| Váš názor na vztah Sam/Ruby? | |
|
+15Marion0889 Samabel Zizi Ellen lenkka Soniq dion-fortune Silvia janka410 12NicolAlysska janicag Weronička Anwiel wiktoriano Chrystelle 19 posters |
|
Váš názor na vztah Sam/Ruby? | 1. Líbí se mi spolu. Děj je tak zajímavější. | | 30% | [ 10 ] | 2. Je mi ukradený. | | 15% | [ 5 ] | 3. Naprostá katastrofa! | | 55% | [ 18 ] |
| Celkom hlasov : 33 | | |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 14.02.09 20:25 | |
| Jsem moc zvědavá, kolik se zde najde fanoušků, kteří jsou spokojení se "vztahem" těch dvou, ať už je mizi nimi cokoliv. Schválně možnosti nijak nerozvádíme, protože by to bylo na dlouhé debaty a myslím, že úplně stačí vědět, jestli většina vidí ty dva ráda "pohromadě", či nikoliv. Můj názor je tentokrát jasný, snad ho sem ani nemusím psát. Ale tak pro pořádek, tentokrát bez sebemenšího zaváhání hlasuji pro třetí možnost. Když ty dva vidím, tenhle smajlík mě vystihuje přesně - | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 14.02.09 20:31 | |
| tak ja idem prvá lebo mi je jasné že budem takto hlasovať jediná. ale Sam a Ruby sú jednoducho krásny pár a neviem si predstaviť pre Sama lepšiu partnerku ako Ruby. sú spolu strašne zlatý a brala by som aby mali spolu ajj viec scén. no tak ja končím s provokáciami a padám kým ma tu začnete niečím ohadzovať | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 14.02.09 20:33 | |
| Já musim dát poslední možnost... kdyby to byl vztah Sam + Ruby (Katie), tak bych to brala a byla bych moc ráda, že je Sammy s ní, ale takhle... Prostě ta nevá Ruby mi leze na nervy, nemam jí ráda a ani jak se teď chová.... | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 14.02.09 20:35 | |
| | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| |
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 14.02.09 20:38 | |
| Aby Wiki nebola sama tak cislo 1. Niezeby som z nich bola uplne na vetvy ale robi to dej zaujimavejsi, nikdy neviem co z toho bude a to mam rada Ale to uz par ludi o mne asi tusilo, takze nic nove. Bezim sa skryt... | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 14.02.09 20:46 | |
| Janicag dik za podporu Chrys ja sa ťa nebojím pokojne ti toto poviem aj do očí Ruby mi bola skrátka sympatická od začiatku a nech by ju hrala aj tá najškaredšia a najneschopnejšia herečka nič by to nezmenilo. no a ešte trochu podpichnem, ja nevidím na Genevieve nič také zlé ako píšete vy len jednoduchu žiarlite pretože Ruby môže zo Samom viete čo a vy nie. | |
|
| |
12NicolAlysska Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 176 Age : 31 Bydlisko : Morava 4ever Nálada : Když je SPN tak to jde:):) Registration date : 13.10.2008
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 14.02.09 21:00 | |
| Tak dávám taky možnost číslo 1 Připadá mi to tak zajímavější. Ale nevím jestli se to dá považovat za vztah jako neco víc a nebo čistě "pracovní" lovení atd.... Ale co.Sranda musí být. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 14.02.09 21:30 | |
| Jen to čtu a už se ježím hrůzou tohle prostě ani náhodou jako teda Sam x Ruby nikdy (a není to kvůli tomu, že jde o Sammyho ...je pravda,že ho nerada vidím v blízkosti jakékoliv baby ) ...ale mě fakt vadí to,že ho dávají s démonem dohromady tohle fakt NE | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 14.02.09 23:32 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 14.02.09 23:48 | |
| Silvia, tak teď jsi ťala do živého. Myslím, že Samabel by ani takovou anketu neschválila. Ne, kecám, kdyby tady byla, už jednu chytím. wiktoriano, to přiznávám, že na ni žárlím...ale jen proto nejsem proti jejich vztahu. Je to hlavně proto, co píše Janka. Že je to démonka. Kdyby si našel hodnou obyčejnou holku, třeba i tu Caru, i když ta mi k němu přišla stará, nevím proč. Ale dalo by se to pochopit...že se zamiluje a tak. Ale tenhle druh "vztahu" já prostě nikdy nepřijmu a hrozně mě tím Kripke zklamal. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 15.02.09 0:01 | |
| no u mňa jednoznačne 3 možnosť. akože aj keby bola ruby kattie, tak je to 3. kattie som mala rada, ale ruby/sam thanks, but no thanks... to proste odmietam... však je to démon!!! a neverím tomu skunkovi ani pol slova | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 15.02.09 0:11 | |
| | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 15.02.09 15:22 | |
