| JARED | |
|
+45Padme Zero bohdy FooFighterkaSN Nemix majtika01 JMMM janča stuch_sammy! dzajnisko Hiro666 Citrus Portable.Device Night Angel Lucy86 Panthera SkreechTina tauria Soniq mummy Fay str8tking Samabel Marion0889 kaja666 Kaja Klenotka Dzowika4 Weronička Silvia Sarinka kattie Anwiel evetka Ellen dion-fortune lentilka Zizi lenkka wiktoriano cleo janka410 Ettie janicag Chrystelle 49 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 27.08.09 19:44 | |
| no ja to poviem asi takto. Keď sa začal kritizovať jensenov výzor na asyle podobným spôsobom ako skritizovala zizi jaredovu fotku, tak z toho bolo veľké haló, že ako sme sa opovážili povedať, že nevyzerá dobre, keď on je taký skvelý herec a má takú úžasnú povahu a je proste dokonalý. ALE keď zareagujú fanúšičky jareda na slovo bezďák, ktoré je aj podľa mňa dosť silné, tak už je to útok. no nič. k fotke. áno riešila sa už, cleo, ale nie tu ja som svoj názor odvtedy nezmenila. nepáči sa mi na nej, podľa mňa je fakt hrozný ale zase ako písala night angel u hercov je to bežné aj jensen býva sem-tam dosť zarastený a ak mám pravdu povedať, tak mám pocit, že jared má viac "dokonalých" fotiek ako jensen čiže pokiaľ čas od času nevyzerá zrovna najlepšie, nie je to žiadna katastrofa. veď sme len ľudia chrys: súhlasím. ja si tiež aj svojich miláčikov dokážem skritizovať ale nikdy ich neprestanem milovať (jay zlatíčko, I still love you ) (peace) | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 27.08.09 19:45 | |
| Nejdůležitější je, že se do dalšího natáčení ostříhá a oholí, ne? XD | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 27.08.09 19:47 | |
| Night Angel...on už je...neviděla jsi ty jeho nejnovější fotky z letiště? | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: JARED 27.08.09 19:48 | |
| Chrys: máš pravdu, skutočne to význam nemá.. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: JARED 27.08.09 19:49 | |
| ja nevravím, že niekto útočí na mňa, ale proste si myslím, že netreba pretriasať Jensena na to je tu iný topic. Však ja mám Jareda rada, len som povedala, že vyzerá ako jeden bezdák z nášho lesíka. A áno keď bola debata o Asyle, tak som písala, že sa mi páči a to tiež nie je nič zlé. Vám sa nepáčil, iným sa páčil - normál diskusia. | |
|
| |
Night Angel Žltočočko
Počet príspevkov : 627 Age : 31 Bydlisko : Praha Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 27.08.09 19:52 | |
| - janka410 napísal:
- ...on už je...neviděla jsi ty jeho nejnovější fotky z letiště?
Já to moc nesleduju... Většinou čím míň toho vím okolo, tím víc si pak užívám seriál... Ale Jared na tý fotce nevypadá až tak zle............ Je to Star, on si to může dovolit... Horší by bylo, kdyby byl normální smrtelník a šel takhle žádat o práci | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 27.08.09 19:52 | |
| - Zizi napísal:
- Chrystelle napísal:
- No co, nemá být pořád tak dokonalý, potom by to tak nebylo do očí, když nevypadá zrovna nejlíp.
LOL chudáci takže oni si za to môžu sami No že váháš. - janka410 napísal:
- Jared je jen člověk,kterej má právo na odpočinek a tudíž trošku toho lenošení...tak proč se holit,proč chodit ke kadeřníkovi.
