| JARED | |
|
+45Padme Zero bohdy FooFighterkaSN Nemix majtika01 JMMM janča stuch_sammy! dzajnisko Hiro666 Citrus Portable.Device Night Angel Lucy86 Panthera SkreechTina tauria Soniq mummy Fay str8tking Samabel Marion0889 kaja666 Kaja Klenotka Dzowika4 Weronička Silvia Sarinka kattie Anwiel evetka Ellen dion-fortune lentilka Zizi lenkka wiktoriano cleo janka410 Ettie janicag Chrystelle 49 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 07.01.10 19:14 | |
| Ano, jsem v šoku. Ono to snad ani nejde, nespojit si HWD s nimi. A taky mi stačí. J2 jsou v tomto hoooooodně pozadu, ty už nedoženou, ani kdyby teď začali. I když ...to možná jo... jenže to nehrozí, takže kašlat na to. Já jsem se v tom dřív taky babrala, ale myslím, že kluci už i tak díky fanouškům prožívají docela perné chvilky, co se ohledně jejich vztahu týče, tak nač jim ještě dál přitěžovat. Já jsem ráda, že jsou spolu a že je spolu zatím můžu vidět v SN a to mi stačí. Nemá smysl se jim víc a víc hrabat v soukromí a přivádět je tak do trapných situací. Oni sami si musejí určit jakou cestou v životě půjdou a buď si nabít hu*u a poučit se z toho nebo být prostě díky své volbě šťastní. A nám do toho nic není, co nebo koho si v životě zvolí. Tak končím s vykecáváním se, mám staženo, valím číst! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 07.01.10 19:39 | |
| potom nezabudni hodiť do zoznamu bože to bude zase asi desať nových kúskov minimálne, čo ale inak áno máš pravdu... ja som sa v tom tiež dosť prplala a proste chcela som vedieť o všetkom, čo sa deje za dverami ich spálne ale tak nejako ma to prešlo... mám na to svoj názor, všetci viete aký ale nemienim ich odsudzovať alebo im niečo vyčítať... obaja sú dospelí, sami najlepšie vedia, čo chcú a čo je pre nich dobré a za toto sa asi prefackám, ale to už aj danneel/jensen mi príde reálnejšie ako gen/jared sorry, nemohla som si to odpustiť aj keď čo my vieme... možno to bol fakt osud s tou gen anyway.... čo sa HWD ešte týka, tak to asi fakt nehrozí ani len v mojich naj crazy snoch nie to ešte v realite, aby sa j2 vyrovnali HWD a myslím, že toto vyhlásenie hovorí za všetko | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: JARED 07.01.10 19:41 | |
| - citácia :
- ale to už aj danneel/jensen mi príde reálnejšie ako gen/jared
tak to sa prosím ťa prefackaj a veľmi rýchlo, to učenie ti zjavne nerobí dobre... mne teda príde reálnejší J/G (keby som si chcela rypnúť moc, tak j2, lebo ju všetci volajú Jenny *in my little world called ff it's more funny than ever ) ja k tomuto celému dodám len jedno - IN YOUR FACE PR!!! | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 07.01.10 19:52 | |
| - dion-fortune napísal:
- bože to bude zase asi desať nových kúskov minimálne, čo
To přidej, holka, přidej! Narazila jsem opět na zlatý důl, takže vůbec nevím, jak budu stíhat házet to do seznamu. Tak nějak se začínám modlit, aby to byly všechno kraviny a nestálo to za tu námahu. Ale tuším, že mé modlitby zůstanou nevyslyšeny, protože jsem do jedné nakoukla a ty voe, torturing jako prase, takže moje první myšlenka byla na tebe, a jak bys z toho byla nadšená. No tak uvidíme, kolik vám toho přihodím. A s tím Jensenem a Danneel naprosto souhlasím! Ti dva se spolu už aspoň leta ukazují (jak, to už je vedlejší, ale aspoň něco ). Ovšem Jared a Gen? Ti jsou jasný další důkaz. Možná i osud, kdo ví, jakou roli v jeho životě vlastně hraje. A máš pravdu, HWD se fakt nevyrovnají, ale kruci, ani nevědí, jakou chybu dělají, že takovou úžasnou šanci na štěstí zahazují. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 07.01.10 22:21 | |
| fay: no ako napísala chrys, danneel a jensen sú aspoň nejakú dobu kvázi spolu, ale gen a jared? proste po rozchode so sandy, s ktorou vyzeral mať ozaj super vzťah sa tak rýchlo ísť opäť ženiť neviem to už fakt skôr zhltnem jensena a danneel ako týchto dvoch je to proste môj názor chrys: no tak to ti pekne ďakujem, takto ma lákať hlavne, že sa mám na čo tešiť po skúškach bože už chcem aby bolo po!!!!!!!!!!!!!!! a tak aspoň hoď iba názvy a obsah trebárs pridáš dodatočne inak kde vy na tie mangy chodíte, že furt objavujete zlaté doly kto to ma potom stíhať čítať, há? no a k HWD... hej, je to škoda, ale tak zase musíme vedieť rozlišovať realitu od fikcie, i keď ako už bolo povedané predtým "truth is often stranger than fiction" vôbec nekukám JR mmt, ani náhodou | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: JARED 11.01.10 14:06 | |
| Počkať. Teraz som naozaj zmätená. Jared a Gen? No akože sorry, ale toto mi dokopy naozaj nejde. Oni dvaja... Ako veľmi skutočná je táto informácia? | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: JARED 11.01.10 14:08 | |
| - kaja666 napísal:
- Ako veľmi skutočná je táto informácia?
