| JARED | |
|
+45Padme Zero bohdy FooFighterkaSN Nemix majtika01 JMMM janča stuch_sammy! dzajnisko Hiro666 Citrus Portable.Device Night Angel Lucy86 Panthera SkreechTina tauria Soniq mummy Fay str8tking Samabel Marion0889 kaja666 Kaja Klenotka Dzowika4 Weronička Silvia Sarinka kattie Anwiel evetka Ellen dion-fortune lentilka Zizi lenkka wiktoriano cleo janka410 Ettie janicag Chrystelle 49 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: JARED 05.04.09 21:54 | |
| lenkka: Niečo na tom asi bude. Keď vidí, čo robia niektoré fanynky Jensenovi asi si to 2x rozmyslí, kedy a či s tým vyjde na svetlo A pritom sú aj takí, čo mu to prajú | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: JARED 05.04.09 21:56 | |
| No ja si myslim ze ked snou chodi a ma ju rad a tiez si mylim a neviem preco neni zo showbiznisu lebo ako Sandy a on normalne boli pre kamerami v oho a zvladala tlak fanyniek ale asi ta baba by to enuniesla tak ja neviem ale drzim mu palce Jared and his girlfriend go! | |
|
| |
Marion0889 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 157 Bydlisko : no kde? u Jareda v jeho postýlce...hi, hi Nálada : jsem jak v začarovaném kruhu... Registration date : 09.03.2009
| Predmet: Re: JARED 06.04.09 0:58 | |
| Super zprávička... jen doufám, že je to pravda... teda že on a Gen spolu nic nemají. Jako pár jsem si je nedokázala a ani nechtěla představit. Nová přítelkyně... no jsem zvědavá a že ji nechce ukazovat se dá docela pochopit... tlak okolí a tak. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: JARED 01.05.09 20:16 | |
| Mne sa tak strasne paci tato gossip praca zahranicnych stranok, vsetci sa toho chytaju ako stebielka travicky pri povodniach za chvilku zacne miesto lovu na carodejnice "lov na Jaredovu girlfriend" a to teda bude zabava.. Jared si moze trhat vlasy, fansicky jednoducho vypatraju vsetko a vlasy si moze trhat aj jeho krajsia polovicka | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: JARED 01.05.09 20:41 | |
| fotky, neviem presne pri akej príležitosti vznikli - kód:
-
http://www.genevievecortesefan.com/gallery/thumbnails.php?album=195 | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: JARED 01.05.09 20:55 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: JARED 01.05.09 20:58 | |
| Fuha to sú teda fotky. No anyway čo už. myslíte, že sú spolu? | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: JARED 01.05.09 20:59 | |
| ja som tie fotky uz videla...no nemyslim si ze su spolu....su iba priatelia... | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: JARED 01.05.09 21:07 | |
| Presne tak. Však niektorí vedia svoje. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: JARED 01.05.09 21:24 | |
| zlatý sú na tých fotkách obaja king niektorý vedia svoja a ja o tom zase viem svoje | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: JARED 01.05.09 21:30 | |
| podla mna su iba priatelia tak to vyzera...ostatny nech si hovoria co chcu... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 01.05.09 21:49 | |
| celkom im to pristane spolu ale stále to nie je jared/sandy aj keď zase podľa mňa určite lepšie ako jensen/danneel ono gen je u mňa dosť rozporuplná postava. ako ruby ju nemám rada, ale inak som o nej počula celkom fajn veci a na interview mi prišla v pohode zatiaľ teda neviem povedať či sa mi páči alebo nie. podľa mňa začínať tému kto si čo myslí a čo vie, je úplne zbytočné všetci to už aj tak vieme, tak na čo s tým zase začínať? osobne mi gen po jaredovom boku veľmi nevadí zatiaľ aj tak si ale myslím, že sú iba priatelia ono celkovo minule sa jared vyjadril, že má priateľku, potom, že nemá, jensen povedal, že obaja majú je to také divné, pretože nielenže fandom nevie, či je alebo nie je zadaný, ale zdá sa, že ani on sám sa nevie poriadne vyjadriť to interview, kde vraví o tom, že nepovie meno osoby, s ktorou je vo vzťahu kvôli jej dobru bolo predtým ako sa na cone pri jednom rozhovore vyjadril, že nemá nikoho momentálne. no ešte v ten istý deň tuším jensen vyhlásil, že obaja majú tak nebuď z toho potom jeleň | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: JARED 01.05.09 23:27 | |
