| Supernatural na Markíze - archiv 1 | |
|
+46evetka lenkka calla Faith Violet Maria sonca12 Anwiel wiktoriano Kacena222 Pa001 rajona desire126 dzajnisko CrazyD Zizi Soniq sisel Madlen Hiro666 keksiiq Weronička Ettie beruss aryana7 funny jana7413 SkreechTina evelyn27 Blanka Kaja LenkaX22 SNlois Kristine Chrystelle Silvia janka410 Katka liam Samabel zoehart bookika Night Angel Sarinka dion-fortune Willo 50 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 09.08.08 14:03 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 09.08.08 15:24 | |
| | |
|
| |
Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 09.08.08 21:12 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 09.08.08 21:16 | |
| Faith o dikes za pozvanie... a neboj aj ja mam doma obcas take male psycho.... | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .............. 11.08.08 0:03 | |
| Faith: Dakujem za objasnenie celho dielu na Markíze Nebolo to až take zlé, ako mne na tom najviac vadí to, že potom tie postavy a jednotlive vlastností osôb vnímam tak ako na to poukazuje Markíza tým zlým prekladom. To znamená, že za niektore vety a frazy sa vám hocikedy môže hociktorá nova postava znepačiť. Stačí zlá veta a hned to mení celý zmysel. Sarinka ma v tomto veľku pravdu čo sa týka veci, osôb hlavne tykajucich sa USA čo znamená že ludia na Slovensku to nemajú šancu pochopiť ak sa to nezmení, teda okrem vás samozrejme ale to sa neratá asi ste si to už hladali kto je kto ked ste to prvý krát počuli v SN kedže ste takí fans. No a bolo by dosť blbé tam počuť niejake mená ludi o ktorých ludia nemajú ani šajnu a vtip by nebol vtipom. Taktiež tie usta musi sa to hodiť ja si myslím, že nad tým aj dosť špekuluju, že čo tam daju inak aby to sedelo aj doslovne a aj podľa mimiky, ako to chápem určite ím nemôže všetko výjsť. Koľkorkáát som sa zasmiala na tom na Markíze čo tak nemalo byť ale bolo to tak lebo to zle preložili dosť veľa krát ale je mi to jedno, zdalo sa mi to vtipne vám nie lebo ste to už videli v povodnej tvorbe ale možno aj vám ale len z dovodu toho čo tam dali, ale až take zle to zase nie je , ja som si to nikdy nevšímala až pokiaľ som nečítala vaše príspevky o dabingu , potom som tomu uverila že je to fakt zle teda aj je , ale ked nad tým tak rozmýšľam keby to tu nečítam tak o tom neviem a myslím že ani ostatní na SR SN ma rating dobrý , niektore veci ma naštvu - proste má to svoje zápory aj klady. | |
|
| |
Faith Winchester
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .............. 11.08.08 23:19 | |
| Faith: Mne to nevadí že buzerujete ja len ,že aj ja si raz mýslim to a raz to má to dve strany mince. Len som sa zamyslela aj nad tými dobrými kladmi. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 12.08.08 14:44 | |
| Sarinka, som v takej "úžasnej" nálade, že tá teta ma bude musieť zažalovať, aby som jej nepísala Takže chcete vedieť niečo o 3 sérii? A ešte niečo? Aby to bola aj viac slovná odpoveď od nej, nie len "nie" | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 12.08.08 15:38 | |
| že len viacslovná odpoveď.... podľa mňa zasa odpovie vyhýbavo...niečo ako že o tom budú uvažovať alebo tak... Mňa veru už nič iné nezaujíma, bo tú televíziu inak nesledujem.... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| |
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 12.08.08 20:57 | |
| nie, ja si to radsej nepredstavujem ale podla mna tretia serka na markize nebude tak skoro. ved este ani Prima ju nejde davat | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 12.08.08 21:03 | |
| Ja by som tiež chcela tretiu seriu na Mare. Veď no nezabavíš sa? Potom by sme na koho nadávali na Primu? | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 12.08.08 21:08 | |
| No, vzhledem k tomu, že se druhou sérií měli zpoždění nějaký 2 roky od premiéry (beru to jenom podle roku), tak myslim, že třetí se jen tak nedočkáme. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 12.08.08 21:58 | |
| Ja si tiež myslím, že ju tak skoro nedajú, možno na budúce leto, keď nebudú mať čo dávať o jednej ráno.. Jediný seriál, ktorý vysielali skoro rovnako ako v USA bol Betty, no aj tej klesla sledovanosť potom, takže jej tretiu sériu tiež podľa mňa tak skoro nedajú. Oni sa proste riadia sledovanosťou, a keď nie je "nebeská", tak im to je jedno a dajú to hocikedy, no som veru zvedavá, čo z Mary odpíšu.. | |
|
| |
Faith Winchester
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 14.08.08 0:26 | |
| akoze... Markiza uz desat minut meska konecne to uz zacalo. to som fakt zvedava na tie preklady dnes nahravam,lebo som unavena ------- Suite ŕ un grand nombre de réponses, ce sujet a été automatiquement divisé. Vous pouvez retrouver la suite de ce sujet ici : https://supernatural.canadaboard.net/viewtopic.forum?t=428 | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Supernatural na Markíze - archiv 1 | |
| |
|
| |
| Supernatural na Markíze - archiv 1 | |
|