Abo přesně. A JÁ mám zase právo ho zkritizovat, že si k tomu kadeřníkovi nezašel, když se mi nelíbí. Je to herec? Je. Živí ho i vzhled? Živí. Tak s mojí kritkou musí hold počítat. Já nevím...narážím na tohle na mnoha fórech....proč mají někteří fanoušci/fanynky potřebu se herce zastávat pokaždé, když ho někdo zkritizuje? Já přece vím, že je to pořád ten úžasný Jared a že ho pořád milujeme, a´t už vypadá na fotce jakkoliv. Ale tady jde přece jen o to, že člověk napíše, že se mu nelíbí na fotce. A nikdo by mi to neměl nijak vymlouvat či vysvětlovat, proč tak vypadá. Vždyť já dobře vím, proč tak vypadá. Ale to na věci nic nemění. A že se holky nedávno zastávali Jensena, když jsme ho kritizovali, to je mi úplně jedno. Ať si říká kdo chce co chce. Já mám svůj názor, za tím si stojím a neberu ho ani ostatním. Maximálně jim můžu dát přes držku, aby řeč nestála. (I´m kidding) | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 27.08.09 19:56 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: JARED 27.08.09 19:56 | |
| Ja len nerozumiem jednej veci...napiseme, ze sa nam nepaci Jensen UTOCIME, napiseme, ze sa nam paci Jared UTOCIME...je mi to uz fakt smiesne... | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: JARED 27.08.09 23:04 | |
| Po dlhšej dobe človek ako inak, miesto normal atmošky hneď závan z rozbúreného Jadranu zacíti, ešte že je tu Chrys a všetci tí, čo to chápu a snažia sa chápať, ale tí, čo chcú byť pochopení, sú a zostanú nepochopení Vo co go dudes? Takže, nakoľko nemám tucha, čo sa kde dialo inde, venujem sa tomuto topicu o Jaredovi, moja reakcia na foto bola? Pardon, ale toto sa inak nedá šak mňa dnes také podobné čudo predávajúce Nota Bene oslovilo, ma skoro myklo a nemohla som inak, ale prvá reakcia teda bola takáto. Po menšom unormalizovaní sa, no tak je to Jared a ako každá hviezda, aj on potrebuje vypnúť a nemať za zadkom celý štáb maskérov a iných fiflen, čo mu len vlasy zlizujú tonami gelu | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 27.08.09 23:13 | |
| Já když jsem koukla na tu fotku a viděla, že Jared tady zrovna nezáří dokonalostí jako na jiných, tak mě ale hned k tomu napadlo - že Jensen na některých vypadal ještě mnohem hůř.(a to jsem prohlašovala, že by se mi líbil, i kdyby měl na hlavě pytel od brambor ...no, vědět, co je pod pytlem, tak jasně ... ale fotku bych zdrbla stejně ) | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: JARED 27.08.09 23:28 | |
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 28.08.09 14:56 | |
| môžem sa spýtať, prečo stále robíte narážky na bezďáka aj napriek tomu, že tu bolo jasne povedané, že to niektorým vadí a príde im to ako príliš silné slovo? to nemôžete proste iba napísať, že sa vám na tej fotke nepáči? no nič. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: JARED 28.08.09 18:44 | |
| Ok baby ja ako Sammygirl sa musim vyjadrit ako ostatne sammygirls tu:D no takze vypada otrasne na tejto foto:D:D ako koniec ale stale moje srdce bije len pre neho Sorry ale na oficialnu akciu mohol aspon trochu tu bradu tak zludcit aby sa nepovedalo :D:D:D no a k tomu co sa tu rozobera boze tato foto je vsade a vsade padalo slovo homeless a nikto sa nikde neurazal robili si tam z toho srandu takze baby relax | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: JARED 28.08.09 19:00 | |
| Dion: Ak by som napísala iba, citujem: "Nepáči sa mi", bolo by to moc krátke tým pádom aj spam, ktorý by sa potom vymazal a nakoľko ja nepíšem spamy, vyjadrila som sa k tomu obrazne, čo sa mi aj v aktuálny deň stalo. Ale aj tak je to ako hrach na stenu hádzať, tak aj tebe želám pekný deň, aj keď som dané slovo nepovedala Lenkka: Love, peace, relax! Nedali by sa tu urobiť nejaké tlačidlá "Páči-Nepáči"? a Bolo by probléme | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: JARED 28.08.09 19:52 | |
| ja som nenarážala iba na teba tina a nevravím, že máš spamovať, ale mohla si použiť iný výber slov. akože mne je to jedno. fakt mi je desať ako sa o kom vyjadrujete, ale mohli ste vidieť, že sa to janke a cleo nepáčilo a takto prilievať olej do ohňa je niečo, čo ja nechápem. áno, na iných stránkach to možno ľuďom nevadilo, ale tu viditeľne áno, tak prečo do toho viac zabŕdať? whatever. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: JARED 06.09.09 15:05 | |
| ok ladies prve som boa na YT a hladal anieco ked som nahodne narazila na jedno video s Jaredom. Neviem ale citala som niekde ze vie hrat na gitaru ale nikdy som to nevidela takze neviem ci to video tu uz bolo albo nie ale len a len pre vas dnes hra jared na gitare je uplne na konci Jared Padalecki plays guitar with Michael Rosembaum - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=t_T6xBuANF4&feature=related | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: JARED 06.09.09 20:21 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: JARED 06.09.09 20:29 | |
| No idem mu to chlapcovi Dala by som si od neho čosi zahrať - len nech nespieva Ale pekné videjko | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: JARED 06.09.09 20:37 | |
| no ono v nejakom rozhovore spominal ze vie hrat ale nie moc dobre ale ze moc obdivuje ludi ktory vedia hrat Sonig presne ako ja z neho nemozem s tou gitarou je tak achhhh keby mi zhral pod oknami ziadna voda by nesla z kybla
Naposledy upravil lenkka dňa 06.09.09 20:50, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: JARED 06.09.09 20:44 | |
| No lenkka však počkaj, gitaru som už naladila, už len čosi nacvičiť Potom budem čakať kyticu na podiu | |
|
| |
lenkka Winchester
| |
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: JARED 14.09.09 17:56 | |
| | |
|
| |
lenkka Winchester
| Predmet: Re: JARED 14.09.09 18:38 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: JARED | |
| |
|
| |
| JARED | |
|