| Vsetci vedia vsetko a nakoniec je to vlastne o tom, ze nikto nevie nic.. a ich "besne" vyjadrenia - mam, nemam, mame.. - citácia :
- nepovie meno osoby, s ktorou je vo vzťahu kvôli jej dobru
na toto mam svoj vlastny nazor, ktory myslim ani netreba komentovat.. ale skutocnostou je, ze su s Gen spolu naozaj rozkosniii... aj ja chcem takeho "big" frienda, hehe.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 01.05.09 23:41 | |
| no fay však hej ale ako fakt. už by mohol jasne povedať, že či s niekým chodí alebo nie a aspoň potvrdiť to s gen. takto je trocha divné som zvedavá, čo sa z tej osôbky ešte vykľuje na týchto fotkách s jaredom vyzerá ozaj v pohode. a aj ja by som takého frienda chcela si vieš predstaviť, že by ťa to objalo??? by ma ani vidieť nebolo | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED 01.05.09 23:45 | |
| preco by sa mal vyjadrit.. co koho do toho.. (ked ju alebo ho miluje, nie je co riesit, hlavne ze je happy).. jeho funny ksichtiicek je stale vysmiaty, nevidim dovod rypat sa v jeho sukromii (ne ze by sme to robili cely den dneska.. ) a hehe, mna by bolo vidiet, ale aj tak, juuuuu, velky friend sa vzdy zide.. a hlavne s takym cute face ako ma Jaredino.. a co sa z toho vykluje, hmm.. to je myslim uuplne jasnee.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| |
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 02.05.09 15:47 | |
| No já mám za to, že spolu nechodí. Nevím, jestli se dobře pamatuji, ale zdá se mi, že to popřel, že by něco s Gen měl, ne? Že jeho přítelkyně je někdo jiný a nechce zveřňovat kdo. Tak jsem to pochopila tak, že s ní jsou jen přátelé. Ono to tak i na těch fotkách vypadá, že jsou jen přátelé. Pokud by byla jeho přítelkyně, tak by to snad řekl na rovinu, ne? Když už ho s ní tolikrát vyfotili. Neměl by důvod lhát. Nebo jo? Už jsem z něho fakt jelen, pokaždé říká něco jiného. No ale hlavní je, jestli je spokojený. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: JARED 02.05.09 16:34 | |
| najprv trocha od veci, ale to čo vidím v bannery jéééj si ma teraz zabila týmto no a hej ja som to tiež tak pochopila, že ak s niekým chodí, tak gen to nie je len mňa teraz zaujíma či s niekým vôbec chodí teda okrem viete koho | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 02.05.09 16:48 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| |
| |
| Predmet: Re: JARED 02.05.09 19:33 | |
| Když se to tak vezme, tak ono by bylo vážně nejlepší, kdyby ta jeho přítelkyně zůstala v tajnosti. Byli bysme všichni spokojení, no ne? A hlavně Jared....aspoň by mu do toho nikdo nekecal. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: JARED 03.05.09 15:09 | |
| No obaja su tam chutny ale no podla mna su len priatelia na obede nic viac ako sa Jared vyjadril pre jeden casopis su len s priatelmi a meno skutocnej priatelky taji. takze len dobry priatelia. Btw ja neviem ale mne osobne je Gen nesympaticka neviem ale musim si ju dobre preskumat ked budem mat opraveny PC | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: JARED 03.05.09 16:00 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| |
| |
Marion0889 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 157 Bydlisko : no kde? u Jareda v jeho postýlce...hi, hi Nálada : jsem jak v začarovaném kruhu... Registration date : 09.03.2009
| Predmet: Re: JARED 05.05.09 1:39 | |
| Tak já nevím jak to je nebo není, ale na té fotce u stolu Gen vypadá, jak kdyby chtěla Jareda zblajznout a na dalších zas, že se bojí, že ji Jared umačká. A na jedné fotce má ten kabátek tak nějak... no skoro bych řekla, že čeká dvojčata no teda fuj Jarede, to se dělá! teda nedělá... a ještě to chtějí utajit. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: JARED | |
| |
|
| |
| JARED | |
|