| vidíte niesme v tom len my na tvguide sa odhrala akási anketa,alebo také niečo a objavil sa tam (bohužiaľ) aj Sam 6 miesto: Television's Worst Couples - citácia :
- Sam and Ruby, Supernatural
As much as we want to see our Winchester boys take the occasional break from the hunt and cater to their libidos, "hot sex" should not involve a hellhound. For starters, bedding a demon calls into question stalwart Sam's allegiance. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 15.02.09 20:10 | |
| | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 15.02.09 20:49 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 16.02.09 19:09 | |
| Ja nehlasujem. Ja Ruby nemám rada - teda kedysi keď to bola Katie tak som ju rada mala, ale teraz už proste nie. Proste mi tá postava nesedí k tej osobe. Ale nie je tu ani jedna možnosť, ktorá by to vystihovala. Mne ten vzťah nie je ukradnutý, len proste to nejako neriešim. Sam je chlap, bol v koncoch, nešťastný, sám a ona mu rozumela a ako vravím je to chlap, tak proste no Neviem, či ma tu niekto chápe, ale dúfam, že sa aj taký človek nájde. Proste radšej si počkám na ďalší vývoj a uvidím Proste tvrdím že spolu sa mi nepáčia, ale zas až taká katastrofa to nie je, ale tiež mi to nie je ukradnuté | |
|
| |
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 16.02.09 19:38 | |
| Zizi, my jsme tu druhou možnost myslely celkem všeobecně...tedy myslím, že právě vystihuje i to, že ten vztah nijak zvlášť neřešíš. To zas nemůžeme u těch anket tak slovíčkařit, protože to by se tady nikdy nenašlo dost možností, aby mohli všichni hlasovat přesně podle svého mínění. Je to jen přibližný průzkum, kolik lidí má jasno v tom, že je jako pár nesnese nebo naopak. Další možnosti jsou podle mě shrnuty v té druhé možnosti. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| |
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 16.02.09 20:47 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 08.03.09 0:27 | |
| Taky už jsem se mohla vyjádřit a zahlasovat dřív... no já nemůžu jinak, než varianta číslo 3. Nejde mi jen o to, že Ruby hraje Genevieve... ale celkově o to, že se postava Ruby ve 4.sezóně chová nějak moc divně. Sex...když už to tam chtěli, no, ehm, dobře. Ale s tím vším okolo... divné a nelíbí se mi to. Bohužel Genevieve mi ten názor nevylepší. Prostě to nešlo jinak. | |
|
| |
Marion0889 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 157 Bydlisko : no kde? u Jareda v jeho postýlce...hi, hi Nálada : jsem jak v začarovaném kruhu... Registration date : 09.03.2009
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 12.03.09 4:36 | |
| Tak jsem hlasovala za třetí možnost... já prostě vztah Sammy-Ruby nemůžu ani vidět... brrrr To jak po něm okatě jede a vrhá ty snad zamilované pohledy... být Sammym, tak ji jednoduše vymítnu a byl by pokoj ne? A co to řekl Dean, že ho vlastně znásilnila, ta ta... no nějak ji nemůžu přijít na jméno. Je fakt, že tahle bruneta se nemůže blond Rudy rovnat... ta měla alespoň charizma, ale tahle je taková no... řekla bych, že působí dost prkeně. Ale tak nakonec bych k Samovi ani jednu z nich nedala... už tak dost, že má v sobě tu démonskou krev a ještě si k tomu přibrat Ruby, no katastrofa. Uf a to jsem si potom divokém sexu říkala... hm, no jestli tohle nebude mít za 9 mesíců následky!? To by asi strýček Dean nebyl moc rád... se bojím, že by to Samovo potomstvo zlikvidoval hned během porodu. | |
|
| |
Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 12.03.09 10:07 | |
| Dala jsem 1. Tahle Ruby (herečka) se mi sice moc nelíbí, ale jejich vztah okořeňuje děj. Právě to se mi líbí, že to není tak černobílé, nějaká obyčejná holka by byla nuda. Líbí se mi, když se ukáže, že někdo z té "Dark Side" nemusí být až tak zlý.
Co se týče Deana a Anny, budiž, ale Anna jako ta postava se mi nelíbí, Deanovi bych přála někoho jinýho. | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 12.03.09 16:33 | |
| tak ja som síce dala prvú možnosť, ale táto nová ruby sa mi nepáči.s katie sa podľa mňa ani nedá porovnávať.keby boli spolu sam a ruby-katie tak by som bola šťastná, ale tá nová...no čo ja viem...je taká divná. prečo vlastne dali katie preč? | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? 12.03.09 17:45 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Váš názor na vztah Sam/Ruby? | |
| |
|
| |
| Váš názor na vztah Sam/Ruby? | |
|