Je to na 100% potvrdena informacia....a oni dvaja nejdu dokopy skoro nikomu... Mne je to fakt smiesne... | |
|
| |
| Predmet: Re: JARED 11.01.10 14:14 | |
| Akože aj mne... Na chvíľu sa prestanem informovať o Jaredovi a už sú tu takéto novinky. Keby som nebola na infoši tak sa asi zmietam v kŕči od smiechu, takto som iba opľula monitor. Veď to je absolútne absurdné!!! Jared a Gen? Jared a Gen? JARED A GEN? Nie, prosím, nie. Nieeeee. Veď to je... smiešne. Nemožné Toto nemôže byť pravda... | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: JARED 11.01.10 14:17 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| |
| |
| Predmet: Re: JARED 11.01.10 15:37 | |
| Asi, chudáčik náš, prežíva krízu - tridsiatka o chvíľu na krku a on je ešte slobodný?! Kto to videl v dnešných časoch? Ale no ja vám neviem. Prečo by to robil? Prečo by vyšiel so 100% kamuflážou ako je táto? Ale nech je ako chce, kamufláž-nekamufláž, zásnuby-nezásnuby, už dlho som sa takto nezasmiala Ale treba uznať, že ak predsa len je to pravda, tak je to trocha unáhlené. Hm... Ktovie či Gen nie je tehotná? Ale ak nie a oni sa naozaj vezmú (dúfajme, že nie), tak možno, možno sú spriaznené duše (OK, ja viem, je to veľmi nepravdepodobné) a aj napriek tomu, že vždy sa pri tej myšlienke veľmi dobre pobavím, budem im to priať. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| |
| |
| Predmet: Re: JARED 11.01.10 15:42 | |
| Tak stali sa už aj divnejšie veci. Napr... napr.... napr... No dobre. Nič ma nenapadá, ale ktovie. Ako babka hovorí: keď Boh dá aj z motyky vystrelí | |
|
| |
Portable.Device Crossroads demon
Počet príspevkov : 301 Registration date : 19.07.2009
| Predmet: Re: JARED 11.01.10 15:53 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED 11.01.10 15:59 | |
| - citácia :
- matka je vždy jistá, otec nejistý. Tady bych řekl že by mohla být dost dobře nejistá i ta matka
myslíš ako že by to ťahali fake-ovo až tak?? Možno je tehotná, kto vie.. aspoň mohol Jay nájsť toľko odvahy a konečne sa k nej normálne priznať (ehm ehm) | |
|
| |
| Predmet: Re: JARED 11.01.10 16:15 | |
| - citácia :
- aspoň mohol Jay nájsť toľko odvahy a konečne sa k nej normálne priznať
To by teda mohol. Konečne by mi odľahlo (alebo nie), keby som vedela nakoľko je to pravda. Nezabilo by ho to a ani nás, teda, nás možno, ale o nás nech sa nestará, nech len vyjde s pravdou von. Gen už aj tak nemôžme nenávidieť viac | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: JARED 11.01.10 16:19 | |
| Inak ja toto nechapem, ked ju tak miluje preco sa k nej neprizna? Ved ked niekoho milujem, mam chut to vykricat do celeho sveta, hlavne ked sa ideme brat a nie sa skryvat jak male decko, ked si nalozi do gati...divne... | |
|
| |
| |
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 11.01.10 16:27 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED 11.01.10 16:29 | |
| - citácia :
- Gen už aj tak nemôžme nenávidieť viac
kto povedal, že ju nenávidíme? Gen ako tak ešte zvládam (*mindslap*). - citácia :
- Ved ked niekoho milujem, mam chut to vykricat do celeho sveta, hlavne ked sa ideme brat a nie sa skryvat jak male decko, ked si nalozi do gati...divne...
drahá, EXACTLY MY POINT! presne si to trafila. Keď už sa obaja tvária, ako keby mali vajká v škripci, tak aspoň nejaké verejné niečo, rozhovor spraviť, čokoľvek, ale nechávať to takto na manažérov a PR.. neverím tomu, že sa ich na to nikto na tom ChiCone nechcel spýtať.. ale aj tam už to vyzeralo tak, že to bola otázka na listine "Čo sa nesmiete pýtať" | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: JARED 11.01.10 16:32 | |
| | |
|
| |
cleo Winchester
| Predmet: Re: JARED 11.01.10 16:35 | |
| | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED 11.01.10 16:41 | |
| ja teda asi nie, typovo pripomína dosť Sandy, ktorú mali fanynky vcelku radi (musíte uznať, že trochu ju pripomína), možno aj preto je to tak, ako to je. Hlavne sa nechová ako primadóna (ako niektoré krásavice zo života j2) a ešte to berie ako tak s rezervou (mimo iné, tiež sa na niektorých tých fotkách netvári nadšene a šťastne, takže je v tom chudinka možno naozaj nevinne (narozdiel od 'the other one')Ale fakt, keď bol zasnúbený so Sandy, tak to na Cone povedal, happy face a všetko okolo.. toto sa mi nezdá, aj keby si chcel brániť súkromie, tak aspoň dačo by povedať mal, fanúškov to zaujíma.. po niektorých tých komentoch na nete mu to síce vôbec nezávidím, ale tha.. ako sa to povie.. ako si ustelieš... | |
|
| |
janka410 Winchester
| |
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: JARED 11.01.10 16:54 | |
| sorry za OT a spam ale nedá sa nereagovať: - Janka napísal:
- Rolling Eyes a šlehačka je na monitoru
- Cleo napísal:
- ublížim ti....
dnes mi to jednoducho ide.. mala som coffee po asi 3 týždňoch, tak som jak na drogách | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: JARED | |
| |
|
| |
| JARED | |
|