovné lekce tohohle typu, tak alelujá! má moje požehnání. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| |
| |
Lucy86 Nevinná obeť
Počet príspevkov : 36 Age : 38 Bydlisko : Nitra Nálada : jaaj už sa neviem dočkať=) Registration date : 14.03.2009
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 29.03.09 1:04 | |
| Fakt dobra epizoda, sa mi paci ze to zak stiedaju s tymi vtipnymi ... Uplne najlepsie bolo ako Dean zistil, aky je hladny ... V tych koseliach vyzeral fakt super, a este aj tie traky, to je u mna neprekonatelna kombinacia ... A ako Sam roztrieskal ten telefon to bolo uplne super, sa cudujem ze aj ten copm nedopadol rovnako ....nuz pokracovanie bude urcite velmi zaujimave..tesim, tesim... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 29.03.09 8:32 | |
| aj mne sa nový anjel pozdával hoci si občas mohol zahryznúť do jazyka a nepovedať to tak ostro, konečný výsledok bude hádam stáť za to. chápem deana a viem, že má svoje dôvody, pre ktoré sa cíti, tak ako sa cíti, ale myslím, že potreboval niekoho, kto by mu na rovinu povedal, aby sa vzchopil | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 30.03.09 15:00 | |
| Ten nový anjel je super Pardon baby, čo ste proti anjelom, je ich len pár, ktorých môžem a tento bol bohofský, ja toho herca zbožňujem. On by sa inak aj perfektne hodil do nejakej role Badass-a, ale proste,,,,ja som z neho unesená. Epka bola dobrá, ale podotýkam, že na konci mi chýbal Sammy Proste som si myslela, že ich oboch tam nejako prekvapí a povie im, že to bola len lekcia, ale nie Sam sa mi tam zdá, akoby tam len prebehoval cez tie epky, čo sa mi moc nepáči.....Už inak od prvého momentu som tušila, že to bude taká skúška pre Deana a ohľade tej veci s apokalipsou. Bolo to dobré, ale .... pár krát si túto epku pozriem, ale potom asi nie | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life 30.03.09 18:27 | |
| lol tak ja som nemohol... Dean ako officeman, dobra haluz, ale viacej ma dostalo to ako som videl Sama ako technicku podporu, a ked spustil "Skúšali ste to vypnúť a zapnúť?" ja som siel do kolien... ten kto pozna serial "IT Crowd" vie o com hovorim... to ako videli tu stranku o Ghostfacers, to bola pecka tiez, lov bol tiez dobry, no a anjel na konci bol super... neviem co by som mal k tomu povedat viac, len ze to bola fakt super epka, dobre som sa nasmial a bolo sa na co pozerat... ...lol dnes som nejaky strucny | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 04x17 It's a Terrible Life | |
| |
|
| |
| 04x17 It's a Terrible Life | |
|